Tako je brate, svaka ti čast..Janez je napisao/la:
Zaslužio je ako radi nikog drugog radi one trojice Ljutih Krajišnika kojima je išao na dženazu jer su ti momci poginuli na putu da prate i vide repku. Ima da se izvine i kaže prvi sam ja zahebao, pa ostalih 10 koji su istrčali sa mnom + izmjene. Niko im ni A ne bi rekao, ali oni šute. Džeko se javlja po FB nakon 2 dana, jedino su Begović i Vedo priznali da smo loše odigrali.
Emir Spahić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Emir Spahić
-
- Kontakt:
ovaj prilog na ftv stvarno ne znam sta bi rekao za ovo sve .ako je istina onda smo mi dno dna i reprezentacija i ljudi i svi .ono sto ne kontam ovaj novinar kaze safet treba otici ok ,i kaze i dzeko i spaha i jos neki i da selektor treba biti neko od mostaraca a nije barbarez odakle pravo nekom da to prica i to kao prestavnik ftv .a sta ako vaha dodje pa kaze da zeli dzeku i spahu u reprezentaciji sta onda kako ce tad reagovat ovaj novinar i kako da momci daju izjave za medija kad ovakve priloge prave o njima .
Ja mislim da ti je konstatacija na mjestu. Da jos jednom vidimo kako pada ko pijani dedo kao da pored njega prolazi voz. I to ne jednom!!!IronMany je napisao/la:Jel mogu ja da ostavim one gifove?
Sent from my Home using fingers
čitaš mi misli.GameFKS je napisao/la:Ovog LenBiasa niko ne uzima za ozbiljno , čovjek je jednostavno karikatura na forumu .samoposmatram je napisao/la:Jarane ti nista nisi bolji od pljuvaca. Kao i na svakoj drugoj temi u vezi svetaca/quraca. Jedni su pljuvaci, drugi su lizaci. Nadji neku zlatnu sredinu brate, ocelavit ces od silnih forumskih bitki.LenBias je napisao/la:kakve salve pljuvanja i omalovazavanja naseg najboljeg kapitena svih vremena, koja bruka i sramota od ovog obicnog puka, nista nama nije sveto pa tako ni kapiten ove reprezentacije kojeg je selektor izradio u najbitnijoj utakmici, fuj, safetu gledate kroz prste a emira krivite na svakom koraku, neka vas je stid i sramota

35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
zato ste vi odlicni i za primjer, valjda vas ovaj moderator vidi i malo upozori kako se komunicira na forumu, samo sto neko ima drugacije misljenje o tebe ne daje ti za pravo ga da vrijedjas, vezano za moje misljenje o kapitenu mogu samo napisati da je bezobrazno koliko ga pljujete bez ikakvih dokaza, nema sta najgore nije radio navodno i svi sve znate ali kad treba neko bitan to da potvrdi i raskrinka onda svi sute, zar vi mislite da je spahic stvarno toliko jak i mocan da mu citava drzava ne smije nista, da ne govorim o tome da nece, da je takav strah i trepet, pa ljudi on je obican fudbaler koji voli svoju zemlju i to pokazuje vec godinama, sta je vama vise?GameFKS je napisao/la:Ovog LenBiasa niko ne uzima za ozbiljno , čovjek je jednostavno karikatura na forumu .samoposmatram je napisao/la:Jarane ti nista nisi bolji od pljuvaca. Kao i na svakoj drugoj temi u vezi svetaca/quraca. Jedni su pljuvaci, drugi su lizaci. Nadji neku zlatnu sredinu brate, ocelavit ces od silnih forumskih bitki.LenBias je napisao/la:kakve salve pljuvanja i omalovazavanja naseg najboljeg kapitena svih vremena, koja bruka i sramota od ovog obicnog puka, nista nama nije sveto pa tako ni kapiten ove reprezentacije kojeg je selektor izradio u najbitnijoj utakmici, fuj, safetu gledate kroz prste a emira krivite na svakom koraku, neka vas je stid i sramota
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Majstore, ja ga nimalo ne krivim za ovo što neće da daje izjave, majke mi, nimalo! Što se mene tiče, to mu je plus!aleksandar_veliki je napisao/la:mandraX, dobro nema Begovic muda da se zamjeri s novinarima, zivot mu od njih znaci, ali eto nema on. Zasto Spahic, a ne Kolasinac. Zasto Spahic, a ne Rahima. Zasto Spahic, a ne Mujdza. Zasto Spahic, a ne Ibisevic... Trebam li jos nabrajiti. Ti fakat mislis da ovi koji prate reprezentaciju imaju nesto licno protiv Spahica. On je u sukobu sam sa sobom. On ponizava tebe i mene tako sto ti se ne obraca. Medij je sredstvo preko kojeg se on obraca onima koji navijaju za njega. Jbt, u Americi su bila dva novinara iz BiH, u Brazilu njih 15 ukupno, pa sta bi da ima 600 novinara, kao sto Spanija ima.
Zaista naši mediji nisu ni zaslužili ništa bolje od kapitena, pogotovo ovo sranje od državne televizije. Seru, seru, seru i seru, i onda dođu skoro pa na koljenima i mole za izjavu, intervju...pa kako im dat' istu? Sve po zaslugama jbg...
Ono šta je FTV uradio prije par mjeseci, prije SP-a, ono je dno dna, ono ni index ne bi uradio.
- Ponos Torina
- Kontakt:
Njegova je duznost da daje izjave za Drzavnu televiziju,bez obzira u kakvom ratu bio sa njima,narod ne smije da trpi...Ali ne on je samo pokazao da je obicni papak,dvolicnik nista drugo...Sve ono sto se pise o njemu je istina makar 80%...Kao kapiten je bio duzan posle svake utakmice dati izjavu za drzavnu tv i tako poslati poruku ljudima u BIH kakvu takvum,prenjeti dio atmosfere iz ekipe itd....
To sto se on zakacio sa novinarima neka zadrze za sebe,ali kad predstavljas jednu drzavu ima da radis zadrzavu i da se ponasas prema drzavi kako ovaj napaceni narod i zasluzuje...
Nadam se da je ovo njegov zadnji nasput u Reprezentaciji,ovi mladici trebaju zdravu sredinu i crvstu ruku trenera za naredne kvalifikacije,red,rad i disciplinu...
Kad napusti reprezentaciju onda neka drka i pijanci gdje hoce i neka tu provodi svoja pravila i komande i neka povede svoje istomisljenike sa sobom....
Spaha je jedna obicna K.rcina
To sto se on zakacio sa novinarima neka zadrze za sebe,ali kad predstavljas jednu drzavu ima da radis zadrzavu i da se ponasas prema drzavi kako ovaj napaceni narod i zasluzuje...
Nadam se da je ovo njegov zadnji nasput u Reprezentaciji,ovi mladici trebaju zdravu sredinu i crvstu ruku trenera za naredne kvalifikacije,red,rad i disciplinu...
Kad napusti reprezentaciju onda neka drka i pijanci gdje hoce i neka tu provodi svoja pravila i komande i neka povede svoje istomisljenike sa sobom....
Spaha je jedna obicna K.rcina

Zadnja izmjena: Ponos Torina, dana/u 26 jun 2014, 21:39, ukupno mijenjano 2 puta.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Čim ti nešto napišem ti odmah kmečiš kako te vrijeđam ? Uvrijedio sam te jer sam rek'o da si karikatura ? hahaha
Zadnja izmjena: GameFKS, dana/u 26 jun 2014, 21:39, ukupno mijenjano 1 put.
Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.
spaha je kralj,,,moze se o njemu pricati sta hoce,,legenda 

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
zato sto si nesposoban za normalnu konverzaciju na forumu i strasno neodgojena osoba, dovidjenjaGameFKS je napisao/la:Čim ti nešto napišem ti odmah kmečiš kako te vrijeđam ? Uvrijedio sam te jer sam rek'o da si karikatura ? hahaha

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- legenda reala
- Kontakt:
ko voli Emira, voli i fekalije
isto se može reći za našeg selektora 

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Jedna Spanija moze da tjera igrace a da mi ne mozemo obicno smece od covjeka i igraca otjerati neka vise ne muci sebe niti maze oci budalama sa fol povredama
a koje gifoveIronMany je napisao/la:Jel mogu ja da ostavim one gifove?

Bez dlake na jeziku dok su cure depilirane.
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D
Ne znam zašto, ali mi nešto govori da samo neko progovori i samim ti da javno iznese neke stvari protiv Spahe da bi se sigurno još dobar dio ljudi odvažio i potvrdio isto i rekao sve što znaju. Da li nam opet treba Osim da pokrene stvari u Savezu ili će Begić napokon pokazati da je dostojan funkcije predsjednika i početi sa rješavanjem gorućih problema kojih sigurno ima.
IronMany treba dati rank "Spahin gif"

IronMany treba dati rank "Spahin gif"

Care popit cu ban, rano je josZahaKING je napisao/la:a koje gifoveIronMany je napisao/la:Jel mogu ja da ostavim one gifove?de da vidimo

Mozda sutra il' prekosutra

Al' definitivno cu da ih stavim... rekao sam da ne mogu odolit da ga yebes.

Never forgett that football is not just a game of the individual skills of players. It's about the teamwork and love for your country, especially in the world cup!
Neodgojen jer sam te "uvrijedio" da si karikatura ? haha ti si meni najjači lik , toliko pažnje tražiš , i samo kmečiš kako te svi vrijeđaju . AJde lagano na temu Reala tamo si glavni .LenBias je napisao/la:zato sto si nesposoban za normalnu konverzaciju na forumu i strasno neodgojena osoba, dovidjenjaGameFKS je napisao/la:Čim ti nešto napišem ti odmah kmečiš kako te vrijeđam ? Uvrijedio sam te jer sam rek'o da si karikatura ? hahaha
Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.
Znači pade dokaz za napad na policajca.
Klupko se odmotava?
Dakle, Filip je to napisao prije 7-8 mjeseci. Naravno, ismijali su ga.filip13 je napisao/la:nema bas veze sa tekmom,spahic dobio prekrsajni nalog jer je izvrijedjao komandira policijske stanice centar u zenici
Klupko se odmotava?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Tip je odigrao kriminalno utakmicu, ali sta si mogao i ocekivati sam je pokrivao dvije pozicije stopera i lijevog beka i to u njegovim godinama po onoj temperaturi plus ona mrcina igrala po toj strani, ja opet kazem i drzim se toga da je Kolasinac igrao 100% nebi izgubili a da li bi pobjedili pitanje je jer lakse je Spahi igrat kada ima pored sebe pravog a ne laznog beka pogotovo beka kao sto je Kolasinac, ali hajde da budemo posteni ako je Spaha zasluzio kritike zasluzio ih je i Safet a to da nas je Safet odveo na svjetsko i da su to samo njegove zasluge i sve sto se dobro desilo su njegove zasluge barem tako jedan dio navijaca i novinara misli a sve sto se lose desilo krivci su drugi a Safet nikako pa kada je tako neka se svi igraci povuku iz reprezentacije sta ce nam neka Safet uzme iz nase i hrvatske lige 23 igraca i neka nas odvede na evropsko( sada je jos i olaksano) i neka napravi dobar rezultat jer njemu netrebaju igraci iz jacih liga jer je on genije a to ce nam znaciti puno za nasu ligu da se popravi kvalitet ligethulkazal je napisao/la:Jao patriota, pokrio vas Spahić svojom demagogijom ... Tip vam izbio i ono malo sopstvenog razmišljanja ... Koje paljevine ajmo par puta "BOsna je ŠAMPION OOOO!!!", "PAPE JE LEGENDA on NAS ODVEO NA SP"
Stvarno ne mogu da razumijem ovo branjenje osim da ne prati reprezentaciju ... To je jedino logično objašnjenje...
Jeste li gledali utakmicu protiv Nigerije? Ako niste onda vas mogu razumiti, drugačije mogu samo reći da ste GLUPI. Tip je odigrao kriminalno utakmicu i da imamo imalo normalnog trenera izveo bi ga vani jer se SA MARSA vidilo da tip je psihički van utakmice ... Taktika je bila takva kakva je bila ali pored toga tip se gubio ko abdest kod dodavanja, skok igre, gubio je duele-EMENIKE ga poderao ...
- legenda reala
- Kontakt:
Safet realno nema nikakvih zasluga, on samo ima sreće što se našao na pravom mjestu u pravo vrijeme
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
To treba njih pitat' zašto su ti otišli, kad su znali kako će proći. Znao sam ja, znao si ti, znala je cijela država, ko imalo prati repku. Nego jok, 'ajmo opet pokušat', ajmo ispast' žrtve pred narodom, da vide da smo mi dobri momci...jeste da.aleksandar_veliki je napisao/la: Zasto nisu zasluzili. Zato sto su njih dvojica u ovoj klincevoj bijedi otisli u Ameriku, a onda im se tamo pridruzilo jos desetak kolega. A. vjeruj da su mnogi dio troskova snosili sami od sebe. A, ova dvojica u Americi nisu bila ni sa BHT ni sa FTV. Sta mu je tesko bilo, stati pred kameru, reci par recenica. Smije li to raditi u Njemackoj, Francuskoj. Fakat vas ne kontam, ali da ne idemo dalje, zasto Spahic a ne ovi ostali nabrojani. Usuglasili smo se da Asmir nema muda, sta je s ovima ostalim...
Neka ih je još jednom ohladio, ponavljam, sve po zaslugama. Nije ni narod tako naivan, vidimo šta se sve radi (mislim na FTV) kapitenu.
Ne mogu ja čovječe dragi o tebi srat' godinama, pljuvat' te, izmišljat' svakakve laži o tebi, pravit' od tebe nekog kabadahiju, nekog hajvana, idiota u narodu, provući sve to kroz javnost, onako ponosno, i onda jednog dana doći pred tebe i tražit' od tebe uslugu. Takve, koji to rade, u našem narodu prati u stopu jedan fin pojam - đon obraz.
A to za ostale reprezentativce, rekao sam gore, doći će i oni na red...ne može se mirovat'...vidjet' ćemo poslije Spahe ko će bit glavna meta, a bit' će neko...zasigurno.
Trenutno korisnika/ca: 231983, bhfanatic14, bordocrveni, General505, JackW, Neznam55, signalidunapark, soko, Sveti i 59 gostiju.