Sramota je da se vise pise o Dzeki nego o njemu. Svaki drugi dan gledam neki clanak vezan za Edina objavljen, a o Miralemu puno rjedje. Djeca nam pogresne uzore dobijaju.Neutral je napisao/la: Vođa ovog tima, majstor i naš najbolji igrač već neko vrijeme. Nije mu potreban facebook, twitter i slične gluposti da živi holivodski život. Momak je skroman, tih, sve pokazuje na terenu.
Miralem Pjanić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Miralem Pjanić
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Oplakah. Suza suzu stižeGreivis je napisao/la:Djeca nam pogresne uzore dobijaju.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Greivis je napisao/la:Sramota je da se vise pise o Dzeki nego o njemu. Svaki drugi dan gledam neki clanak vezan za Edina objavljen, a o Miralemu puno rjedje. Djeca nam pogresne uzore dobijaju.Neutral je napisao/la: Vođa ovog tima, majstor i naš najbolji igrač već neko vrijeme. Nije mu potreban facebook, twitter i slične gluposti da živi holivodski život. Momak je skroman, tih, sve pokazuje na terenu.
Miralem je sličan Misketu u svom primeu. Sve što ima da kaže, kaže na terenu.
Prije par godina sam mnogo negodovao zbog manjka pažnje prema Mirzi Teletoviću, a nagrade je tada redovno kupio holivudski dečko.
Miralem je već odavno naš najbolji igrač ali Seria A ne pridaje toliku medijsku pažnju kao Premier liga. Uzmi za primjer Modrića u Tottenham-u ili Niko Kranjčar. Svaki dan na desetine novosti o njima. Pa holivudski dečko u City-u, Eduardo svojevremeno u Arsenal-u itd.
Koji majstor

- Nerminovic
- Kontakt:
According to Agencia Pjanic is in "advanced" negotiations with Barcelona but right after the Iran match he said
"I want to stay at Roma".
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
- DonCorleone
- Kontakt:
Bešić i Pjanić su po ovom podatku, dan prije kraja grupne faze Svjetskog prvenstva, treći i četvrti igrač Mundijala.
Kada je riječ o kretanju sa loptom u posjedu Pjanić je drugi igrač na svijetu. Ukupno je sa loptom u nogama prešao 14,4 kilometra. U našoj reprezentaciji drugi je Muhamed Bešić sa 13,4 kilometra, a treći Edin Džeko sa 11,8 kilometara sa loptom u svom posjedu koji dijeli mjesto sa Emirom Spahićem čiji je učinak identičan.

Kada je riječ o kretanju sa loptom u posjedu Pjanić je drugi igrač na svijetu. Ukupno je sa loptom u nogama prešao 14,4 kilometra. U našoj reprezentaciji drugi je Muhamed Bešić sa 13,4 kilometra, a treći Edin Džeko sa 11,8 kilometara sa loptom u svom posjedu koji dijeli mjesto sa Emirom Spahićem čiji je učinak identičan.

Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
i onda dodju nake gringonje i slicni miralem beze igrac 

RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
-
miralem je na oca - vezan za jedno mjesto, grad, klub i navijace. posten, pametan i odan momak koji ne pljuje ruku koja ga hrani sto je prava rijetkost u danasnjem fudbalu. samo u slucaju rominog finansijskog kolapsa on ce napustiti klub, a da sam zatrazi odlazak (ko god da posalje ponudu) cisto sumnjamNerminovic je napisao/la:According to Agencia Pjanic is in "advanced" negotiations with Barcelona but right after the Iran match he said

mozak
Ma neka Mireta u Romi jos neko vrijeme..Sad ce igrati LP,Roma ima fin tim,trenera koji ga voli i koji mu vjeruje,zasto bi zurio sa odlaskom..Ali da ga svi zelimo jednog dana vidjeti u nekom od najvecih klubova-zelimo aBd!Nerminovic je napisao/la:According to Agencia Pjanic is in "advanced" negotiations with Barcelona but right after the Iran match he said
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Neka njega u Romi ali da budem posten ja bi Pjanica volio gledati u nekom od najvecih klubova. Sto se njega tice samo nebo je granica. A Roma to ipak nije.Rios je napisao/la:Ma neka Mireta u Romi jos neko vrijeme..Sad ce igrati LP,Roma ima fin tim,trenera koji ga voli i koji mu vjeruje,zasto bi zurio sa odlaskom..Ali da ga svi zelimo jednog dana vidjeti u nekom od najvecih klubova-zelimo aBd!Nerminovic je napisao/la:According to Agencia Pjanic is in "advanced" negotiations with Barcelona but right after the Iran match he said
- ZgemboAdislic
- Kontakt:
Miralem je jedan od najvaznijih, a vjerovatno i najvazniji razlog zasto je Roma izborila mjesto u CL. Bilo bi steta da on ne bude prisutan u onome sto je on stvorio. Neka ostane u Romi jos barem jednu polusezonu. Neka im da jos jednu sansu da se poboljsaju i da nabave kvalitetnog/e napadaca/e. Ako ne: "Arrivederci Roma!" Predobar je igrac za klub koji ne zeli dovoljno ozbiljno da bude clan Europske elite klubova.
- IlPrincipe
- Kontakt:
IlPrincipe je napisao/la:

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Pjanić pripremio suigračima čak 12 šansi za gol, više nego ijedan drugi nogometaš 32 reprezentacije u prvom krugu!
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
- DonCorleone
- Kontakt:
Ne moras biti grub kao gringo, dovoljno je da si podjednako glupVirtu4l je napisao/la:Necu biti grub kao gringo, ali i ja od Pjanica ocekujem najviše od svih reprezentativaca, posebno sad na SP. Uostalom, Osim mu je rekao neke stvari, ali cini mi se da ga nije baš najbolje razumio.

Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Stvarno je razvalio na SP-u...DonCorleone je napisao/la:Ne moras biti grub kao gringo, dovoljno je da si podjednako glupVirtu4l je napisao/la:Necu biti grub kao gringo, ali i ja od Pjanica ocekujem najviše od svih reprezentativaca, posebno sad na SP. Uostalom, Osim mu je rekao neke stvari, ali cini mi se da ga nije baš najbolje razumio.. Dokazana neznalica koja je za vrijeme prelaska u Romu pisala o Miralemu daleko gore stvari nego sto ce gringo ikada
.

Nema sta na njegovim plecima smo se plasirali na Sarajevski aerodrom...
Pjanic je virtuelni igrac...I nista vise...
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
Daj ba gringo, ne serendaj na sitno. Ne može Pjanić krpit ono što Spaha ostavi k'o propuh, ne može Pjanić zabit' ono što bi trebali ostali.gringobih je napisao/la: Stvarno je razvalio na SP-u...![]()
Po tvojoj logici, Xavi je veći od Pjanića, treb'o je sam izvesti Španiju iz grupe u osminu finala

Bez dlake na jeziku dok su cure depilirane.
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D
- DonCorleone
- Kontakt:
Draze mi je kada neka kaze onako kako misli (tvoj stav je poznat), nego oni koji to upakuju onako supacki zadnje dvije godine, pa onda brisu postovegringobih je napisao/la: Stvarno je razvalio na SP-u...![]()

Zar ima i takvih?DonCorleone je napisao/la:Draze mi je kada neka kaze onako kako misli (tvoj stav je poznat), nego oni koji to upakuju onako supacki zadnje dvije godine, pa onda brisu postove.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Pa cemu nam onda sluzi ako to sve ne mozeZahaKING je napisao/la:Daj ba gringo, ne serendaj na sitno. Ne može Pjanić krpit ono što Spaha ostavi k'o propuh, ne može Pjanić zabit' ono što bi trebali ostali.gringobih je napisao/la: Stvarno je razvalio na SP-u...![]()
Po tvojoj logici, Xavi je veći od Pjanića, treb'o je sam izvesti Španiju iz grupe u osminu finala

Safet Susic=Propast BiH fudbala...
Trenutno korisnika/ca: adrenaline323, denza, KrajinaKing, One2Play, StevieG8 i 64 gosta.