Tino-Sven Sušić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Re: Tino-Sven Sušić

Post Postao/la _dreamer_ » 26 jun 2014, 14:59

Sabinho je napisao/la:
_dreamer_ je napisao/la:Top Speed 29.4 km/h
Distance covered 9610 m

Skoro 10 kilometara za nepunih 80 minuta. To je to, on i Hadzic su unijeli onu trku koju nismo imali sa Medunjaninom i Misimovicem... Na Nigeriji smo pali radi setacke postave...
Zasto im to radis?
Ma bezveze, momku je pripisano da je lijen i da ne trci, a pokazao je zalaganje na zavidnom nivou. Klasa iznad Misketa i Medunjanina. Uz to je poprilicno brz i zna s loptom. Ima znaci sve osobine da postane dobar igrac, ima to i u genima, ali jok, on je izgubljen slucaj jer je Germanijin i sto je "odbacen" od strane Belgije i Standarda. Mislim, to je smijesno posmatrati tako jer ima mnogo primjera gdje su se klubovi odricali za dzaba igraca koji su kasnije pravili velike karijere. Pa na kraju krajeva, i Besica se HSV odrekao, a vidimo koliki je momak potencijal.

Na Susicu je da radi na sebi, a ako bude uporan i vrijedan, moze napraviti odlicnu karijeru i biti dio ove reprezentacije narednih 10 godina. Ovi sto govore da je njemu plafon Hajduk ili tako ta neka prica su oni isti koji su govorili da je lijen na terenu i da ima dvije lijeve noge... A vidjeli smo da momak itekako ima znanje u nogama, a djeluje mi na terenu mnogo inteligentnijim nego jedan Senad Lulic ili Sejo Salihovic (cast njima na mnogim stvarima sto su uradili, ali u zadnje vrijeme izgledaju ocajno u reprezentaciji).
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

1988risha
Kontakt:

Post Postao/la 1988risha » 26 jun 2014, 15:12

Eto sad ćemo Tinu proglasit klasom,jer su Lulić i Salihović igrali povrijeđeni... i to svako zna...
Samo ne znam što ih Pape ne stavi protiv Argentine??? Zato sto bi mu krpili sve na kamaru,i njemu i Tini i Avdiji... Izgledali bi presmjesno...

Na osnovu istrošenog Irana,koji je prve 2 tekme igrao iznad svojih mogućnosti,i potrošio se i psihicki i fizicki,i vise nije mogao nista pruziti,jer stalno igraju sa istim timom,vi pisete o nekom potencijalu i kvalitetu...

Nadam se da će ova dvojica biti standardni u prvih 11 u prvoj utakmici kvalifikacija za EP a i tokom cijelih kvalifikacija... Tako ste isto od naše repke napravili čudovište,koje igra atomski fudbal,jer redom nabija Litvaniju,Litvu,Lihtenštajn...

Prva prijateljska utakmica poslije SP ako bude s ozbiljnim protivnikom a ako Tino bude igrao,krpit ce mu sva na kamaru ovi sto ga sad hvale.. 100%

SENAD LULIĆ je lošiji od Tine jer je imao asistenciju za Vedu protiv Argentine,a Tino je izdominirao Iran :crazy:
Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 26 jun 2014, 15:23

Dobar je Tino zasluzuje biti jedan od 23 igraca. Naravno samo kao ofanzivni vezni. Jednostavno treba pratiti njega, Medunjanina i Prcica i onaj koji bude najbolji nega igra. Mislim da ce M. Vrancic biti prva zamjena na zadnjem veznom Pjanicu ili Besicu. Znaci Susiceva konkurencija su Medunjanin, Miske ( koji nebi trebao imati toliku ulogu ) i Prcic ako bude pozvan. Dok je Susic trener Stilic nece biti pozvan. Znaci ako Tino napreduje mogao bi biti jako vazna karika u buducnosti. Sve zavisi sada od njega samog.

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 26 jun 2014, 15:55

aferim tino :salut:
ne obaziri se na pljuvanja, vjeruj u sebe i daleko ces dogurati jer talenat uvijek ispliva iz mediokriteta. stric ti je bio igracina, caca isto tako, a i ti ces aBd.

1988risha
Kontakt:

Post Postao/la 1988risha » 26 jun 2014, 16:40

Ajax je napisao/la:Dobar je Tino zasluzuje biti jedan od 23 igraca. Naravno samo kao ofanzivni vezni. Jednostavno treba pratiti njega, Medunjanina i Prcica i onaj koji bude najbolji nega igra. Mislim da ce M. Vrancic biti prva zamjena na zadnjem veznom Pjanicu ili Besicu. Znaci Susiceva konkurencija su Medunjanin, Miske ( koji nebi trebao imati toliku ulogu ) i Prcic ako bude pozvan. Dok je Susic trener Stilic nece biti pozvan. Znaci ako Tino napreduje mogao bi biti jako vazna karika u buducnosti. Sve zavisi sada od njega samog.
Ma Prcića i Štilića možeš zaboravit,ovaj prvi neće sve i da ga zovne,jer je rekao ćao repki,dok je Pape tu... Štilića nikad nije nesto ni cijenio,tako da ni od toga nema ništa... Vrančić će teško zaigrat jer ovaj tesko da zeli pricati s njim a i sa bilo kojim drugim igračem,i dati mu koliku toliku garanaciju da će dobiti šansu,ako sredi papire... Za razliku od Germanaca za koje je na sva zvona pričao,čim srede papire zovem ih...
Ti nisi više san.
Bolna mi ne bila.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 26 jun 2014, 16:48

Najmanja steta od svih Seadovih igraca i ne treba ga se odricat prije vremena. Sasvim solidan potencijal koji ce bez sumnje zavrsiti u nekoj boljoj lizi.

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 26 jun 2014, 16:54

Nije zasluzio poziv a kamoli Svjetsko (pa covjek nije istrcao na Bilino u zivotu!), ali ipak je igracina za Hadzica i Vrska, sto neko rece, najmanje zlo. Daljnje pozivanje mora zaraditi dobrim partijama za Hajduk ili nekog drugog.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

ultrassa1921
Kontakt:

Post Postao/la ultrassa1921 » 26 jun 2014, 16:55

svi ga pljuju,ali po meni je dobro odigrao i prvu i drugu tekmu,prolazna ocjena jos je mozda pod najvecim pritiskom
Manijaci Zeljini

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 26 jun 2014, 17:00

Opet se pretjeruje i u hvaljenu i u kritikovanju. Dobro je odigrao ovu utakmicu, to je cinjenica.

Ali ne mozemo govoriti da je dobro odigrao protiv Nigerije. On je protiv Nigerije usao sa klupe kao neko ko nam treba pomoci da dodjemo da gola, znaci trebao je unjeti preokret, inace ne bi ulazio.

Al on nije donio apsolutno nista, potpuno bezopasan sa desetak alibi dodavanja i 2,3 zabijanja sa loptom u gol aut.

1988risha
Kontakt:

Post Postao/la 1988risha » 26 jun 2014, 17:11

Ja iskreno ovog Tinu ne mrzim,ko što ne mrzim ni jednog igrača koji igra za BiH... Samo ja imam svoje misljenje da Iran nije pravo mjerilo da bi se nekom dala ocjena za kvalitet,pogotovo ovakav Iran,koji je bio do maksimuma istrošen,zbog prethodne dvije tekme... Messi je njih unistio na svakom planu onim golom u sudijskoj nadoknadi...

Našu sredinu protiv Iranaca su držali Bešić i Pjanić,Džeko se skroz vraćao,i napravili smo toliko komfora na sredini da je to bilo za nepovjerovat,praktički po krilima smo se šetali,a uzrok toga se može tražiti i u fizičkom padu Iranaca,koji više nisu mogli onako zgusnuto igrat kao protiv Nigerije i Argentine...

Kad imaš oko sebe Džeku,Pjanića,Bešića lakše je igrat, a samim tim je lakše nešto i pokazat,to se desilo i Tini i Avdiji u ovoj tekmi,iako su opet obojica griješili,sve kad sagledaš ne može se reći da nisu i pokazali nešto,na kraju krajeva Avdija je dao gol...

Eh sad kad se vrate u HNL pa zaigraju sa Hajdukovim zvijezdama,tu se otkriva ono sto vi ne vidite... Tad se treba dokazati kvalitet i da ta dvojica budu oni koji vuku Hajduk i koji diktiraju tekmom... A to oni ne mogu...

Ista stvar s ovim afričkim igračima,imate Yayu koji je najbolji veznjak u Europi,al kad se spoji sa svojim INDIJANCIMA u repki,samo blijeda sjena onog igrača iz Man.City-a... Tako isto je nekad bilo i sa igračem Kameruna,Eto u Barceloni rušio sve,zabijao kad je htio,al kad imaš Xavija,Iniestu,Messija,to mnogo lakše ide...

Neko da bi iz HNL imao kvalitet za A tim BIH,mora jednostavno prekucat tu ligu i biti glavni igrač u svom klubu,a u ovom trenutku ni Avdija ni Tino to nisu,čak ne spadaju ni u prvih 5 igrača... Senijad Ibričić je nekad harao u Hajduku i na osnovu toga je i dobio poziv,jer je bio glavni lik na Poljudu...
Ti nisi više san.
Bolna mi ne bila.

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 26 jun 2014, 17:13

Da je igrao protiv Nigerije umjesto Misketa dobili bi ih 100%.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 26 jun 2014, 17:21

1988risha je napisao/la:

Neko da bi iz HNL imao kvalitet za A tim BIH,mora jednostavno prekucat tu ligu i biti glavni igrač u svom klubu,a u ovom trenutku ni Avdija ni Tino to nisu,čak ne spadaju ni u prvih 5 igrača... Senijad Ibričić je nekad harao u Hajduku i na osnovu toga je i dobio poziv,jer je bio glavni lik na Poljudu...

+1

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 26 jun 2014, 17:25

Zar je tesko priznati da momak nije los. Visok, prilicno brz, jak. Mlad je, gdje su nasi ostali igraci bili sa 21 god.
Dzeko, Lulic, Sejo itd.
Prcic treba da bude ispred njega. Miske je star, Medo isto nije vise mlad. Bolje se je pokazao nego Stilic kad je igrao za repku.

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 26 jun 2014, 17:26

QUARTERBACK je napisao/la:Da je igrao protiv Nigerije umjesto Misketa dobili bi ih 100%.
Miske je izbacio odbranu svojim potezom, lagana asistencija za Dzeku.

Bratic mu kopacke ne moze cistiti.

BABADZO
Kontakt:

Post Postao/la BABADZO » 26 jun 2014, 17:34

Gasite ovu temu,ovo kopile zajedno sa safetom vise prismrdjeti nece svetinji !!

1988risha
Kontakt:

Post Postao/la 1988risha » 26 jun 2014, 17:35

soko je napisao/la:Zar je tesko priznati da momak nije los. Visok, prilicno brz, jak. Mlad je, gdje su nasi ostali igraci bili sa 21 god.
Dzeko, Lulic, Sejo itd.
Prcic treba da bude ispred njega. Miske je star, Medo isto nije vise mlad. Bolje se je pokazao nego Stilic kad je igrao za repku.
Pa niko ne kaže da ga treba nabiti nogom,samo sam rekao istinu,a to je da on u ovom trenutku nije jedan od nosioca igre Hajduka,i kao takvog,ni jedan selektor ga ne bi pozvao u repku a kamoli na SP,ni njega ni Avdiju,ni Hadzica... Znači ne postoji neki selektor koji bi ga pozvao u nasu repku... (OSIM U SLUCAJU KAD SE TAJ SELEKTOR ZOVE SAFET SUŠIĆ)
Kad bude alfa i omega tima s Poljuda,o tome ce se pisat... A o njemu se pocelo pisat kad je Pape odlucio da malo progovori o njemu,do tad se sutilo i niko nije imao pojma o njemu...
Ti nisi više san.
Bolna mi ne bila.

ZahaKING
Kontakt:

Post Postao/la ZahaKING » 26 jun 2014, 17:49

1988risha je napisao/la:
soko je napisao/la:Zar je tesko priznati da momak nije los. Visok, prilicno brz, jak. Mlad je, gdje su nasi ostali igraci bili sa 21 god.
Dzeko, Lulic, Sejo itd.
Pa niko ne kaže da ga treba nabiti nogom,samo sam rekao istinu,a to je da on u ovom trenutku nije jedan od nosioca igre Hajduka,i kao takvog,ni jedan selektor ga ne bi pozvao u repku a kamoli na SP,ni njega ni Avdiju,ni Hadzica... Znači ne postoji neki selektor koji bi ga pozvao u nasu repku...
Kad bude alfa i omega tima s Poljuda,o tome ce se pisat... A o njemu se pocelo pisat kad je Pape odlucio da malo progovori o njemu,do tad se sutilo i niko nije imao pojma o njemu...
a stani kralju nešto. Bio je i Messi dominator u barci pa eto s argentinom slabo šta. Ovdje je obrnuto. Ne možeš očekivati da on s 21 godinu bude "neko i nešto" u nikad lošijem Hajduku. Izvini al' nekad i saigrači trebaju za dobru igru. Evo Pjaniću je asistirao. Kome bi bgt u Hajduku asistirao, kad se svi smotaju s loptom. Kad pogledaš tako je. Ja bih ga iskreno volio vidjeti u nekom normalnijem klubu, tačnije klubu s više kvaliteta.. ;)

I jesam, ja sam isto srao k'o i ostali, al' poj'o sam ****. Tino je solidan igrač. Nije neka pljačka, al' nije ni flopčina. Zna s loptom i bar trči, trudi se.
Bez dlake na jeziku dok su cure depilirane.
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D

HST
Kontakt:

Post Postao/la HST » 26 jun 2014, 17:52

Nikad gori Hajduk :D Aj dobro. U nas je najbolji u 4-2-3-1 ka srednji vezni, provea je 2 miseca out na proliće radi bolest. Suigrači mu masu viruju jer je tehnički strašno potkovan i uvik njemu ide balun kad nema di.

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 26 jun 2014, 17:54

Zato i gledate Dinamu u ledja godinama. Jer takvima kao sto je on, dajete balun kad nemate di :lol:

ZahaKING
Kontakt:

Post Postao/la ZahaKING » 26 jun 2014, 17:55

HST je napisao/la:Nikad gori Hajduk :D Aj dobro. U nas je najbolji u 4-2-3-1 ka srednji vezni, provea je 2 miseca out na proliće radi bolest. Suigrači mu masu viruju jer je tehnički strašno potkovan i uvik njemu ide balun kad nema di.
Pa sorry al' nikad gori. Generalno gledajući naš je nogomet ionako u kur.cu (računam od slovenačke lige dole do makedonske, imaš po 5-6 kvalitetnih timova iz svake lige a i to je nedovoljno i ostalo je krpljež-trpljež)
i uvik njemu ide balun kad nema
E u tom je problem. Ide Tinu balun, a kome Tino da doda, kad svi biže od baluna!? Kažem ja, daj ga u neki tim Bundeslige pa da vidiš..

@Mozambik razmisljaj malo, ne moraš vazda trolat je*emu mater
Bez dlake na jeziku dok su cure depilirane.
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Bing [Bot], Lavcina i 28 gostiju.