Safet Sušić - Pape

Mozambik
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Mozambik » 25 jun 2014, 21:45

Srecu treba zasluziti. Cime smo je mi zasluzili?

Time sto smo protiv ekipe koja je jedino opasna iz kontranapada preko desnog krila izveli sastav bez lijevog beka?

sekretar
Kontakt:

Post Postao/la sekretar » 25 jun 2014, 21:47

@JonSnow

Ne kazem da nije pogrijesio. Nije stavio mene da igram jbt,stavio je Lulica. Messi je Messi pa grijesi. Del Bosque grijesi, Prandelli grijesi, Hodgson grijesi. Pa nije Pape Bog da ne moze pogrijesiti. Sta ste se navadili **** vas isfrustrirane vasim zivotima. Popustite malo jbt. Isto da smo bili zadnji u grupu kvalifikacija,koliku paljbu ovdje pravite. I to sve par imbecila koji poreknu masu ovih koji ne znaju misliti za sebe.

1988risha
Kontakt:

Post Postao/la 1988risha » 25 jun 2014, 21:47

sekretar je napisao/la:Zasto bi nas savez trazio drugog strucnjaka negdje van BiH....samo neka dodju na sportsport.ba forum i tu imaju velike trenerske strucnjake, sve mozak do mozga. Neki su strucnjaci za odbranu,neki za napad,neki su isli cak do te mjere da im je smetalo zasto se pojedini graci druze vise,zasto je npr.Dzeko vise sa Ibricicem,nego s nekim drugim,zasto je Spaha vise s Dzekom,zasto se Mujdza i Begovic druze vise,zasto pisaju stojeci kad mogu lijepo sjesti i odmarati se dok pisaju...Naravno nece za njih sviju biti mjesta na klupi BiH,ali sasvim sigurno cemo biti sretni da jedan od ovih velikih sportskih genija vodi nas tim. Treneri svih trenera,od danas ,mozete se prijaviti na privatnu poruku. Jedini uslov je da imate bar jednu sezonu vodjenja nekog tima na nekom od fudbalskih menadzera. Steta je da propadnete.
Sad si napisao hrpu gluposti... Koga briga ko se s kim druži... To Virtual i kompanija vode brigu,ko s kim,kad, gdje i kako.. Ko koju curu kara,ko s kim ima vanbračnu djecu itd... mahalska priča...

Jedini mjerilo je teren,za sve... pa tako i za igrače,a i za onog ko ih vodi...
Papetu nije prvi put da griješi,USA.Slovačka,al to se eto sreća nije toliko osjetilo,al da griješiš u utakmici poslije koje šansi nema,e to bas i nije za pohvalit... Svi su vidjeli kako smo djelovali protiv Nigerije,koja je klasu ispod nas,i u to sam 100% siguran...
Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?

Urbinato
Kontakt:

Post Postao/la Urbinato » 25 jun 2014, 21:51

sekretar je napisao/la:@JonSnow

Ne kazem da nije pogrijesio. Nije stavio mene da igram jbt,stavio je Lulica. Messi je Messi pa grijesi. Del Bosque grijesi, Prandelli grijesi, Hodgson grijesi. Pa nije Pape Bog da ne moze pogrijesiti. Sta ste se navadili **** vas isfrustrirane vasim zivotima. Popustite malo jbt. Isto da smo bili zadnji u grupu kvalifikacija,koliku paljbu ovdje pravite. I to sve par imbecila koji poreknu masu ovih koji ne znaju misliti za sebe.
:rol: Care moj Prandelli je dao ostavku, a kako stvari stoje i druga dvojica će. Jedino tvoj mutavi kokošar bijedničkom retorikom isčekuje produženje. Gnjida.

xavi26
Kontakt:

Post Postao/la xavi26 » 25 jun 2014, 21:51

nakon danas sve vise onih koji nam sole oamet da je eto pape rjesenje za buducnost, ja se samo nadam da on vise nije ni pod razno u opcijama savaza za novog selektora! I ova utakmica danas samo dokazuje da smo Nigeriju trebali i morali pobjediti, a da je bas on zajebo stvar..
Volim te Bosno!!!

stokton
Kontakt:

Post Postao/la stokton » 25 jun 2014, 21:52

donniedarko je napisao/la:Bajevic je Murinjo za Susica. Tacka :!:
Kao što sam neku noć reko za njega je Mirso Čomaga Muriho.

Još ne mogu vjerovat da tele misli da će ostat na klupi :twisted:

donniedarko
Kontakt:

Post Postao/la donniedarko » 25 jun 2014, 21:52

Trinity74 je napisao/la:
Ti jarane od 28.01.2014. konstantno unosis sranje u svakoj temi i za sobom si povukao još minimu 5 likova koji nemaju pametijeg posla 8ubjeđen sam da iza tih 5 + TI stoji jedna te ista osoba koja je unjela sranje i mržnju u ovaj forum). Srami se ko god da si !!!!
:lol: Aham znaci sranje i mrznja je ako imam svoje misljenje i ne slaze se s tvojim koje glorifikuje Susica. Ne sramim se i totalna je ludost misliti da pisem sa vise profila. Zar je toliko tesko svariti da postoji dosta ljudi kojima se ne dopada rad selektora te bi zeljeli drugog. Ja bih volio Vahu ali je nerealno ocekivati njegov dolazak tako da mi se kao najbolja alternativa njemu cini Bajevic.

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 25 jun 2014, 21:57

Savez treba da igra mudru igru , znaci sa strane dogovarat da se ne sazna sa Dusanom ili Vahidoim , ako uspiju sta dogovoriti extra , ako ne onda je Pape bolje rjesenje ali ako sta nauci iz ovoh kritika jer najbolje poznaje ekipu.

Nemojte me odmah osuditi i meni je Pape drzavni neprijatelj broj jedan ali koga bi vi doveli , zasad samo 2 imena mogu proci :

1. Vahid Halilhodzic
2. Dusan Bajevic
...........

ako njih nemozemo privoljeti , onda bih taktizirao sa Susicem ;)

normalaba
Kontakt:

Post Postao/la normalaba » 25 jun 2014, 21:58

Moze li mi neko odg. Ima li neko snimak ttenera scg kako kritikuje igrace nakon prvenstva tipa da su princeze, nece da se dodaju itd. Mozda nije scg nego yuga. Nek neko odg plz

Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 6030X using Tapatalk
Titula Narodne rep. BiH (1): 1946
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001

donniedarko
Kontakt:

Post Postao/la donniedarko » 25 jun 2014, 21:59

Kobe Bryant je napisao/la:
Da hoce doci , odmah bi potpisao , ali mojne da mi se neko uci na repki vise ala Barbarez , ili ovi mahalasi tipa Bazdarevic , Hadzibegic ili nedaj Boze Amar ....

Posto je Risitc star , ostao je samo Bajevic kome vjerujem.

Vaha je 1 opcija kada bi htio da smanji primanja i kada bi se obavezao , a ne kukati ako mu neko opsuje nesta , mada mi je on sumnjiv jer je bio sa Mamicem , bez obzirana razlaz ozbiljan trener se nebi prihvatio da bude u kolu sa Mamicem.

Znaci moze Dusan i Vaha (sa nekim obeacnjima) , treca krajnja varijanta je Kodro jer je zasluzio sansu jer nije dao savezu da mu se petlja , znaci ima stav , sad kakav je trener to neznam , ali eto ispadose svi Velezovci , mada sam ja Sarajlija ;)

Znaci ako bi sad iz RS trazili da bude srbin pa da mi se Jagodic uci ili neko sl. onda sam ipak da ostane kakav takav Pape
Nekako kad se sagleda situacija sve se nekako poklapa da to bude Bajevic.Slazem se s tobom, i ja bih naravno zelio Vahu ali kao sto je vec isticano ovdje, ne cini se realnim njegovo angazovanje.

S druge strane sa Dusanom bi se mogli finansijski nagoditi, njegov dosadasnji rad pokazuje da je principijelan i disciplinovan ( za razliku od Susica ), ima iskustva sa igracima slicnog mentaliteta a nuzno nam je potreban mir u svlacionici i oko repke sto dokazuju nedavne price o klanovima, Srbi u savezu bi se vjerovatno slozili s tim, iskusan i ima rezultate iza sebe. Tako da ocekujem da nas on preuzme jer ne vjerujem da bi savez riskirao sa neprovjerenim imenom nakon Susica. :thumbup:

1988risha
Kontakt:

Post Postao/la 1988risha » 25 jun 2014, 22:01

Što će nama uopšte selektor,ovdje su neki ubijeđeni da Spaha i Džeko kroje tim.. Pa eto nek vode ko i do sad...
Ti nisi više san.
Bolna mi ne bila.

DukeOfWellington
Kontakt:

Re: Odg: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la DukeOfWellington » 25 jun 2014, 22:01

Trinity74 je napisao/la:Hvala ti momče što si me nasmijao u vezi Halilhodžića ;) Pozdrav...
Nema tu ništa smiješno. Osim toga znamo ko se smije bez razloga.

sekretar
Kontakt:

Post Postao/la sekretar » 25 jun 2014, 22:02

1988risha je napisao/la:Što će nama uopšte selektor,ovdje su neki ubijeđeni da Spaha i Džeko kroje tim.. Pa eto nek vode ko i do sad...
Moze li kralju bar jedan od ovih strucnjaka s foruma da im se prikljuci ?

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 25 jun 2014, 22:02

normalaba je napisao/la:Moze li mi neko odg. Ima li neko snimak ttenera scg kako kritikuje igrace nakon prvenstva tipa da su princeze, nece da se dodaju itd. Mozda nije scg nego yuga. Nek neko odg plz

Zeljko Obradovic jel?

Ibizevic
Kontakt:

Post Postao/la Ibizevic » 25 jun 2014, 22:02

**** ti familiju ako ostaneš na klupi, idi i budi slobodan

bhnt
Kontakt:

Post Postao/la bhnt » 25 jun 2014, 22:02

Nadam se da će Pape ostati selektor. Apsolutno sam zadovoljan njegovim vođenjem reprezentacije od izbora igrača pa do taktike. 90% igrača koje je pozivao u reprezentaciju je očekivana odluka, ostali igrači koje možda javnost nije očekivala su pokazali da nisu zalutali i da "nešto" vrijede.

Pročitah izjavu Elvedina Begića kako savez želi nastaviti saradnju sa Papetom pa se nadam da je sada to jasna stvar. :kralj:

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 25 jun 2014, 22:03

Hvala Papetu za odlazak na SP. Ako će doći Vaha ili Bajević onda neka ide ali ako će doći, uz dužno poštovanje, legende našeg fudbala, Barbarez, Hadžibegić, Baždarević onda stvarno ne bih volio da ode. Kakav god da je, barem, znamo na ćemu smo, ne želim da se više iko uči na našoj reprezentaciji. U obzir dolaze samo provjerena imena a ne neki početnici ili treneri koji nisu se baš dobro pokazali u dosadašnjem trenerskom poslu.

Znaći, Vaha ili Bajević i niko više, neće ili ne mogu onda neka Pape ostane!
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

normalaba
Kontakt:

Post Postao/la normalaba » 25 jun 2014, 22:04

Mozambik je napisao/la:
normalaba je napisao/la:Moze li mi neko odg. Ima li neko snimak ttenera scg kako kritikuje igrace nakon prvenstva tipa da su princeze, nece da se dodaju itd. Mozda nije scg nego yuga. Nek neko odg plz

Zeljko Obradovic jel?
Bravo buraz
Ima li onaj kraci snimak od 5 minuta
Titula Narodne rep. BiH (1): 1946
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 25 jun 2014, 22:04

evo slicno nije isti sport , ali to su klosari , snjima samo ostro , Dzeko i Spaha su odigrali sto neko rece vise za sujetu veceras ;)

[youtube][/youtube]

1988risha
Kontakt:

Post Postao/la 1988risha » 25 jun 2014, 22:06

Ne treba ići daleko,evo ga ;) :bih: :bih: :bih: On bi nas za 0 maraka vodio,jer voli loptu :D A nista losiji od Susica nije :D

slika
Ti nisi više san.
Bolna mi ne bila.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.