Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Dennis
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Dennis » 26 jun 2014, 17:52

Svaki put kad klub da podrsku tako necem, ime kluba tone. Mogli su bar neko upozorenje, nesto za javnost. A u praksi neka ga podrzaju

keno94
Kontakt:

Post Postao/la keno94 » 26 jun 2014, 17:55

Citam na Echou da Urugvaj im pravo zalbe, dok Liverpool nema. Pa **** te logiko. Vise je klub ostecen nego reprezentacija. Uostalom kad je prosle godine bio kaznjen zabranom igranja za klub, za Urugvaj je mogao igrati.
**** te logiko. I tebe isto Luise.
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 26 jun 2014, 17:56

keno94 je napisao/la:Ovde se mora uloziti zalba. Halo 4 mjeseca, jos i zabrana svih fudbalskih aktivnosti. Znate sta znaci toliki period za jednog profesionalnog fudbalera. Ne moze se uigrat sa timom, ispada iz forme... Dodje kao teza povreda.
Navodno bi ga i Liverpool mogao tuziti mada ne znam koliko je to pametno, kakve bi posljedice moglo imati.
Doveo je svoju karijeru u pitanje.
naravno da treba uloziti zalbu, kad je pravio sranja u dresu Liverpoola samo je Liverpool ispastao, a sad i klub i repka, napravio je sranje u dresu repke, i nek repka ispasta, dovoljna mu je kazna sto nece moci igrati u najdrazem dresu...

i cuj nece moci trenirati, pa nije mu FIFA poslodavac da određuje da li on smije uci na mewlood i trenirati sa ostalim igracima Liverpoola :roll:

najgore je sto sad ni u klubu ne znaju sta da rade, sigurno suareza i dalje zele Barsa i Real, imaju vec dosta luđaka i jedni i drugi, jos jedan im nece prestavljati problem, ali sigurno sad ce nuditi smijenu cifru...
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 26 jun 2014, 17:57

Ne moze klub da se zali, jer se desilo to dok je igrao za Urugvaj. Zato sam ja cenio da ce eventalni ban moci samo da se odnosi na njih, ali nece, ipak je FIFA iznad UEFA-e.

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 26 jun 2014, 17:58

Joj Suareza :roll: :roll: i on ce opet sve ovo napraviti za jedno godinu dana :damn:
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 26 jun 2014, 18:04

Sramotna odluka Fife poserem se ja u igru u kojoj nekome slomis nogu i dovedes u pitanje karijeru i zdravlje i dobijes 3 utakmice kazne a za kad ujedes dobijes 4 mjeseca :lol: :lol:
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

Suki46
Kontakt:

Post Postao/la Suki46 » 26 jun 2014, 18:15

Joj ovog Šuke na bht sto sere oko Suareza fuj :evil:
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 26 jun 2014, 18:16

Origi potpisuje četverogodišnji ugovor s Redsima
http://sportsport.ba/ino_fudbal/origi-p ... ima/134515
slika
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

EmirSioux89
Kontakt:

Post Postao/la EmirSioux89 » 26 jun 2014, 18:17

Ako Chelsea dovede Costu, vratite Torresa :lol:
Manchester United!

ackeey
Kontakt:

Re: Odg: Liverpool FC

Post Postao/la ackeey » 26 jun 2014, 19:08

Suki46 je napisao/la:Joj ovog Šuke na bht sto sere oko Suareza fuj :evil:
stara scamovska pizda... Sta kaze, i treba biti kaznjen. Platicu iducu pretplatu kad na k nikne n.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 26 jun 2014, 19:22

Ne mogu da vjerujem da klub mora ispaštati zbog kanibala, joj j3bem ti i FIFU i Suarezov bolestan um..

Rizo, daj nam informacije oko ovog Origia..

Sad može i zamjena Sanchez-Suarez bez nadoplate :mrgreen: I onih Arsenalovih 40 miliona mi izgleda predobro da sad neko ponudi :pray:
Ja te volim, volim Željo..

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 26 jun 2014, 19:22

26.10 :) auuu :lol:
Max Allegri

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 26 jun 2014, 19:24

slika

:lol: :lol:
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 26 jun 2014, 19:33

Ovu kaznu za Suareza treba prepoloviti nakon zalbe. Momak jeste defektan, ali je kazna opet pretjerana.

Oridji izgleda dobro.. Vrijedilo bi pokusati, nije previse skup.

Saciri i Aleksis?

Dva polivalentna igraca sa kojim se moze kombinovati i miksati igra. Saciri je najbolji na poziciji koju u LFC igra Kutinjo, mada moze solidno igrati i krilo. Sancez isto tako nije klasicno krilo, voli da je blize golu. Dakle, krilni napadac ili poluspic.

Mislim da bi sa njima LFC mogao zakljuciti prelazni rok. Emre,Oridji, Saciri i Aleksis. Dosta. Valjda nekoga mogu prodati da vrate nesto love, a da taj neko nije Suarez :).
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 26 jun 2014, 21:03

Previse, to je prvi utisak koji sticem.

Eh sada mentalitet i uopste ponasanje Suareza jeste kriticno ali, kako ranije napisah, sticem utisak kako on sve to radi u zaru borbe. Naravno, to nije opravdanje da ujedas ljude po terenu ali isto tako i ne mislim da zasluzuje ovolici linc te kaznu od 4 duga mjeseca + kraj SP-a i jos to u frankama koliko je dobio. Kada to napise navijac Uniteda, koji ne voli LFC, onda znas dokle je doslo. Urugvajci se trebaju zaliti i zasuti FIFU kako god mogu jer su ovaj put pretjerali.

I da, naravno kako ce i dalje svi htjeti kupiti Suareza. Boli PSG-a, prvi mi padose na pamet, qrc sto nece igrati neko vrijeme. Kada dovodis Suareza onda ne dovodis samo jednog od najboljih napadaca danasnjice, i igraca, nego i komplet brend Suareza kojeg ce navijaci kluba gdje bude igrao sigurno podrzavati.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 26 jun 2014, 21:15

jest puno za suareza ovolika kazna,,lik je masina jest da je malo nepromisljen ali nije trebalo biti toliko,,ja se nebih bunio ni sa ovolikom kaznom da dodje u arsenal jer gledam povezuju nas sa balotelijem a i on je lud a ni u pola dobar kao luki,,a ovaj oridji bih vam bio pravo pojacanje 6golova u 40 utakmica i to u 2 god,,kao yaya sanogo u arsenalu :urnebes: :mrgreen:
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

BeyKopites
Kontakt:

Post Postao/la BeyKopites » 26 jun 2014, 21:17

E pa nabijem i FIFU na qrac više.Pa kakve logike ima zabraniti mu da igra 4 mjeseca, naravno da su kreteni svjesni da tako štete samo Liverpoolu...

Zašto se kazna ne bi odnosila samo na reprezentaciju, koji debili :facepalm:

A debil je i Suarez, koliko god da je dobar igrač uvijek će praviti ovakve stvari jer je yebeni mentol. :roll:
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 26 jun 2014, 21:26

BeyKopites je napisao/la:E pa nabijem i FIFU na qrac više.Pa kakve logike ima zabraniti mu da igra 4 mjeseca, naravno da su kreteni svjesni da tako štete samo Liverpoolu...

Zašto se kazna ne bi odnosila samo na reprezentaciju, koji debili :facepalm:

A debil je i Suarez, koliko god da je dobar igrač uvijek će praviti ovakve stvari jer je yebeni mentol. :roll:
ludji je vise nego sto je dobar :rol:
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 26 jun 2014, 22:03

Valencia je napisao/la: Mislim da bi sa njima LFC mogao zakljuciti prelazni rok. Emre,Oridji, Saciri i Aleksis. Dosta. Valjda nekoga mogu prodati da vrate nesto love, a da taj neko nije Suarez :).
Levi bek, i jedan stoper maybe, onda zakljucuj. Alexis i Shaqiri zajedno je bas nerealno, ali da vidimo dokle ce ovi ici, lepo to na papiru izgleda, ali se ja tu bojim da Sterling ne nastrada zbog manjka minutaze. Zato je samo Shaqiri realan.

Ako dodje Origi, ide Borini za kojeg vec stoji ponuda od 10m. Verovatno ide i Aspas.

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 26 jun 2014, 22:33

[youtube][/youtube]
A.F.C. Bournemouth!

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.