Tino-Sven Sušić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

1988risha
Kontakt:

Re: Tino-Sven Sušić

Post Postao/la 1988risha » 26 jun 2014, 02:54

HST je napisao/la:
1988risha je napisao/la:

Pa ja te ne tjeram da se složiš sa mnom... Tvoje je lično mišljenje da je dobar i ok!!! Ja ti samo kažem da ovaj Iran ne bi mogao Dinamu iz Zagreba pera odbiti... Isto tako ti kažem,da Tino i Avdija u ovom momentu nemaju mjesta ni na klupi Dinama! Ne bi ga imali ni u Hajduku da nisu u ovakvim **** kakvim jesu... svi digli ruke od njih... Prati sljedeće sezone HNL,pa se zapitaj zasto je mali Pašalić prešao iz Hajduka u Chelsea,a zasto je Andrijašević potpisao prije par dana za Dinamo Zagreb... A Mamić Tinu pokupio do sad,budi siguran u to,za 2 godine igranja u HNL,isto kako je uzeo sad Andrijaševića,tako bi i Tinu... A on po tom pitanju nije budala,i Dinamo živi od toga...
Kakva si ti moralna nakaza to nema nigdi. I stravično je da se usuđuješ komentirat bilo šta oko mog kluba oko kojeg stvarno nemaš pojma. Od čega Dinamo živi, od kompleksa prema igračima Hajduka, pa je mislija da nas je sjeba kupovinom "dokapetana" iako je cili klub, uprava... jedva čekala da se istog riješi? :opaopa: Za dotičnu prevaru Sušić je izmislija nogomet i hvaljen dan kad je to smeće otišlo gori.

Jel znaš ko je Ruben Lima, jel bija budala po tom pitanju? Di je danas Ruben Lima? Koliku je ima plaću gori? Nastavi se blamirat :beba:

To što je tebi krivo što sam napisao istinu,je neka druga tema ;) Nisam ti ja kriv što je HAJDUK u **** i svake godine se borite sa stečajem... i sutra bi vas trebali rasformirat da je po zakonu... Dužni i Bogu i narodu i državi!!! I uz sve to Mamić se s vama igra i to ne s jednim nego čovjek uspješno vodi 2 kluba,koja su ispred Hajduka :D ili ja i to lažem :D
Nisam ja kriv što Andrijašević želi da pobjegne od vas,pa sam iz svog džepa daje lovu za transfer,samo da se dočepa normalnog kluba :D
Dinamo da živi od Hajduka vjerovatno ne bi ni postojao :D De vi živite od sebe,oni imaju Mamića,vi se tucite sa HRVATSKIM DRAGOVOLJCEM i uživajte ;) Eto vam i Tino i Avdija,osvojite HNL,i ne morate baš 5 komada primat kad idete u ZG ili 4 na Kantridi,koncentracija je jako bitna u fudbalu ;)

A evo i Virtualni te podržava :mrgreen: Odmah ti je sve jasno... TVoj Hajduk vječito pred stečajem... Njegov Željo nema tople vode,kad struja dođe Bajram na Grbavici...
Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?

HST
Kontakt:

Post Postao/la HST » 26 jun 2014, 03:40

1988risha je napisao/la:
To što je tebi krivo što sam napisao istinu,je neka druga tema ;) Nisam ti ja kriv što je HAJDUK u **** i svake godine se borite sa stečajem... i sutra bi vas trebali rasformirat da je po zakonu... Dužni i Bogu i narodu i državi!!! I uz sve to Mamić se s vama igra i to ne s jednim nego čovjek uspješno vodi 2 kluba,koja su ispred Hajduka :D ili ja i to lažem :D
Nisam ja kriv što Andrijašević želi da pobjegne od vas,pa sam iz svog džepa daje lovu za transfer,samo da se dočepa normalnog kluba :D
Dinamo da živi od Hajduka vjerovatno ne bi ni postojao :D De vi živite od sebe,oni imaju Mamića,vi se tucite sa HRVATSKIM DRAGOVOLJCEM i uživajte ;) Eto vam i Tino i Avdija,osvojite HNL,i ne morate baš 5 komada primat kad idete u ZG ili 4 na Kantridi,koncentracija je jako bitna u fudbalu ;)

A evo i Virtualni te podržava :mrgreen: Odmah ti je sve jasno... TVoj Hajduk vječito pred stečajem... Njegov Željo nema tople vode,kad struja dođe Bajram na Grbavici...
Sjajno si me demantira i izodgovara na postavljena pitanja :thumbup: Znan da je lipo živitu svom svitu di vrtiš svoje fiks ideje, al ode si nabrojia nebrojeno sranja da je to nepojlmljivo, a zapamtia sam te još od prošli put i ne znan zašto odgovaran mentalnim limitima al eto, spomenimo Andrijaševića kojem je izričito rečeno da trener NE RAČUNA na njega u idućoj sezoni. To šta Zole M. radi kriminalnu transfer politiku nije naša stvar :kafa: Šokantno da igrač koji je van kadra želi ić iz kluba, evo frapiran san ovim i sad neću moć zaspat. I moj Hajduk je možda u financijskim sranjima, ali je bar MOJ ;)

I da je po zakonu, u 1. HNL bi bilo ravno 0 klubova, pobacalo bi sve počevši od Dinama i Rijeke.

Ajmo žele dalje, sad fali samo onaj šta je uvjeren da sam Smoljan, taman da upotpunimo sve cirkuske nakaze na jednom mistu.

Tulln1
Kontakt:

Post Postao/la Tulln1 » 26 jun 2014, 05:18

Momak odigro dobro i ne kakite vise po momku

bhsport
Kontakt:

Re: Odg: Tino-Sven Sušić

Post Postao/la bhsport » 26 jun 2014, 06:53

Virtu4l je napisao/la:
Mozambik je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Pljus, pljus :kafa:
Kapiten dijeli pljuske na drugoj temi :kafa:
Što je dijelio, dijelio je. Velid Spaho će ti objasniti ostalo.

Čestitke Sušiću junioru na odličnoj utakmici, budućnost našeg fudbala.
Ako je on budućnost bolje da ne igramo vise.
Solidna igra, puno trke i borbenosti kao plod toga je došla asistencija.
Inače carini loptu, sporo se oslobadja, uvijek potez viška ko Ibricic. HNL mu je plafon, eventualno neki kukuruzspor.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

dinoze
Kontakt:

Post Postao/la dinoze » 26 jun 2014, 08:36

Tino kada god je usao, odigrao je korektno. Momak je siguran na lopti ima dribling i nije spor,netrebamo zaboraviti da je jako mlad, znaci potencijal je.
Jucer u utakmici bio jedan od najboljih. Odigrao je bolje od Lulica na ljevoj strani iako je Lulic dosao kao spreman na primpreme u top formi. Non-stop se momak bez razloga napada a da stavrno nije nista zgrijesio prije njega bi trebalo da leti najmanje 5 igraca iz repke. Npr jedan Visca nista nije pokazao, Lulic nista nije pokazao sve igraci koji igraju na ljevoj strani primarno.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 26 jun 2014, 08:38

bhsport je napisao/la: Ako je on budućnost bolje da ne igramo vise.
X
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 26 jun 2014, 08:46

Realno T.Susic je bio uz Pjanica i Dzeku najbolji igrac BIH protiv Irana! na njega se moze najozbiljnije racunati..pokazao je vise od Misimovica,Medunjanina... covjek na ledjima nosi veliku hipoteku i teret,i nije se lako s tim nositi,ali iako dosta mlad pokazao je da ima cvrstu glavu i odigrao za 10. Vrijeme je da promjeni klub,ode u jacu ligu i ako se tamo nastavi ovako razvijati,sigurno ce reprezentacija u buducnosti imati velike koristi od njega!

delpiero10
Kontakt:

Post Postao/la delpiero10 » 26 jun 2014, 08:53

Odigrao je Sven dobro i neka je dobro mu je za samopouzadnje ali to je njegov domet bolje nemoze, a nemozete ga porediti sa Lulicem iako je Lulic mozda i najgori nas igrac bio ali Lulic je pokrivao i ofanzivu a i defanzivu i nosio se sa jacim igracima od ovih Iranskih a Sven je imao slobodu u igri da igra gdje hoce a vjerujte da kada ti trener da slobodu u igri ako se tada ne pokazes kada ces, ja garantujem da je dao tu slobodu u igri Medunjaninu koji je vise ofanzivan igrac a Safet ga forsirao defanzivno da bi danas pricali o njemu posto sada ispade Sven bolji od Medunjanina

MB7
Kontakt:

Post Postao/la MB7 » 26 jun 2014, 09:42

Principatus je napisao/la:
bhsport je napisao/la: Ako je on budućnost bolje da ne igramo vise.
X
U rangu Litvanije :kafa:

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 26 jun 2014, 09:43

delpiero10 je napisao/la:Odigrao je Sven dobro i neka je dobro mu je za samopouzadnje ali to je njegov domet bolje nemoze, a nemozete ga porediti sa Lulicem iako je Lulic mozda i najgori nas igrac bio ali Lulic je pokrivao i ofanzivu a i defanzivu i nosio se sa jacim igracima od ovih Iranskih a Sven je imao slobodu u igri da igra gdje hoce a vjerujte da kada ti trener da slobodu u igri ako se tada ne pokazes kada ces, ja garantujem da je dao tu slobodu u igri Medunjaninu koji je vise ofanzivan igrac a Safet ga forsirao defanzivno da bi danas pricali o njemu posto sada ispade Sven bolji od Medunjanina
Upravo tako. Ali neka ga u timu zasluzio je. Trebao bi jos napredovati. Bravo Tino :bih: :bih:
Na drugoj strani Hadzic nije nikako vise zasluzio ni jedan poziv. Zato jer su jedan M. Vrancic i Prcic za njega neuporedivo bolji igraci po svemu.

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 26 jun 2014, 10:06

Top Speed 29.4 km/h
Distance covered 9610 m

Skoro 10 kilometara za nepunih 80 minuta. To je to, on i Hadzic su unijeli onu trku koju nismo imali sa Medunjaninom i Misimovicem... Na Nigeriji smo pali radi setacke postave...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 26 jun 2014, 11:39

_dreamer_ je napisao/la:Top Speed 29.4 km/h
Distance covered 9610 m

Skoro 10 kilometara za nepunih 80 minuta. To je to, on i Hadzic su unijeli onu trku koju nismo imali sa Medunjaninom i Misimovicem... Na Nigeriji smo pali radi setacke postave...
Zasto im to radis?
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

1988risha
Kontakt:

Post Postao/la 1988risha » 26 jun 2014, 11:40

HST je napisao/la:
1988risha je napisao/la:

Sjajno si me demantira i izodgovara na postavljena pitanja :thumbup: Znan da je lipo živitu svom svitu di vrtiš svoje fiks ideje, al ode si nabrojia nebrojeno sranja da je to nepojlmljivo, a zapamtia sam te još od prošli put i ne znan zašto odgovaran mentalnim limitima al eto, spomenimo Andrijaševića kojem je izričito rečeno da trener NE RAČUNA na njega u idućoj sezoni. To šta Zole M. radi kriminalnu transfer politiku nije naša stvar :kafa: Šokantno da igrač koji je van kadra želi ić iz kluba, evo frapiran san ovim i sad neću moć zaspat. I moj Hajduk je možda u financijskim sranjima, ali je bar MOJ ;)

I da je po zakonu, u 1. HNL bi bilo ravno 0 klubova, pobacalo bi sve počevši od Dinama i Rijeke.

Ajmo žele dalje, sad fali samo onaj šta je uvjeren da sam Smoljan, taman da upotpunimo sve cirkuske nakaze na jednom mistu.

Šta da ti kažem drugo osim tješi se... ni ove sljedeće sezone nećete osvojiti HNL,najlakše je reći Zdravko lopov,i time prikirit svoju nesposobnost vođenja kluba ;) A to što je i Rijeka bolja od vas,to nikom ništa :D Sa ovakvim igračima vi necete nikad HNL osvojit,jer su to samo prosječni igrači,i to svako zna,i džaba i ovo SP,svaki normalan klub skautira igrače na utakmicama domaće lige,i ko je gledao i Avdiju i Tinu 3-4 utakmice,sve mu je jasno ;) Al eto mozda se i nađe kakva budala pa vam ponudi neke pare za njih dvojicu... Od Hajduka je ostalo samo ime,a kako je krenulo neće ostat ni uspomena ;)
Ti nisi više san.
Bolna mi ne bila.

HST
Kontakt:

Post Postao/la HST » 26 jun 2014, 11:48

Samo se nadaj i tjesi ;)

grad-na-rijeci-sani
Kontakt:

Post Postao/la grad-na-rijeci-sani » 26 jun 2014, 11:50

_dreamer_ je napisao/la:Top Speed 29.4 km/h
Distance covered 9610 m

Al on je ubacio onog svog on alaaam ne zna. Nas narod je malo glup i nece on te tvoje vracarije od tehnologije i statistike da uzme u obzir jer Tino alaaaam ne zna.

1988risha
Kontakt:

Post Postao/la 1988risha » 26 jun 2014, 11:55

HST je napisao/la:Samo se nadaj i tjesi ;)
Nemam se ja šta tješit,meni je svejedno,bili prvi,bili zadnji :D ili bili u drugoj ligi ;)
Jedini ko se treba tješit si ti,kad se pronalaziš uvrijeđenim,što sam rekao da vam klub ne stoji nikako s finansijama a samim tim ni sa igračkim kadrom ;)

A ne moram ti ništa reći uostalom,,, ovo dovoljno govori...
2005/06., (Dinamo Z)
2006/07., (Dinamo Z)
2007/08., (Dinamo Z)
2008/09., (Dinamo Z)
2009/10., (Dinamo Z)
2010./11., (Dinamo Z)
2011./12., (Dinamo Z)
2012./13., (Dinamo Z)
2013./14., (Dinamo Z)

Sjajne igrače imate,otima se pola Europe za njih...
Ti nisi više san.
Bolna mi ne bila.

HST
Kontakt:

Post Postao/la HST » 26 jun 2014, 12:00

Bilo bi smisno da me uvridi moralna i bezargumentirana nula.

1988risha
Kontakt:

Post Postao/la 1988risha » 26 jun 2014, 12:03

HST je napisao/la:Bilo bi smisno da me uvridi moralna i bezargumentirana nula.
Da se nisi uvrijedio,ne bi komentarisao ;) Ja znam ko je bio legenda u Hajduku i ko je riješavao utakmice i koga i dan danas vole... Isto tako znam da nisu padale petarde i da vas Dinamo nije mogao poniziti k'o sad... Al' to je bilo vrijeme Senijada Ibričića... A ti prdi koliko hoćeš,Tino nije ni blizu Ibree ;)
Ti nisi više san.
Bolna mi ne bila.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 26 jun 2014, 13:23

1988risha je napisao/la:
HST je napisao/la:Bilo bi smisno da me uvridi moralna i bezargumentirana nula.
Da se nisi uvrijedio,ne bi komentarisao ;) Ja znam ko je bio legenda u Hajduku i ko je riješavao utakmice i koga i dan danas vole... Isto tako znam da nisu padale petarde i da vas Dinamo nije mogao poniziti k'o sad... Al' to je bilo vrijeme Senijada Ibričića... A ti prdi koliko hoćeš,Tino nije ni blizu Ibree ;)
Ali ce zato mozda biti nekad u buducnosti. Na dobrom je putu. Samo naprijed Tino :bih: :bih:

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 26 jun 2014, 13:28

momak je u repku pozvan zbog amidže, nema tu nikakve priče :D međutim, ono što je igrao, sasvim korektno je odradio, ne bježi od lopte, voli malo neke finte, driblinge :mrgreen: moglo bi se na njega računati kao na rezervu, osim ako ne bude baš boljih od njega, tako da on ne može biti na klupi :D naravno, onaj pokušaj da se od njega napravi defanzivni vezni je propao (ko bi rekao), al' da igra više prema naprijed, vidi se da može biti nešto od njega .. po meni je dobar za klupu, ako bude mjesta na istoj, podržat' ću njegovo ponovno pozivanje, ako do njega dođe

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, Google Adsense [Bot] i 9 gostiju.