Emir Spahić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Emir Spahić
**** te kapiten u dupe zajedno sa oba Nasera
Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.
- Nerminovic
- Kontakt:
Ko pljuje na kapitenu, kako je Spahic rekao - moze vas sram i stid biti.
JEDAN JE KAPITEN SPAHA.

JEDAN JE KAPITEN SPAHA.

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Pa sta je to Spahic da on sve diktira i da mu se nista ne smije? Pablo Escobar? Gluposti.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Dokazali su ljudi koliko ovaca i slijepaca ima u nasoj BiH. Kod ociju svojih koliko slijepih ima!ZOI84 je napisao/la:Nedim se ponavlja haaaa kao i Avdo, nista novo nisu rekli ni dokazali haaaaaaaaaaaaa
Never forgett that football is not just a game of the individual skills of players. It's about the teamwork and love for your country, especially in the world cup!
Izgleda da su svi oni mnogo slozniji nego sto mi mislimoZOI84 je napisao/la: I???? Ponavlja ono sto i Avdo prije tri godine bez dokaza.
Pa vidite da ni ostali sem Vede ne daju izjave, da im Emir pistoljem nije prijetio slucajno

Ne mogu da vjerujem da ne postoji ni jedan igrac(sadasnji ili bivsi) koji ce progovoriti na ovu temu...ovako i dalje sve ostaje na prici.Nije ovo prvi put da se prica na ovu temu.
S dvije trećine teksta se slažem, a onda ga Nedim zasra momački u trećem dijelu, praveći od Safeta nekog jadnika, koji je k'o biva, dobar k'o hljeb, pa ga ovi iskoristili, a ne navodeći njegov nepotizam. Yebem ga, može li bar jedan novinar u BiH imati neki realan stav i osloboditi se ličnih interesa, te napisati objektivan tekst?!
**** EM JA KAPITENA KOJI JE LICNO KRIV ZA REMI SA FRANCUSKOM I I PORAZ OD NIGERIJE...
DVA PUTA JE NANIO STETU REPKI VISE NEGO TINO SUSIC..
INACE JE BI SE SPAHICU!!
DVA PUTA JE NANIO STETU REPKI VISE NEGO TINO SUSIC..

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Kapiten Emir SpahicmandraX je napisao/la:vedator je napisao/la:
Kapitenu, pojedoše se od muke, pa ne mogu ti ništa majke mi.![]()
Može vas sram i stid biti.
Titula Narodne rep. BiH (1): 1946
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001
pa mozda zato sto nije istina to sto novinari pricaju, preuvelicavaju, da bi im se tv gledala, portali posjecivali, novine prodavaleadnan24 je napisao/la:Izgleda da su svi oni mnogo slozniji nego sto mi mislimoZOI84 je napisao/la: I???? Ponavlja ono sto i Avdo prije tri godine bez dokaza.
Pa vidite da ni ostali sem Vede ne daju izjave, da im Emir pistoljem nije prijetio slucajno![]()
Ne mogu da vjerujem da ne postoji ni jedan igrac(sadasnji ili bivsi) koji ce progovoriti na ovu temu...ovako i dalje sve ostaje na prici.Nije ovo prvi put da se prica na ovu temu.
- Nerminovic
- Kontakt:
Prije Nigerije je bio 'kapiten Spaha' sad je smecar.mma_hz je napisao/la:**** EM JA KAPITENA KOJI JE LICNO KRIV ZA REMI SA FRANCUSKOM I I PORAZ OD NIGERIJE...
DVA PUTA JE NANIO STETU REPKI VISE NEGO TINO SUSIC..INACE JE BI SE SPAHICU!!

Logika, svaka cast.

BackSpace United
BackSpace United
NIKAD HALALITI FRANCUSKU I NIGERIJU...HARAM MU BILO,...

Pa ako iko progovoriti zna da je zatvorio vrata repke gdje vladaju Dzeko i Spaha logicno..ova djeca ne smiju nista da kazu a Misketa boli k urac
meni nikad nije bio "kapiten spaha"..

Pa ako iko progovoriti zna da je zatvorio vrata repke gdje vladaju Dzeko i Spaha logicno..ova djeca ne smiju nista da kazu a Misketa boli k urac

FK SARAJEVO.
Alo bolan, danas sam objasnjavao o tome. To da su klevete i da ne piju vode, KONJ Emir Spahic bi mogao da ih tuzi i da dobije lagano na sudu.ZOI84 je napisao/la:pa mozda zato sto nije istina to sto novinari pricaju, preuvelicavaju, da bi im se tv gledala, portali posjecivali, novine prodavaleadnan24 je napisao/la:Izgleda da su svi oni mnogo slozniji nego sto mi mislimoZOI84 je napisao/la: I???? Ponavlja ono sto i Avdo prije tri godine bez dokaza.
Pa vidite da ni ostali sem Vede ne daju izjave, da im Emir pistoljem nije prijetio slucajno![]()
Sto ih ne tuzi?
De mi molim te objasni to?
Ajde....
Never forgett that football is not just a game of the individual skills of players. It's about the teamwork and love for your country, especially in the world cup!
jeste ne smiju pisnuti, ode zivit ako pisnumma_hz je napisao/la:NIKAD HALALITI FRANCUSKU I NIGERIJU...HARAM MU BILO,...![]()
Pa ako iko progovoriti zna da je zatvorio vrata repke gdje vladaju Dzeko i Spaha logicno..ova djeca ne smiju nista da kazu a Misketa boli k urac![]()

Kabadahijo boli li te jos kako te Crnjo karo?
Sent from my Home using fingers
Sent from my Home using fingers
i još uvijek ima slijepaca, ako Spahić kaže žumance je bijelo onda jest, trava je crna onda jest, ja sam heroj onda jesam
Spahic
Sad mi zao Susica sto je popustio da mu pojedini igraci govore sta da radi.

Sad mi zao Susica sto je popustio da mu pojedini igraci govore sta da radi.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Nece zivot al karijera sto se tice repke DA,al svi vi forumasi bolje znate sta se desava od ljudi koji prate repku i koji su u blizini igraca,hajde Bgt..ZOI84 je napisao/la:jeste ne smiju pisnuti, ode zivit ako pisnumma_hz je napisao/la:NIKAD HALALITI FRANCUSKU I NIGERIJU...HARAM MU BILO,...![]()
Pa ako iko progovoriti zna da je zatvorio vrata repke gdje vladaju Dzeko i Spaha logicno..ova djeca ne smiju nista da kazu a Misketa boli k urac![]()

FK SARAJEVO.
Da se razumijemo, ja sam za to da se kapiten oprosti nakon SP.
Pitam samo, Zasto nikad niko ne potvrdi te njihove navode? Zasto ne naprave prilog sa izjavama ljudi koji se spominju?
Zasto ne pozovu Ivicu Sarica, Zasto ne pozovu Munju, Ciru itd...?
Niko ih nece smatrati relevantnima kad u jednom prilogu spomenu 10 ljudi, a niko od tih ljudi nije nista rekao o tim njihovim navodima.
Pitam samo, Zasto nikad niko ne potvrdi te njihove navode? Zasto ne naprave prilog sa izjavama ljudi koji se spominju?
Zasto ne pozovu Ivicu Sarica, Zasto ne pozovu Munju, Ciru itd...?
Niko ih nece smatrati relevantnima kad u jednom prilogu spomenu 10 ljudi, a niko od tih ljudi nije nista rekao o tim njihovim navodima.
- Nerminovic
- Kontakt:
Lazes. To ti kapiten uvijek bio obicni Emir, ah?mma_hz je napisao/la:NIKAD HALALITI FRANCUSKU I NIGERIJU...HARAM MU BILO,...![]()

BackSpace United
BackSpace United
Eto ti emira pa mu se klanjaj,mene Bgt preskaci..ti znas ko je meni sta bio..Nerminovic je napisao/la:Lazes. To ti kapiten uvijek bio obicni Emir, ah?mma_hz je napisao/la:NIKAD HALALITI FRANCUSKU I NIGERIJU...HARAM MU BILO,...![]()
meni nikad nije bio "kapiten spaha"..![]()

FK SARAJEVO.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], bhfanatic14, Google Adsense [Bot], meecko, napapijri1987, Tracy3McGrady i 25 gostiju.