Emir Spahić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

pisac
Kontakt:

Re: Odg: Emir Spahić

Post Postao/la pisac » 26 jun 2014, 20:40

lisander je napisao/la:i još uvijek ima slijepaca, ako Spahić kaže žumance je bijelo onda jest, trava je crna onda jest, ja sam heroj onda jesam
Ma ima djece i par placenika koji pisu po direktivi. Gdje god da izadjes i sa kim god da pricas, svi su istog stava. Spaha napolje. apsulutno ga vise niko ne podrzava, bar ne ovdje u Sarajevu. To ti odgovorno tvrdim. Jedino jos ima podrsku kod zena koje fudbal prate samo kad je sp ili ep i kod djece koja realno i ne kontaji nista.
Prva utakmica ovdje, ako se ne oprosti, slijede mu zvizduci.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

ZOI84
Kontakt:

Re: Emir Spahić

Post Postao/la ZOI84 » 26 jun 2014, 20:41

Mozambik je napisao/la:Da se razumijemo, ja sam za to da se kapiten oprosti nakon SP.

Pitam samo, Zasto nikad niko ne potvrdi te njihove navode? Zasto ne naprave prilog sa izjavama ljudi koji se spominju?

Zasto ne pozovu Ivicu Sarica, Zasto ne pozovu Munju, Ciru itd...?

Niko ih nece smatrati relevantnima kad u jednom prilogu spomenu 10 ljudi, a niko od tih ljudi nije nista rekao o tim njihovim navodima.
Upravo to, konkretne dokaze, pa da se pola dokaze, onda ih otjerat ako treba sve

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 26 jun 2014, 20:42

Mozambik je napisao/la:Da se razumijemo, ja sam za to da se kapiten oprosti nakon SP.

Pitam samo, Zasto nikad niko ne potvrdi te njihove navode? Zasto ne naprave prilog sa izjavama ljudi koji se spominju?

Niko ih nece smatrati relevantnima kad u jednom prilogu spomenu 10 ljudi, a niko od tih ljudi nije nista rekao o tim njihovim navodima.
Nece niko da se zaje8aje stim. Lik ima veze sa mafijom. Jarane vodiš se onom gdje ima dima ima i vatre a u njegovom slučaju smo vidjeli vatru kako na terenu tako i van istog.. Dakle ko je htio mogao je vidjeti dokaze. Ja sam se sretao sa njim dva puta i nijednom nije bilo lijepo... Lik je psihopata, ne morate vjerovati ali prije ili poslije svi ćete se uvjeriti. Prije dvoje godine se nije ništa smjelo protiv njega reci sada već većina ima drugi dojam!!! Ako se ne oprosti sada samo ce gore biti po njega vidjeces!!!

Sent from my Home using fingers

Ethel
Kontakt:

Post Postao/la Ethel » 26 jun 2014, 20:43

slika

Lider,patriota,kapiten! :bih:
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça

ZahaKING
Kontakt:

Post Postao/la ZahaKING » 26 jun 2014, 20:44

IronMany je napisao/la: Alo bolan, danas sam objasnjavao o tome. To da su klevete i da ne piju vode, KONJ Emir Spahic bi mogao da ih tuzi i da dobije lagano na sudu.

Sto ih ne tuzi?

De mi molim te objasni to?

Ajde....
Gdje ima dima ima i vatre, je uvijek bilo primjenjivo.

Ne može neko biti šizofrenik da sve to izmisli. A ako i može, nema šanse da postoje 2 osobe koje će izmisliti isto. NEMA.
Uostalom, Juka Bećirović zna mnogo čini mi se, i to preko Sea i Hajrovića 100% :) Nije bezze pis'o ono što jeste.
Svi su uostalom sraali protiv Ušketa (Muniba), a kad kaže neko da su on i Spaha ahbabi, to ništa ne znači. E pa može značit' da i dan danas ima repova od nečega..

A uostalom je*em ja i Spahu i svakog za koga se šuška. Za našeg Pjanu, Bega i ostale se ne priča ;)
Bez dlake na jeziku dok su cure depilirane.
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 26 jun 2014, 20:45

ZOI84 je napisao/la:

Upravo to, konkretne dokaze, pa da se pola dokaze, onda ih otjerat ako treba sve
hahahahahahahahhahahaha, ne mogu da vjerujem da ste toliko plitkoumni postoje policijski zapisi, znači masa ljudi priča kako ih vidja da derneče po Bosni na Ilidži, vama možda trebaju sudski vještaci da potvrde, ne znam jestel tolko plitki il furate neki oportunizam na forum

GameFKS
Kontakt:

Post Postao/la GameFKS » 26 jun 2014, 20:46

http://www.federalna.ba/bhs/wap/vijest/101718" onclick="window.open(this.href);return false; na 27:04
Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 26 jun 2014, 20:47

lisander je napisao/la:i još uvijek ima slijepaca, ako Spahić kaže žumance je bijelo onda jest, trava je crna onda jest, ja sam heroj onda jesam
Mislis li da ce Spahic otici iz reprezentacije ako se mi na forumu slozimo da je "kriv" ?

Kljuc je u tome da progovore ljudi koji su bili tamo s njima...Begovic,Ibisevic,Kolasinac ili neko drugi,nebitno.Nemoguce da je taj Spaha toliko hebeno mocan da niko ne smije progovoriti.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 26 jun 2014, 20:48

Niko ne progovara, zato što svi imaju oraha u džepu, od Barbareza do Spahića, jedini koji bi mogo progovoriti i spasiti bh fudbal od kvazi legendi je Hasan Salihamidžić, al on je otišao iz tog svijeta nažalost
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 26 jun 2014, 20:48

Upravo sto se ne spominje Begovic,Pjanic ,Mujdza ,Besic nego samo fini Spaha u negativnom kontekstu..
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

pisac
Kontakt:

Post Postao/la pisac » 26 jun 2014, 20:49

Ethel je napisao/la:slika

serem se i na tebe i na ovakvog patriotu. patriota zato sto ganja loptu po terenu? patriota sto da koji marku u hanitarne svrhe? pa veci si ti patriota kad das 50km za poplave od svoje plate od 800km. patriota je bio moj otac koji je poginuo braneci ovu drzavu.
ovaj na slici je **** koje se okoristilo o reprezentaciju i uvijek trazilo vlastiti intres.
una li neko objasniti sta njegov brat radi cijelo vrijeme sa reprezentacijom i odakle mi sluzbena akreditacija?

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

AjsKjub
Kontakt:

Post Postao/la AjsKjub » 26 jun 2014, 20:50

Momčiluka ne smije ni pitati, zna šta bi mu slijedilo. :opaopa:
Unico amore sei!
❤️🖤

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 26 jun 2014, 20:50

lisander je napisao/la:http://www.fede.ralna.ba/bhs/vijest/101 ... 2-26062014

evo, pred kraj dnevnika
meni ovo nece da otvori :S

isx
Kontakt:

Post Postao/la isx » 26 jun 2014, 20:51

Kakva patetika. Pa više ni mala djeca ne puše fejsbuk patriotske ispade.

Adios kabadahijo.

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 26 jun 2014, 20:52

kabadahijo naousi nam se kurca i ti i kloc i zuti **** i slicni vama koji ste izdali ostale momke u reezentaciji **** ti majku nece tvoj dvolicni patrioiam prolaziti, gnjido jedna karinasu bijedni sta ces ti da naredjujes i odredujes ko ce igrat ko ce ici mrs dusmane jedan odvratni popisam ti se u tvoju kapitensku traku jade jadni!!!
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

ZahaKING
Kontakt:

Post Postao/la ZahaKING » 26 jun 2014, 20:52

aleksandar_veliki je napisao/la:Dokaz predoci Federalna, ili pak ni to pored svojih ociju ne vidite. OK, ne vjerujete ljudima koji prate reprezentaciju, oni lazu, oni petljaju, oni ne znaju, mi znamo bolji od njih. Ali, samo jedno pitanje. Zasto uvijek Emir Spahic, a nikad Asmir Begovic?
Hoćeš da ti ja kažem!?
Zato što je Asmir rastao daleko od balkana. Zato što je Asmir živio u normalnoj okolini! Zato što je Asmir stekao profesionalnost u mladim danima. Zato što Asmira zanima nogomet/fudbal, Nicole, kćerka i familija i ništa drugo. ;)

Evo ti je i Vedo dokaz, pa i Hare, Salihovic, Pjanic...momci nemaju "mrlje" nema smrada o njima, dok se za Lepog i Dijamanta, ahbaba Ibričića, bivšeg golmana Hasagu i sl. svašta veže.

Rahima ne računam jer je lik "ostario" u Rusiji...on ima svoje konte
Bez dlake na jeziku dok su cure depilirane.
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 26 jun 2014, 20:53

Izdrži kapitenu! :bih:

Sedma sila na aparatima. :rol:

Ponos!

Najveći sin Bosanski! :tokralju:

GameFKS
Kontakt:

Post Postao/la GameFKS » 26 jun 2014, 20:54

arelinho je napisao/la:

evo, pred kraj dnevnika
obrisi tacku poslije feder
Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 26 jun 2014, 20:54

GameFKS je napisao/la:
arelinho je napisao/la:

evo, pred kraj dnevnika
obrisi tacku poslije feder
otvorim ja stranicu brate,ali mi pise samo Video i nigdje video da ga pokrenem :oops:

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 26 jun 2014, 20:55

ZahaKING je napisao/la:
aleksandar_veliki je napisao/la:Dokaz predoci Federalna, ili pak ni to pored svojih ociju ne vidite. OK, ne vjerujete ljudima koji prate reprezentaciju, oni lazu, oni petljaju, oni ne znaju, mi znamo bolji od njih. Ali, samo jedno pitanje. Zasto uvijek Emir Spahic, a nikad Asmir Begovic?
Hoćeš da ti ja kažem!?
Zato što je Asmir rastao daleko od balkana. Zato što je Asmir živio u normalnoj okolini! Zato što je Asmir stekao profesionalnost u mladim danima. Zato što Asmira zanima nogomet/fudbal, Nicole, kćerka i familija i ništa drugo. ;)

Evo ti je i Vedo dokaz, pa i Hare, Salihovic, Pjanic...momci nemaju "mrlje" nema smrada o njima, dok se za Lepog i Dijamanta, ahbaba Ibričića, bivšeg golmana Hasagu i sl. svašta veže.

Rahima ne računam jer je lik "ostario" u Rusiji...on ima svoje konte
Ma ja vjerujem @aci jer ima muda ,samo bih volio da i on napise negi svoj osvrt na sve ovo..
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 231983, jasmin10, mirsonetz, NazorUso, Rimes87 i 21 gost.