FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Dobro rekose ovi iz lukavca , doci ce vrijeme kad ce opet slobodu voditi vojvodic darko . . . Kad moze veci smrad od darka ,moze i darko . . . Samo zato sto tuzla nema karakter ,prije par mjeseci je svrsavao kad su nas pobjedjivali i psovao nam majku ,a danas ga carsija podrzava kako vidim ,, aferim navijaci . Dok je ovog denisa ,zaboli mi za ekipu i pojacanja ,samo zelim da sjever blista . . . P.s. nabijem i azmira i denisa sadikovica
Čuj "nabijem Azmira"
Bože dragi, kakvih sve bolida ima... 

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Ne seri svi cete ga ovdje nabijat na tuki kad ispadnete ekpresno
Do tada ćemo tebe, ajdBABADZO je napisao/la:Ne seri svi cete ga ovdje nabijat na tuki kad ispadnete ekpresno

fino fino i Azmira smo poceli na qitu nabijati
malo smo zaboravili sta se desavalo prije godinu i nekoliko mjeseci kad grad od 150000 ljudi nije mogao skupiti 50000 KM da Sloboda nastavi takmicenje u ligi federacije
ne znam sta je problem Denis ce odgovarati za svoje rezultate i ako ne bude s ocekivanjima letit ce
nek stavi Seju Kalaca za trenera libo nas racku nase je da podrzimo klub jer nas Azmir do sad nije iznevjerio 

Sloboda Tuzla
Činjenica je da je Azmir loše rješenje za Slobodu. Isto tako, Zemlja je ravna ploča. 

Neki ovdje kao ovaj ultras iz beca su mi se smijali ggovorili neznas ti ko je Azmir,i kakva ce pojacanja dovest
kad ono lik nema kesa Redjepija,Kapica i Brzog da zadrzi,taj Brzi molio boga kod nas da ostane i tribine da grije

- Probisvjet
- Kontakt:
RUDARSKA2 je napisao/la:Dobro rekose ovi iz lukavca , doci ce vrijeme kad ce opet slobodu voditi vojvodic darko . . . Kad moze veci smrad od darka ,moze i darko . . . Samo zato sto tuzla nema karakter ,prije par mjeseci je svrsavao kad su nas pobjedjivali i psovao nam majku ,a danas ga carsija podrzava kako vidim ,, aferim navijaci . Dok je ovog denisa ,zaboli mi za ekipu i pojacanja ,samo zelim da sjever blista . . . P.s. nabijem i azmira i denisa sadikovica

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
-
- Kontakt:
koliko ja znam redzepi nije jos uvjek napustio klub,i da ga napusti,neka ide..nolimit je napisao/la:Neki ovdje kao ovaj ultras iz beca su mi se smijali ggovorili neznas ti ko je Azmir,i kakva ce pojacanja dovestkad ono lik nema kesa Redjepija,Kapica i Brzog da zadrzi,taj Brzi molio boga kod nas da ostane i tribine da grije
nije stvar u parama ,imam osjecaj da svi jedva cekaju da potonemo da se nasladjuju ko kad smo ispali..evo vam ****.
cuj nema para da ga zadrzi..pa bolidu jedan to ti isto ko da das za golfa 2 10 000 maraka...da je napucan do bola,**** nevrijedi toliko.tako je i sa redjepijem,i kapicem i brzim,i hadjijom,jednostavno,traze onoliko koliko nevrijede..ali nema veze samo se vi nasladjujte

i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87
Da nije bilo Azmira sad bi mi se raspravljali kako se vratitu prvu Federalnu, jer onu polusezonu i da se nismo ugasili igrali bi je sa juniorima da nije dosao Azmir, vjerovatno bi ispali iz lige il bi se ugasili. Azmir nas spasio, vratio u PL i opet neko dođe ovdje da nesto nabija, haj ako imas nesto protiv Denisa al Azmira to je sramota. Narednih 5 godina da nikad ne budemo na boljem mejsto nego između 12- 10 ja bi bio presretan, samo nikad vise prva Federalna
sve to stoji sto si napisao, rate vrati se 15-ak stranica nazad, pa odi na PDF premjer liga...TRUST je napisao/la:Da nije bilo Azmira sad bi mi se raspravljali kako se vratitu prvu Federalnu, jer onu polusezonu i da se nismo ugasili igrali bi je sa juniorima da nije dosao Azmir, vjerovatno bi ispali iz lige il bi se ugasili. Azmir nas spasio, vratio u PL i opet neko dođe ovdje da nesto nabija, haj ako imas nesto protiv Denisa al Azmira to je sramota. Narednih 5 godina da nikad ne budemo na boljem mejsto nego između 12- 10 ja bi bio presretan, samo nikad vise prva Federalna
to se jurisa na titulu, too se uzima kup... evropa nece doci u pitanje itd.
ja sam oetka orekao da se ne leti i da se smireno pratti razvoj situacije..... jbg sami ste krivi sto vam dolaze ovdje i prcaju vas, i nas su tako kad nas je jarni ukopao a mi najavljivali "vrpce" i sl. zato, nemojte se ljutiti, sami ste pricali (Ne kazem da si ti) o titulamaii kupovimai evropi... a ja sam otprilike znaoo da ce se par sezona vrsiti stabilizacija, jer je to jedini moguci put ka ozdravljenju osim da direktor mlatne 5-6 miliona i vrati sve dugove al to je vec nerealno
Euforija je mnoge ponijela, al vecina je mastala o Evropi niko titulu nije ni pomislio, bolje stabilizacija kluba nego Evropa jer ne moze se toliko u Evrpoi zaraditi bez vecih ulaganja u sastav, znaci i da se igra Evropa to je max jedno kolo da se prode i na kraju i ono malo sto se zaradi vise ce se potrositi samo u veci dug mozemo zapast. Azmir kao mudar covjek je to vjerivatno analizirao, kad nam sad ovolike plate pojedinci traze jer smo se samo vratili u PL, sta bi bilo kad bi Evropu izborili neki prosjeci bi enorme cifre trazili, sigurno je zbog toga Azmir spustio loptu i kreno u rjesavanje dugova i stabilizaciju, jer euforija i neko ludilo moze nakon kraha izazvat samo nezadovoljstvo, vece dugove i jos gore stanje. Bez da ikog prozivam primjer Zeljo rizikovali onih par godina Amar se nadao nekom uspjehu u Evropi trosili vise nego sto imaju, desilo im se onda od euforije do brzog pada, sada su krenuli ulagat u mladost i stabilan klub sto je pravi put, al et rizikovao je Amar da je uspio to bi bilo vjerovatno najveci uspjeh i ogormen bi pare zgrnuli. Svi mi kroz emocije razmisljamo a Azmir razmislja kao poslovan covjek, zato nam mnoge nejgove odluke nisu jasne, al nase je da ga podrzimo
Ne znam zašto ti moraš svakom loncu biti poklopac. Koliko pratiš dešavanja u Slobodi, čini mi se da više voliš Slobodu nego Sarajevo. Drago nam je da imamo fanova i u glavnom gradu BiH!nolimit je napisao/la:Neki ovdje kao ovaj ultras iz beca su mi se smijali ggovorili neznas ti ko je Azmir,i kakva ce pojacanja dovestkad ono lik nema kesa Redjepija,Kapica i Brzog da zadrzi,taj Brzi molio boga kod nas da ostane i tribine da grije

- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
9.og se cini mi se ide u Sloveniju..a do tad moze doci 15 igraca..a rekao sam vam ekipa ce na terenu biti jaca od proslosezonske i da se nemate sta sikirati oko Denisa Sadikovica..
sa igracima se pregovara strpljivo, nema potrebe da se leti pred rudu i preplacuje ih (sto neki ovdje ne mogu da shvate)..Azmir je vrhunski biznismen i niko nece dobit ni marke vise neg sto nam vrijedi i sto nam moze donijeti...uostalom postoji toliko ekipa kojima fali vise igraca nego nama pa se samo oko Slobode panika dize..
sta nama fali: stoper, lijevi bek, napadac i par veznih igraca..to je 5-6 igraca, ko sto mnogi rekose za dan se to kod nas rijesi...sad svi igraci pokusavaju sebi naci sto bolje ugovore , treba samo biti strpljiv i imat na umu koje su nam ambicije ove sezone...smijesno je ocjenjivati snagu neke ekipe prije odlaska na pripreme, ako do Slovenije ne bude igraca onda treba paliti lampice , do tad samo ko veze nema s fudbalom moze pricati o nekoj "panici"...
sa igracima se pregovara strpljivo, nema potrebe da se leti pred rudu i preplacuje ih (sto neki ovdje ne mogu da shvate)..Azmir je vrhunski biznismen i niko nece dobit ni marke vise neg sto nam vrijedi i sto nam moze donijeti...uostalom postoji toliko ekipa kojima fali vise igraca nego nama pa se samo oko Slobode panika dize..
sta nama fali: stoper, lijevi bek, napadac i par veznih igraca..to je 5-6 igraca, ko sto mnogi rekose za dan se to kod nas rijesi...sad svi igraci pokusavaju sebi naci sto bolje ugovore , treba samo biti strpljiv i imat na umu koje su nam ambicije ove sezone...smijesno je ocjenjivati snagu neke ekipe prije odlaska na pripreme, ako do Slovenije ne bude igraca onda treba paliti lampice , do tad samo ko veze nema s fudbalom moze pricati o nekoj "panici"...
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Azmir Slobodu nije privatizovo, pa da ulaže u nju pare i da ti to da pravo da kažeš da Azmir ne može da plati igrače. Svi vi koji govorite da Azmir nema para da plati igrače, da li bi vi radije ulagali u igrače i da vam bude godra dok vam ne zapečate klub, dok se ne ugasi ili bi prvo riješili dugove koji su ionako nagomilani? Slobode ima sponozore, kakve takve, pomognu oni, uz Azmira je i Owen i armija navijača, Fukara i košpičara. Azmir i Owen da hoće, mogu zajedno otplatit dugove, ali zašto ulagat u nešto što još uvijek stoji na klimavim nogama, U sljedećih godinu dana će morat plaćat preko 30 igrača, jer ima i ovih sa dugovima + igrači koji igraju trenutno za slobodu.
To što je Denis Sadiković imenovan za šefa struke nije znak nemoći Azmira da angažuje nekog boljeg. Ja mislim da Denis ima kvalitet trenerski i da nas može zadržati u ovoj Premier ligi, a to što se ponašo kako se ponašo nekad, to ide njemu na obraz. I svi moramo da znamo da ja, ti, vi i Denis moramo porodicu izdržavat od nečeg, od ljubavi sigurno ne može.
To što je Denis Sadiković imenovan za šefa struke nije znak nemoći Azmira da angažuje nekog boljeg. Ja mislim da Denis ima kvalitet trenerski i da nas može zadržati u ovoj Premier ligi, a to što se ponašo kako se ponašo nekad, to ide njemu na obraz. I svi moramo da znamo da ja, ti, vi i Denis moramo porodicu izdržavat od nečeg, od ljubavi sigurno ne može.
Ne loži se brate na ovog nepismenog lika što provocira s 5 različitih profila (neću ni da ga citiram), paćenik obični, on se pojede živ kad ga ignorišu, i ne treba mu se ništa objašnjavat.wienultras je napisao/la: koliko ja znam redzepi nije jos uvjek napustio klub,i da ga napusti,neka ide..
nije stvar u parama ,imam osjecaj da svi jedva cekaju da potonemo da se nasladjuju ko kad smo ispali..evo vam ****.
cuj nema para da ga zadrzi..pa bolidu jedan to ti isto ko da das za golfa 2 10 000 maraka...da je napucan do bola,**** nevrijedi toliko.tako je i sa redjepijem,i kapicem i brzim,i hadjijom,jednostavno,traze onoliko koliko nevrijede..ali nema veze samo se vi nasladjujte

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- TzBulevar87
- Kontakt:
Drugovi moji, mi i ovakvi kakvi smo sasvim smo OK Klub i organizacijski i igračkim kadrom (uz naravno ta 3-4 igrača koja će doći). Organizacijski u ovom trenutku ispred nas je samo Sarajevo i Široki Brijeg, i mooožda, ali mooožda Svinjski, sa ovim ostalim "velikanima" smo tu negdje, zapravo većina nam gleda u ledja što se toga tiče...
Zna se da je cilj u nadolazećoj sezoni vraćanje dugova koje su prethodne uprave napravile, i Azmir u proteklih godinu i po dana dokazuje da se od govana pita može praviti. Sve ono što su ološi iz ranijih uprava "posrali" on u ovim ternucima itekako ispravlja i može se reći da mu ide dobro! Samo trebamo vjerovat tom čovjeku i za par sezona imaćemo sredjen klub
P.S. ovaj što Azmira nabije na onu stvar neka za par mjeseci ne medi njemu i igračima kako samo on to zna sa svojim komentarima
Zna se da je cilj u nadolazećoj sezoni vraćanje dugova koje su prethodne uprave napravile, i Azmir u proteklih godinu i po dana dokazuje da se od govana pita može praviti. Sve ono što su ološi iz ranijih uprava "posrali" on u ovim ternucima itekako ispravlja i može se reći da mu ide dobro! Samo trebamo vjerovat tom čovjeku i za par sezona imaćemo sredjen klub

P.S. ovaj što Azmira nabije na onu stvar neka za par mjeseci ne medi njemu i igračima kako samo on to zna sa svojim komentarima

075
-
- Kontakt:
..zna li neko ,kada nam stize Azmir..bez njega nema nista! Kada je on tu,osjecamo se lagodnije,jer znamo da ce nesto poduzimati. Mrtvilo ubija sve nas.Skojevski je napisao/la:Samo polako ljudi bice pojacanja, vjerujte u Azmira.
-
- Kontakt:
To vam je ovaj naš u.s.r.a.n.i. karakter.Dok ide dobro Azmir je bio u nebesima,dok ništa se nejavlja za pojačanja i tako te stvari odma ga nabijate??Jel to zaslužio Azmir?
CIGANSKI KARAKTER!!!
CIGANSKI KARAKTER!!!
u transu pjesma nek zagrmi
SLOBODO gazi sve do pobjede
SLOBODO gazi sve do pobjede
Pa po onoj izjavi, poslije Brazila ide na Floridu na odmor od 10 dana i da će vjerovatno biti u Tz oko 15og jula, skupština kluba je 20. jula.
Naša najbolja pojačanja za ovu polusezonu su došla sedmicu prije nastavka sezone, tako da nemojte se sekirati.
ps. za ovo nabijanje, ma bolje ne komentarisati, ja bi se izbrisao sa ovog foruma totalno.
Naša najbolja pojačanja za ovu polusezonu su došla sedmicu prije nastavka sezone, tako da nemojte se sekirati.
ps. za ovo nabijanje, ma bolje ne komentarisati, ja bi se izbrisao sa ovog foruma totalno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.