Emir Spahić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Steph
Kontakt:

Re: Emir Spahić

Post Postao/la Steph » 27 jun 2014, 00:02

DukeOfWellington je napisao/la:
avlami97 je napisao/la:@Aco, konkretno,

Ko je ova **** od novinara da ovo određuje: "Ukoliko ode, Sušića može zamijeniti samo jedan od dva već odavno etablirana trenera Hercegovca. A niti jedan od njih dvojice ne preziva se Barbarez." Je li ova **** od novinara neko ko se treba pitatati? Je li to novinarstvo?
Hoće čovjek da kaže da novi selektor treba da bude ili Vaha ili Bajević. I ja to kažem, gdje je tu problem?
Ma jok bola', novi šef stručnog štaba trebaju biti ili Mido ili Haspa.

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 27 jun 2014, 00:04

avlami izbriši post priprost je i medikritetski pomalo

ZahaKING
Kontakt:

Post Postao/la ZahaKING » 27 jun 2014, 00:04

mandraX je napisao/la:
ZahaKING je napisao/la:
Narod je i na strani ovih lopova na vlasti :bih: samo nek je naš, pa nek je i najgori :bih: to je naš narod
Našao si prave dvije stvari da porediš, aferim. :thumbup:

Kruške i avione.
Itekako ja znam zbog čega vi njega podržavate ;) samo su to druge teme koje mogu povući ozbiljne rasprave i vrijeđanje kasnije
Bez dlake na jeziku dok su cure depilirane.
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 27 jun 2014, 00:05

1988risha je napisao/la:Jedini koji će na kraju ove sapunice nayebat je
slika
:-D :-D :-D :-D :-D :-D hvala sto sam odplako od smijeha pred spavanje

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

romeo
Kontakt:

Post Postao/la romeo » 27 jun 2014, 00:06

lisander je napisao/la:avlami izbriši post priprost je i medikritetski pomalo
Najjaci post na ovoj temi je od gore doticnog. Objasnio sto bi rekli ! :cool:
Volimo Čelik i oči nam se cakle !

Janez
Kontakt:

Post Postao/la Janez » 27 jun 2014, 00:06

Spahu za selektora
Džeko za predsjednika saveza
Ibričića za sekretara
Ligata za PR saveza
Ovo drugog Spahu za pratnju

I neka kolo vode, a mi ćemo u rupe. Tad bi vjerujem srce bilo ispunjeno ovim što brane Spahu ili pokušavaju ( sad su počeli sa sarkazmom nestalo aduta)

Steph
Kontakt:

Post Postao/la Steph » 27 jun 2014, 00:08

romeo je napisao/la:
lisander je napisao/la:avlami izbriši post priprost je i medikritetski pomalo
Najjaci post na ovoj temi je od gore doticnog. Objasnio sto bi rekli ! :cool:

Zenički dijamant - Spaha.

romeo
Kontakt:

Post Postao/la romeo » 27 jun 2014, 00:09

Ah....
Volimo Čelik i oči nam se cakle !

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 27 jun 2014, 00:17

Opa,Hasic se odvazio pa vise ne izbacuje iz reprezentacije samo Spahica,on,molim te lijepo,izbacuje nekoliko igraca a medju njima i Edina Dzeku.
Ne moze Hasicu,pa da nam reprezentacija bude kao i tvoja propala televizija,to ti i tebi slicni i hocete.
I neces ti birati ni selektora,njega ce birat puno pametniji i puno posteniji i moralniji ljudi od tebe.
A ako njegovo ime bude Sergej Barbarez predlazem da dignes ruku na sebe.

gost
Kontakt:

Post Postao/la gost » 27 jun 2014, 00:19

avlami97 je napisao/la: U našem društvu su izgleda samo novinari veća đubrad od političara. Odakle pravo jednom novinaru Zametici da jednog Džeku indirektno nazove šu.pkom? Odakle pravo tom istom novinaru pravo da laže kako je Spahić psovao te iste novinare u Mix zoni, kada nije htio dati izjavu, nego je samo rekao: "kako vas nije stid i sram"? Odakle pravo Velidu Spahi da kapitena NAŠE reprezentacije naziva smetljarom (najvjerovatnije je na njega mislio)? Odakle pravo jednom novinaru da nam određuje, ko će biti selektor i pri tome je isključiv u konstataciji da to može biti jedan od dvojice Hercegovaca, ali se ni jedan ne preziva Barbarez?.

Je li takvim novinarima treba davati izjave? Da li bi ti takvim ljudima davao izjave? Ko su ti novinari da odlučuju ili preporučuju ko treba, a ko ne da odleprša od reprezentacije? Ko su te karne od "ljudi", koji sebe nazivaju novinarima. Odakle im pravo.I ja sam navijač reprezentacije, i ja želim informaciju - informaciju koliko je Džeko pretrčao, dao golova, tačnih pasova, koliko je izgubio/dobio duela, napravio klizećih startova imao ili ne asistencija, ali me boli karna sa kim je na FB, sa kim se slika, gdje pije, šta pije, šta mezi, e mene to ne interesuje, e za te stvari me zaboli ki.ta. Mene interesuje činjenica, a ne tamo neki drot i neka prijava oko parkiranog autobusa. Boli me za to. Dokle god Spaha krvavih sinusa gine za dres, dokle god Pape pobjeđuje, Džeko ili Ibišević daju golove, zaboli me neka stvar za drotovima, fejsbuku i njihovim trebama i teferičima.

I na kraju, evo i ja da kažem novinaru sa FTV - ženu ili sestru će mu kara.ti jedan od dvojice Hercegovaca, ali se ne preziva Barbarez. Je li i ovo informacija? :lol: :lol: :lol: :lol:

Smiješni ste - novinarčići umišljeni i na kraju bolje da tim i selektora, određuje Spaha, Pape ili Džeko ili tamo neki Hasić, Avdić , jal Zamtica.

Prije par dana sam u jednom svom postu najavio da će se nakon posljednjeg sudijskog zvižduka sa Iranom oglasiti novinarska bagra i zaista obistinilo se moje proročanstvo.

Napisati Spahić je pogrešno dodao loptu i kriv je za gol, e to je kritika, a koga Džeko kara to je bljuvotina.
opa bato......

svaka ti čast momčino.... :clap: :clap: :clap: :clap:

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 27 jun 2014, 00:20

ZahaKING je napisao/la:
mandraX je napisao/la:Kako mi je drago vidjet' da je narod BiH, navijači, nazovite ih kako hoćete, na strani kapitena. :cool:

Fanatic Shop, Reprezentacija, Marjan, svi objavljuju ovo sa FTV-om, po komentarima se vidi na cijoj je strani narod. :cool:

Aferim.

Drži se kapitenu, uz tebe smo! :bih:
Narod je i na strani ovih lopova na vlasti :bih: samo nek je naš, pa nek je i najgori :bih: to je naš narod

Tako je Zaha , bezmozgovici ;)
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

donniedarko
Kontakt:

Post Postao/la donniedarko » 27 jun 2014, 00:20

Ma ocito da tip ima los uticaj :thumbdown: Sve zasluge na stranu, vidi se kako je nafurao cijelu ekipu protiv medija. Meni je licno smijesno. Da nema istine u onome sto pisu mediju ne bi on bio ovako nervozan. Sukob s medijima, sukob s Papetom,sukob s cuvarima zakona, sukob s nekim igracima, sukob s navijacima. Ovo je fkt previse i s obzirom na njegove godine mislim da je vrijeme da ide i da konacno raskrstimo sa ostatcima mracnih vremena. ;)
Zadnja izmjena: donniedarko, dana/u 27 jun 2014, 00:23, ukupno mijenjano 1 put.

BARNYCLE
Kontakt:

Post Postao/la BARNYCLE » 27 jun 2014, 00:21

Da je Spahica za izjavu pitala Naida Srnja ili ona sto Glam Blam vodii, on bi odusevljen bio. Jer s njima malo promahala, malo ih odvede tamo kod njega u klub, piju, hodaju... i tako! Isto tako i Dzeko!
One mogu dobiti informacije i izjave a ostali ne mogu! :lol: :urnebes: Ja u zivotu nisam vidio gorih emisija od onih Srnje i reprezentativaca, koje je to mahalanje i trac partija! O onoj iz Glam Blama je suvisno i govoriti! :crazy:
Kuda ide ovaj svijet?! :?
... 1 RG + 8 WB + 6 AO + 5 US = 20 GRAND SLAMS... ROGER FEDERER! ...
Kada igra Federer, tenis izdaleka izgleda kao da ima smisla!
Najveci!
Thank God the beauty of tennis is still safe in the hands of Roger Federer.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 27 jun 2014, 00:28

Ok mozda novinari lazu i pretjeruju, al sto neko rece previse je dima da ne bi bilo vatre. Ja sam od BHT I FTV bar 20 dokaza vidio protiv spahica, dok doticnI nije nijedan ponudio u svoju odbranu vec nekom pricom pokusava manipulisat poluobrazovanim i maloumnim ljudima ove drzave koji nazalost ima za izvoz i odma su svi lazovi a spaha je u pravu. Iskreno mislim da spahic ima nesto rec u odbranu da bi to odavno reko.... kako vrijeme prolazi i za one stvari koje nisam mogo vjerovati a cito sam ih i sluso sve sam sigurniji da su istinite. Pa cak i neke za koje bi i ja sam je.bo majku novinarima...
=\_1921_/=

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 27 jun 2014, 00:29

Da su ovi nasi mo.ci iskvareni pa da angazuju advokate.
Namlatili bi se fine love a izgleda da na kraju i nece imati drugog izbora.Pa da onda ove kvazi medije zaviju do kraja u crno,bolje i da ih i nemamo nego sto ih imamo ovakve kakvi su,osim vrlo rijetkih izuzetaka.
I ubuduce ko god bio selektor treba uvesti pravilo da se izjave za medije daju i na pitanja novinara odgovara samo i iskljucivo na zvanicnim preskonferencija i nikad vise.
To bi sigurno bilo za dobrobit nase reprezentacije.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 27 jun 2014, 00:35

drummer je napisao/la:Da su ovi nasi mo.ci iskvareni pa da angazuju advokate.
Namlatili bi se fine love a izgleda da na kraju i nece imati drugog izbora.Pa da onda ove kvazi medije zaviju do kraja u crno,bolje i da ih i nemamo nego sto ih imamo ovakve kakvi su,osim vrlo rijetkih izuzetaka.
I ubuduce ko god bio selektor treba uvesti pravilo da se izjave za medije daju i na pitanja novinara odgovara samo i iskljucivo na zvanicnim preskonferencija i nikad vise.
a sta su to pogresno rekli ?
=\_1921_/=

samir1909
Kontakt:

Post Postao/la samir1909 » 27 jun 2014, 00:36

Emiru treba cestitati na svemu sto je uradio za reprezentaciju i na onome sto nije a mogao je,ne treba sada praviti od njega drzavnog neprijatelja.
Normalno i logicno je da poslije svakog prevenstva ili ciklusa kvalifikacija da se prave rezovi,pa tako i kod nas treba ocistiti par igraca i dovesti mladje snage,za kapitena Begovica i da predvodi nove snage.
Inace za mene postoji samo jedan kapiten SERGEJ ostali su tu samo radi toga sto mora neko traku nositi.slika

donniedarko
Kontakt:

Post Postao/la donniedarko » 27 jun 2014, 00:40

Mah ja sve usutiti. Svaki glas kritike neka utihne. Slobodno se klan moze organizovati i osnovati repka tv za koji ce ekskluzivno davati intervju-e. Uvijek nesto u stilu uz narod , mi smo patriote, najbitnije u vasem zivotu. Ko nas kritikuje treba ga biti sram bla bla bla :thumbup: Mediji su oduvijek kritikovali igrace ili selektora ako rezultati krenu po zlu, to je svugdje tako. A ja jos nigdje nisam cuo u svijetu da reprezentativci neke zemlje bojkotuju domace medije. Smijesno :thumbdown:

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 27 jun 2014, 00:41

invincible1921 je napisao/la:
Niz kleveta,konstrukcija,pretpostavki,nagadjanja,jednom rijecju,nedokazanih bljuvotina.
To je svugdje u svijetu kaznjivo,ako nesto tvrdis onda moras podastrijeti jasne dokaze pa bio ti sto puta novinar.
Ako koristis medij i moc koju putem njega imas da obmanjujes javnost,nanosis ljudima stetu,lazes,iznosis polu i neprovjerene informacije onda treba da odgovaras za to.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 27 jun 2014, 00:44

drummer je napisao/la:
invincible1921 je napisao/la:
Niz kleveta,konstrukcija,pretpostavki,nagadjanja,jednom rijecju,nedokazanih bljuvotina.
To je svugdje u svijetu kaznjivo,ako nesto tvrdis onda moras podastrijeti jasne dokaze pa bio ti sto puta novinar.
Ako koristis medij i moc koju putem njega imas da obmanjujes javnost,nanosis ljudima stetu,lazes,iznosis polu i neprovjerene informacije onda treba da odgovaras za to.
hahahah pa proictaj moj post bolan, ljudi su dali bezborj dokaza, a ovi sto su prozvani izuzev patitike koju navede forumas iznad mene MI SMO PATIROTE, SVETINJE nisu nista rekli. Oni bi brate moj davno angazovali TIM ADVOKATA a ne jednog da imaju sta za reci nego znaju i oni da su novinari u pravu jer ovo se vuce i spominje godinama nije to tek tako sa neba u rebra. Uostalom ba imaju novinari i puno vise video dokaza koje nece da iznesu....
=\_1921_/=

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: hansbosna, perun i 30 gostiju.