ALi bolju taktiku.Cartman je napisao/la:Ovaj Boateng je smrad nevidjeni. Povukao se iz repke nakon proslog SP, i onda se kao mis vratio odma pred ovo. Ludji su oni sto su ga prihvatili. Jedino ovi Afrikanci imaju gori mentalitet od nas.
Grupa G (Njemačka, Portugal, Gana, SAD)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_,doci
Re: Grupa G (Njemačka, Portugal, Gana, SAD)
Rio dje su sastavi
Hoce li ovaj portugalski Pape opet ostaviti carvalha i varelu na klupi 
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Evo sastava za današnje duele:

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- Consigliere
- Kontakt:
USA LINE-UP: Howard, Gonzalez, Bradley, Besler, Beasley, Dempsey (c), Jones, Davis, Beckerman, Zusi, Johnson
GER LINE-UP: Neuer, Howedes, Hummels, Schweinsteiger, Ozil, Podolski, Muller, Lahm (c), Mertesacker, Kroos, Boateng
..........
POR LINE-UP: Beto, Bruno Alves, Pepe, Miguel Veloso, William Carvalho, Ronaldo (c), Moutinho, Eder, Nani, Amorim, Pereira
GHA LINE-UP: Dauda, Gyan (c), Atsu, Agyemang Badu, A. Ayew, Rabiu, Waris, Mensah, Asamoah, Boye, Afful
Eder
GER LINE-UP: Neuer, Howedes, Hummels, Schweinsteiger, Ozil, Podolski, Muller, Lahm (c), Mertesacker, Kroos, Boateng
..........
POR LINE-UP: Beto, Bruno Alves, Pepe, Miguel Veloso, William Carvalho, Ronaldo (c), Moutinho, Eder, Nani, Amorim, Pereira
GHA LINE-UP: Dauda, Gyan (c), Atsu, Agyemang Badu, A. Ayew, Rabiu, Waris, Mensah, Asamoah, Boye, Afful
Eder
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
WilliamConsigliere je napisao/la:POR LINE-UP: Beto, Bruno Alves, Pepe, Miguel Veloso, William Carvalho, Ronaldo (c), Moutinho, Eder, Nani, Amorim, Pereira
Tacan rezultat 2:2Consigliere je napisao/la:USA LINE-UP: Howard, Gonzalez, Bradley, Besler, Beasley, Dempsey (c), Jones, Davis, Beckerman, Zusi, Johnson
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Kolko Portugal mora uvaljat ako svabe dobiju Amere minimalnim rezultatom.
SLOBODA NAVIJAČIMA
4 razlike.ennis je napisao/la:Kolko Portugal mora uvaljat ako svabe dobiju Amere minimalnim rezultatom.
Marksizam u skole!
Porutgal bi mogao kiksat i to bi mu znacilo pakovanje kofera za kuci, a elf ce da pobjedi i ide glat u sljedecu rundu takmicenja 
04.10.2009 !!
Nije nemoguce,bice svasta.Mislim da su se svabe zagrijale,ocekujem golijadu na oba meca.TariqAli je napisao/la:4 razlike.ennis je napisao/la:Kolko Portugal mora uvaljat ako svabe dobiju Amere minimalnim rezultatom.
SLOBODA NAVIJAČIMA
- Consigliere
- Kontakt:
Ocekujem spektakl na Portugal- Ghana i barem 6 golova
Treba nam 15 u cetiri tekme za 3,0 pa bi se i ostali mogli potruditi 
Fit Tony: I keep my friends close...
slazem seTribalian je napisao/la:Tacan rezultat 2:2Consigliere je napisao/la:USA LINE-UP: Howard, Gonzalez, Bradley, Besler, Beasley, Dempsey (c), Jones, Davis, Beckerman, Zusi, Johnson
Ma jok ba. Svabe i Ameri su dogovorili X. Svabama pobjeda nista ne znaci, i sa nerijesenim su i onako prvi, a Klinsman je u dobrim odnosima sa Lowom.ennis je napisao/la:Nije nemoguce,bice svasta.Mislim da su se svabe zagrijale,ocekujem golijadu na oba meca.
Mada i ja mislim da ce Portugal obavit svoje, ne moze Ronaldo zavrsit Mundijal bez gola.
Marksizam u skole!
Mesut ce da rijesi USA i tako asistira ronaldu za prolaz 
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
Koga prenose sad u 18 h?TariqAli je napisao/la:Ma jok ba. Svabe i Ameri su dogovorili X. Svabama pobjeda nista ne znaci, i sa nerijesenim su i onako prvi, a Klinsman je u dobrim odnosima sa Lowom.ennis je napisao/la:Nije nemoguce,bice svasta.Mislim da su se svabe zagrijale,ocekujem golijadu na oba meca.
Mada i ja mislim da ce Portugal obavit svoje, ne moze Ronaldo zavrsit Mundijal bez gola.
04.10.2009 !!
Klinton i Merkelova na tribinama. Ide ono sto je u koristi globalnog kapitala, dakle iks ko kuca.
BHT Amere i Svabe.sarajlija je napisao/la:Koga prenose sad u 18 h?
Marksizam u skole!
potpuno logično razmišljanjesuhi je napisao/la:Mesut ce da rijesi USA i tako asistira ronaldu za prolaz
A.F.C. Bournemouth!
TariqAli je napisao/la:Klinton i Merkelova na tribinama. Ide ono sto je u koristi globalnog kapitala, dakle iks ko kuca.
BHT Amere i Svabe.sarajlija je napisao/la:Koga prenose sad u 18 h?
04.10.2009 !!
- Donnie Darko
- Kontakt:
Naprijed Ameri, naprijed Clint
Zaslužili su vala.
Pepe naprijed po drugi crveni karton
Pepe naprijed po drugi crveni karton
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.