Emir Spahić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

drummer
Kontakt:

Re: Emir Spahić

Post Postao/la drummer » 26 jun 2014, 00:25

IronMany je napisao/la:
drummer je napisao/la:Bravo Emire.Nisam vjerovao da se mozete izdici iznad svega ali ste se izdigli i svaka vam cast za to.
Sto se tice medija,oni moraju shvatiti da oni ne mogu izbacivati i ubacivati igrace u i iz reprezentacije.Previse su sebi uzeli za pravo i onda se pitaju sto im niko ne daje izjave.
Ovamo pozivaju na red,da savez napravi kodeks ponasanja a oni bi odredjivali ko treba ici a ko ne treba :crazy:
Sto se tice ovog teksta,on je sav prozet licnim sujetama novinara.Cuj ne moze vise igrati na vrhunskom nivou a covjek igra u Leverkuzenu,cetvrtom najboljem timu Bundeslige :rol:

Gospodo,ako trazite red onda se prvo vi naucite redu.Selektor sebi bira igrace,selektor izbacuje i ubacuje,vi na to nemate pravo.
Rooney ga otresao ko slinu u obje utakmice! Onako losem Unitedu je eto slucajno poslo za rukom da Leverkusen razbiju na proste faktore. Slucajno je u oba susreta Spahic bio u postavi.

To je taj vrhunski nogomet! Ili ti mislis drugacije?
Ti nisi navijac reprezentacije BiH,ides okolo i pljujes sve redom i ovo je zadnji put da ti se obracam.
Znaci :puke:

Chupacabra
Kontakt:

Post Postao/la Chupacabra » 26 jun 2014, 00:26

stokton je napisao/la:
drummer je napisao/la:
ZahaKING je napisao/la: !?!?!?!
Ćiro Blazevic,pokusao krivicu za ispadanje od Portugala sa sebe svaliti na Misketa.I to hinjski,kao nije htio namjerno da igra,bojkotovao igru zato sto je Srbin.
Zato je dobio nogu,ne mozes nam dirat u institucije.
Ćiro je apsolutno bio u pravu što je ga je kritikovo. Odigro je katastrofalnu utakmicu i direktni je krivac za ispadanje.

A onda umjesto da ko pravi sportista to prihvati i pokuša ispravit sve, on glumi povredu i ne igra u odlučujućoj i najvažnijoj utakmici, zbog navodne povrede, da bi samo 3 dana kasnije odigro cijelu utakmicu za Wolsburg.
Obični egomanijak koji nije zaslužio tolike hvalospjeve a posebno što stavlja sebe ispred reprezentacije.
Znači tebi je uredu to što je Ćiro izjavio da je "bojkotovao igru zato što je Srbin"? *ebiga..

ZOI84
Kontakt:

Post Postao/la ZOI84 » 26 jun 2014, 00:33

http://www.****.ba/clanak/22494082000 ... ref=ostali" onclick="window.open(this.href);return false;

IronMany
Kontakt:

Post Postao/la IronMany » 26 jun 2014, 01:25

drummer je napisao/la:
IronMany je napisao/la:
drummer je napisao/la:Bravo Emire.Nisam vjerovao da se mozete izdici iznad svega ali ste se izdigli i svaka vam cast za to.
Sto se tice medija,oni moraju shvatiti da oni ne mogu izbacivati i ubacivati igrace u i iz reprezentacije.Previse su sebi uzeli za pravo i onda se pitaju sto im niko ne daje izjave.
Ovamo pozivaju na red,da savez napravi kodeks ponasanja a oni bi odredjivali ko treba ici a ko ne treba :crazy:
Sto se tice ovog teksta,on je sav prozet licnim sujetama novinara.Cuj ne moze vise igrati na vrhunskom nivou a covjek igra u Leverkuzenu,cetvrtom najboljem timu Bundeslige :rol:

Gospodo,ako trazite red onda se prvo vi naucite redu.Selektor sebi bira igrace,selektor izbacuje i ubacuje,vi na to nemate pravo.
Rooney ga otresao ko slinu u obje utakmice! Onako losem Unitedu je eto slucajno poslo za rukom da Leverkusen razbiju na proste faktore. Slucajno je u oba susreta Spahic bio u postavi.

To je taj vrhunski nogomet! Ili ti mislis drugacije?
Ti nisi navijac reprezentacije BiH,ides okolo i pljujes sve redom i ovo je zadnji put da ti se obracam.
Znaci :puke:
:rol:

Pa sta se kacas za vrhunski nogomet koji qrac. Sad ja mrzim BiH kad kazem da je Spahu Rooney otresao ko slinu u dva navrata!
Koji si ti moron dan te yebo.

Lazni navijac aaaa? :rol:

Usput skuzi ovo:

slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika

:bih:
Never forgett that football is not just a game of the individual skills of players. It's about the teamwork and love for your country, especially in the world cup!

imekorisnicko
Kontakt:

Post Postao/la imekorisnicko » 26 jun 2014, 01:43

Još uvijek me zadivljuje brzina kojom je ovaj čovjek pretvoren iz heroja do izdajice naroda i države :bih:

IronMany
Kontakt:

Post Postao/la IronMany » 26 jun 2014, 01:47

imekorisnicko je napisao/la:Još uvijek me zadivljuje brzina kojom je ovaj čovjek pretvoren iz heroja do izdajice naroda i države :bih:
Ovo je samo kulminacija onoga sto se prica i zataskava godinama. Nije ovo tek tako i nije preko noci.

Kap je prelila casu u utakmici sa Nigerijom, a sve je objasnjeno gore u gifovima.
Never forgett that football is not just a game of the individual skills of players. It's about the teamwork and love for your country, especially in the world cup!

imekorisnicko
Kontakt:

Post Postao/la imekorisnicko » 26 jun 2014, 01:50

IronMany je napisao/la:
imekorisnicko je napisao/la:Još uvijek me zadivljuje brzina kojom je ovaj čovjek pretvoren iz heroja do izdajice naroda i države :bih:
Ovo je samo kulminacija onoga sto se prica i zataskava godinama. Nije ovo tek tako i nije preko noci.

Kap je prelila casu u utakmici sa Nigerijom, a sve je objasnjeno gore u gifovima.
Ni meni nikad nije bio među simpatičnijim reprezentativcima, ali primjećujem da je u zadnjih par dana takvo razmišljanje u modi :cool:

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 26 jun 2014, 01:52

Kada god izgubimo case se prelijevaju i nakon toga nas zadesi jedna velika tisina do sledece case :urnebes: .
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 26 jun 2014, 02:03

Hahahahahahaha jao teksta na ss.ba, ja konto baš nešto, evo napokon neko sa dokazima, da nas išamara sve redom, kad klinac od ovce i na njemu zvonce, zvoni li zvoni, al' nigdje ništa. :lol: Rekla kazala, čuli mi ovo, čuli mi ono...kakve činjenice jbote. :o :lolno:

Kapiten vam je danas svima poručio nešto, pa da obnovimo gradivo:

slika

Kapitenu uz tebe smo!

Vidiš da se pojedoše od muke, ne znaju na koju će stranu. :urnebes:

Janez
Kontakt:

Post Postao/la Janez » 26 jun 2014, 02:14

MandraX prije bi ja rekao legendo da ti njega braniš radi ovih gore gif-ova koji pokazuju krivicu i slabost Emira Spahića. ;)

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 26 jun 2014, 02:26

Jedna, dvije, pet loših utakmica su za mene ništa u odnosu na 30 perfektnih, kapitenski odigranih. :cool:

Što se ne bi moglo reći za većinu likova na ovom forumu kojima je onako, usput rečeno, jedna tekma dovoljna da donesu kompletan zaključak o igraču, o njegovom znanju. Ne mora značit' da ovdje mislim na Emira. Recimo, evo ti primjer, šta sam pročitao na nekoj temi poslije današnje tekme, vjeruj mi ne sjećam se na kojoj, kaže lik, mrtav ozbiljan, "Sušić je mnogo bolji igrač od Lulića". :urnebes: :facepalm:

A ovi mediji ne znaju od jada majke mi šta će, propadoše u zemlju, Emir ih ne je*e ni 1%, u njegovim očima ti isti mediji ne postoje. Eh sad jbg, gdje će jedan portal, koji se klepa u prsa kako je jedan od najčitanijih, najposjećenijih u regiji (u šta ne sumnjam) sebi to dozvolit, da ih kapiten ignoriše gdje stigne, da okreće glavu od istih? Jbg, to je za njih sramota, pa su sad krenuli u kontru, kad im ništa drugo i nije preostalo, sve ne bi li postigli nešto...

Janez
Kontakt:

Post Postao/la Janez » 26 jun 2014, 02:58

Naravno imao je Spaha i dobrih momenata u karijeri, pisao sam jučer u onom dužem postu ako si vidio. Ali je i njega prestiglo vrijeme i godine, polako se gubi i poslije svih ovih priča vjerujem da bi bilo pošteno i časno da se oprosti.

Koliko znam forumi su stvoreni da bi raja pisala i raspravljala, svako ima pravo na svoje mišljenje i shvaćanje nečega. Ne bi se složio da većina piše na osnovu samo jedne tekme, samo možda jedna tekma pokaže nešto što se ne primjeti inače tipa Nigerije i nastupa Džeke. Dobro momak misli da je bolji i učinilo mu se da je Tin klasa za Lulića, je li mu treba zamjeriti možda je imao priliku da gleda više Hajduk nego Lazio pa stvorio pogrešnu sliku. Ne znam čemu ismijavanje ako ljudi nešto napišu što ne paše većini, ako je u nečijim očima Vršajević bolji od Messija to je njegovo mišljenje i pravo koliko nama bilo čudno i smiješno. :cool:

Koliko ja znam Emir ignoriše sve medije u BiH, dobro nije baš sve, gotivi onu Naidu sa Pink-a, ali to je radi prijateljskih odnosa i zna se ko joj je muž. Ili eto što se sad uvezao sa Face TV pa im je dao intervju. SS.ba sigurno neće propasti radi toga što ih ignoriše Spahić, samo je taj isti SS.ba možda shvatio neke stvari pa se i uređivačka politika okrenula u smjeru interesa javnosti, FTV je prva počela hajku kroz onu reportažu, a njen novinar doslovno proglašen izdajnikom. Ali kako vrijeme ide i ako se pojača ovaj pritisak medija i novinara uz adekvatne dokaze i činjenice koje neće ići u korist Spahića teško da će moći da ostane kapiten reprezentacije. ;)

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 26 jun 2014, 05:44

To clarify, Emir Spahic has stated before that he is retiring after the World Cup. We all hope he changes his mind. #Spahic

Ne vjerujem u ovo, pomalo šokantno uzimajući u obzir da će i ove sezone igrati u Bayer-u, Bundesligi, Ligi prvaka.

slika

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 26 jun 2014, 05:50

Neutral je napisao/la:To clarify, Emir Spahic has stated before that he is retiring after the World Cup. We all hope he changes his mind. #Spahic

Ne vjerujem u ovo, pomalo šokantno uzimajući u obzir da će i ove sezone igrati u Bayer-u, Bundesligi, Ligi prvaka.

slika
Odakle ti ovo? :eh:
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

Interista
Kontakt:

Post Postao/la Interista » 26 jun 2014, 06:47

stokton je napisao/la:
drummer je napisao/la:
ZahaKING je napisao/la: Ćiro Blazevic,pokusao krivicu za ispadanje od Portugala sa sebe svaliti na Misketa.I to hinjski,kao nije htio namjerno da igra,bojkotovao igru zato sto je Srbin.
Zato je dobio nogu,ne mozes nam dirat u institucije.
Ćiro je apsolutno bio u pravu što je ga je kritikovo. Odigro je katastrofalnu utakmicu i direktni je krivac za ispadanje.

A onda umjesto da ko pravi sportista to prihvati i pokuša ispravit sve, on glumi povredu i ne igra u odlučujućoj i najvažnijoj utakmici, zbog navodne povrede, da bi samo 3 dana kasnije odigro cijelu utakmicu za Wolsburg.
Obični egomanijak koji nije zaslužio tolike hvalospjeve a posebno što stavlja sebe ispred reprezentacije.
Pricamo o igracu sa najvise nastupa u svetom dresu ima vise i od smetlara drugi najbolji strijelac repke ikad.. Susic ga jednom dva put postedio poziva tad se bunio jer je za njega dres BIH svetinja.. Igra je protiv SCG na Marakani a i tada je po vasem mogao odglumiti povredu ali nije zasto

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 26 jun 2014, 07:20

slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Cepi1981
Kontakt:

Post Postao/la Cepi1981 » 26 jun 2014, 07:39

Isti oni koji su od njega "napravili" heroja sada prave "izdajicu", a to su mediji. Licno meni on nikda nije bio nikakav heroj nacije a isto tako ni sada ne pravim od njega izdajicu. Uvjek sam smatrao da doticni nije vrijedan kapitenske trake vizavid njegovog ponasanja. Istina je ta da je dao dosta dobrih partija za dres nasu repku i iz sveg srca mu hvala za to, ali istina je i ta da nas je mnogo kostao tacnije jednog ne odlaska na EP, i sada ovaj ispad protiv Nigerije gdje smo mogli proci grupu. Samo da su ova dva ispada mnogo je. Momak koji najvise zasluzuje traku jeste Begovic.
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak

hroni
Kontakt:

Post Postao/la hroni » 26 jun 2014, 07:40

mars iz svetinje gade,prevarantu,gnjido :puke:

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 26 jun 2014, 07:48

Probisvjet je napisao/la:slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika

Kabadahijo, prevarantu, lazna patrioto, manipulatoru, lazove, siledzijo ODLAZI IZ SVETINJE.....

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 26 jun 2014, 08:12

Smijesni ste s ovim GIF. :kafa:
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Google Adsense [Bot] i 44 gosta.