Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Cartman
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la Cartman » 27 jun 2014, 01:38

Iznajmit Goli Otok od Hrvatske, uhapsit Dzeku na aerodromu za veleizdaju i poslat ga tamo jedno 6 mjeseci minimum. Nakon toga mu ponudit drzavljanstvo Ujedinjenih Arapskih Emirata, pa neka izabere.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 27 jun 2014, 01:41

Durden je napisao/la: Citiram one slike sto su uslikane za vrijeme priprema
Hodali su i ostali reprezentativci za vrijeme priprema. Pa, nisu bili u karantnu. Ne znam jesu li trebali biti, to treba pitati Papeta
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Janez
Kontakt:

Post Postao/la Janez » 27 jun 2014, 01:42

zgembo89 je napisao/la:Sve sretne porodice lice jedna na drugu,svaka nesretna nesretna je na svoj nacin..
Zao mi je kad vidim da osobe koje su rodjene Sarajlije i javne licnosti pisu po FB kako bi Begovic bio dobar buduci kapiten,a Dzeku niko ne spominje..
A šta to fali Begoviću molim te, je li to kapiten mora biti rođen u Sarajevu, a ne u Trebinju. Možda su javne ličnosti prepoznale profesionalizam, kvalitetu i nešto posebno u Asmiru, a ne u Džeki. Možda zato jer je Asmir porodičan čovjek, porodica mu je na prvom mjestu, a ne restoran Bosna, cuga i provodi.

Isti taj Asmir za kojeg zagovaramo da bude kapiten jedini je poslije utakmice priznao da smo odigrali loše. Zar tako pravi kapiten ne radi ili kapiten treba da bude čovjek koji se oglasi nakon 2 dana i to gleda čuda putem F A C E B O O K -a i još ima obraza da piše da su navijači miševi, pravi-krivi i da mi soli pamet.

Egipat + kašnjenje+ nezalaganje + Ibričić+ provodi= Nema kapitenske trake od mene

Rođen u Sarajevu, nisam javna ličnost, ali moj glas ide Asmiru.

A Džeki svaka čast za karijeru, uspjehe, golove i sve što je dao za repku, ali nije sazrio za kapitena.

Toliko

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 27 jun 2014, 01:43

Consigliere je napisao/la:Hodali su i ostali reprezentativci za vrijeme priprema. Pa, nisu bili u karantnu. Ne znam jesu li trebali biti, to treba pitati Papeta
Treba ga pitati zašto nisu bili, a ne da li su trebali biti. Pošli na SP iz kafane, sramota A kategorije.

autogol
Kontakt:

Post Postao/la autogol » 27 jun 2014, 01:44

Prodajem Dzekin dres plavi,adidas(nije original),a uz dres poklanjam i novcanicu od 50 KM(taksa za obraz).
Cijena 20 KM :rol: :rol: :rol:

IronMany
Kontakt:

Post Postao/la IronMany » 27 jun 2014, 01:47

Durden je napisao/la:
Head je napisao/la:slika
slika
Citiram one slike sto su uslikane za vrijeme priprema
Joj jest zutalj ruzan u pm :facepalm: :silent:
Never forgett that football is not just a game of the individual skills of players. It's about the teamwork and love for your country, especially in the world cup!

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 27 jun 2014, 01:48

DukeOfWellington je napisao/la:
Consigliere je napisao/la:Hodali su i ostali reprezentativci za vrijeme priprema. Pa, nisu bili u karantnu. Ne znam jesu li trebali biti, to treba pitati Papeta
Treba ga pitati zašto nisu bili, a ne da li su trebali biti. Pošli na SP iz kafane, sramota A kategorije.
Ne znam kako to funkcionira na normalnim okupljanjima i kad pocinje karantin. Mislim da ga ni u Brazilu nisu imali. A slike su naravno toliko izvikane kao da je Dzeko ispod stola mrtva-pijan na njima. Na ovoj temi me ne moze nista iznenaditi :kafa:
Da je Asmir uslikan bilo bi: siri svoju dobrotu i skromnost u jutarnjim satima :facepalm:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

isx
Kontakt:

Post Postao/la isx » 27 jun 2014, 01:49

IronMany je napisao/la:
Durden je napisao/la:
Head je napisao/la:slika
slika
Citiram one slike sto su uslikane za vrijeme priprema
Joj jest zutalj ruzan u pm :facepalm: :silent:
Misliš onaj sa šećernom frizurom?

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 27 jun 2014, 01:50

Janez je napisao/la:
zgembo89 je napisao/la:Sve sretne porodice lice jedna na drugu,svaka nesretna nesretna je na svoj nacin..
Zao mi je kad vidim da osobe koje su rodjene Sarajlije i javne licnosti pisu po FB kako bi Begovic bio dobar buduci kapiten,a Dzeku niko ne spominje..
A šta to fali Begoviću molim te, je li to kapiten mora biti rođen u Sarajevu, a ne u Trebinju. Možda su javne ličnosti prepoznale profesionalizam, kvalitetu i nešto posebno u Asmiru, a ne u Džeki. Možda zato jer je Asmir porodičan čovjek, porodica mu je na prvom mjestu, a ne restoran Bosna, cuga i provodi.

Isti taj Asmir za kojeg zagovaramo da bude kapiten jedini je poslije utakmice priznao da smo odigrali loše. Zar tako pravi kapiten ne radi ili kapiten treba da bude čovjek koji se oglasi nakon 2 dana i to gleda čuda putem F A C E B O O K -a i još ima obraza da piše da su navijači miševi, pravi-krivi i da mi soli pamet.

Egipat + kašnjenje+ nezalaganje + Ibričić+ provodi= Nema kapitenske trake od mene

Rođen u Sarajevu, nisam javna ličnost, ali moj glas ide Asmiru.

A Džeki svaka čast za karijeru, uspjehe, golove i sve što je dao za repku, ali nije sazrio za kapitena.

Toliko
Potpis.

Edit:Jes' ruzan ovaj Ibricic, ovo se rijetko radja.

IronMany
Kontakt:

Post Postao/la IronMany » 27 jun 2014, 01:52

isx je napisao/la:
Misliš onaj sa šećernom frizurom?
Na sobaricu Dzekinu mislim. :kafa:

Njeg kad vidim, nemam napretka 40 dana.
Zadnja izmjena: IronMany, dana/u 27 jun 2014, 01:53, ukupno mijenjano 1 put.
Never forgett that football is not just a game of the individual skills of players. It's about the teamwork and love for your country, especially in the world cup!

tribalhardcore
Kontakt:

Post Postao/la tribalhardcore » 27 jun 2014, 01:53

Džeko mi jeste nekada bio drag i sve ALI nakon kada sam vidjeo ovaj video bez obzira sta je pozadina svega on je izgubio kredit kod mene

[youtube][/youtube]

on da bude kapiten ? ? ? daj ba pa onda bi drito za Kosovo poceo da navijam
Bosno moja, cija li si sada boli li te danas vise nego prije tko to misli da te ima
da sa tobom vlada njega povijest nista naucila nije
Jucer svetinja, danas raspeta Bosna ponosna, ranjena

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 27 jun 2014, 01:55

Consigliere je napisao/la: Ne znam kako to funkcionira na normalnim okupljanjima i kad pocinje karantin. Mislim da ga ni u Brazilu nisu imali. A slike su naravno toliko izvikane kao da je Dzeko ispod stola mrtva-pijan na njima. Na ovoj temi me ne moze nista iznenaditi :kafa:
Da je Asmir uslikan bilo bi: siri svoju dobrotu i skromnost u jutarnjim satima :facepalm:
Još nam je samo trebalo da se valjaju ispod stolova.

Nemaju oni šta raditi u kafani, na teferičima i na nekakvim privatnim sijelima. Oni predstavljaju državu i nije ih država tamo poslala na izlet. Predstavljanje države je čast i svima je lijepo nazivati se reprezentativcima, ali je i obaveza što znači dok ostali uživaju ti ideš mjesec ili dva na relaciji trening - hotel i razmišljaš o protivnicima.

Asmiru se to očito ne može desiti, a ako mu se desi onda ću barem ja pričati isto.

Imaju oni vremena za kafanu, sad nije bilo vrijeme.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 27 jun 2014, 01:58

Cartman je napisao/la:Iznajmit Goli Otok od Hrvatske, uhapsit Dzeku na aerodromu za veleizdaju i poslat ga tamo jedno 6 mjeseci minimum. Nakon toga mu ponudit drzavljanstvo Ujedinjenih Arapskih Emirata, pa neka izabere.
:urnebes: :salut: :clap:
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Janez
Kontakt:

Post Postao/la Janez » 27 jun 2014, 01:59

Ovaj što kaže da je Asmir kojim slučajem uslikan neću mu ni nick spomenuti jer nije vrijedan.

Asmir to sebi ne bi dozvolio, možda na godišnjem odmoru, ali mimo toga jock. Jer je A S M I R B E G O V I Ć oličenje profesionalizma, rođen u Bosni, odrastao u Kanadi. Mentalni sklop drugačiji, porodica na prvom mestu, žena i kćerkica. Dolazak na okupljanje znači trening, zalaganje i da gine za dres. Dok je ovom tvom pajdašu izgovor za provoda.

Molim te korisniče sa nickom na slovo C. ubuduće prije nego kažeš nešto za Asmira Begovića legendu, kralja, cara, babuku molim te ustani sa stolice-kauča, digni laptop-tastaturu u znak poštovanja pa nešto napiši. :salut:

Durden
Kontakt:

Post Postao/la Durden » 27 jun 2014, 02:01

tribalhardcore je napisao/la:Džeko mi jeste nekada bio drag i sve ALI nakon kada sam vidjeo ovaj video bez obzira sta je pozadina svega on je izgubio kredit kod mene
[youtube][/youtube]
Oni nemaju svoju reprezentaciju, ali eto navijaj za Švicarsku, isto je to.

tribalhardcore
Kontakt:

Post Postao/la tribalhardcore » 27 jun 2014, 02:07

Durden je napisao/la:
tribalhardcore je napisao/la:Džeko mi jeste nekada bio drag i sve ALI nakon kada sam vidjeo ovaj video bez obzira sta je pozadina svega on je izgubio kredit kod mene
[youtube][/youtube]
Oni nemaju svoju reprezentaciju, ali eto navijaj za Švicarsku, isto je to.
:damn: :damn: :damn: :damn: :damn: :damn: :damn: :damn: :damn: :damn:
kosovo-senegal 1:3,kosovo-turska 1:6
ali da ne trolamo temu naseg dragog Džeksona
Bosno moja, cija li si sada boli li te danas vise nego prije tko to misli da te ima
da sa tobom vlada njega povijest nista naucila nije
Jucer svetinja, danas raspeta Bosna ponosna, ranjena

RobertoBaggio
Kontakt:

Post Postao/la RobertoBaggio » 27 jun 2014, 02:10

Što više čitam komentare na ovoj temi, Džeko mi je sve draži. A na temu sam bukvalno prvi put ušao poslije utakmice sa Nigerijom, da kao nešto kritikujem.

Poslije svega pročitanog ovdje u prethodnih nekoliko dana, volio bih da Džeko bude novi kapiten.

slika
FK Željezničar 1921

donniedarko
Kontakt:

Post Postao/la donniedarko » 27 jun 2014, 02:24

Edin je dobar momak, samo djeluje kao da je pod nekim losim uticajem ;)

romeo
Kontakt:

Post Postao/la romeo » 27 jun 2014, 02:26

donniedarko je napisao/la:Edin je dobar momak, samo djeluje kao da je pod nekim losim uticajem ;)
Amra, otac, Baloteli, Spaha, Ibricic, Mahir cevapcic, misevi ? :mrgreen:
Volimo Čelik i oči nam se cakle !

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 27 jun 2014, 02:33

Edin je kur.ac, jeb.m ga duga.
Seta se po terenu ko po Copacabani
NO PYRO NO PARTY

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Quartararo i 11 gostiju.