Kad se to desilo? Za to nisam čuo.Pupi04 je napisao/la:Ovdje prolaze vijesti da je navodno S.E. opsovao majku Begovicu u tunelu i da je Dž.E. uhvatio ga za vrat,
Emir Spahić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Emir Spahić
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Otkrivena misterija zasto je Safet izostavio protiv Nigerije Kolasinca i igrao sa laznim bekom, naredio mu Spaha, 100% tacna informacija, izvor headnews 

Nepotizam? Tino Sven Sušić?1988risha je napisao/la:logika je da će dobiti akreditaciju kad ima brata koji je kapiten! Vama vaš brat ne bi to sredio...
Ti mi vazda dođeš ko kec na desetku, rodlia te majka tako pametnog

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Upravo kako je aleksandar_veliki rekao imaju dokazi imaju slike , polako se klupko odmotava, dokaza ima kao sto se vidi. Al neki ocigledno ne zele da vide treba im i video i audio zapis u hd-u da kazu onda da jeste
Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.
Virtu4l je napisao/la:Nepotizam? Tino Sven Sušić?1988risha je napisao/la:logika je da će dobiti akreditaciju kad ima brata koji je kapiten! Vama vaš brat ne bi to sredio...

Nisam znao da ces se ovako nasukati
-
- Kontakt:
Polako će to sve izaći na vidjelo. Neće ostati samo na pričama, a ne znam ni ko bi sve ovolike priče izmislio. Naravno ima tu i gluposti, ali i istine i to dobre. Spaha, najveći idol i jedan od najboljih nam igrača, na kraju ovakav **** ispade, za nepovjerovati.
@Pupi04
Da se objavila i jedna slika sa derneka odmah bi bilo to je slikano prošle god. Igrači imaju pravo da se opuste itd. Isto ko što ih sad napadate za ovo, isto tako bi ih napali što su objavili slike i sl. Bilo bi da se ruši atmosfera pred SP, što nas dovodi do sljedećeg zaključka:
Objavi bilo šta protiv igrača odmah ide šutnja pola repke, dignut nos Spahića i haj ti budi pametan.
Stvarno svakom novinaru u BiH kapda do poda valja se boriti sa ovim našim zvjezdicama čast izuzecima koji se ne mogu nazvati novinarima i koji mijenjaju tv kuće ko Spaha klubove ( svaka sličnost sa Marjanom slučajna).
Da se objavila i jedna slika sa derneka odmah bi bilo to je slikano prošle god. Igrači imaju pravo da se opuste itd. Isto ko što ih sad napadate za ovo, isto tako bi ih napali što su objavili slike i sl. Bilo bi da se ruši atmosfera pred SP, što nas dovodi do sljedećeg zaključka:
Objavi bilo šta protiv igrača odmah ide šutnja pola repke, dignut nos Spahića i haj ti budi pametan.
Stvarno svakom novinaru u BiH kapda do poda valja se boriti sa ovim našim zvjezdicama čast izuzecima koji se ne mogu nazvati novinarima i koji mijenjaju tv kuće ko Spaha klubove ( svaka sličnost sa Marjanom slučajna).

Neposredno nakon utakmice u kojoj je naša reprezentacija savladala Iran sa 3:1 i časno se oprostila od «Mundijala» u Brazilu, Ivica Osim je, za «Slobodnu Bosnu», između ostalog, rekao: “Ove naše igre u Brazilu su, ipak, proizvod nečega: da li naše situacije, da li onog nesretnog rata, da li, uopćeno, velikog broja odlazaka i velikog broja igrača koji igraju vani, da li novih igrača, kojima je to potpuno nova stvar, iskustvo. To treba prihvatiti. Ne odmah kao opravdanje, ne trebamo se mi pravdati čitav život. Uspjehe treba ponavljati, odnosno da bi čovjek bio uspješan treba se ponavljati. To igrači treba da nauče.“ Naredni cilj naše reprezentacije je, već je rekao Osim, Evropsko prvenstvo u Francuskoj, ali i podmlađivanje ekipe. “Trebamo uraditi ono što su uradili Gana, Čile, Nijemci. Mnogi su napravili jedan malo jači zaokret. Ne vidim razlog zašto i mi ne bi, jer bojim se da vremena i Džeke, i Spahića, i još nekih polako ističu, troše se, ne mogu sve to ni podnijeti. Nije lako ni biti kapiten, ni prvi igrač jedne ekipe. Sve se svodi na njih dvojicu, trojicu. To je već malo prevelik teret. I sve to treba riješiti na jedan ljudski način. Nek’ oni budu to što su i do sada. I da se pitaju, i da su nosioci, ali treba odgojiti jednu novu generaciju igrača koji su vani i koji će postati igrači. Naša velika prednost je što se ta nova priča ne završava samo sa Seadom Kolašincem i Muhamedom Bešićem. Imamo mi još dosta toga vani. I za očekivati je da sve to bude još bolje, zato što su neke stvari naučili vani, malo brže nego kod nas. Ako ništa, uče jezike, a uče i igrati”, kaže Švabo.
Ko cita izmedju redova, skontat ce da Osim isto kao i mi smatra da za dobro reprezentacije treba nabiti nogom i Dzeku i Spahica.
Ko cita izmedju redova, skontat ce da Osim isto kao i mi smatra da za dobro reprezentacije treba nabiti nogom i Dzeku i Spahica.
- 1988risha
- Kontakt:
Tebi je isto,kad neko dobije akreditaciju da bude uz repku i kad neko bude izabran da igra za tu repkuVirtu4l je napisao/la:Nepotizam? Tino Sven Sušić?1988risha je napisao/la:logika je da će dobiti akreditaciju kad ima brata koji je kapiten! Vama vaš brat ne bi to sredio...

Ja ne bi imao nista protiv da je ovu trojicu poveo Safet sa sobom u Brazil da posmatraju treninge i da trče s njima

Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?
Bolna mi ne bila.
FTV da brani cast i obraz reprezentacije ?
A kada je Avdo Avdic dva puta djaba putovao sa repkom avionom, tada je sutio. Tek poslije labrnju razvezao kada je dobio sut kartu.
Neka sada plati 5 milja za karte, pa cemo da pricamo.
A BHT, hoce izjave ? Pa kako majku mu, kako, a Velid Spaho uzivo se svasta izblebeta. I opet se ima obraza traziti neke izjave
Satro prljav ves se iznosi, a niko da Susica pita gdje mu je Kolosinac u dr. utakmici !

A kada je Avdo Avdic dva puta djaba putovao sa repkom avionom, tada je sutio. Tek poslije labrnju razvezao kada je dobio sut kartu.
Neka sada plati 5 milja za karte, pa cemo da pricamo.
A BHT, hoce izjave ? Pa kako majku mu, kako, a Velid Spaho uzivo se svasta izblebeta. I opet se ima obraza traziti neke izjave

Satro prljav ves se iznosi, a niko da Susica pita gdje mu je Kolosinac u dr. utakmici !
Volimo Čelik i oči nam se cakle !
Nema tu isto, nije isto. Postoji bar 100 ljudi koji su tu trebali biti prije njega.1988risha je napisao/la:Tebi je isto,kad neko dobije akreditaciju da bude uz repku i kad neko bude izabran da igra za tu repku
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Jos čekam nekog novinara da uhvati Safeta i da ga kulturno priupita ponešto.
Zadnja izmjena: pinoglavi, dana/u 26 jun 2014, 23:11, ukupno mijenjano 1 put.
Nad tobom sunce najljepše sja
Risha1998, ti si teški zajebant.
Kakva je uloga namjenjena bratu, je l' nešto pomogao, imao neke zadatke? Nije, isao je samo jer je Emir tako htio.
I to je kao u redu.
Kakva je uloga namjenjena bratu, je l' nešto pomogao, imao neke zadatke? Nije, isao je samo jer je Emir tako htio.
I to je kao u redu.
- legenda reala
- Kontakt:
poltronu obiđi ovu temubagrcavi je napisao/la:Otjerati Spahića i Sušića

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Probisvjet
- Kontakt:
bagrcavi je napisao/la:Otjerati Džeku, Spahića, Pjanića i Begovića

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Ma samo otjerat sve mater im yebem, 'ta će Džeko imamo mi takvih kol'ko hoćeš. Na svakom ćošku. Što nas sve ne pobiše...aleksandar_veliki je napisao/la:Nikog ne tjerati, Spahicu i Misaketu napraviti oprostaj kakav zasluzuju i u vatru gurnuti neke nove klince. Sto jedan jedini Svabo kaze, imamo mi toga po Evropi...bagrcavi je napisao/la:Otjerati Džeku, Spahića, Pjanića i Begovića
DRUG NEBI TI PUNCA
Ne, nego znas li kako to rade novinari koji imaju cvrste dokaze, rade na nacin na koji su kaznjeni hrvatski reprezentativci za posjecivanje narodnjackim klubovima, gdje te niko ne moze prozvati da rusis reprezentaciju vec izneses dokaze i svako dobije ono sto zasluzuje, ovdje to jos niko nije uradio.Janez je napisao/la:@Pupi04
Nek budu principijelni u onom sto rade, a ne da okrecu plocu kako vjetar puse.
...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...
Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !
Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Mislim da Džeko ima šta da ponudi još neko vrijeme, ali nikad više kao glavna primadona, ako ga ne ide onda treba da ide na klupu, a ne da igra 90 minuta bez obzira na sve. Spahiću bi bilo najbolje da se oprosti kao kapiten jer kod novog selektora sigurno neće biti kapiten, neće biti ni u prvih 11, a ako se neke od ovih stvari pokažu kao istina onda vjerovatno neće biti ni pozvan.pisac je napisao/la:Ko cita izmedju redova, skontat ce da Osim isto kao i mi smatra da za dobro reprezentacije treba nabiti nogom i Dzeku i Spahica.
Uglavnom, biće bolje kad selektor bude vodio kolo, nikakvi klanovi.
Zadnja izmjena: DukeOfWellington, dana/u 26 jun 2014, 23:15, ukupno mijenjano 1 put.
- 1988risha
- Kontakt:
Da ti kažem nešto u Đurinom fazonu : Došlo je do provale! Provalio si se sad... Amir Spahić je nebitan faktor... Evo bas nadjoh ovu sliku,na njenom profilu,dakle kod Nicolle Begović...Virtu4l je napisao/la:Nema tu isto, nije isto. Postoji bar 100 ljudi koji su tu trebali biti prije njega.1988risha je napisao/la:Tebi je isto,kad neko dobije akreditaciju da bude uz repku i kad neko bude izabran da igra za tu repku
Hoćeš sad Asmira napast za nepotizam jer mu je žena došla u Brazil i donijela dijete da ga vidi

Zadnja izmjena: 1988risha, dana/u 26 jun 2014, 23:16, ukupno mijenjano 1 put.
Ti nisi više san.
Bolna mi ne bila.
Bolna mi ne bila.
Trenutno korisnika/ca: MostarNeretva i 11 gostiju.