FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Alibasa
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Alibasa » 25 jun 2014, 16:10

ultrasstyle_tz je napisao/la:ma pisao sam skoro o tome, vidjeli ljudi da u Slobodi ima para i sad postavljaju uvjete koje im ne moze i ne zeli ispuniti niti jedan premijerligas jer igraju na tu kartu da ih raja voli i zeli u Tz...svaki od njih koji ne nadje strani klub koji ce mu ispuniti zahtjeve ce do kraja prelaznog roka zvat Tuzlu i pitat imal bujruma da se ja vratim po realnim uslovima..po meni je to pametna Azmirova politika, nema potrebe niti jednog igraca placati vise od realne njegove vrijednosti..ako u PL postoji klub koji im je spreman dati vise para nego sto realno vrijede bujrum nek idu tamo, Azmir se sigurno nece razbacivati i to je jako pametno.

Sloboda ce sa igracima koji su znacajno jeftiniji opet ostvariti zacrtane ovosezonske ambicije, a da potpise i ove igrace od prosle sezone ne bi napredovala poziciju-dvije...ja vam kazem, tim ce na terenu biti jaci nego u prvoj ligi federacije.... i isto tako da se za Sadikovica nemamo sta brinut...nema potrebe previse hampe dizati oko njega, spokojniji sam nakon jucer ;) ..njegovo je samo da suti i radi i odgovara za rad i rezultate ekipe, i nema potrebe niti povoda niti smisla narusavati atmosferu oko kluba i odnose sa predsjednikom i upravom radi njega ;)

a sto se tice placanja karti, svi bi ih trebali placati, ko nema lako je za njega..samo mene nerviraju pojedini sto nemaju za kartu, a na tribini pjani ko zemlja, tuzlak ne izlazi iz ruku i to onaj kupljen na stadionu..jbt ja nemam para za toliko piva i droge, al za karte nemaju...

Ja stvarno ne znam šta je s tim igračima. U fudbal se ulažu tolike pare, a radi čega? Daju se plate igračima ogromne, a šta on radi? Dođe na trening ujutro, popodne, odigra utakmicu, jednu ili dvije u sedmici i zaradi 3000KM. Jedan doktor koji spasi život zaradi toliko za mjesec. I Redžepi i Hadžija dođu, odigraju sezonu u prvoj federalnoj dobro i umisle da mogu ucjenjivat upravu. Ni jedan igrač ne treba biti ispred kluba. Cijenim Husićevu politiku, mislim da ćemo ostat u Premier ligi i naredne sezone. Bili mi 7,8,10,12, nama to ništa ne znači. nismo izborili Europu.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 25 jun 2014, 16:23

TzBulevar87 je napisao/la:Samo da vam saopštim da više ni pod razno ne trebamo veličati Hadžiju i Redžepija. Ono što njih dvojica traže teško da bi dobili u Dinamu a kamo l' u Slobodi... ovo se posebno odnosi na ovog drugog :crazy:

P.S hvala njima na svemu, al' zahtjevi su im blago rečeno NEREALNI !
Ma noga prijatelju. Nema ucjenjivanja. :salut:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 25 jun 2014, 21:35

Samo su nam još i hakeri trebali
http://****/bh-nogomet/sadikov ... obode.html
Ja volim FK Tuzla City

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 25 jun 2014, 22:17

torlak je blizu potpisa...sad :? :? ...neznam kolko mu je godina i koliko moze pruzit :? :? ...jedina mana mu je sto je pitar :D :D ...nece mu bit bas ugodno na Tusnju ako je emotivac :D :D ...neznam...sad kako stvari stoje mislim da smo puno losiji nego prosle sezone...moje neko misljenje...ima jos prelaznog roka pa kazem za SAD :?
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

krmpotich
Kontakt:

Post Postao/la krmpotich » 25 jun 2014, 22:17

Samo da se zna da nas ima i u Brazilu. Jaran moj vrli :clap:

slika

samke12345
Kontakt:

Post Postao/la samke12345 » 25 jun 2014, 22:18

krmpotich je napisao/la:Samo da se zna da nas ima i u Brazilu. Jaran moj vrli :clap:

slika
koja ti samo poznanstva imas :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

krmpotich
Kontakt:

Post Postao/la krmpotich » 25 jun 2014, 22:24

@samke

Odrastao sa mnom lik, 96- spuco za USA. Sad lagano kupi sebi kartu i ode na utakmicu u hebeni Salvador. Gdje cemo ti i ja?? :nene: Mozda do Sarajeva na derbi i to je sve :rol:

KrojcicaHills
Kontakt:

Post Postao/la KrojcicaHills » 25 jun 2014, 22:28

@ krmpotich Ajde reci burazu da pita azmira hoce li nam dijeliti rum plocice na ulazu ako budemo fini i svi platimo ulaz ??? poznato je da rum plocice imaju alkohola a daju i energije za navijanje......taman necemo imati one boce da gadjamo ove iz Hypo Banke a svi ce biti sretni........

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 25 jun 2014, 22:30

bio sam malo na odmoru slabo sam pratio..jel potpisao taj colic,ko pregovara sa torlakom,ko nas je sve napustio... :hmmmmm:
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 25 jun 2014, 22:47

KrojcicaHills je napisao/la:@ krmpotich Ajde reci burazu da pita azmira hoce li nam dijeliti rum plocice na ulazu ako budemo fini i svi platimo ulaz ??? poznato je da rum plocice imaju alkohola a daju i energije za navijanje......taman necemo imati one boce da gadjamo ove iz Hypo Banke a svi ce biti sretni........
NE MOGU DA VJEEEEERRRRRRRUUJJJJJJJJEEEEEEEEEEEEEEEEMMMM :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
:tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: ...kakav si car :urnebes: :urnebes: :urnebes:

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 25 jun 2014, 22:50

krmpotich je napisao/la:@samke

Odrastao sa mnom lik, 96- spuco za USA. Sad lagano kupi sebi kartu i ode na utakmicu u hebeni Salvador. Gdje cemo ti i ja?? :nene: Mozda do Sarajeva na derbi i to je sve :rol:
pa jarane sto nisi vidio da BRAT sta pogura....mogao ti je nesto zavrsit,jbg :( :( :(
al korisniji si ti nama ovdje ;) ;)

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 25 jun 2014, 23:38

vizionar57 je napisao/la:...svako pojacanje je za pohvalu,mada u Memisevicu vidim jednog prosjecnog nogometasa,iza kojeg stoji babo. Midhat Memisevic. Bojim se da se ne vratimo staroj praksi,kada su mogli igrati samo privilegovani.
Baš zbog ovog što si napisao, nije svako pojačanje za pohvalu. Znamo svi ko je i kakav je Memišević i zato sam napisao da se nadam da samo trenira sa nama.

Dalje, o kojem se Torlaku ovdje piše o Sedinu ili nekom Samiru ? negdje sam pročitao spominje se neki Samir Torlak a nisam čuo za takvog.

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 26 jun 2014, 07:35

[quote="staragarda"]torlak je blizu potpisa...sad :? :? ...neznam kolko mu je godina i koliko moze pruzit :? :? ...jedina mana mu je sto je pitar :D :D ...nece mu bit bas ugodno na Tusnju ako je emotivac :D :D ...neznam...sad kako stvari stoje mislim da smo puno losiji nego prosle sezone...moje neko misljenje...ima jos prelaznog roka pa kazem za SAD :?[/quot

Hoce li se Azmir vracati iz Brazila.Izgleda da ste ga raskucili. :lol:

nolimit
Kontakt:

Post Postao/la nolimit » 26 jun 2014, 08:17

amypitar je napisao/la:
staragarda je napisao/la:torlak je blizu potpisa...sad :? :? ...neznam kolko mu je godina i koliko moze pruzit :? :? ...jedina mana mu je sto je pitar :D :D ...nece mu bit bas ugodno na Tusnju ako je emotivac :D :D ...neznam...sad kako stvari stoje mislim da smo puno losiji nego prosle sezone...moje neko misljenje...ima jos prelaznog roka pa kazem za SAD :?[/quot

Cudi me to ovdje ga najavise kao bil gatesa,rekose neka milionska pojacanja,liku je ovaj dug Slobode ogromna cifra kakva crna pojacanja,oni mislili da ima lik neke milijarde nemoze igraca na 4 mjeseca potpisat,doveo Kapica,Brzog i Redjepija na ugovore od 1.5 mjeseci

Alibasa
Kontakt:

Post Postao/la Alibasa » 26 jun 2014, 08:33

nolimit je napisao/la:
amypitar je napisao/la:
staragarda je napisao/la:torlak je blizu potpisa...sad :? :? ...neznam kolko mu je godina i koliko moze pruzit :? :? ...jedina mana mu je sto je pitar :D :D ...nece mu bit bas ugodno na Tusnju ako je emotivac :D :D ...neznam...sad kako stvari stoje mislim da smo puno losiji nego prosle sezone...moje neko misljenje...ima jos prelaznog roka pa kazem za SAD :?[/quot

Cudi me to ovdje ga najavise kao bil gatesa,rekose neka milionska pojacanja,liku je ovaj dug Slobode ogromna cifra kakva crna pojacanja,oni mislili da ima lik neke milijarde nemoze igraca na 4 mjeseca potpisat,doveo Kapica,Brzog i Redjepija na ugovore od 1.5 mjeseci
:rol: :rol: :rol: :clap:
udri se sam :D il glavom u zid, jako ili udaraj se šakom po glavi, opet jako :pray: :pray: :pray:

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 26 jun 2014, 10:03

nolimit je napisao/la:
amypitar je napisao/la:

idi na onaj vas uvrnuti toranj,skoci direkt na glavu,mozda dodjes sebi :crazy:

fcsforever
Kontakt:

Post Postao/la fcsforever » 26 jun 2014, 11:24

Torlak..hmmm..mi imamo pare a niko da ga ponudi sa se vrati. Inače jak u skoku , možda i naj jači u ligi a kad je lopta na zemlji..učite i hukčite oko njega jer veze nema. Godine ga stigle a ionako je spor. Baš ako vam škripi to mjesto ..ok..inače definitivno , ne !!!

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 26 jun 2014, 11:29

[youtube][/youtube]
Pobjeda je bolja od orgazma!

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 26 jun 2014, 11:33

fcsforever je napisao/la:Torlak..hmmm..mi imamo pare a niko da ga ponudi sa se vrati. Inače jak u skoku , možda i naj jači u ligi a kad je lopta na zemlji..učite i hukčite oko njega jer veze nema. Godine ga stigle a ionako je spor. Baš ako vam škripi to mjesto ..ok..inače definitivno , ne !!!
****,vama su svi spori,stari,narkomani :crazy: :clap:
iskusan kakav jeste,ove sezone sigurno moze pomoci da budemo stabilan premjerligas,i da ne gubimo bodove kuci.
uostalom to je samo spekulacija,niko jos nije pregovarao sa njim

intercontinental
Kontakt:

Post Postao/la intercontinental » 26 jun 2014, 12:19

Bio bi odlično pojačanje,mnogo mi Sale mogao da nauči od njega :)
u transu pjesma nek zagrmi
SLOBODO gazi sve do pobjede

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.