auuu opasna ti je pjesma buraz svaka častSchlager je napisao/la:Sta ima da diskutujem kad sam vec napisao rezultat Borac-Laktasi 3-0 (3-0)...
Nego umjesto diskusije,evo jedna pjesma koju sam napisao o nasem klubu i navijacima,moj mali poklon za srecu u polusezoni u kojoj ocekujemo konacno izlazak u Evropu,nakon 22 godine.
Buraz i stari bili su Lesinari,
i za sebe znam,dok ne smirim kosti
voljecu Borac -DO IZNEMOGLOSTI
Jednoga dana ako bude srece,
dace Bog da dobijem sina
da zapjeva na svetome mjestu
SA ISTOKA DIGLA SE PRASINA
Kad prodju godine,i ne bude nas,
ostane samo prasnjava slika,
grmice Istok,sve jace i jace
Zivio Borac i Srpska Republika!
Kako vam se svidja?
Inace pjesma je potpuni original,sto se vidi i iz ovih segmenata navijackih pjesama (na ovu prvu djelom polazem i autorska prava),jedino ova prva recenica malo vuce na onu Hajdukovu ( I Pape i dida,bili su torcida),pa cu mozda to promjeniti da ne kazu da sam plagijator
FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
Našao sam jedan tekst u novinama pa ko hoće neka pročita:
Regionalna liga nemoguća misija
BANjA LUKA - Regionalna fudbalska liga na prostoru bivše Jugoslavija aktuelna je tema u skoro svim zemljama u okruženju. Ova ideja, o kojoj je bilo mnogo govora u posljednjih nekoliko godina, pokrenuta je ponovo na sastanku predsjednika i generalnih sekretara svih fudbalskih saveza sa prostora bivše SFRJ koji je prije nekoliko dana održan u Sloveniji.
Premijer liga BiH spada među najlošija takmičenja ne samo u okruženju, već i na svjetskoj listi. Zato i ne čudi što su skoro svi klubovi iz BiH za formiranje regionalne lige.
- Zdrav razum govori da treba formirati regionalnu ligu, ali to u BiH nije lako izvodljivo. Teško bi bilo odlučiti koji bi timovi igrali u regionalnom takmičenju. Da li bi to bili oni po nekim starim zaslugama (Borac, Sarajevo, Željezničar, Velež, Sloboda, Čelik) ili oni koji posljednjih godina igraju zapaženu ulogu u bh. fudbalu (Slavija, Leotar, Široki Brijeg, Zrinjski) - naglasio je član Predsjedništva Fudbalskog saveza BiH iz Republike Srpske Bogdan Čeko.
Ipak, po njegovim riječima, odluku o formiranju regionalne lige ne bi trebalo donijeti naprečac.
- Ako bi došlo do realizacije ove ideje, moralo bi se svim savezima ostaviti dovoljno vremena da se pripreme za ovako krupan zalogaj. Naime, svaka utakmica u ovakvom takmičenju zahtijevala bi opširne tehničko-organizacione pripreme, a veliko je pitanje koliko su klubovi, pogotovo kod nas, spremni na to - dodao je Čeko.
U Srbiji postoje različita mišljenja. Tako su u Partizanu za ovu ideju, dok su u Crvenoj zvezdi protiv.
- Partizan je uvek otvoren za nove projekte koji donose napredak i zato mislimo da bi pokretanje fudbalske jadranske lige bio pravi potez. Jednog dana moramo početi. Hoće li to biti na leto ili sledeće godine, manje je važno - rekao je predsjednik Partizana Dragan Đurić.
Na drugoj strani prvi čovjek "crveno-bijelih" Vladan Lukić smatra da je još uvijek rano za ovakav vid takmičenja.
- Crvena zvezda smatra da je još rano za regionalnu fudbalsku ligu. Nama je prioritet srpska liga. Želimo da damo svoj doprinos da naša liga ojača, da se poboljša infrastruktura, da takmičenje bude još neizvesnije. Želimo jaku srpsku ligu i verujemo da to treba da bude prioritetni zadatak za sve u našem fudbalu od Zajednice prvoligaša - rekao Lukić.
Izvršni potpredsjednik Dinama Zdravko Mamić prvo je bio veliki zagovornik formiranja regionalne lige, ali je naknadno promijenio mišljenje.
- Dinamo nije za regionalnu ligu. Nismo ni za turnir šampiona koji su predložili Slovenci. Nismo više ni za šta - istakao je Mamić.
Zagreb već negostoljubiv
I oni koji zagovaraju, kao i oni što su protiv regionalne lige, slažu se da će najveći problem biti, ukoliko dođe do formiranja zajedničkog takmičenja, bezbjednost na stadionima. Tako su se navijači Dinama već javno oglasili kako će se svim sredstvima boriti protiv organizacije takmičenja, odnosno da u Zagreb nisu dobrodošli klubovi iz Srbije, Republike Srpske i Crne Gore.
Regionalna liga nemoguća misija
BANjA LUKA - Regionalna fudbalska liga na prostoru bivše Jugoslavija aktuelna je tema u skoro svim zemljama u okruženju. Ova ideja, o kojoj je bilo mnogo govora u posljednjih nekoliko godina, pokrenuta je ponovo na sastanku predsjednika i generalnih sekretara svih fudbalskih saveza sa prostora bivše SFRJ koji je prije nekoliko dana održan u Sloveniji.
Premijer liga BiH spada među najlošija takmičenja ne samo u okruženju, već i na svjetskoj listi. Zato i ne čudi što su skoro svi klubovi iz BiH za formiranje regionalne lige.
- Zdrav razum govori da treba formirati regionalnu ligu, ali to u BiH nije lako izvodljivo. Teško bi bilo odlučiti koji bi timovi igrali u regionalnom takmičenju. Da li bi to bili oni po nekim starim zaslugama (Borac, Sarajevo, Željezničar, Velež, Sloboda, Čelik) ili oni koji posljednjih godina igraju zapaženu ulogu u bh. fudbalu (Slavija, Leotar, Široki Brijeg, Zrinjski) - naglasio je član Predsjedništva Fudbalskog saveza BiH iz Republike Srpske Bogdan Čeko.
Ipak, po njegovim riječima, odluku o formiranju regionalne lige ne bi trebalo donijeti naprečac.
- Ako bi došlo do realizacije ove ideje, moralo bi se svim savezima ostaviti dovoljno vremena da se pripreme za ovako krupan zalogaj. Naime, svaka utakmica u ovakvom takmičenju zahtijevala bi opširne tehničko-organizacione pripreme, a veliko je pitanje koliko su klubovi, pogotovo kod nas, spremni na to - dodao je Čeko.
U Srbiji postoje različita mišljenja. Tako su u Partizanu za ovu ideju, dok su u Crvenoj zvezdi protiv.
- Partizan je uvek otvoren za nove projekte koji donose napredak i zato mislimo da bi pokretanje fudbalske jadranske lige bio pravi potez. Jednog dana moramo početi. Hoće li to biti na leto ili sledeće godine, manje je važno - rekao je predsjednik Partizana Dragan Đurić.
Na drugoj strani prvi čovjek "crveno-bijelih" Vladan Lukić smatra da je još uvijek rano za ovakav vid takmičenja.
- Crvena zvezda smatra da je još rano za regionalnu fudbalsku ligu. Nama je prioritet srpska liga. Želimo da damo svoj doprinos da naša liga ojača, da se poboljša infrastruktura, da takmičenje bude još neizvesnije. Želimo jaku srpsku ligu i verujemo da to treba da bude prioritetni zadatak za sve u našem fudbalu od Zajednice prvoligaša - rekao Lukić.
Izvršni potpredsjednik Dinama Zdravko Mamić prvo je bio veliki zagovornik formiranja regionalne lige, ali je naknadno promijenio mišljenje.
- Dinamo nije za regionalnu ligu. Nismo ni za turnir šampiona koji su predložili Slovenci. Nismo više ni za šta - istakao je Mamić.
Zagreb već negostoljubiv
I oni koji zagovaraju, kao i oni što su protiv regionalne lige, slažu se da će najveći problem biti, ukoliko dođe do formiranja zajedničkog takmičenja, bezbjednost na stadionima. Tako su se navijači Dinama već javno oglasili kako će se svim sredstvima boriti protiv organizacije takmičenja, odnosno da u Zagreb nisu dobrodošli klubovi iz Srbije, Republike Srpske i Crne Gore.
- Милош Обилић
- Kontakt:
? се са " ? ", сјајна '" je napisao/la:супер 'Schlager je napisao/la:Sta ima da diskutujem kad sam vec napisao rezultat Borac-Laktasi 3-0 (3-0)...
Nego umjesto diskusije,evo jedna pjesma koju sam napisao o nasem klubu i navijacima,moj mali poklon za srecu u polusezoni u kojoj ocekujemo konacno izlazak u Evropu,nakon 22 godine.
volicu Borac -DO IZNEMOGLOSTI
dace Bog da dobijem sina
Kako vam se svidja?
Inace pjesma je potpuni original,sto se vidi i iz ovih segmenata navijackih pjesama (na ovu prvu djelom polazem i autorska prava),jedino ova prva recenica malo vuce na onu Hajdukovu ( I Pape i dida,bili su torcida),pa cu mozda to promjeniti da ne kazu da sam plagijator

? & ?, & $ " ње...
Imao je Borac u svojoj dugoj istoriji velikih fudbalera, od Tome Kneza, pa preko Husnije Fazlića i Abida Kovačevića, do trofejne generacije koja je 1988. godine osvojila Kup Jugoslavije, te posljednjeg bisera grada na Vrbasu, Nemanje Bilbije, koji je ove zime završio u novosadskoj Vojvodini. Međutim, niko sa 17 godina nije skrenuo pažnju na sebe kao Srđan Grahovac, Borčev vunderkind i po najavama trenera Zorana Marića jedan od oslonaca igre u nastavku sezone.
- Sve je došlo nekako spontano. U zvaničnim utakmicama za Borac sam debitovao jesenas u prvom kolu baš s Laktašima. Trijumfovali smo, pa neka se bliska prošlost i sada ponovi, neću imati ništa protiv. Iako ovu ekipu mnogi gledaju s dozom rezerve, pokazaćemo da su nas prerano otpisali. Vukobratović, Stevanović i ostali su kvalitetni igrači, a ono što Vukelja pokazuje na treninzima do sada još nisam imao prilike da vidim. Radi se o strašnom igraču. Nadam se da će to pokazati i na terenu. Laktaši sigurno padaju, za to ne treba brinuti - kaže mlađani Grahovac, koji će već u subotu imati direktni duel na terenu s dojučerašnjim kapitenom, Darkom Ljubojevićem.
- Šta reći o Ljubojeviću. Igračina, i to kakava, ali ne plašim se tog duela. Mnogo više me brine u kakvom će stanju biti teren Gradskog stadiona. Nama odgovora brza, pas igra, ali bez obzira na sve, obradovaćemo naše vjerene navijače. Ne treba da se brinu, Evropa nam neće izmaći. Ljeto u Banjoj Luci biće u znaku crveno-plave boje i nadam se lijepe međunarodne priče - puca od optimizma Srđan Grahovac, koji je prošlog ljeta na pripremama na Zlatiboru u duelu s Crvenom zvezdom sa 16 godina i 10 mjeseci ponio kapitensku traku matičnog kluba.
On je prošao i sve mlađe selekcije Borca, kao i reprezentativne, a danas je standardni član selekcije (U-19).
- Borac je moj klub, Banja Luka moj grad i želim da ostavim trag baš ovdje. Ugovor s Borcem veže me još dvije i po godine i siguran sam da ću se do odlaska radovati nekom trofeju. Trebalo bi da ih bude što više. Prvo afirmacija s matičnim klubom, a poslije... - ostao je zagonetan na kraju Srđan Grahovac, prvotimac Borca.
Premijera u dnevnom terminu
Otklonjena je i dilema termina utakmica s Laktašima, koja će se, ipak, igrati u dnevenom terminu u subotu, s početkom od 14.30 časova na Gradskom stadionu. Dan ranije, u petak, u Trofejnoj sali u 12.30 časova biće održana pres-konferencija.
POCINJE LJUDI POCINJE
Pozdrav svima a posebno Vulturesima,dugo vec citam forum na ovoj stranici ali nikako da se registrujem. Ovaj intervju malog Grahovca me natjerao na komentar. Gledao sam ga vise puta i moram reci da nikad nisam vidio mladjeg igraca sa toliko herca i pozitivne kuraze. Nadam se da ce nametnuti u prvi plan ove polusezone. Idemo do Evrope!
? ?, ' " &? ? je napisao/la:? се са " ? ", сјајна '" je napisao/la:
супер '

&, & " " са ', $ се $ - стварно " & он &, тј $ - $ ?

е $ ' је ? % $ " по $ уговора. " се $ - " ? " & " са ?. Вјероватно - Граховац % $ $ $ " $ & постане $ у ' " " ' $ ' остане % $ $ $ уговора, " се $ " управа ? $ $ са " " ствар & " са ?

", $!

"" ПУТ ""
BORAC-LAKTAŠI:5-0 

Zagrijava se polako
Nego ne vidim nesto po gradu da ima plakata za utakmicu,barem ja nisam vidio ...Al' valjda ce nesto postaviti,i trebalo bi,jer dosta ljudi ni ne zna da prvenstvo pocinje u subotu
Ne ocekujem da ce doci puno ljudi ,mozda jedno 3-4 hiljade ,ne vise .....Nadam se da grijesim 

" " " & СВЕ,ЈА НЕ ' & &,ПРВА / " " У " ', " & СА &
Dosta ce zavisiti i od toga da li ce padati kisa...ipak,ispod 4000 ne bi trebalo biti.
Prvo čestitke za pjesmicu, svaka čast... tebe ćemo na EurovizijuSchlager je napisao/la:Dosta ce zavisiti i od toga da li ce padati kisa...ipak,ispod 4000 ne bi trebalo biti.

"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
- Милош Обилић
- Kontakt:
& % је & ?, $ тога - " $ '. & $ " , " " ? посјета. % се ' $ на " ", не ' $ - " 4 & за ?. $ & - " ' '. ? & ", прво ? - " ' $ АТВ-а, а $ " на " " & & $ ". " " & " %...$'? "...& је овај $ "... 

? & ?, & $ " ње...
Jel se ti to opet prodajes za menadzera. Jebote jesi ti svestran, fudbalski menadzer, pjevacki menadzer. Imas li jos kakvih talenata da nam ih ovde otkrijesPrvo čestitke za pjesmicu, svaka čast... tebe ćemo na Euroviziju

fino udjes sa lesinarima i onda stanes sa njima u kop i navijas i dobro tebi dobro njima$ & - " ' '.
Sve je dobro,ali RS ono nidje veze ,sviraj kurcu ali to je BiH ili ti ga Krajina pozzzzSchlager je napisao/la:Sta ima da diskutujem kad sam vec napisao rezultat Borac-Laktasi 3-0 (3-0)...
voljecu Borac -DO IZNEMOGLOSTI
dace Bog da dobijem sina
Kako vam se svidja?
- Милош Обилић
- Kontakt:
subzero81 je napisao/la:Jel se ti to opet prodajes za menadzera. Jebote jesi ti svestran, fudbalski menadzer, pjevacki menadzer. Imas li jos kakvih talenata da nam ih ovde otkrijesPrvo čestitke za pjesmicu, svaka čast... tebe ćemo na Euroviziju![]()
![]()
![]()
fino udjes sa lesinarima i onda stanes sa njima u kop i navijas i dobro tebi dobro njima$ & - " ' '.
$ се ? са ? & ? &, а % ја " $ ?, $ не '. $ - се " $ &, $ / " " ? % &.

? & ?, & $ " ње...
koliko ja znam,odes u prostorije Lesinara i tamo pokazes clansku kartu i dobijes kartu za utakmicu (istok) ... mislim da vise ne pustaju na clanske karte,nisu na kraju prosle polusezone,ne znam kakva je situacija za ovu utakmicu? ? je napisao/la:subzero81 je napisao/la:Jel se ti to opet prodajes za menadzera. Jebote jesi ti svestran, fudbalski menadzer, pjevacki menadzer. Imas li jos kakvih talenata da nam ih ovde otkrijesPrvo čestitke za pjesmicu, svaka čast... tebe ćemo na Euroviziju![]()
![]()
![]()
$ се ? са ? & ? &, а % ја " $ ?, $ не '. $ - се " $ &, $ / " " ? % &." је & у ", / се " ".

" " " & СВЕ,ЈА НЕ ' & &,ПРВА / " " У " ', " & СА &
hehehehehehe, sa odbjeglim talentima, uopšte ne raspravljam...subzero81 je napisao/la:Jel se ti to opet prodajes za menadzera. Jebote jesi ti svestran, fudbalski menadzer, pjevacki menadzer. Imas li jos kakvih talenata da nam ih ovde otkrijesPrvo čestitke za pjesmicu, svaka čast... tebe ćemo na Euroviziju![]()
![]()
![]()

"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
- Источно Стајање
- Kontakt:
$ &, $ на &, " се пара за & ? & ', ¥ $ " $ $!!!? ? je napisao/la:& % је & ?, $ тога - " $ '. & $ " , " " ? посјета. % се ' $ на " ", не ' $ - " 4 & за ?. $ & - " ' '. ? & ", прво ? - " ' $ АТВ-а, а $ " на " " & & $ ". " " & " %...$'? "...& је овај $ "...
$ ? ногу ја ' " & , % & $ " $ све , сву своју / " % $ " " & " ¥ све ... !!! &
% % - $ !? ? je napisao/la:& % је & ?, $ тога - " $ '. & $ " , " " ? посјета. % се ' $ на " ", не ' $ - " 4 & за ?. $ & - " ' '. ? & ", прво ? - " ' $ АТВ-а, а $ " на " " & & $ ". " " & " %...$'? "...& је овај $ "...

? $ % пара $ све " " на жене, " " $

" % се % & " ", " - " за - ", за $ " $ "&"

$ $ ", $ - " " & не $ "(" /

А паре " ?, ПАРА '

Све у ', ' & на ' " ", а за паре се не "

Zadnja izmjena: Шајин, dana/u 24 feb 2010, 21:01, ukupno mijenjano 1 put.
"" ПУТ ""
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.