U prvom dijelu sezone standardan,po meni dosta dobro odigrao,u drugom dijelu sezone kad je dosao Peko Zvone seli na klupu jer je Coric vracen na njegovu poziciju,brz,solidan ubacaj,moze vam biti pojacanjezrinja05 je napisao/la:Kakav je ovaj Blaic?Kao igrac i osoba ali neko relno da napise?Hvala.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Re: Odg: NK Široki Brijeg
Hvala mestre.Android je napisao/la:U prvom dijelu sezone standardan,po meni dosta dobro odigrao,u drugom dijelu sezone kad je dosao Peko Zvone seli na klupu jer je Coric vracen na njegovu poziciju,brz,solidan ubacaj,moze vam biti pojacanjezrinja05 je napisao/la:Kakav je ovaj Blaic?Kao igrac i osoba ali neko relno da napise?Hvala.
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI
Gabala-Maribor 1:0
Sastav Gabale sa danasnje utakmice:
Agayev, Levin, Santos, Tagizade, Allahverdiyev, Abishov, Ropotan, Dodo, Haciyev, Camalov, V. Mendy
Zayebano ce biti protiv ovih...
Agayev, Levin, Santos, Tagizade, Allahverdiyev, Abishov, Ropotan, Dodo, Haciyev, Camalov, V. Mendy
HRHB
HRHB
Mislim da neće. Ovo će biti jasno, sportski se nadati, ali...Android je napisao/la:Gabala-Maribor 1:0
Široki . Brate samo Široki!
Nova vatra, staro mjesto, ista nada.
Lištica
..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje
Nova vatra, staro mjesto, ista nada.
Lištica
..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje
Poraz od Splita 2:3,iako smo vodili 2:0
Obrana zasad
,dosta nesigurni

Obrana zasad

HRHB
HRHB
- northfront96
- Kontakt:
hehe, obrana i pravi trener... malo ih moze izgubiti sa 2:0 na 3:2 u zadnjih nekoliko utakmica....Android je napisao/la:Poraz od Splita 2:3,iako smo vodili 2:0![]()
Obrana zasad,dosta nesigurni
- BurningLegion
- Kontakt:
Obrana je malo je reci katastrofalna. Prolazili su i iz Neretvanca kako su htjeli i kuda su htjeli, a taj Neretvanac je smijesan kad se stvari stave u perspektivu, kamoli sta ce ciniti ovi Azerbejdzanci. Po ovome sto vidjeh, Široki ako prodje ispod 4, 5 komada u Azerbejdzanu, to ce biti super, AKO obrana bude na razini prikazanoj na Memorijalu.
Prema naprijed je to sve OK, ima kvalitete, mali Kozulj ce odlican biti i vec mi je za prvih 11, ali obrana ne bi mogla cuvati ni usamljenog 40godisnjaka u napadu, to amaterski izgleda malo je reci u ovom momentu, apsolutno sam razocaran tim segmentom i bojim se da ako se ne nadje adekvatna zamjena dok se Dzidici ne oporave, to biti totalna katastrofa.
Prema naprijed je to sve OK, ima kvalitete, mali Kozulj ce odlican biti i vec mi je za prvih 11, ali obrana ne bi mogla cuvati ni usamljenog 40godisnjaka u napadu, to amaterski izgleda malo je reci u ovom momentu, apsolutno sam razocaran tim segmentom i bojim se da ako se ne nadje adekvatna zamjena dok se Dzidici ne oporave, to biti totalna katastrofa.
On i Wagi tandemBurningLegion je napisao/la:Obrana je malo je reci katastrofalna. Prolazili su i iz Neretvanca kako su htjeli i kuda su htjeli, a taj Neretvanac je smijesan kad se stvari stave u perspektivu, kamoli sta ce ciniti ovi Azerbejdzanci. Po ovome sto vidjeh, Široki ako prodje ispod 4, 5 komada u Azerbejdzanu, to ce biti super, AKO obrana bude na razini prikazanoj na Memorijalu.

HRHB
HRHB
Spominjali su se ovdje,Domagoj Pusic i Josip Brezovec vjerovatno idu u Speziu
HRHB
HRHB
Od pusica ako vam i dode mada sumnjam necete imati apsolutno nikakve koristi. Taj od kada je kod nas jedva da je odigrao jednu cijelu utakmich ako i toliko. Stalno je ozlijeden. A brezovec ce sigurno ostati kod nas. Nedavno je potpisao novi ugovor i prava je radilica na terenu taman po gustu naseg trenera.
-
- Kontakt:
da vam zazelim srecu da prodjete ne prvo, nego i drugo pretkolo.. 

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
ivan barišić sporazumni raskid sa širokim
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Gdje ce ga sada tata odvesti !?
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
Znaci ostajemo na Maricu,Mihaljevicu i Buhacu,hitno potreban iskusni napadacKevin je napisao/la:ivan barišić sporazumni raskid sa širokim
HRHB
HRHB
Realno ovaj Barisic vam nije toliki minus,gledao sam ga par puta nista specijalno kako su ga predstavljali i najavljivali,vise je napuhan igrac..
A dok je jos bio u Zrinjskom njegov neki rodjak mi je na moru rekao da mu je stari odbio Arsenal i francuski Bordo,zbog cega sam ga i ja vise pratio ali moje misljenje je da nije taj kalibar koliko se pricalo..
Sretno u 1.pretkolu..
A dok je jos bio u Zrinjskom njegov neki rodjak mi je na moru rekao da mu je stari odbio Arsenal i francuski Bordo,zbog cega sam ga i ja vise pratio ali moje misljenje je da nije taj kalibar koliko se pricalo..
Sretno u 1.pretkolu..
19TM87
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
ma ja odbio arsenal i bordeaux zbog širokogSouthboy je napisao/la:Realno ovaj Barisic vam nije toliki minus,gledao sam ga par puta nista specijalno kako su ga predstavljali i najavljivali,vise je napuhan igrac..
Sretno u 1.pretkolu..

gluposti

HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
HAHAHAAHAHAHAHAHA šuplja šuplja i samo šuplja.Kevin je napisao/la:ma ja odbio arsenal i bordeaux zbog širokogSouthboy je napisao/la:Realno ovaj Barisic vam nije toliki minus,gledao sam ga par puta nista specijalno kako su ga predstavljali i najavljivali,vise je napuhan igrac..
Sretno u 1.pretkolu..![]()
gluposti
on bi se udaro nogom u guzicu da ode u bordo,a i arsenalu da ne pisem.Southboy je napisao/la:Realno ovaj Barisic vam nije toliki minus,gledao sam ga par puta nista specijalno kako su ga predstavljali i najavljivali,vise je napuhan igrac..
Sretno u 1.pretkolu..
Utakmica je u 17h po nasem vremenu,valjda ce biti nekakav stream
HRHB
HRHB