Uhvatio čovjek zlatnu ribicu i ova mu kaže ako je pusti i ispunit će mu tri želje. Čovjek malo promisli te reče: "Želim da imam šut kao Ronaldo, dribling kao Messi i da sam brz kao Robben!"
Ribica je na kraju stvorila ovog čovjeka:
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Iako sam nekad genijalno pljuvao ovog covjeka, sad bez trunke sarkazma mu cestitam
Znaci mu puno, vidjelo se kako slavi, i svaka mu cast !
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
BadrHari je napisao/la:Iako sam nekad genijalno pljuvao ovog covjeka, sad bez trunke sarkazma mu cestitam
Znaci mu puno, vidjelo se kako slavi, i svaka mu cast !
Veze on nema al je svima drago što je dao go i kako se radovao.Ne tražimo mi puno,formaciju kolko tolko prilagodjenu protivniku,11 najboljih trenutno na terenu i 11 igrača kojima je stalo kao danas Avdiji.Kad se ove stvari poklope i 3 poraza od 5-0 neće bolit.
Ja imam samo jedan problem sa Avdijom i neka se niko ne naljuti. Ali dali su nam potrebna trojica desnih bekova ili desnih krila ?? Zar nisu dvojica sasvim dovoljna. Tim ima 23 igraca ( 2 na svakoj poziciji + 3 golmana )
Desni bek:
1) Mujdza
2) Vranjes
3) Stanic ili Vrsajevic
E sad po meni je Stevanovic bolje i prodornije krilo. Dodajmo jos da desno krilo mogu odigrati i Lulic i Visca ako je to bas potrebno. Dali nam je potreban momciluk kao jedan od 23-ice igraca ??
Ja mislim da ovaj igrac ode u neku jacu ligu da bi mogao postati odlican igrac, jer brzina je tu samo da ima bolji centar sut. Svaka mu cast za danas i gol, dosta smo ga svi zayebavali ali je odigrao dobro. Njegov gol danas je ko kad igras fudbal i neki smoto dadne gol haha.
....Manchester United fan since 1993....
The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali
Avdo je brz ali u svim drugim segmentima do bola limitiran,danas mu je pet cistih lopti pobjeglo u aut,ne zna primit loptu.
Necu vise da ne kvarim njegov trenutak slave.