FK Crvena zvezda

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

Ko je Zvezdi u ovome trenutku najpotrebniji ?

Dragan Dzajic
16
10%
Nebojsa Covic
15
10%
Zoran Stojadinovic
9
6%
Gazprom
92
59%
Svi
23
15%

Ukupno glasova: 155

Devil
Moderator
Kontakt:

Re: FK Crvena zvezda

Post Postao/la Devil » 22 feb 2010, 13:59

Ima prenos na Arena Sportu,cime otvaramo pocetak prenosa JSL na ovom kanalu. ;)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 22 feb 2010, 21:54

Nisam nikad pisao na ovoj temi, pa sam malo uzeo vremena da je prolistam i pregledam. Slike i video clipovi su za čistu peticu, koreografija na utakmicama je stvarno impresivna. Kao Hajdukovac, moram priznat da ste možda najbolji na području bivše države što se tiče sveukupnog navijanja tj. i pjesme i koreografija i brojnost i maštovitost u izvođenju raznovrsnog reportoara. Respekt ;)

p.s. inace, deda mi je zvezdaš, pa muku mučim s njim :D :mrgreen:
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 22 feb 2010, 22:04

dubrava je napisao/la: p.s. inace, deda mi je zvezdaš, pa muku mučim s njim :D :mrgreen:

Hehe ma ne brini, i Pantelija je bio Delija! :mrgreen: Živjeće deda još 50 godina minimum.
Zna on šta je kvalitet i šta nikad ne izlazi iz mode. ;)
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 22 feb 2010, 22:05

Vikend koji sledi označiće početak prolećnog dela Jelen Superlige, a ostaje da se vidi kakva će biti poseta na stadionima. Kao po navici, stadioni su minule jeseni uglavnom bili prazni. Mečeve domaćeg šampionata posmataralo je 284 hiljade ljudi ili samo 2.360 njih po utakmici. Kako prenose Večernje novosti, prosečnom ljubitelju fudbala u Srbiji draže je da gleda Mesija, Ronalda ili Runija, nego da ide na stadione gde će strepeti za bezbednost, a neće imati skoro ništa da vidi, obzirom na to da su klubovi sve što je iole vredelo, prodali.

Zahvaljujući jesenjoj tituli, ali i činjenici da je prvi ovosezonski "večiti derbi" igran na "Marakani," Crvena zvezda je imala ubedljivo najveću posetu i prosek od 12.571 navijača po meču. A kriza koja je drmala crno-bele stigla je i do tribina stadiona u Humskoj, pa je Partizan po poseti završio tek na četvrtom mestu posle Spartaka i Mladog radnika.

Ipak neslavni rekorderi su OFK Beograd i Hajduk sa manje od 400 gledalaca po utakmici.

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 22 feb 2010, 22:20

Devil je napisao/la:A kriza koja je drmala crno-bele stigla je i do tribina stadiona u Humskoj, pa je Partizan po poseti završio tek na četvrtom mestu posle Spartaka i Mladog radnika.

Solidno četvrto mjesto. :mrgreen: :mrgreen: Navodno ih navijači ne bojkotuju. Pitam se samo šta se dešava kad je na snazi bojkot?
Zadnja izmjena: alan_kardec, dana/u 22 feb 2010, 22:23, ukupno mijenjano 1 put.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 22 feb 2010, 22:21

alan_kardec je napisao/la:
dubrava je napisao/la: p.s. inace, deda mi je zvezdaš, pa muku mučim s njim :D :mrgreen:

Hehe ma ne brini, i Pantelija je bio Delija! :mrgreen: Živjeće deda još 50 godina minimum.
hahahaha :mrgreen: :mrgreen: joj, gdje nađe Panteliju, koji je to car :D :D

ma otkad zna za sebe deda je zvezdaš, valjda je to tako, bez obzira odakle si. Pričala mi baka, kad god bi Zvezda izgubila, krpa oko glave i čitav dan je namrgođen i bezvoljan, ne ide u željezaru na posao vec samo kuci leži :D :D
Prije mjesec dana kupio satelitsku pa sav sretan sto može pratit i svoju Zvezdu :D
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 22 feb 2010, 22:30

dubrava je napisao/la:

hahahaha :mrgreen: :mrgreen: joj, gdje nađe Panteliju, koji je to car :D :D
Jesi gledao Maratonce? Ma glupo je pitanje, sigurno jesi. Ako nisi, to ti je onaj deda koji je prešišo 120. godina, što svo bogatstvo ostavlja samom sebi :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: i što mu na sahrani Bata Stojković govori: umro si pred sam kraj svog života. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

A što se tiče krpe oko glave, tu ti je deda skroz originalan. :mrgreen:
RIP Adis Selmanović

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 22 feb 2010, 22:37

alan_kardec je napisao/la: Jesi gledao Maratonce? Ma glupo je pitanje, sigurno jesi. Ako nisi, to ti je onaj deda koji je prešišo 120. godina, što svo bogatstvo ostavlja samom sebi :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: i što mu na sahrani Bata Stojković govori: umro si pred sam kraj svog života. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ma šta gledao, svake godine ih pogledam po dva tri puta :D :D Imam ih i na dvdu i jos staru video kasetu. Koje su to legende, za upišat se od smijeha, a Pantelija je poseban slučaj :lol: :lol: i naravno, švaler Bora Todorović, moj uzor :D :lol: 8-)

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 23 feb 2010, 14:32

Devil je napisao/la:A kriza koja je drmala crno-bele stigla je i do tribina stadiona u Humskoj, pa je Partizan po poseti završio tek na četvrtom mestu posle Spartaka i Mladog radnika.

Solidno četvrto mjesto. :mrgreen: :mrgreen: Navodno ih navijači ne bojkotuju. Pitam se samo šta se dešava kad je na snazi bojkot?
Pa ne znam ni ja ali meni je njihova tribina uvek ista na fudbalu,i opet se nesta hvale bolje od Delija,a secas li se samo prosle sezone kada je na njihovoj proslavi titule u Humskoj bilo manje od 7000,a Zvezda tada u najvecoj krizi protiv ne toliko atraktivnog protivnika 15000 hiljada.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 23 feb 2010, 19:51

Izgubili smo od Turk Telekoma 76:78 iako smo na poluvremenu vodili 8 razlike. :(

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 23 feb 2010, 23:46

Devil je napisao/la: Pa ne znam ni ja ali meni je njihova tribina uvek ista na fudbalu,i opet se nesta hvale bolje od Delija,a secas li se samo prosle sezone kada je na njihovoj proslavi titule u Humskoj bilo manje od 7000,a Zvezda tada u najvecoj krizi protiv ne toliko atraktivnog protivnika 15000 hiljada.
Ja ne znam kako bi ih definisao! Navijači sigurno nisu jer na proslavu titule im, što ti reče, dođe čitavih 7000 ljudi, :lol: trenutno po posjeti su jači jedan Spartak ili Mladi radnik, koreografija im na tribini skoro pa ne postoji. Meni su oni dosta slični purgerima. Tu su kad treba povlačiti noževe i pištolje na navijače drugih klubova i kad treba praviti sranja po gradu, a donedavno se dešavalo da i na derbiju, jug bude sablasno prazan. I stalno su na ivici nekog bojkota. Ne valjaju im Zeka,Bjeka,Đurić,Savo... Inače po srbijanskim forumima čitam komentare i njihovi navijači to "solidno" 4. mjesto opravdavaju košarkom, Duletom Vujoševićem... Ja se krstio i lijevom i desnom kad sam čitao. :lol:

Devil je napisao/la:Izgubili smo od Turk Telekoma 76:78 iako smo na poluvremenu vodili 8 razlike. :(
Nisam bio kući, u neka doba pogledam na internetu rezultat preko telefona i vidim vodimo 60:45. Kontam dobro je pobjeđujemo sigurno, kasnije mi drug reče da smo izgubili. Portiv Nimburka u Pioniru nam je meč lopta,a ko tu ne dobijemo upadamo u nezgodnu poziciju pošto u zadnjem kolu gostujemo Gran Kanariji pa bi moglo biti svašta.
Zadnja izmjena: alan_kardec, dana/u 23 feb 2010, 23:54, ukupno mijenjano 1 put.
RIP Adis Selmanović

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 23 feb 2010, 23:47

Devil je napisao/la:Izgubili smo od Turk Telekoma 76:78 iako smo na poluvremenu vodili 8 razlike. :(

Posljedna četvrtina je odlučila. Zvezda užasno tu odigrala.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 26 feb 2010, 13:35

Tako se voli Zvezda. Četvrtak, 25. februar, 16,00 časova, Marakana, Vladimir Petrović, prvotimci Crvene zvezde i više od 2.000 navijača na severnoj tribini. Treniralo se za Jagodinu, za početak prolećnog dela, a navijači su još jednom pokazali koliko im znači voljeni klub.
Pesma od prvog minuta treninga, barjaci, bubnjevi i dlanovi. Prvotimci su naravno aplauzom pozdravili tribinu, a na njoj je bilo čak i očeva sa bebama na leđima. Da se dete odmah „navuče“ na crveno-bele boje...
Posle sat vremena treniranja Lazetić, Đorđević i ostali su napustili glavni teren „Marakane“ uz povike „šampioni, šampioni...“.
E, tako se voli Zvezda! Niko Zvezdo nema, to što imaš ti!
slika

[youtube][/youtube]
A neki bi ovakvu posetu pozelili ad imaju makar na utakmicama.

obannon
Kontakt:

Post Postao/la obannon » 26 feb 2010, 22:33

Fenomenalno
- " $...

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 27 feb 2010, 16:56

Kraj prvog dela na Marakani.Oko 15000 navijaca se okupilo na hramu fudbala.Zvezda vodi sa 1:0 golom Ignjatijevica iz slobodnjaka nakon kombinacije sa Peovicem i Bogdanovicem topovski sutirao i matirao golmana Jagodine Zecevica.
Zvezda citavo poluvreme imala incijativu i nekoliko opasnih suteva pre svega preko Lekic ali je jedno mlose sutirao glavom brzopleto,a drugi put je u poslednji trenutak gol sprecio Simancevic.Jagodina nista narocito u ovom poluvremenu jednin koji je nesta radio bio je bivsi nas igrac Ognjenovic ali je sve to bilo bez uspeha.Crvena Zvezda je uspela promasiti i penal koji po mom misljenju je i vise nego sumnjiv,Cadu je sutirao ali promasio.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 27 feb 2010, 18:02

Kraj tekme.Upisana je pobeda od 1:0 ali igra nije bila ni priblizna onoj koju smo prikazivali prosle poluseezone.Igra bezidejna samo na trenutke dobra.Najbolji po meni danas Ignjatijevic koji je i strelac gola ali ne samo zbog toga vec i zbog cinjenice da je prakticno sam probijao levu stranu jer u ovoj formaciji Pizona nije bilo klasicnog levog krila koje bi pomagalo Ignjatijevicu.Mislim da bi vec od sledece tekme Pizon trebao da se vrati igri sa 3 spica.Perovic se danas nije video,lekic je bio agilan ali isto kao da nije jutros doruckovao lopta mu se jedva odvaja od noge.Kada je usao Jevtic uneo je potrebnu svezinu u napadu i vec je to bil omalo bolje ali i dalje lose.Blazic bolje da nije ulazio u igru,takmicio se sa VIloticem koce prvi pogoditi novi semafor na Marakani. :mrgreen: Jagodina takodje losa danas samo od 50-60 minute imali su nekakvu igru i jednu dobro priliku preko Cilinseka ali lose.dakle lepu atmosferu na stadionu pokvarila je igra obe ekipe.Uglavnom bitno je da je pobeda upiasna i da smo ponovo pobegli Glodarima na +3,a igra ce se nadam se popravljati iz meca u mec.

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 28 feb 2010, 01:20

Ma nek vi bježite Partizanu 3 boda, to je najvažnije
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 01 mar 2010, 19:31

[youtube][/youtube]

Odličan klip, ali sam čuo od određene osobe da navijanje nije bilo na nivou jesenjeg dijela. Valjda se nisu još zagrijali. Ne znam, nisam bio, tako da nisam kompetentan da o tome pišem, zato sam gledao klip i uživao ;)

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 01 mar 2010, 20:55

Dobro navijanje,mada i po klipu a i ortak mi je rekao da je tu bilo dosta novih ljudi koji su bili cisto iz zezancije tu i nisu se trudili da to dobro izgleda pogoto ovaj levi deo.Ali mislim da smo i sa ovakvim navijanjem odrzali cas navijanja vecini grupa na Balkanu.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 04 mar 2010, 15:51

[youtube][/youtube]

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.