Safet Sušić - Pape
-
- Kontakt:
Re: Safet Sušić - Pape
Mars iz repke kretenu,ako ce cijena ove pobjede biti ostanak ovog neandertalca onda bolje da smo sedam primili.Savez je vise nakaradan ,nego on koji je ipak posebna prica i nije u stanju voditi Famos.Repka je puna klanova i to je postalo javna tajna samo sto kod pravih selektora toga nema.Ciro je ustasa i manipulator,ali je za ovog smoklju Ferguson.Dakle sad nam je potreban pravi covjek,iskusan kako sto su Bajevic ili Vaha.
8.5.1947
"Željo je doveden do propasti, a prelazak u genocidnu i režimsku tvorevinu FK Torpedo kasnije nazvanu po glavnom gradu BiH izričito je odbio Josip "Joško" Domorocki. "
"Željo je doveden do propasti, a prelazak u genocidnu i režimsku tvorevinu FK Torpedo kasnije nazvanu po glavnom gradu BiH izričito je odbio Josip "Joško" Domorocki. "
Evo jaro jel ovo ?? Momciluk im je ebo kevu, trenerncina svaka cast !!!!!normalaba je napisao/la:Moze li mi neko odg. Ima li neko snimak ttenera scg kako kritikuje igrace nakon prvenstva tipa da su princeze, nece da se dodaju itd. Mozda nije scg nego yuga. Nek neko odg plz
Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 6030X using Tapatalk

[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 25 jun 2014, 22:09, ukupno mijenjano 2 puta.
On ne moze ostati i ne trebate se bojati toga. Da mu milion Begica i Saveza ponude ugovor on ne moze ostat.
Stanje u reki je nesto sto nikad nije zakazalo protjerati selektora. Trenutna situacija je takva da ako Susic ostane morat ce Begic i ekipa igrati jer igraca nece biti. Zato ne trebate se bojati, Susic vec zna da odlazi i to je razlog zasto je Germanija danas bila na terenu bez izuzetka. Sto se mene tice dok je on tu a satav slican danasnjem istrcava na teren ja ovu repku ne dozivljavam kao svoju. Danas je igrala Germanija pojacana sa nekim igracima iz BIH. Ja se sa ovim necu nikad poistovjetiti. Ko zeli svaka mu cast i naprijed.
Stanje u reki je nesto sto nikad nije zakazalo protjerati selektora. Trenutna situacija je takva da ako Susic ostane morat ce Begic i ekipa igrati jer igraca nece biti. Zato ne trebate se bojati, Susic vec zna da odlazi i to je razlog zasto je Germanija danas bila na terenu bez izuzetka. Sto se mene tice dok je on tu a satav slican danasnjem istrcava na teren ja ovu repku ne dozivljavam kao svoju. Danas je igrala Germanija pojacana sa nekim igracima iz BIH. Ja se sa ovim necu nikad poistovjetiti. Ko zeli svaka mu cast i naprijed.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Nikica za selektora........ FYROM-a (politicki korektan naziv)1988risha je napisao/la:Ne treba ići daleko,evo ga![]()
![]()
![]()
On bi nas za 0 maraka vodio,jer voli loptu
A nista losiji od Susica nije
![]()

Vidiš li sad moj Safete šta bi moglo biti da se nisi zajebavo sa formacijom
yebo te brat

DRUG NEBI TI PUNCA
Na vašu veliku žalost, Pape se pita hoće li ostati 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Bravo buraz. Mislio sam da je fudbal pa sam trazio po wiki i izgubio se hahaAjax je napisao/la:Evo jaro jel ovo ?? Momciluk im je ebo kevu, trenerncina svaka cast !!!!!normalaba je napisao/la:Moze li mi neko odg. Ima li neko snimak ttenera scg kako kritikuje igrace nakon prvenstva tipa da su princeze, nece da se dodaju itd. Mozda nije scg nego yuga. Nek neko odg plz
[youtube][/youtube]
OVO JE SELEKTOR
Titula Narodne rep. BiH (1): 1946
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Pa nije loše odigrala ta Germanija...dubrovnik je napisao/la:On ne moze ostati i ne trebate se bojati toga. Da mu milion Begica i Saveza ponude ugovor on ne moze ostat.
Ko izgubi dobitak, dobije gubitak.
[youtube][/youtube]normalaba je napisao/la:Bravo burazMozambik je napisao/la:Zeljko Obradovic jel?normalaba je napisao/la:Moze li mi neko odg. Ima li neko snimak ttenera scg kako kritikuje igrace nakon prvenstva tipa da su princeze, nece da se dodaju itd. Mozda nije scg nego yuga. Nek neko odg plz
Ima li onaj kraci snimak od 5 minuta

Poslije ovog pustiti Ivica Osim vs Australia i to je toAjax je napisao/la:[youtube][/youtube]normalaba je napisao/la:Bravo burazMozambik je napisao/la: Zeljko Obradovic jel?
Ima li onaj kraci snimak od 5 minuta
![]()
![]()
![]()
![]()
Titula Narodne rep. BiH (1): 1946
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Tebi je to radost?Virtu4l je napisao/la:Na vašu veliku žalost, Pape se pita hoće li ostati
Za Sušića su tri boda i ispadanje u grupnoj fazi uspjeh 

Kakve tebe paranoje proganjaju, Bog da ti pomogne ili neko iz medicinske struke. I šta rade ti klanovi iza ćoška je li otimaju jedni drugima pare ili šta već?dimitrijevic je napisao/la:Mars iz repke kretenu,ako ce cijena ove pobjede biti ostanak ovog neandertalca onda bolje da smo sedam primili.Savez je vise nakaradan ,nego on koji je ipak posebna prica i nije u stanju voditi Famos.Repka je puna klanova i to je postalo javna tajna samo sto kod pravih selektora toga nema.Ciro je ustasa i manipulator,ali je za ovog smoklju Ferguson.Dakle sad nam je potreban pravi covjek,iskusan kako sto su Bajevic ili Vaha.
To je to, što dalje od svetinje. Pape je ko selektor nula, pojma nema o taktici i važnosti fizičke spreme. Nemoj da mu padne napamet da ostane na klupi, samo se to nadamdimitrijevic je napisao/la:Mars iz repke kretenu,ako ce cijena ove pobjede biti ostanak ovog neandertalca onda bolje da smo sedam primili.Savez je vise nakaradan ,nego on koji je ipak posebna prica i nije u stanju voditi Famos.Repka je puna klanova i to je postalo javna tajna samo sto kod pravih selektora toga nema.Ciro je ustasa i manipulator,ali je za ovog smoklju Ferguson.Dakle sad nam je potreban pravi covjek,iskusan kako sto su Bajevic ili Vaha.
- 1988risha
- Kontakt:
E pa blago tebi ako ti je drago zbog toga... Tebi koji ovdje godinama izigravaš patriotu,a u stvarnosti obični trolerVirtu4l je napisao/la:Na vašu veliku žalost, Pape se pita hoće li ostati

Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?
Nemoj sad i ti zajebavat. Nekada sam puno pratio kosarku. Sad skoro nista samo fudbal. Ali Obradovic je prva liga trener, isto kao sama krema u fudbalu da ne nabrajam sad. Njega Grci i Turci SUHIM ZLATOM placaju. Vole oni i Pesica i Tanjevica. Ali Obradovic je numero uno u basketu od trenera. Samo kod njega nema zajebancije kao kod Vahe ili Bajevica, stara skola. To igraca zna i odalamit ako treba, **** mu sve po spikunormalaba je napisao/la:[
Bravo buraz. Mislio sam da je fudbal pa sam trazio po wiki i izgubio se haha
OVO JE SELEKTOR

Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 25 jun 2014, 22:20, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Odlazi lopove !!! Ti samo mozes prave budale i neznalice fudbala varat i pravit budalom,sa tvojom taktikom,postavom,izborom igraca itd...svaki malo bolji selektor bi sa ovakvom ekipom napravio podvig,ti to nisi znao,nit ces znat i zato odlazi ! Odlazi za dobrobit bh fudbala,odlazi za one istinske navijace koji vole ovu ekipu i zemlju i negdje drugo prodaji tvoje ublehase avdiju,hadzica i svena! Glup nisi,jer si znao protiv slabasnog irana mozes stavit ove kloceve i tako zavaravas one navijace koje se nerazumiju u fudbal,mislijuci da su oni sad igraci ispali ! Jadno jade jedan !!! Dosta je bilo tvojih lazi i izgovora,imo si sansu nisi se pokazo,suprotno od toga napravio si belaj u ekipi i od ekipe !!! Jer za mene nije uspjeh sto si se plasiro na Sp jer je to bilo normalno za mene sa ovakvim igracima da se moramo plasirat,ovi momci sami igraju netreba im takav trener los! Mislio si preko ovih momaka napravit sebi trenersko ime,al neces moci jer su ti momci okrenuli ledja znajuci da neznas nista kao trener! Mene kupit nemozes lazove ! A sad adiooo ....
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Re: Odg: Safet Sušić - Pape
Mrš u tri pm... Da li ti je sada smiješno pametnjakoviću ?????DukeOfWellington je napisao/la:Nema tu ništa smiješno. Osim toga znamo ko se smije bez razloga.Trinity74 je napisao/la:Hvala ti momče što si me nasmijao u vezi HalilhodžićaPozdrav...
Žalost mi nije sigurno. Ako će dovesti Halilhodžića ili neko drugo renomirano ime, onda neka ide. Međutim ako će doći Barbarez ili neko da se ponovo uči na reprezentaciji - neka hvala.DukeOfWellington je napisao/la:Tebi je to radost?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.