Southboy je napisao/la:Šteta,svi smo ocekivali velškog giganta na koševu a ipak samo juniori dolaze..
greska , namjerna li ne ...greska
dolazi kombinovani tim..znaci malo juniora , malo prvog tima
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Southboy je napisao/la:Šteta,svi smo ocekivali velškog giganta na koševu a ipak samo juniori dolaze..
jesi i provocirao si, ne dolaze juniori nego kombinovani tim. a ti si svakako za pajpa najmanje, dakle mucki provokator.Southboy je napisao/la:Jesam li ja sta napisao pogrešno ili neku laž..
A ovaj sto spominje majku i sestre,stvarno je duhovit,al eto necu se ja spustat na njegov nivo i vrijedjat najmilije(mislim da te se otac sam srami sto te nije izdrkao)..
Ali sad ozbiljno ako ce doci ti mladi igraci,jaca bi vam provjera mogla biti na nekim pripremama,gdje ce obje ekipe biti nalozene i u punom trenaznom procesu,a ovako ovo ce biti tekma za "navijace",vise šprdnja i dobri potezi za raju nego neka ozbiljna provjera..
U21 plus par prvotimaca, ekipe iz PREMJER lige je tebi šprdnja?Southboy je napisao/la:Jesam li ja sta napisao pogrešno ili neku laž..
A ovaj sto spominje majku i sestre,stvarno je duhovit,al eto necu se ja spustat na njegov nivo i vrijedjat najmilije(mislim da te se otac sam srami sto te nije izdrkao)..
Ali sad ozbiljno ako ce doci ti mladi igraci,jaca bi vam provjera mogla biti na nekim pripremama,gdje ce obje ekipe biti nalozene i u punom trenaznom procesu,a ovako ovo ce biti tekma za "navijace",vise šprdnja i dobri potezi za raju nego neka ozbiljna provjera..
amypitar je napisao/la:Okić: Imamo najbolji tim u BiH u ovom trenutku.
Ima li ko da sumnja,u ovo sto je rekao.
sumnjamRule_hz je napisao/la:amypitar je napisao/la:Okić: Imamo najbolji tim u BiH u ovom trenutku.
strumfovi
fcsforever je napisao/la:Nekome babe prostiru najdže heklane stolnjake a nekome u goste dolazi komb.sastav Cardifa.
Ps...čini mi se da je 17 jula izvlačenje za našu ligu
U ovo ne sumnja niko iole normalan pa tako ni mi, navijaci Želje ali kada kazu da dolaze u najveci i najbolji klub u drzavi to je onda vec diskutabilnoRule_hz je napisao/la:amypitar je napisao/la:Okić: Imamo najbolji tim u BiH u ovom trenutku.
strumfovi
fcsforever je napisao/la:probajte malo zaobilaziti nas, previše problema imate da bi ovdje "bili pametni"
hahahahahhahahahhaha posljedice ovih zadnjih 5 godina izlaze na vidjelofcsforever je napisao/la:tamo, prvo proučit kakvu dovu pa ući na anamo njihovu temu...da ne ograišeš
ne kupaju se ,nema vode
Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, BarbareZeljin, bordobijeli, COYGBiH, egocentrik, Google Adsense [Bot], Hajdeee, Hrasno15, JackW, misstianopenaldo, Pantelija, SilaMoc1946, stokastoka23, Venom, Zhustri i 150 gostiju.