Zato, ako se bude prodavao netko, to mora biti Nanac.
Inace..

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Jest, i ja sam cuo da je Young bolji u simuliranju od Nanija, cak se i uvjerio par putaBelmin6 je napisao/la:Naravno da ce BUŠILICA biti novi kapiten.![]()
A to da je Young bolji od Nanija je naucno dokazano.
Imamo koristi time sto nam blati klub takvim postupcima..cak kad bolje razmislim po tome je isti kao i buslilica rooneyBelmin6 je napisao/la:Barem imamo koristi od Younga, od Nanca koristi imaju samo medicinske sestre.
Nisam ni ja jaruga, ali i takav je bolji od Nanija.OnlyUnited je napisao/la:Pratim fudbal vec dugo, ali veceg panja od Younga nisam vidio...
Znaci u svakoj ekipi imas igraca koji pretendira da bude kapiten i igraca koji je dvaput trazio zahtjev za transferBelmin6 je napisao/la:O kakvom blacenju momcino pricas ? Pa u svakoj ekipi imaš takvih igraca, on to radi sve za dobro ekipe.![]()
I da, kad pišeš o BUŠILICI ROONEYU, uvijek moraš pisati to velikim slovima i reci:
NE ZASLUŽUJEMO TE WAYNE BUŠILICO NAŠA, OPLODI MOJU TETKU.
Jes, kao i Stevie G.Nitro je napisao/la:Nani je world class šta vam je...
Jadna tetka koju Valencia zapadne..Cartman je napisao/la:Valencia Unitedovac povrijedio Dignea da bi brat Evra igrao. NE ZASLUZUJEMO TE ANTONIO!
Ostat ce nepokretna. Njega ne moze ni ona Semsa sa klixa izdrzat. Jedino ako Belmin ima neku opasnu tetku, cini se da je iz neke tvrde familije.Narin je napisao/la:Jadna tetka koju Valencia zapadne..Cartman je napisao/la:Valencia Unitedovac povrijedio Dignea da bi brat Evra igrao. NE ZASLUZUJEMO TE ANTONIO!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.