SP 2014 - Generalno
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_,doci
Re: SP 2014 - Generalno
Meni se svidja ono na Sky kao prenose EPL.
Vizueno predstavljanje aii igraci "izdaleka " hodaju do krupnog kadra.
Vizueno predstavljanje aii igraci "izdaleka " hodaju do krupnog kadra.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Primismo i od Irana, tako da su sa njihovim golom sve reprezenatacije zabijale na ovom WC

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
- Consigliere
- Kontakt:
3,0

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
- Consigliere
- Kontakt:
Ko je ono mene ismijavao kad sam napisao da se Messi cijele polusezone cuvao i spremao za ovo svjetsko, najvaznije takmicenje u njegovoj karijeri? Lik ubija! 

Ne znam jel se cuvao, al' da ubija jeste. Ali tesko da Argentina moze samo s njim do naslova. Proci ce Svicu/Ekvador vjerovatno, ali onda ce im bit pakaoConsigliere je napisao/la:Ko je ono mene ismijavao kad sam napisao da se Messi cijele polusezone cuvao i spremao za ovo svjetsko, najvaznije takmicenje u njegovoj karijeri? Lik ubija!
Ja sam za njih, naravno, do kraja

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
U prve dvije utakmice se nije vidio neki napredak u odnosu na utakmice u Barci kad su ga dosta kritikovali.
Trecu nisam gled'o zbog BiH.
Uglavnom ono setanje i onda trenutak inspiracije kakvih je imao i u prosloj sezoni tako da se uopste ne bi slozio da se cuvao za Brazil.
Igrom me nije odusevio ali brojke su tu, njih je imao i u zadnjoj sezoni u Barci.
Mogu oni daleko, imaju fin zdrijeb do polufinala.
I stvarno sam ocekivao vecu podrsku Messiju u napadu, dosta slabo to ide naprijed.
Trecu nisam gled'o zbog BiH.
Uglavnom ono setanje i onda trenutak inspiracije kakvih je imao i u prosloj sezoni tako da se uopste ne bi slozio da se cuvao za Brazil.
Igrom me nije odusevio ali brojke su tu, njih je imao i u zadnjoj sezoni u Barci.
Mogu oni daleko, imaju fin zdrijeb do polufinala.

I stvarno sam ocekivao vecu podrsku Messiju u napadu, dosta slabo to ide naprijed.
Re: $: SP 2014 - Generalno
Mogu gaucosi do kraja, sad ili nikad 
Lavezzija u prvih 11 samo...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Lavezzija u prvih 11 samo...
Tek sada covjek vidi koliko Messi odskace od ostatka zvjezdica.Covjek bukvalno sam igra...
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
ma dzaba opet ne moze sam argentinu nositi ,igra on sad dobro al argentinci cekaju samo sta ce on uraditi isto ko i brazilci sto se uzdaju u neymara
tim ko tim isto q a to protiv malo bolje organizovanih ekipa nece moci prolaziti
tim ko tim isto q a to protiv malo bolje organizovanih ekipa nece moci prolaziti
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
Opet ovo nije onaj stari Messi i to moraš priznati. Trpa i dalje, ali ne ulazi ni približno u duele i driblinge kao prije.Johny je napisao/la:Tek sada covjek vidi koliko Messi odskace od ostatka zvjezdica.Covjek bukvalno sam igra...
Inače, Argentina smiješna reprezentacije (naspram očekivanjima, nešto kao Brazil). Prvi jači protivnik i ispadaju. Odbrana katastrofalna.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Messi je sazrio i postao dosta efikasniji nego je to bio.Dosta je racionalniji igrac,ne solira bez potrebe, cak sam siguran da i dalje igra pid rucnom, on moze igrati na takvom levelu da je u stanju sam dobijati velike utakmice.Neutral je napisao/la:Opet ovo nije onaj stari Messi i to moraš priznati. Trpa i dalje, ali ne ulazi ni približno u duele i driblinge kao prije.Johny je napisao/la:Tek sada covjek vidi koliko Messi odskace od ostatka zvjezdica.Covjek bukvalno sam igra...
Inače, Argentina smiješna reprezentacije (naspram očekivanjima, nešto kao Brazil). Prvi jači protivnik i ispadaju. Odbrana katastrofalna.
Sacekajmo,u koliko bude imao solidnu podrsku saigraca koje do sada i nije bas bilo, Gaucosi ce biti vraski yeben tim

Johnny b, how much there is to see
Ima vrhunske saigrače po imenima ali ono što do sada igra Argentina nije na nivou jednog od favorita za osvajanje trofeja.
Da, igra racionalnije, ne troši se više kao prije, bljesne, zabije gol - dva, tušira se i to je to. Tako to rade najveći.
Da, igra racionalnije, ne troši se više kao prije, bljesne, zabije gol - dva, tušira se i to je to. Tako to rade najveći.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Treće kolo 2.91.
Može proći. Samo je falio jedan gol rutavih Francuza a bude 3.0

-
- Kontakt:
Pa imaćeš sutra golijadu na 2 utakmice minimalno, tako da ne rondaš.Donnie Darko je napisao/la:Treće kolo 2.91.

Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
- Consigliere
- Kontakt:
2,93

Alberto Zaccheroni
Sabri Lamouchi
Cesare Prandelli"Danas na ručku zahvalio sam se svima na podršci koju smo imali i da mi se ponovno pruži prilika opet bih izabrao iste igrače i pomoćnike. Ja sam taj koji odlučujem o taktici i izboru igrača, te preuzimam svu odgovornost", kazao je Zaccheroni.
Razgovarao sam nakon utakmice s predsjednikom Italijanskog nogometnog saveza Giancarlom Abeteom i rekao mu da podnosim ostavku. Tehnički plan i strategija nisu uspjeli i jedino je pošteno da osoba koja je odgovorna za to odstupi s" dužnosti".
Sabri Lamouchi
"Moj posao na klupi Obale Bjelokosti je završen. Velika mi je čast što sam vodio ovu reprezentaciju, ali nažalost, nismo uspjeli. To je nogomet. Moj ugovor završava nakon SP-a i nemam ga namjeru produžiti", kazao je 42-godišnji Francuz, kome je ovo bio prvi trenerski posao.
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s
Safet "Moj ugovor istice krajem jula, ja sam ponosan na cinjenicu da se upravo za vrijeme mog mandata ostvario plasman na veliko takmicenje. Momcima nemam sta zamjeriti,rrudili su se, ali nismo imali srece. Ne odbacujem mogucnost da ostanem idalje na ovoj poziciji"
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
- Donnie Darko
- Kontakt:
Hamez i Messi jedini koji su zabijali na sve tri utakmice
Ayew i Dempsey imaju priliku da im se pridruže sutra.

Ayew i Dempsey imaju priliku da im se pridruže sutra.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ko je Hamez? 

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.