BBC Sport's Ben Smith:

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_,doci
Consigliere je napisao/la:@rio, daj gif od onog sudije argentinca kako izvodi majstorije u poluvremenu!
Posto je bio prelos do sada, tesko da ce nesto oslabiti ekipu. Lavezzi ce uletit'rio_Ferdy88 je napisao/la:Igrat će se taj duel kako je planirano.
A izgleda se Aguero povrijedio, i nema ga do kraja prvenstva.
Svicarska- Honduras, pred pocetak drugog poluvremena u tunelu.rio_Ferdy88 je napisao/la:Na kojoj je to tekmi bilo, nisam zapazio
Treb'o si sacekat do veceras da onanisemo kolektivnoDonnie Darko je napisao/la:2010. kompletna grupna faza:
99 golova - 2.06 po meču
2014. još 4 utakmice grupne faze ostale:
129 golova - 2.93 po meču
15.... Znaci trebaju barem dvije biti golijade. Ghana- Portugal i Koreja- Belgija?Donnie Darko je napisao/la:To je neminovno kako god![]()
Meni je potrebno mislim 13 golova danas, koliko vama treba?
Rusija - Alžir me brinu pravoConsigliere je napisao/la:15.... Znaci trebaju barem dvije biti golijade. Ghana- Portugal i Koreja- Belgija?Donnie Darko je napisao/la:To je neminovno kako god![]()
Meni je potrebno mislim 13 golova danas, koliko vama treba?
Naravno, zašto ne bi igrao?filip13 je napisao/la:hoće li suarez igrati u osmini finala?
Donnie Darko je napisao/la:Naravno, zašto ne bi igrao?filip13 je napisao/la:hoće li suarez igrati u osmini finala?
Lillard je napisao/la:Vrijedi samo za klub, igra za reprezentaciju.
okfilip13 je napisao/la:Lillard je napisao/la:Vrijedi samo za klub, igra za reprezentaciju.
http://sportsport.ba/ino_fudbal/kraj-sv ... eza/134501" onclick="window.open(this.href);return false;
ovo sad pronašao
Meni se prije cini da on nas zayrbavario_Ferdy88 je napisao/la:Ostavite filipa na miru, mučki provokatori
Lillard je napisao/la:Meni se prije cini da on nas zayrbavario_Ferdy88 je napisao/la:Ostavite filipa na miru, mučki provokatori
Legendofilip13 je napisao/la:Lillard je napisao/la:Meni se prije cini da on nas zayrbavario_Ferdy88 je napisao/la:Ostavite filipa na miru, mučki provokatori
ne bi ja to radio
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.