+ će Tino igrati protiv Belgije, Velsa, Izraela,... you mad?Mozambik je napisao/la:Ma Tino ce dominirat protiv hrvatskog dragovoljca, Prcic ce igrat protiv nekakvog PSG-a, Vrancic protiv Bayerna itd...
Tino-Sven Sušić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Tino-Sven Sušić
Stani Harise, poceo si brkati pojmove. Da je kojim slucajem neko od njih nesto skirivio to bi bilo dovoljno da ih ti sa svojom masom prozoves nedoraslim repke itd., medjutim kako nisu nista lose uradili sad odjednom neadekvatni protivnici i to na SP?
Dalje to sto pricas nema nikakve veze, sta je sad Pape prije trebao otkazati Rahimica jer je CSKA ispao od AIK-a a svedski klubovi ispadaju od Sarajeva itd??? Sta prosle sezone da smo imali igraca u Salzburgu ne bi ga trebali zat' jer je njegov tim ispao od amaterskog Dudelangea ili kako vec? Kako ti inace shvatas fudbal i koje su tvoje reference??
Dalje to sto pricas nema nikakve veze, sta je sad Pape prije trebao otkazati Rahimica jer je CSKA ispao od AIK-a a svedski klubovi ispadaju od Sarajeva itd??? Sta prosle sezone da smo imali igraca u Salzburgu ne bi ga trebali zat' jer je njegov tim ispao od amaterskog Dudelangea ili kako vec? Kako ti inace shvatas fudbal i koje su tvoje reference??
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
@Claus Ja sam pisao za trenutni nas roster.Totalno nepotreban je bio.Sto se tice buducnosti,prije Prcica nikako ne moze biti,a to su onda opet 2 igraca slicna njemu(drugi je Pjanic,ocigledno) koji su ispred.Po mojim nekim razmisljanjima za prvih 11 je dovoljan 1 max. 2 i to ako se igra protiv ekipa nize razine,gdje ti ne treba mnogo defanzive.Da bi on poradio na pomenutim nedostacima,on mora napredovati tako sto ce otici u veci klub.Prcic je vec na tom nivou,sto znaci da ovaj tek treba da ga stigne.Iskreno, ne vidim neku posebnu perspektivu u Tini,a posebno ne u timu kakav mi zelimo biti u buducnosti...Nista protiv njega licno,pricam o kvalitetu samo.
Nije lose odigrao tekmu, realno, ali to ne znaci da neki drugi, kojem je on uzeo mjesto, nebi jos bolje odigrao..nakon vidjenog na ovom SP, da je totalni promasaj a la Svrsajevic, nije, ali da je sad neka ekstra igracina, isto tako nije..Jednostavno, OK je..mozda bude nesto od njega, ali ako bude islo sve po redu, to znaci ako bi najbolji igrali, onda on definitivno treba jos guzicu oznojiti..
- 1988risha
- Kontakt:
Sabinho je napisao/la:Stani Harise, poceo si brkati pojmove. Da je kojim slucajem neko od njih nesto skirivio to bi bilo dovoljno da ih ti sa svojom masom prozoves nedoraslim repke itd., medjutim kako nisu nista lose uradili sad odjednom neadekvatni protivnici i to na SP?
Pa ja te ne tjeram da se složiš sa mnom... Tvoje je lično mišljenje da je dobar i ok!!! Ja ti samo kažem da ovaj Iran ne bi mogao Dinamu iz Zagreba pera odbiti... Isto tako ti kažem,da Tino i Avdija u ovom momentu nemaju mjesta ni na klupi Dinama! Ne bi ga imali ni u Hajduku da nisu u ovakvim **** kakvim jesu... svi digli ruke od njih... Prati sljedeće sezone HNL,pa se zapitaj zasto je mali Pašalić prešao iz Hajduka u Chelsea,a zasto je Andrijašević potpisao prije par dana za Dinamo Zagreb... A Mamić Tinu pokupio do sad,budi siguran u to,za 2 godine igranja u HNL,isto kako je uzeo sad Andrijaševića,tako bi i Tinu... A on po tom pitanju nije budala,i Dinamo živi od toga...
Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?
Dobro je odigrao utakmicu. Zasluzuje biti jedan od 23 igraca. U sljedecem ciklusu treba dodati u tim Prcica i M. Vrancica. I bolji od njih + Medunjanin treba imati vecu minutazu. Prostora za napredak ima itekako. Jedino mi djeluje pomalo nesiguran i brzoplet. Nadam se da je to zbog treme i velikog pritiska.
Re: AW: Tino-Sven Sušić
Neki ce vjerovatno da slavebistrikboy je napisao/la:Danas mi rece njegov kolega iz Lijeza...Head je napisao/la:bistrikboy je napisao/la:Otac mu je jako bolestan i nazalost su prognoze jako lose.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
ajde ne ser'texxh2o je napisao/la:Napokon nešto pametno da pročitam1988risha je napisao/la:Na Tinu se može računati kao i na Avdiju,ali samo ako Uefa odluči da od sljedećih kvalifikacija za EP u članstvo primi Iran,Irak,Afganistan,Siriju,Pakistan,i sve ih stave u grupu F,zajedno s BiH...![]()
![]()
svaki minut koji je odigrao od priprema je odigrao odlično, dns je pokazao više nego Lula u prethodne 2 tekme
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Kakva si ti moralna nakaza to nema nigdi. I stravično je da se usuđuješ komentirat bilo šta oko mog kluba oko kojeg stvarno nemaš pojma. Od čega Dinamo živi, od kompleksa prema igračima Hajduka, pa je mislija da nas je sjeba kupovinom "dokapetana" iako je cili klub, uprava... jedva čekala da se istog riješi?1988risha je napisao/la:
Pa ja te ne tjeram da se složiš sa mnom... Tvoje je lično mišljenje da je dobar i ok!!! Ja ti samo kažem da ovaj Iran ne bi mogao Dinamu iz Zagreba pera odbiti... Isto tako ti kažem,da Tino i Avdija u ovom momentu nemaju mjesta ni na klupi Dinama! Ne bi ga imali ni u Hajduku da nisu u ovakvim **** kakvim jesu... svi digli ruke od njih... Prati sljedeće sezone HNL,pa se zapitaj zasto je mali Pašalić prešao iz Hajduka u Chelsea,a zasto je Andrijašević potpisao prije par dana za Dinamo Zagreb... A Mamić Tinu pokupio do sad,budi siguran u to,za 2 godine igranja u HNL,isto kako je uzeo sad Andrijaševića,tako bi i Tinu... A on po tom pitanju nije budala,i Dinamo živi od toga...

Jel znaš ko je Ruben Lima, jel bija budala po tom pitanju? Di je danas Ruben Lima? Koliku je ima plaću gori? Nastavi se blamirat

Zadnja izmjena: HST, dana/u 26 jun 2014, 00:41, ukupno mijenjano 2 puta.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Nije loš koliko sam očekivao da bude, šta više, sasvim je dobar. Ali nije trebao dobiti poziv na ovo SP.
Pozive će vjerovatno i dalje dobijati, ostao amidža ili ne. Ostalo je još puno toga da dokaže jbg.
Pozive će vjerovatno i dalje dobijati, ostao amidža ili ne. Ostalo je još puno toga da dokaže jbg.
Uopste nije los igrac, pokazao je vise u napadu nego Lulic i Miske a i zna dobro driblati, po meni sada on bi trebao biti forsiran u repki sa Stilicom ili M.Vrancicom. Svaka mu cast za danas dobra asistencija i dosta puta dobro driblao na ljevu stranu i ubacio solidne lopte.
....Manchester United fan since 1993....
The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali
The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali
Tino je trcao dosta i imao je asistenciju.
Nije lose ali i dalje to nije reprezentativni kalibar,puno puta pogrijesio i dva,tri puta se zavukao u gol aut.
Hvalospjevi na njegovu igru me podsjecaju na Zahirovica kad je ovaj igrao,uvijek je bilo ma odigrao je dobro,nije grijesio.
Jedan moj jaran kaze,stavite mene,Mesija,Ronalda i Ibrahimovica vidjecete kako igramo.
Tina pratiti,ako se razvije bujruma svakako ima,ko god bude selektor.
Evo amidza ga je prilicno pogurao na svjetskom,mozda se uda i u kakav bolji klub.
Nije lose ali i dalje to nije reprezentativni kalibar,puno puta pogrijesio i dva,tri puta se zavukao u gol aut.
Hvalospjevi na njegovu igru me podsjecaju na Zahirovica kad je ovaj igrao,uvijek je bilo ma odigrao je dobro,nije grijesio.
Jedan moj jaran kaze,stavite mene,Mesija,Ronalda i Ibrahimovica vidjecete kako igramo.
Tina pratiti,ako se razvije bujruma svakako ima,ko god bude selektor.
Evo amidza ga je prilicno pogurao na svjetskom,mozda se uda i u kakav bolji klub.
-
- Kontakt:
Ukoliko promjeni sredinu i prebaci se u neki jači rang takmičenja, a vjerujem da hoće, biće nam jako koristan u budućnosti.
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
HST je napisao/la:Kakva si ti moralna nakaza to nema nigdi.

Gravče i moral ne mogu u istu rečenicu. Bar pet rečenica mora biti između njih

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Igralo se protiv Irana u vrlo nebitnoj tekmi .Iran je bio zalostan I prava bunkeraska ekipa kad se otvore razbijeni su odmah .VRSAJEVIC IM JE DAO GOL IZ KONTRE !Adnan89 je napisao/la:Uopste nije los igrac, pokazao je vise u napadu nego Lulic i Miske a i zna dobro driblati, po meni sada on bi trebao biti forsiran u repki sa Stilicom ili M.Vrancicom. Svaka mu cast za danas dobra asistencija i dosta puta dobro driblao na ljevu stranu i ubacio solidne lopte.
Sad ide matrica br.3876376 - omalovažavanje protivnika.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Nemoj zajebavat pa jesi gledao utakmicu?Sad mi reci jel ono Iran bio los ili smo mi bili jaki?Iran samo igra dobro bunker I ide na kontru a kad su se otvorili vidio si sta se desilo .Da im nije trebala pobjeda k*** bi njima dali 3 gola.Virtu4l je napisao/la:Sad ide matrica br.3876376 - omalovažavanje protivnika.
Ma nemoj se raspravljat sa njim, on je Jacky sa 20 000 postova
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Ipak napredujemo, prije par mjeseci je generalni koncenzus bio da momak ne zna hodati. 

- donniedarko
- Kontakt:
Sad zna dodati, dobro je jer ipak nam fali takvih igracacalcio je napisao/la:Ipak napredujemo, prije par mjeseci je generalni koncenzus bio da momak ne zna hodati.

Trenutno korisnika/ca: Hansestadt i 46 gostiju.