FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Daj zna li ko kad će pojačanja, ajmo mahalaaaaa makar 

Saraj'vo kao nekad želja nam je jedina
Mahala je trenutno nedostupna..tello je napisao/la:Daj zna li ko kad će pojačanja, ajmo mahalaaaaa makar

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
-
- Kontakt:
Pa rekoh danas za Džemicu...u gradu je i trebala bi sutra pressica i potpis ugovora
Mahala je preselila na klix. I jedna od info da je fedja kusturica u braziluispred visenta tana
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Kako lijep osjećaj kada dobiješ poruku iz kluba
Da prokomentarišem Okićevu izjavu za medije
Okiću Sarajevo je u BiH i prošle sezone imalo najači tim kada ti nisi bio u Sarajevu, a drugi par cipela je što to još nije bilo uigrano i što je trener tadašnji imao loše poteze koje je povlačio hajmo reći konstantno. Bolje ti je da si rekao da si presretan što možeš igrati za ovakvog giganta kao što je FKS.
Strpimo se još do sutra ili za jedno 3 ili 4 dana i biti će javnih informacija o potpisivanju novih pojačanja.
Sa kakvim god timom Cardiff City došao na Koševo to će biti milina za oči. Ipak ćemo vidjeti podobar kvalitet s obadvije strane u ovoj našoj generalnoj probi pred evropu.
Uglavnom
vas 

Da prokomentarišem Okićevu izjavu za medije

Okiću Sarajevo je u BiH i prošle sezone imalo najači tim kada ti nisi bio u Sarajevu, a drugi par cipela je što to još nije bilo uigrano i što je trener tadašnji imao loše poteze koje je povlačio hajmo reći konstantno. Bolje ti je da si rekao da si presretan što možeš igrati za ovakvog giganta kao što je FKS.

Strpimo se još do sutra ili za jedno 3 ili 4 dana i biti će javnih informacija o potpisivanju novih pojačanja.

Sa kakvim god timom Cardiff City došao na Koševo to će biti milina za oči. Ipak ćemo vidjeti podobar kvalitet s obadvije strane u ovoj našoj generalnoj probi pred evropu.
Uglavnom

SRETAN BROJ - 1725
Ma šta će im pare, sada su milioni i Tan tur3m1 je napisao/la:Ma dobijes poruku da im neke pare dajes.

SRETAN BROJ - 1725
Re: Odg: FK Sarajevo
A i kad daješ te pare poseban je osjećaj, svjestan si da tim potezom postaje član jedne velike porodice.r3m1 je napisao/la:Ma dobijes poruku da im neke pare dajes.
Isti slučaj je i kad kupujem kartu za utakmicu, nije to samo onaj komadić papira koji ti omogućava ulazak na stadion to je nešto više. Neobjašnjivo.
@ramstein
Spominjao si neke prenose pripremnih utakmica iz Slovenije, želimo detalje.
hilmo je napisao/la:A i kad daješ te pare poseban je osjećaj, svjestan si da tim potezom postaje član jedne velike porodice.r3m1 je napisao/la:Ma dobijes poruku da im neke pare dajes.
Isti slučaj je i kad kupujem kartu za utakmicu, nije to samo onaj komadić papira koji ti omogućava ulazak na stadion to je nešto više. Neobjašnjivo.
@ramstein

Biti srcem vezan, u tome leži snaga
Vjerovatno ima veze s onom anketom na oficijelnoj.hilmo je napisao/la:A i kad daješ te pare poseban je osjećaj, svjestan si da tim potezom postaje član jedne velike porodice.r3m1 je napisao/la:Ma dobijes poruku da im neke pare dajes.
@ramstein
4.10.2009.
Kakva to imena se lupajuna kliixu hheheh
Trebale bi se prenositi sve priprremne bar kakoja znam
Trebale bi se prenositi sve priprremne bar kakoja znam
-
- Kontakt:
Na onom klixu pričaju o par imena baš ono , jakih igrača. Par nikova lično znam i jedan od njih je brat člana naše uprave. Sad, koliko im je vjerovati...drugo je pitanje
-
- Kontakt:
Iako nije za falit se i tekma je protiv neke ekipe iz LJNJ lige...vodimo 5-0. Jedan od strijelaca je imladi Gavrić
Ja sam danas nešto načuo... sad hajde da vidimo par dana... ne bih da ispadam smijesan... ako se obistini citava BiH ce da kuknjava kuknjava od mukefcsforever je napisao/la:Na onom klixu pričaju o par imena baš ono , jakih igrača. Par nikova lično znam i jedan od njih je brat člana naše uprave. Sad, koliko im je vjerovati...drugo je pitanje
ajd bar sutra ćemo da dzemicu vidimo u nasem dresu 

-
- Kontakt:
znam šta si čuo..ali iskreno ja ne vjerujem u to..mislim da je šupljak žeščiSTARBUZZ je napisao/la:Ja sam danas nešto načuo... sad hajde da vidimo par dana... ne bih da ispadam smijesan... ako se obistini citava BiH ce da kuknjava kuknjava od mukefcsforever je napisao/la:Na onom klixu pričaju o par imena baš ono , jakih igrača. Par nikova lično znam i jedan od njih je brat člana naše uprave. Sad, koliko im je vjerovati...drugo je pitanje
http://sportsport.ba/bh_fudbal/gabeljic ... uje/134522" onclick="window.open(this.href);return false;
Biti srcem vezan, u tome leži snaga
http://www.transfermarkt.de/adnan-gabel ... ler/141065" onclick="window.open(this.href);return false;
da ne bude Rammlaže
i baca bombe
iz ST LUISA

da ne bude Rammlaže

iz ST LUISA

FK Sarajevo 7:0 N.K. Prokosovic
19' Samir Radovac
28' Amer Dupovac
37' Krste Velkoski (ast. Todorovic)
45' Ševko Okić (ast. Todorovic)
62' Dejan Gavrić
83' Adnan Gabeljić
90' Miloš Stojčev
19' Samir Radovac
28' Amer Dupovac
37' Krste Velkoski (ast. Todorovic)
45' Ševko Okić (ast. Todorovic)
62' Dejan Gavrić
83' Adnan Gabeljić
90' Miloš Stojčev
Ti si opet šampion !
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
ne znam sta ce nam ovorammstein je napisao/la:http://www.transfermarkt.de/adnan-gabel ... ler/141065
da ne bude Rammlažei baca bombe
![]()
iz ST LUISA

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.