Avdija Vrsajevic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Nerminovic
Kontakt:

Re: Avdija Vrsajevic

Post Postao/la Nerminovic » 25 jun 2014, 21:15

Avdija pravi speed demon, ima covjek srce i muda. Drago mi je sto ga zabio.

:pray:
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 25 jun 2014, 21:15

Čestitke na golu!

Odavno se nisam obradovala nečijem golu, kao večeras ovom.

Avdija se uvijek čuva za velike stvari, pa to je valjda jasno. :kafa:

:)

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

Slobodas
Kontakt:

Post Postao/la Slobodas » 25 jun 2014, 21:16

Ti si nas ponos avdija ti si nas ponos ko zastava :bih: :bih:

[youtube][/youtube]
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!

kinder_jaje
Kontakt:

Post Postao/la kinder_jaje » 25 jun 2014, 21:17

Mozambik je napisao/la:
kinder_jaje je napisao/la:Ljudi moji zar mozemo toliko biti pokvareni sto ne pljujete Mujdzu jer nista nije pokazao na ovom SP ama bas nista,znam, pocet ce prica bio povredjen... pa zar nije imao vremena da se oporavii,da zapne jos vise na pripremama da dostigne fizicku spremu za ovaj rang takmicenja.
Drag mi je Avdija mnogo srcan igrac i bori se do zadnjeg atoma snage koliko god on imao propusta i gresaka nadoknadi to svojom borbom. :bih:
Jesil to upravo usporedio Mujdzu i Avdiju ?
Jesam i sta sad?

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 25 jun 2014, 21:18

kinder_jaje je napisao/la:
Mozambik je napisao/la:
kinder_jaje je napisao/la:Ljudi moji zar mozemo toliko biti pokvareni sto ne pljujete Mujdzu jer nista nije pokazao na ovom SP ama bas nista,znam, pocet ce prica bio povredjen... pa zar nije imao vremena da se oporavii,da zapne jos vise na pripremama da dostigne fizicku spremu za ovaj rang takmicenja.
Drag mi je Avdija mnogo srcan igrac i bori se do zadnjeg atoma snage koliko god on imao propusta i gresaka nadoknadi to svojom borbom. :bih:
Jesil to upravo usporedio Mujdzu i Avdiju ?
Jesam i sta sad?
Nista, idi ubi se.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 25 jun 2014, 21:21

@Mozambik +1

Ljudi, kako je život nekad okrutan, ja ovdje čitam postove raznoranih likova, a Avdija zabija na Svjetskom u Brazilu u svakom smislu te riječi. :urnebes:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

kinder_jaje
Kontakt:

Post Postao/la kinder_jaje » 25 jun 2014, 21:23

Vidim da volis da pametujes i glumis nekog ko se razumije u fudbal pa mi kazi molim te sta je Mujdza uradio na ovom SP ne govorim o kvalifikacijama nego samo o SP.

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 25 jun 2014, 21:29

Čestitam Avdi na golu, zaslužio ga je. Bio sam ponosan kada sam ga vidio kako slavi sa saigračima. Njegova reakcija poslije pogotka je sve rekla, taj momak voli Bosnu i Hercegovinu i na njegovim leđima je bio ogroman teret dugo vremena. Mislim da u najmanju ruku nije ljudski i dalje ga zayebavati i nabijati mu na nos njegove nedostatke, jer se čovjek uvijek trudi i daje 100% u dresu reprezentacije, što se ne može reći uvijek za sve igrače. Ima srce, a to je najvažnije. :cool:

JonSnow
Kontakt:

Post Postao/la JonSnow » 25 jun 2014, 21:33

Claus je napisao/la:Čestitam Avdi na golu, zaslužio ga je. Bio sam ponosan kada sam ga vidio kako slavi sa saigračima. Njegova reakcija poslije pogotka je sve rekla, taj momak voli Bosnu i Hercegovinu i na njegovim leđima je bio ogroman teret dugo vremena. Mislim da u najmanju ruku nije ljudski i dalje ga zayebavati i nabijati mu na nos njegove nedostatke, jer se čovjek uvijek trudi i daje 100% u dresu reprezentacije, što se ne može reći uvijek za sve igrače. Ima srce, a to je najvažnije. :cool:
Momak realno nije kvalitet međutim preostaje nam da ga vidimo kako bi se snašao an krilu koja mu je daleko prirodnije pozicija nego bek. I slažem se, uvijek su trud i želja tu i zbog toga ima moj respect.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 25 jun 2014, 21:37

JonSnow je napisao/la:
Claus je napisao/la:Čestitam Avdi na golu, zaslužio ga je. Bio sam ponosan kada sam ga vidio kako slavi sa saigračima. Njegova reakcija poslije pogotka je sve rekla, taj momak voli Bosnu i Hercegovinu i na njegovim leđima je bio ogroman teret dugo vremena. Mislim da u najmanju ruku nije ljudski i dalje ga zayebavati i nabijati mu na nos njegove nedostatke, jer se čovjek uvijek trudi i daje 100% u dresu reprezentacije, što se ne može reći uvijek za sve igrače. Ima srce, a to je najvažnije. :cool:
Momak realno nije kvalitet međutim preostaje nam da ga vidimo kako bi se snašao an krilu koja mu je daleko prirodnije pozicija nego bek. I slažem se, uvijek su trud i želja tu i zbog toga ima moj respect.
Znamo svi da on do sada nije imao kvalitet za prvu postavu i da je limitiran igrač, ali uvijek bih radije njega uvrstio u prvih 11 nego nekog ko navodno ima kvalitet, ali se uopće ne trudi na terenu. Slažem se da bi ga se konačno trebalo probati na krilu, jer momak je ofanzivni igrač i vidi se da nije toliko smotan u napadu. Da je dao još jedan gol ili asistirao Ibiševiću, danas bi se o njemu pisalo kao MOTM-u. ;)

xxh2o
Kontakt:

Post Postao/la xxh2o » 25 jun 2014, 21:38

Zar je trud i volja glavni kriterij da bi se igralo za reprezentaciju? Ja se iskreno nadam da mu je ovo bio oproštaj od bh dresa večeras je opet dokazao da je limitiran igrač i ako sad ne ode iz krepalog hajduka neće nikad. Nadam se da će mo na desnom beku umjesto Avde početi forsirati nekog drugog mlađeg(mozda onog Dilavera mada sam aj skeptik kada je i on u pitanju) jer je i Mujdža u "qurcu! a i godine ga polako pritišću možda može još ove kvalifikacije za EP nekako izgurati a više bogami teško.
Oni koji se pretjerano bave malim stvarima često postaju nesposobni za velike.

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 25 jun 2014, 21:39

Momak dao vise golova nego Drogba, Ronaldo i Aguero na SP
RESPECT :idea:
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

arhimed89
Kontakt:

Post Postao/la arhimed89 » 25 jun 2014, 21:40

Bravo Avdija doktore.
Licno mislim da mu nije mjesto u repci,ali sam se radovao kao da sam ja postigao :clap: :clap:

Kako ga covjek srcano proslavi,jedan od najupecatljivih trenutaka na svjetskom prvenstvu. :bih: :bih:

za ljubljenje grba kapa dole,kupio si me sa tim,i zelim ti sve najbolje u zivotu.Sto se tice repke,ustupi nekom boljem mjesto.
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 25 jun 2014, 21:43

xxh2o je napisao/la:
Zar je trud i volja glavni kriterij da bi se igralo za reprezentaciju? Ja se iskreno nadam da mu je ovo bio oproštaj od bh dresa večeras je opet dokazao da je limitiran igrač i ako sad ne ode iz krepalog hajduka neće nikad. Nadam se da će mo na desnom beku umjesto Avde početi forsirati nekog drugog mlađeg(mozda onog Dilavera mada sam aj skeptik kada je i on u pitanju) jer je i Mujdža u "qurcu! a i godine ga polako pritišću možda može još ove kvalifikacije za EP nekako izgurati a više bogami teško.
Odgovorio sam u gornjem postu, ali nije problem ponoviti. Kakvu smo korist imali od naših najboljih igrača na meču protiv Nigerije :?: Bili su bezvoljni, loše su se kretali, ili da skratim, koštali su nas prolaza zajedno s glavnim krivcem, Safetom Sušićem. Trud i volja svakako nisu glavni kriterij, ali je u 90% slučajeva presudan faktor i uvijek je bolje imati radnika na terenu koji će dati zadnji atom snage za tim, negoli šetače i potez igrače od kojih nema ama baš nikakve koristi. Naravno, ovo je samo moje mišljenje i moguće da sam pomalo subjektivan jer me Speed Demon danas kupio golom, ali sigurno da nisam daleko od istine. ;)

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 25 jun 2014, 21:49

:D :D :D :D :D
Mujdza = 5x bolji i kompletniji igrac od Avdije
Vranjes = DUPLO bolji fudbaler od Avdije.

Sa koje si ti planete. Avdija nema nista osim brzine, nista. Utrcao covjek u prazan prostor umornih Iranaca i zabi jedan gol. Koji su sve tri utakmici igrali sa istim igracima a nas Avdija svjez bio. U prvom poluvremenu promasio cijeli gol 3 m od gola.

Ibizevic
Kontakt:

Post Postao/la Ibizevic » 25 jun 2014, 21:52

hahaha zabio ga avdija pa tačno ne moram više pratiti fudbal, nema se šta više gledati. Svaka čast momku, nadam se da je ovo zadnja tekma, bio mu je lijep oproštaj :)

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 25 jun 2014, 21:53

Sagnite se Avdiji lagano svi. Covjek je naravno loš, kada igra defanzivniju poziciju.

Kad igra više prema naprijed, igra dosta bolje.

ONI TI GA PUŠE AVDIJA, AVDIJAAA, AVDIJAAAAAAAA :bih: :bih:

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 25 jun 2014, 21:53

Ibizevic je napisao/la:hahaha zabio ga avdija pa tačno ne moram više pratiti fudbal, nema se šta više gledati. Svaka čast momku, nadam se da je ovo zadnja tekma, bio mu je lijep oproštaj :)
Nadaj se ti nadaj. :D :D

stampy

Post Postao/la stampy » 25 jun 2014, 21:55

.
Zadnja izmjena: stampy, dana/u 20 feb 2017, 11:43, ukupno mijenjano 1 put.

xxh2o
Kontakt:

Post Postao/la xxh2o » 25 jun 2014, 21:57

Meni je nesvatljivo kako ljudi mjenjaju mišljenje samo nakon jedne utakmice, i to realno gledajući protiv ekipe koja da je u Evropi ne bi bila blizu plasmana na Svjetsko već bi bila negdje u rangu Albanije, Austrije i sličnih ekipa. Generalno gledajući Avdija je za mene KLOC što je dokazao dosad bezbroj puta kada smo igrali protiv imalo jačih protivnika,čak što više i večeras je imao dva slučaja kada mu čista lopta bježi iz nogu a da ne govorim o njegovim strašnim centaršutevima što bi trebala biti valjda glavna odlika bek/krilnih napadača. Koliko me sjećanje služi osim onog centaršuta na početku kada je pronašao edina sve ostalo je završavalo na nozi/glavi iranaca tako da osim gola koji je postigao mene nije očrao i ne vidim više razloga da ga se gura ako se sad ne proda nece nikad .
Oni koji se pretjerano bave malim stvarima često postaju nesposobni za velike.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bordo10, HariTz, Sheyi i 17 gostiju.