Potencijalni selektori 2014-
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Potencijalni selektori 2014-
Ne treba nikakve kredite dizati i "tražiti" pare....pare su tu, savez je dobio ogroman novac što plasmanom što mnogim sponzorima...
Stvar (ili problem) je sada samo u njima. Jesu li spremni odriješiti kesu i napraviti neki dogovor s Vahom za obostrano zadovoljstvo.
Stvar (ili problem) je sada samo u njima. Jesu li spremni odriješiti kesu i napraviti neki dogovor s Vahom za obostrano zadovoljstvo.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Tesko mi je to povjerovati, bice sigurno boljih ponuda za njega poslije SP. Trabzon je vec trenirao jednom, sta ce tamo? Odbio je produziti sa alzircima, nudili mu ugovor cak do 2022.DonCorleone je napisao/la:Vec je sve dogovoreno sa Trabzonsporom, Nijemci povrdili danas nakon utakmice.calcio je napisao/la:Vaha je atraktivan na trzistu i sansa da ga mi dovedemo je minimalna.
Zadnja izmjena: calcio, dana/u 27 jun 2014, 00:35, ukupno mijenjano 1 put.
Molite Boga za Sergeja,skoro svi nasi istinski navijaci mole Boga da selektor bude Sergej.
- dr.van nostrand
- Kontakt:
opaaaaaaaaa, Crno more, Trabzon, novi stadion (doduse od 2015.), novi pocetak za klub.DonCorleone je napisao/la:
Vec je sve dogovoreno sa Trabzonsporom, Nijemci povrdili danas nakon utakmice.
Mogao bi biti za njih pravi trener.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Upravu si. Sta ce nam ovi atraktivni. Bolje ove neatraktivne. Sa njima cemo daleko dogurati. A uostalom Vaha bi sam sebe isplatio sa vjerovatnim uspjesim u prvenstvima ( premije ).calcio je napisao/la:Vaha je atraktivan na trzistu i sansa da ga mi dovedemo je minimalna.
-
Nerminovic
- Kontakt:
[youtube][/youtube]

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
I ti si se u januaru ove godine aktivirao na forumu sa tim ciljemdrummer je napisao/la:Molite Boga za Sergeja,skoro svi nasi istinski navijaci mole Boga da selektor bude Sergej.
Sergej nije dorasto tome, a zašto sergej molim te što je **** mater sudiji na Marakani jel, što je Hasana otjero iz repke, pa sa sergejem bi bilo gore nego sa susicemdrummer je napisao/la:Molite Boga za Sergeja,skoro svi nasi istinski navijaci mole Boga da selektor bude Sergej.
+1lisander je napisao/la:Sergej nije dorasto tome, a zašto sergej molim te što je **** mater sudiji na Marakani jel, što je Hasana otjero iz repke, pa sa sergejem bi bilo gore nego sa susicemdrummer je napisao/la:Molite Boga za Sergeja,skoro svi nasi istinski navijaci mole Boga da selektor bude Sergej.
Bez dlake na jeziku dok su cure depilirane.
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D
- calcio
- Kontakt:
Ne. Po meni je najbolje dovesti najatraktivnijeg i najboljeg, znaci Mourinho, Simeone, Ancelotti ili Guardiola. Koga cemo od njih?Ajax je napisao/la:Upravu si. Sta ce nam ovi atraktivni. Bolje ove neatraktivne. Sa njima cemo daleko dogurati. A uostalom Vaha bi sam sebe isplatio sa vjerovatnim uspjesim u prvenstvima ( premije ).calcio je napisao/la:Vaha je atraktivan na trzistu i sansa da ga mi dovedemo je minimalna.
Kad ti stigne pristojna ponuda da vodiš reprezentaciju svoje domovine,sigurno neće pomislit bolje je u Trabzbon ili klubove tog kalibra.Kad ti dodje ponuda da vodiš svoju reprezentaciju ni ponude Bayerna,Reala,Barce se ne mogu sa tim poredit.Opet ponavljam druga je stvar ako on neće iz nekih drugih,razumljivih razloga,pogotovo kad vidi šta se sve piše i priča o Sušiću,ako je već sa nekim sve dogovorio ili ako mu ne dodje ponuda saveza.
@calcio hoćemol onda Jarnija,Musu,Sadikovića ili Osima ako budemo imali sreće.
Pa imamo našeg svjetskog trenera,koji ima dosta iskustva vodjenja reprezentacija,ističe mu trenutni angažman,a mi u potrazi za novim trenerom.Što je on to toliko nedostižan.
@calcio hoćemol onda Jarnija,Musu,Sadikovića ili Osima ako budemo imali sreće.
Pa imamo našeg svjetskog trenera,koji ima dosta iskustva vodjenja reprezentacija,ističe mu trenutni angažman,a mi u potrazi za novim trenerom.Što je on to toliko nedostižan.
Nad tobom sunce najljepše sja
- calcio
- Kontakt:
Kakav bolan Trabzon, covjek ce preuzeti neki klub koji igra ligu prvaka, koji se bori za titule, sa velikom platom. Zato kazem da su sanse minimalne, a ovaj @Ajax me odmah napao. Tcc
Daj dokaz za Hasana,mani se hasicevsko-topalbecirevicevsko-avdicevskog insajderskog novinarstva.lisander je napisao/la:Sergej nije dorasto tome, a zašto sergej molim te što je **** mater sudiji na Marakani jel, što je Hasana otjero iz repke, pa sa sergejem bi bilo gore nego sa susicemdrummer je napisao/la:Molite Boga za Sergeja,skoro svi nasi istinski navijaci mole Boga da selektor bude Sergej.
Damire,samo je Krug protiv Barbareza,nisam siguran da li Krug uopste zeli dobro reprezentaciji Bosne i Hercegovine.
Svakim danom sam sigurniji da ne zeli.
Recimo da sad pitas Krug(moje misljenje)da li pristali da se Spahic(i,ili Dzeko)udalje iz reprezentacije ako je cijena toga da se ne plasiramo na EP mislim da bi sigurno odgovorili potvrdno.
Ne druze Damire,takvi ne zele dobro reprezentaciji BiH.
- DonCorleone
- Kontakt:
A sta ako se pika novac? Ja mslim da mu je TZ ponudio veoma dobar ugovor. Uostalom ovi rekose da su se vec dogovorili, znaci finito vec odavno, a ja ne znam sta bi slijedilo ako on odstupi od ugovora.calcio je napisao/la:Kakav bolan Trabzon, covjek ce preuzeti neki klub koji igra ligu prvaka, koji se bori za titule, sa velikom platom. Zato kazem da su sanse minimalne, a ovaj @Ajax me odmah napao. Tcc
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Cuj Barbarez...pa njega bi Dzeko i Spahic vise levatili nego Susica..
Nama treba cvrsta ruka, autoritet koji ce Dzeki yebat mamicu ako se ne trudio na treningu, a to mogu Vaha i Bajevic..a nema potrebe da spominjem njihova trenerska dostignuca i iskustvo naspram ostalih potencijalnih selektora..Barbareze, Kodre i sl. ostavite za neka druga vremena...
Nama treba cvrsta ruka, autoritet koji ce Dzeki yebat mamicu ako se ne trudio na treningu, a to mogu Vaha i Bajevic..a nema potrebe da spominjem njihova trenerska dostignuca i iskustvo naspram ostalih potencijalnih selektora..Barbareze, Kodre i sl. ostavite za neka druga vremena...
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Tada jee bio klan Bolić-Barbarez, al progovorice i Hasan nekad ja se nadam, a daj mi ti neki dokaz da ga nije otjero da ga nisu šprdali što s njima ne akšamluči, daj mi dokaz drummeru da nije istina ovo što pričaju ljudi tri godine, daj mi dokaz da je emir spahic vrhunski igrač i profesionalac, daj dokaz da edin džeko nije uvrjedjena mlada, daj mi dokaz da marijan i senad nisu bili pr-evi ovog klana, daj mi dokaz da ova dvojica nisu dernečili po brazilu uoči nigerije, daj mi dokaz da je od njih iko popio kafu a hajrovicem...daj mi dokaz da ne bude patetika koju iole razmna osoga provali nakon tri rečenice
Ostavit ih za U21Papastathopoulos je napisao/la:Cuj Barbarez...pa njega bi Dzeko i Spahic vise levatili nego Susica..
Nad tobom sunce najljepše sja
- calcio
- Kontakt:
On je vec trenirao Trabzonspor prije desetak godina, cisto sumnjam da mu se ide nazad. I ne vjerujem da je ista potpisao. Nije ni on sisao veslo, zna da ce biti boljih ponuda poslije ako nesto napravi sa Alzirom.DonCorleone je napisao/la:A sta ako se pika novac? Ja mslim da mu je TZ ponudio veoma dobar ugovor. Uostalom ovi rekose da su se vec dogovorili, znaci finito vec odavno, a ja ne znam sta bi slijedilo ako on odstupi od ugovora.calcio je napisao/la:Kakav bolan Trabzon, covjek ce preuzeti neki klub koji igra ligu prvaka, koji se bori za titule, sa velikom platom. Zato kazem da su sanse minimalne, a ovaj @Ajax me odmah napao. Tcc
- NeverGiveUp
- Kontakt:
Calcio - On je već sad napravio ogroman rezultat.
Sve što dodatno Alžir uradi dalje je samo šlag na tortu.
Sve što dodatno Alžir uradi dalje je samo šlag na tortu.
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .
Insinuacije i pretpostavke... Ja sam protiv Barbareza na mjestu selektora, ali protiv sam trenutno, dok ne pokaze ambiciju da se bavi trenerskim poslom.... A nisam Krug....drummer je napisao/la:Daj dokaz za Hasana,mani se hasicevsko-topalbecirevicevsko-avdicevskog insajderskog novinarstva.lisander je napisao/la:Sergej nije dorasto tome, a zašto sergej molim te što je **** mater sudiji na Marakani jel, što je Hasana otjero iz repke, pa sa sergejem bi bilo gore nego sa susicemdrummer je napisao/la:Molite Boga za Sergeja,skoro svi nasi istinski navijaci mole Boga da selektor bude Sergej.
Damire,samo je Krug protiv Barbareza,nisam siguran da li Krug uopste zeli dobro reprezentaciji Bosne i Hercegovine.
Svakim danom sam sigurniji da ne zeli.
Recimo da sad pitas Krug(moje misljenje)da li pristali da se Spahic(i,ili Dzeko)udalje iz reprezentacije ako je cijena toga da se ne plasiramo na EP mislim da bi sigurno odgovorili potvrdno.
Ne druze Damire,takvi ne zele dobro reprezentaciji BiH.
Ja odavno pricam da Pape balansira i sa nasim najboljim igracima (zonglira kao u najboljim danima), iskulira njihove nebuloze, a sve u interesu reprezentacije, jer zna da nemamo sirok roster.... Reprezentacija je bitna...