Emir Spahić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

1988risha
Kontakt:

Re: Emir Spahić

Post Postao/la 1988risha » 26 jun 2014, 22:25

Virtu4l je napisao/la:
1988risha je napisao/la:Jel to opet Virtual glavni na ovoj temi :rol: :rol: :rol: :rol: Jest mu vokri što niko neće pred kamere,čak i igrač u kojeg se zaklinjao,MISKE :nene: :nene: :nene:
:rol: :rol: :rol: :rol:
Igrač u kojeg se zaklinjem, ne valja ti to prošlo vrijeme.
I to si sad od muke napisao,prvo te pljusno idol Safet,kad nije pozvao ŠTILIĆA,sad te s druge strane pljusno MISKE :rol: :rol: :rol: :rol:

I opet ces morat Spahu trpit,sve dok on sam ne kaže kraj karijere :kafa: Ništa mu ne može ni BHT :rol: :rol:
Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 26 jun 2014, 22:28

1988risha je napisao/la:Jel to opet Virtual glavni na ovoj temi :rol: :rol: :rol: :rol: Jest mu vokri što niko neće pred kamere,čak i igrač u kojeg se zaklinjao,MISKE :nene: :nene: :nene:
:rol: :rol: :rol: :rol:

Haj ti stani pred kameru, kad ti kabadahija dise iza vrata.
Lako je dok je kamera upaljena i novinari oko tebe, al kamere se ugase,novinari odu a ti sam ostanes sa kabadahijom. Jakako, da niko ne smije da zucne.

EMIRE NAPOLJE !!!!!!
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 26 jun 2014, 22:32

1988risha je napisao/la:I opet ces morat Spahu trpit,sve dok on sam ne kaže kraj karijere :kafa: Ništa mu ne može ni BHT :rol: :rol:
Braćo moja mila :facepalm:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

1988risha
Kontakt:

Post Postao/la 1988risha » 26 jun 2014, 22:34

kad je SPAHA toliko opasan,da ga se boje svi u repki,pa gdje je to GROBLJE SPAHIĆEVIH ŽRTAVA ??? :rol: :rol: :rol: Ispade Spaha serijski ubojica :rol: :rol: :rol:
Ti nisi više san.
Bolna mi ne bila.

delpiero10
Kontakt:

Post Postao/la delpiero10 » 26 jun 2014, 22:37

Vracamo se mi na staro samo dok pojedince istjeraju koji su nas odveli na svjetsko ostace par njih, opet ce menadjeri i novinari da prave tim i bice opet igraca koji ce igrati po jednu dvije utakmice i nece ih vise biti a sad su olaksane kvalifikacije pa eto prilike da se ubaci nekoliko takvih amatera a da se opet plasiramo na evropsko i zato nijedan ozbiljniji selektor nece nas preuzeti, Safet ostaje, a tesko sa takvom politikom da cemo pridobiti mlade talentovane igrace tipa Arslanagic, i Kolasinac da nije bilo Spahe nebi igro za Bosnu jer pocela je ponovo politika kao za vrijeme Ibrahimovica kada se nudio pa mu rekli imamo mi takvih koliko hoces, ostani Spaha pa makar i na klupi sjedio samo da zivciras novinare

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 26 jun 2014, 22:39

Amir Spahić sa akreditacijom fudbalskog saveza? E moj Begiću...
Voli te tvoje Sarajevo.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 26 jun 2014, 22:40

@pupi04, bravo. :thumbup:

Samo ne znam što ti izbrisaše post. :hmmmmm:
1988risha je napisao/la:kad je SPAHA toliko opasan,da ga se boje svi u repki,pa gdje je to GROBLJE SPAHIĆEVIH ŽRTAVA ??? :rol: :rol: :rol: Ispade Spaha serijski ubojica :rol: :rol: :rol:
:rol:

Kažu Miske, Ogi i ostali nisu smjeli dat' izjave, navodno im Spaha zabranio. :wtf: :lol: :lol: :rol: :rol: :tokralju:
Zadnja izmjena: mandraX, dana/u 26 jun 2014, 22:43, ukupno mijenjano 1 put.

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 26 jun 2014, 22:42

Virtu4l je napisao/la:Amir Spahić sa akreditacijom fudbalskog saveza? E moj Begiću...
hahahaha nemoj me pa nemoguce hehehehehehhe amir spahic tu hahahhahahahahahaha i on ce mi o patrotizmu mido dzeko selektor a amir pomocni hahahha
Samo Sarajevo

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 26 jun 2014, 22:45

Neki ljudi stvarno ne zasluzuju kalibar kapitena kao Spahic.

Jedan je Spahic, sad nastavite vas glupost. :kafa:
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 26 jun 2014, 22:46

Virtu4l je napisao/la:Amir Spahić sa akreditacijom fudbalskog saveza? E moj Begiću...
Nije to taj.To je Dzekin haver,ono je Spahin razabu.
1946

IronMany
Kontakt:

Post Postao/la IronMany » 26 jun 2014, 22:46

Nerminovic je napisao/la:Neki ljudi stvarno ne zasluzuju kalibar kapitena kao Spahic.

Hvala Bogu da je jedan, sta bi mi da ih je vise. :kafa:
Never forgett that football is not just a game of the individual skills of players. It's about the teamwork and love for your country, especially in the world cup!

pisac
Kontakt:

Post Postao/la pisac » 26 jun 2014, 22:49

1988risha je napisao/la:kad je SPAHA toliko opasan,da ga se boje svi u repki,pa gdje je to GROBLJE SPAHIĆEVIH ŽRTAVA ??? :rol: :rol: :rol: Ispade Spaha serijski ubojica :rol: :rol: :rol:

Hasan Salihamidzic.
Seferovic, umalo Hajrovic, pokusao je i Begovica otjerat na ustrb svog ahbaba Hasagica.
Da ne govorim koliko su drugi igraci tlaceni i marginizovani radi intresa ovog kabadahije.

Ocekujem sad neku marijonetu za selektora i da ce Vedo mozda jos pokoji igrac poceti izbjegavati reprezentaciju i okupljanja.

Eno ga opet Dino Merlin na tv-u, yebo spahu :opaopa:

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 26 jun 2014, 22:51

IronMany je napisao/la:
Nerminovic je napisao/la:Neki ljudi stvarno ne zasluzuju kalibar kapitena kao Spahic.

Hvala Bogu da je jedan, sta bi mi da ih je vise. :kafa:
:lol: :lol: :lol:
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 26 jun 2014, 22:52

aleksandar_veliki je napisao/la:1988risha, od teme mi pravis sprdnju sa svojim makedonskim humorom. Smanji dozivljaj, gost si druze...
daj nam aco anketu da vidimo ko je za ko protiv kapitena molim te
Samo Sarajevo

mujezin
Kontakt:

Post Postao/la mujezin » 26 jun 2014, 22:52

Kakav je faktor Spahicev brat pa da može dobiti akreditaciju?
To dovoljno govori o nesposobnjakovocima u savezu.

1988risha
Kontakt:

Post Postao/la 1988risha » 26 jun 2014, 22:53

aleksandar_veliki je napisao/la:1988risha, od teme mi pravis sprdnju sa svojim makedonskim humorom. Smanji dozivljaj, gost si druze...

Pa kad zakljucuju na osnovu rekla-kazala... I druže ja nisam gost,rođen u BIH,odrastao u BiH,školu završio,državljanstvo BIH,makedonac nisam nikako,nit mogu biti...
Ti nisi više san.
Bolna mi ne bila.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 26 jun 2014, 22:53

mujezin je napisao/la:Kakav je faktor Spahicev brat pa da može dobiti akreditaciju?
On je imao novi dres reprezentacije čak i prije Adidasa :urnebes:
Voli te tvoje Sarajevo.

GameFKS
Kontakt:

Post Postao/la GameFKS » 26 jun 2014, 22:56

Vidiš da može familija da se vodi , rođaci malo na odmor povedeni , nekima je Sp došao kao odmor i prilika da se familija povede , da se provedu.
Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.

Pupi04
Kontakt:

Post Postao/la Pupi04 » 26 jun 2014, 22:57

@Mandrax Sto li izbrisase, nek brisu i nek im 10 likova vodi ovaj podforum, nek najglasniji nam daju jednu i jedinu istinu.
Ovdje prolaze vijesti da je navodno S.E. opsovao majku Begovicu u tunelu i da je Dž.E. uhvatio ga za vrat, i onda eto njih 10 da im yebe majku iz prve ruke, to su informacije, ekskluziva, provuce se na par stranica i to je tako i nikako drugacije.

Epiteti su gnusni kad ne godi al itekako godi kad se yebe majka i familija i S.E. i Dž.E. i selektoru, fuj :puke:
I jos jednom :

novinarcici ove smetljarkse televizije nasli da pricaju o moralu, yebem li vam dunum familije **** placena, koja bi za 50 maraka oprali sve i svakoga, nek urade reportazu kako se zaposljava na federalnoj televiziji, nek urade reportazu kome **** Avdo Avdic od njih dozvoljava da se setka, i koga on dovodi za novinare, ove moralne nule da nam stvaraju sliku o reprezentaciji, ove nule koje bi za jedno nocenje sa repkom i izlazak sa Dž.E i S.E. sutra prozvali sve redom, nece moci, davno ste dotakli dno placenicka ****.

Emir Spahic je svoje odsvirao u reprezentaciji, ali na ovaj nacin, na osnovu izvjestaja rekla kazala, popljuvati covjeka kao da je pucao po nama je dno dna, za ubuduce svima clanovima reprezentacije treba zabranit da daju izjave za ovu tzv. tv.

U ovoj drzavi je najvaznije pljuvat i sto vise pljujes to je jedina istina, druge nema, zapitajte se dobro sta su sve za ovu drzavu uradili i koliko su je puta promovisali i Dž.E. i S.E. te koliko su nas puta obradovali, i na kraju svega jel zasluzuju takve psovke i yebavanje familija uz aminovanje ovog portala, koji dopusta kupleraj i najgadnije psovke mjesecima na temama spomenutog dvojca i na temi selektora.
Upravu je onaj narkoman Maki, yebeni no liferi znaju sve i sta se dogadja, ponavljaju jednu vijest 5-6 puta i to je po automatizmu jedna i jedina istina.
Zasto niko ne iznese jedan dokaz tog lumpovanja i kupleraja za vrijeme priprema, u vrijeme ovolike tehnologije da nema niti jedne slike ili snimka, zasto od toliko isamaranih, ispljuvanih, izvrijedjanih ljudi neko ne izadje pred kamere i iznese sve sto ima, samo pljuvanje i pljuvanje...
Opravdane kritike koje se odnose na igru ima pravo svako da iznese, ali prije izgovorene a kamoli napisane psovke bi makar pet puta razmislio na trnce, srecu, osmijeh, suze radosnice koje su nam ovi momci donijeli.
...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...

Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !

1988risha
Kontakt:

Post Postao/la 1988risha » 26 jun 2014, 22:57

Virtual će oboliti zbog Spahića :rol: :rol: :rol: Pa ko je vama kriv,logika je da će dobiti akreditaciju kad ima brata koji je kapiten! Vama vaš brat ne bi to sredio... dajte molim vas... SVI BI VI TO JEDVA DOČEKALI,ALI NEMA :kafa:
Ti nisi više san.
Bolna mi ne bila.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amarinho, COYGBiH, Derleiprime, Sveti i 55 gostiju.