Nikad.Batko je napisao/la: Docice vrijeme da ga i ti kritikujes, uvjeren sam.....
Ja ne zaboravljam preko noći neke stvari.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Nikad.Batko je napisao/la: Docice vrijeme da ga i ti kritikujes, uvjeren sam.....
Pirlo nije dvije decenije uzeo alkoholathulkazal je napisao/la:Jah Pirlo "vjerovatno" nije uzeo alkohola (vodka, absinth, walkeri i to) preko dvije decenije a ovaj svako reprezentativno okupljanje derneči po Sarajevu ...OnlyUnited je napisao/la:Sto se godina tice, to je opet do igraca. Evo npr. jedan Pirlo 35., moze izgurati i EURO...
Sad će neko reći pa "njegova stvar, boli tebe briga jel pije", nije njegova stvar ako igra za reprezentaciju i to je stvar svakoga ko prati repku.
Utakmice protiv Nigerije nas je koštala Papketova "taktika 3-6-1" i dvije sudijske greške.Batko je napisao/la:Docice vrijeme da ga i ti kritikujes, uvjeren sam.....Branio sam ga i ja godinama ali sam vrlo davno uvidio da je covjek kikser.....Bojao sam se da ce nas kostati na SPu. i to se obistinilo i sada smatram da mora da ide.. Previse je njegovih kikseva bilo, previse, e to je preslo sve granice..mandraX je napisao/la: Ovo ako je meni upućeno, griješiš itekako.
Jedino sam Šunjića kritikovao nekad, al' ne u ovol'koj mjeri koliko vi kapitena...ovo je prešlo svaku granicu.
Vecina profesionalaca ima poroke... Mislim, niko ne zna sta ko koristi van ociju javnosti..thulkazal je napisao/la:Jah Pirlo "vjerovatno" nije uzeo alkohola (vodka, absinth, walkeri i to) preko dvije decenije a ovaj svako reprezentativno okupljanje derneči po Sarajevu ...OnlyUnited je napisao/la:Sto se godina tice, to je opet do igraca. Evo npr. jedan Pirlo 35., moze izgurati i EURO...
Sad će neko reći pa "njegova stvar, boli tebe briga jel pije", nije njegova stvar ako igra za reprezentaciju i to je stvar svakoga ko prati repku.
TacnoAmar Dzeko je napisao/la:"Kapiten" se više kritikuje zbog svog bijednog karaktera koji utiče na atmosferu u reprezentaciji, nego zbog ovih amaterskih igara.
Uh al se zalomiobagrcavi je napisao/la:
Pirlo nije dvije decenije uzeo alkohola![]()
![]()
![]()
[youtube][/youtube]
A djeluje mi kao profesionalac (hmm fudbalski fanatik) koji se ne bi stavio u takav položaj ...OnlyUnited je napisao/la:
Vecina profesionalaca ima poroke... Mislim, niko ne zna sta ko koristi van ociju javnosti..
Da, ali ne mozes reci da ti je kapiten bio dobar i taktika ti ne moze biti opravdanje, Emenike ga je jeo ko malo dijete, pretrcavao, uz to imao pogresna dodavanja.bagrcavi je napisao/la:
Utakmice protiv Nigerije nas je koštala Papketova "taktika 3-6-1" i dvije sudijske greške.
Ja sam i napisao odmah nakon završetka da je kapiten odigrao ispod svog nivoa tu utakmicu, ali ti da si realan vidio bi da je to prozvod taktike igranja bez lijevog beka. Jer Lulića nije bilo u odbrani 80% napada Nigerije jer se trošio u napadu. Mijenjanje taktike, t.j. stavljanje Kolašinca na klupu i ubacivanje Medunjanina u sredinu nas je uništilo i tu ništa ne bi mogao ni igrač koji je kombinacija Terija i Tijaga Silve.Batko je napisao/la:Da, ali ne mozes reci da ti je kapiten bio dobar i taktika ti ne moze biti opravdanje, Emenike ga je jeo ko malo dijete, pretrcavao, uz to imao pogresna dodavanja.bagrcavi je napisao/la:
Utakmice protiv Nigerije nas je koštala Papketova "taktika 3-6-1" i dvije sudijske greške.
On je bio los kako god okrenes?
Znam ja to sve, ali kad to sve saberes dodjes do zakljucka da kapiten ne moze nista sam vec treba pomoc ostalih- zakljucak slab je i nema vise kvalitet... Pape je ovom utakmicom samo dokazao da Spahic nema kvalitet...bagrcavi je napisao/la:Ja sam i napisao odmah nakon završetka da je kapiten odigrao ispod svog nivoa tu utakmicu, ali ti da si realan vidio bi da je to prozvod taktike igranja bez lijevog beka. Jer Lulića nije bilo u odbrani 80% napada Nigerije jer se trošio u napadu. Mijenjanje taktike, t.j. stavljanje Kolašinca na klupu i ubacivanje Medunjanina u sredinu nas je uništilo i tu ništa ne bi mogao ni igrač koji je kombinacija Terija i Tijaga Silve.Batko je napisao/la:Da, ali ne mozes reci da ti je kapiten bio dobar i taktika ti ne moze biti opravdanje, Emenike ga je jeo ko malo dijete, pretrcavao, uz to imao pogresna dodavanja.bagrcavi je napisao/la:
On je bio los kako god okrenes?
Veliki Alexe, ne zasluzujemo tealeksandar_veliki je napisao/la:Onaj ko bude spominjao miseve i rupe bice trajno odstranjen s foruma. Toliko mi se gade te rijeci da ne mogu vise trpiti.
Fudbal je timski sport ili individualni?Batko je napisao/la:Znam ja to sve, ali kad to sve saberes dodjes do zakljucka da kapiten ne moze nista sam vec treba pomoc ostalih- zakljucak slab je i nema vise kvalitet... Pape je ovom utakmicom samo dokazao da Spahic nema kvalitet...bagrcavi je napisao/la:
Ja sam i napisao odmah nakon završetka da je kapiten odigrao ispod svog nivoa tu utakmicu, ali ti da si realan vidio bi da je to prozvod taktike igranja bez lijevog beka. Jer Lulića nije bilo u odbrani 80% napada Nigerije jer se trošio u napadu. Mijenjanje taktike, t.j. stavljanje Kolašinca na klupu i ubacivanje Medunjanina u sredinu nas je uništilo i tu ništa ne bi mogao ni igrač koji je kombinacija Terija i Tijaga Silve.
Bi 100%...bagrcavi je napisao/la:Fudbal je timski sport ili individualni?Batko je napisao/la:Znam ja to sve, ali kad to sve saberes dodjes do zakljucka da kapiten ne moze nista sam vec treba pomoc ostalih- zakljucak slab je i nema vise kvalitet... Pape je ovom utakmicom samo dokazao da Spahic nema kvalitet...bagrcavi je napisao/la:
Ja sam i napisao odmah nakon završetka da je kapiten odigrao ispod svog nivoa tu utakmicu, ali ti da si realan vidio bi da je to prozvod taktike igranja bez lijevog beka. Jer Lulića nije bilo u odbrani 80% napada Nigerije jer se trošio u napadu. Mijenjanje taktike, t.j. stavljanje Kolašinca na klupu i ubacivanje Medunjanina u sredinu nas je uništilo i tu ništa ne bi mogao ni igrač koji je kombinacija Terija i Tijaga Silve.
Ja ti garantujem da je Kolašinac pokrivao lijevog beka, i da Medunjanin nije igrao, mi bi glat uzeli Nigeriju.
Eh da je ... Da nije bio ofsajd ... Da je bio prekršaj ... Da nije bila onako vrijeme ... Da su igrači više trčali ... Da je Pape bio pametniji kod taktike ...bagrcavi je napisao/la:
Fudbal je timski sport ili individualni?
Ja ti garantujem da je Kolašinac pokrivao lijevog beka, i da Medunjanin nije igrao, mi bi glat uzeli Nigeriju.
Šta ćeš bolan ti garantovati, pa i s onom retardiranom formacijom mi smo morali dobiti, upravo na kvalitet glavnih igrača koji su trebali povući, ali jok Emir, Edin i Safet su stavili svoj interes ispred repke i ucvilili narod, i sinoć je formacija bila retardirana, ali su za divno čudo kapiten i dijamant bili najbolji na terenu, što li bože, zato što je narod provalio njihov kvazipatriotizam i što im je utakmica trebala da speru ljagu sa svog imena, ali nisu uspjeli, svima je jasno i očigledno da su Emir i Edin se inatili Safetu i nisu htjeli da igraju, a ovaj njima iz kaprica pravio neke luđačke izmjene, a mi navijači smo popušilibagrcavi je napisao/la:bagrcavi je napisao/la:
Fudbal je timski sport ili individualni?
Sinoć i kroz cijele kvalifikacije su pokazali da je nebitna, kad hoće, kad je to Safet spremio neku normalnu taktiku, osim protiv ArgentinemandraX je napisao/la:Ma ja, gdje je to još taktika bitna...
Samo juce je kiks napravio. Pobjego mu je Iranski igrac i zabio gol. To je bio njegov igrac. Jedina solidna utakmica mu je ona protiv Nigerije. Protiv Amerike isto kikser. Nemam nista protiv momka. Ali Spaha i u ovim godinama je jos uvjek bolji od njega kao i Zukanovic, Bicakcic. Umjesto pljuvanja po Spahi radije pronadji kvalitetnog stopera, mozda Arslanagic. Jer kad bi dobili takvog. Ja bi se momentalno slozio da Spaha ( bas kao i Miske od sad ) treba preci na klupu. I prije si govorio kao pobjego mu tamo neki napadac Turske lige. A momak igra ligu prvaka. Jedan od trojice najboljih napadaca u ligi, malo realnosti ti nebi stetilo.Batko je napisao/la:
Sunjic vam nije dobar iako u 7-8 tekmi u repki sto je odigrao nije kiksa napravio
bagrcavi je napisao/la:
Trenutno korisnika/ca: bordocrveni, Drum, Napapijri i 30 gostiju.