Ovo je tema FK.Sarajevo,daj vise popustite.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
salko dinamitašvalter22 je napisao/la:Kako odmiče vrijeme sve više vjerujem da ramo baca ublehe
Pape nije ni T od trenera. Kad bi postavili Smaila Karića na selektorsku poziciju, odveo bi reprezentaciju na SP sa onakvim igračima u onakvoj grupi.[/quote]JosipBukal je napisao/la:[
Vidi, buraz, ja nisam ni napisao da to ima veze.Pročitaj još jednom.Dakle, napisao sam da nas je Pape odveo po prvi put na neko veliko takmičenje,a ono ispod što sam napisao je čisto komentar na post da je "Pape bog", da pokušam objasniti nekima ko je Pape.I daleko od toga da je neko veliki trener ako je bio veliki igrač, ja to nisam ni rekao, jer ima mali milion kontraprimjera
pa koliko ja znam jos 20-tak dana do tekmehilmo je napisao/la:Ne znam za vas ali meni nedostaje ono iscekivanje utakmica.
Bas kad je izvacenje,u Premijer ligihilmo je napisao/la:Ne znam za vas ali meni nedostaje ono iscekivanje utakmica.
Pa naravno da vam bude uvijek fino kao što je sada.AMIN!!!terabajt je napisao/la:Ništa nam bolje nisi mogao poželjeti, vidi se da ste dobre komsije pitari
rammstein je napisao/la:pa koliko ja znam jos 20-tak dana do tekmehilmo je napisao/la:Ne znam za vas ali meni nedostaje ono iscekivanje utakmica.
A imamo i 12. sa cardiffom![]()
pa prijateljske koje ce se 99% prenositi iz slovenijebrzo ce to proci
samo da se zavrsi ov sa igrackim kadrom haman cu osjediti
Moguce je sve. Ja se nadam da necemo otici u propast ionako smo na dnu. SumNJivo mi je sve ovo.JosipBukal je napisao/la:rammstein je napisao/la:pa koliko ja znam jos 20-tak dana do tekmehilmo je napisao/la:Ne znam za vas ali meni nedostaje ono iscekivanje utakmica.
Igrate protiv juniora kardifa. Nešto mi sumljiv onaj tan, da se ne misli rastalit pa da završite ko kk bosna
AdiFKS je napisao/la:Al' ova 2-3 dezurna strumfa na nasoj temi, pa tacno ne znas bili im se smijao, ili ih sazaljevao. Kakvi rezoni i intelekt, ako se to moze tako nazvati uopste, da se najezis.
Jel dovoljno reci da je @aldin...MANIJAKAdiFKS je napisao/la:Al' ova 2-3 dezurna strumfa na nasoj temi, pa tacno ne znas bili im se smijao, ili ih sazaljevao. Kakvi rezoni i intelekt, ako se to moze tako nazvati uopste, da se najezis.
Već je počelo rastaljivanje, uzeće nam sve pareJosipBukal je napisao/la:rammstein je napisao/la:pa koliko ja znam jos 20-tak dana do tekmehilmo je napisao/la:Ne znam za vas ali meni nedostaje ono iscekivanje utakmica.
Igrate protiv juniora kardifa. Nešto mi sumljiv onaj tan, da se ne misli rastalit pa da završite ko kk bosna
Trenutno korisnika/ca: bavaracmujo i 25 gostiju.