HST je napisao/la:Kakva si ti moralna nakaza to nema nigdi. I stravično je da se usuđuješ komentirat bilo šta oko mog kluba oko kojeg stvarno nemaš pojma. Od čega Dinamo živi, od kompleksa prema igračima Hajduka, pa je mislija da nas je sjeba kupovinom "dokapetana" iako je cili klub, uprava... jedva čekala da se istog riješi?1988risha je napisao/la:
Pa ja te ne tjeram da se složiš sa mnom... Tvoje je lično mišljenje da je dobar i ok!!! Ja ti samo kažem da ovaj Iran ne bi mogao Dinamu iz Zagreba pera odbiti... Isto tako ti kažem,da Tino i Avdija u ovom momentu nemaju mjesta ni na klupi Dinama! Ne bi ga imali ni u Hajduku da nisu u ovakvim **** kakvim jesu... svi digli ruke od njih... Prati sljedeće sezone HNL,pa se zapitaj zasto je mali Pašalić prešao iz Hajduka u Chelsea,a zasto je Andrijašević potpisao prije par dana za Dinamo Zagreb... A Mamić Tinu pokupio do sad,budi siguran u to,za 2 godine igranja u HNL,isto kako je uzeo sad Andrijaševića,tako bi i Tinu... A on po tom pitanju nije budala,i Dinamo živi od toga...Za dotičnu prevaru Sušić je izmislija nogomet i hvaljen dan kad je to smeće otišlo gori.
Jel znaš ko je Ruben Lima, jel bija budala po tom pitanju? Di je danas Ruben Lima? Koliku je ima plaću gori? Nastavi se blamirat
To što je tebi krivo što sam napisao istinu,je neka druga tema

Nisam ja kriv što Andrijašević želi da pobjegne od vas,pa sam iz svog džepa daje lovu za transfer,samo da se dočepa normalnog kluba

Dinamo da živi od Hajduka vjerovatno ne bi ni postojao

A evo i Virtualni te podržava