Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Max Betblend je napisao/la:zna li neko jednu kladu. u bih da se mogu igrati sve lige u singl , sa specijalnim igrama. kad pogledam klad. u srbiji i hrvatskoj gotovo sve imaju specijalne igre i u singl. ove kod nas samo neke uslove, te min 3 tekme il 5.
![]()
e kod mene te nema. jbgGuarin14 je napisao/la:Max Betblend je napisao/la:zna li neko jednu kladu. u bih da se mogu igrati sve lige u singl , sa specijalnim igrama. kad pogledam klad. u srbiji i hrvatskoj gotovo sve imaju specijalne igre i u singl. ove kod nas samo neke uslove, te min 3 tekme il 5.
![]()
ma nece konj da preda,, non stop mu ukazuju pomoc,, bolovi u ledjima, al konjina hoce da igraBiLy je napisao/la:dancevicu jbm te u usta skrbava, majmune idiotski
vedoz je napisao/la:BH Play najjača kladionica, uzmem ponudu ujutro i raspametim se. Ko će prvi ući u svlačionicu...
vedoz je napisao/la:BH Play najjača kladionica, uzmem ponudu ujutro i raspametim se. Ko će prvi ući u svlačionicu...
jesi imao u ponudi X? ako jesi onda je okinawa ako nisi kv1__EmIr__ je napisao/la:Dječaci zna li neko šta je reći ako u ovom duelu strijelaca bude neriješeno jel kvota 1 ili okinawa ?. Pomagajte
Menscini da nije bio x zato i pitam hvala drug !zgmiky je napisao/la:jesi imao u ponudi X? ako jesi onda je okinawa ako nisi kv1__EmIr__ je napisao/la:Dječaci zna li neko šta je reći ako u ovom duelu strijelaca bude neriješeno jel kvota 1 ili okinawa ?. Pomagajte
10 je kornera drug ipak, na tvoju zalostPOPAY je napisao/la:
Sta ba ukrali mi korner,pa nemogu da vjerujem!
Ma gledo sam utakmicu znaci 11 je kornera bilo evo vratise mi stanje listica sa profulanog u jos u igri.blend je napisao/la:10 je kornera drug ipak, na tvoju zalostPOPAY je napisao/la:
Sta ba ukrali mi korner,pa nemogu da vjerujem!
http://www.fifa.com/worldcup/matches/ro ... stics.html" onclick="window.open(this.href);return false;
spusti se dole nize
7 Corners 3
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.