FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Moja prognoza je da ce svaki dan biti sve zagusljivije ovdje 

http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
Seyo_TM je napisao/la:Moja prognoza je da ce svaki dan biti sve zagusljivije ovdje
mene vec neki guse ali necemo o njima

ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
- bistrikboy
- Kontakt:
moglo bi i zasmrditi...Seyo_TM je napisao/la:Moja prognoza je da ce svaki dan biti sve zagusljivije ovdje
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
a ti bi kao trebao biti moderatorbistrikboy je napisao/la:moglo bi i zasmrditi...Seyo_TM je napisao/la:Moja prognoza je da ce svaki dan biti sve zagusljivije ovdje

ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
pa sta...sad nesmije ni jednu progovorit jel...smrdi, smrdi uzasno smrdi 

ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
to je tobistrikboy je napisao/la:moglo bi i zasmrditi...Seyo_TM je napisao/la:Moja prognoza je da ce svaki dan biti sve zagusljivije ovdje

- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
jest jest svake godine ih bude vise od ovog19TM87 je napisao/la:bilo je RA...kad su se vratili u premijer ligubilino polje je napisao/la: jeli bilo kad vise navijaca na grbavici mislim gostujuci a da nisu iz sarajeva ???????
svoj ti pos'o !
- bilino polje
- Kontakt:
manijaci pripremite se stizu robovi autobusima neznam tacno koliko al bit ce najmanje po mojoj procjeni 5-8 jel koga god pitas u gradu idesli na grbavicu ljudi odgovaraju isto da me pitas hoculi jesti pa tako bit ce zagusljivo bas....... robovi spremni da pokore grbavicu hahahahahah
onda nas je malo bilo koliko ce nas sada biti

samo celik ale samo celik ale
- bistrikboy
- Kontakt:
Hocel bit na hayatu opet najava?bilino polje je napisao/la:manijaci pripremite se stizu robovi autobusima neznam tacno koliko al bit ce najmanje po mojoj procjeni 5-8 jel koga god pitas u gradu idesli na grbavicu ljudi odgovaraju isto da me pitas hoculi jesti pa tako bit ce zagusljivo bas....... robovi spremni da pokore grbavicu hahahahahah![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
onda nas je malo bilo koliko ce nas sada biti
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Dani sa najvise primitivizma u gradu....koncerti dinA merlina, skupovi sda na hadisonu, jadna proslava koridasa u titovoj, bajrami, i naravno gostovanja smogovaca u seheru 

- C.Ronaldo_9
- Kontakt:
Seyo_TM je napisao/la:Dani sa najvise primitivizma u gradu....koncerti dinA merlina, skupovi sda na hadisonu, jadna proslava koridasa u titovoj, bajrami, i naravno gostovanja smogovaca u seheru
Svaki dan me ugodno iznenadis sa nekim postom

IBRAHIM ŠEHIĆ JEDAN JE OD NAS..........
ANER KASAPOVIC 1979-2005
ANER KASAPOVIC 1979-2005
...nakon 25 godina, i pasji supak mora vidjeti sunca...
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Hajde sto se javljaju navijaci iz Zenice ali sto anamo oni to mi nije jasno. Ima li sta na pdf-u o vasem omiljenom klubu? Igra li vas klub utakmicu za vikend? Ili je ovo pdf vaseg kluba ... 

AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
ovo i mene zanima...trixmix je napisao/la:bilino koliko vam je prevoz do Grbavice?

BRAVE HEART 1979-2005
Sveto je ono pred čime drhtiš, a čemu se diviš Ljoze !
Ljoze - Likce 1:0
Ljoze - Likce 1:0
Jer si jedan jedini ! - www.tm87-breza.com.ba Officijalna stranica TM87-Breza
UGODNO IZNENAĐEN ! ! !Seyo_TM je napisao/la:Dani sa najvise primitivizma u gradu....koncerti dinA merlina, skupovi sda na hadisonu, jadna proslava koridasa u titovoj, bajrami, i naravno gostovanja smogovaca u seheru
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Dodje (opet) jos jedan koji nema o cemu pisati na temi o svom voljenom klubu .. 

AMAR OSIM
ja?Stole iz Bora je napisao/la:Dodje (opet) jos jedan koji nema o cemu pisati na temi o svom voljenom klubu ..
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Ma bjezi Hamo, kakav ti ...Hamo je napisao/la:ja?Stole iz Bora je napisao/la:Dodje (opet) jos jedan koji nema o cemu pisati na temi o svom voljenom klubu ..

AMAR OSIM
uuuu dobro je prepo si meStole iz Bora je napisao/la:Ma bjezi Hamo, kakav ti ...Hamo je napisao/la:ja?Stole iz Bora je napisao/la:Dodje (opet) jos jedan koji nema o cemu pisati na temi o svom voljenom klubu ..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.