Safet Sušić - Pape

MostaracVelezovac
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la MostaracVelezovac » 25 jun 2014, 20:22

tepsija je napisao/la:Kažu na HRT-u da Safet ide u Tursku.
Nasljeđuju ga Vaha,Duško Bajević,Sergej Barbarez ili Mehmed Baždarević.
Ide snimka na HRT 2...skraćena.
Amin ja Rabbi - bilo ko da ga naslijedi.

Da ga Abdulah Ibrakovic naslijedi - bolji je nego ovaj kreten. Pa da bude na press konferencijama: "igramo lijepo za oko" "od noge do noge" :urnebes:
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

ZahaKING
Kontakt:

Post Postao/la ZahaKING » 25 jun 2014, 20:23

Henderson je napisao/la:Slavlje može da počne a i deratizacija također. :bih:
Ja ti opet kažem, pacovima to ništa ne može..još ćeš pisati..
Bez dlake na jeziku dok su cure depilirane.
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 25 jun 2014, 20:23

Safet Sušić: Eh, da nam nisu poništili čist gol Edina Džeke
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

robijas_Ri
Kontakt:

Post Postao/la robijas_Ri » 25 jun 2014, 20:24

Safet izgledao kao da ce dat ostavku a sad koda se predomislio kosto se predomislja za taktiku :D. Uglavnom ako Safet htjedne ostat mislim da ce mu ovi iz Saveza to i omoguciti...

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 25 jun 2014, 20:25

Amateru marš iz svetinje.
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 25 jun 2014, 20:25

voltron30 je napisao/la:Najgore što ljude zavara jedna pobjeda i zaborave na sve idiotarije koje nam ova ubleha servira godinama. I sada mu kao treba produžiti ugovor da nas handri u zdrav mozak i vjerovatno upropasti kvalifikacije, jer za razliku od prošlih u ovim imamo mnogo yebenije protivnike od Litve, Latvije i Lihtenštajna!
Nema sta zavarati - Pape je najslabija karika BH repke - ako sam ista naucio ovo SP, to sam naucio.
Kenjac jedan glupi.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 25 jun 2014, 20:25

.
Zadnja izmjena: bparena, dana/u 27 jun 2014, 18:34, ukupno mijenjano 2 puta.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 25 jun 2014, 20:25

Nerminovic je napisao/la:
slika

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 25 jun 2014, 20:26

Nerminovic je napisao/la:
Ne shvata on da je pogrijesio taktikom i da smo na terenu izgledali ko pobacani krompir, vecim djelom utakmice.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

1988risha
Kontakt:

Post Postao/la 1988risha » 25 jun 2014, 20:27

Pape je svoj cilj ispunio :

Argentina nam nije dala vise od 2 gola,što je bio cilj prije odlaska na SP...
Igrači Germanije i Hajduka su svi bili u izlogu...
Osramotili se nismo...
Pobijedili smo ekipu koja je na nivou Latvije...

Sad treba naći neku budalu koja će mu ponuditi ugovor u nekom klubu...

A Avaz ce tek sad zestoko da piše kako su nas sudije zayebale a Pape briljirao...
Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 25 jun 2014, 20:28

Ja ne mogu da vjerujem da smo sa jednim porazom, od Nigerije, zaboravili svako dobro koje nam je Pape donio ( prvi put na SP, jedna od najboljih odbrana Evrope, jedan od najefikasnijih napada u Evropi, Adidas opremu, ljepljenje Panini albuma sa našim igračima, dolazak trofeja SP u Bosnu i slikanje sa njim... )...
Ne mogu da vjerujem koliko debila i primitivaca živi u ovoj zemlji. Ako ne produže ugovor sa Papetom samo uletiti na teren i prekinuti meč ili bojkotovati utakmice.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 25 jun 2014, 20:29

Henderson je napisao/la:Ja ne mogu da vjerujem da smo sa jednim porazom, od Nigerije, zaboravili svako dobro koje nam je Pape donio ( prvi put na SP, jedna od najboljih odbrana Evrope, jedan od najefikasnijih napada u Evropi, Adidas opremu, ljepljenje Panini albuma sa našim igračima, dolazak trofeja SP u Bosnu i slikanje sa njim... )...
Ne mogu da vjerujem koliko debila i primitivaca živi u ovoj zemlji. Ako ne produže ugovor sa Papetom samo uletiti na teren i prekinuti meč ili bojkotovati utakmice.
:rol:

Jupiiiii lijepili smo sličice, doš'o nam je trofej.

Kakav merhametlija, prestrašno.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 25 jun 2014, 20:29

uvalio nam Avdiju i TSS, Safet ostaje sleketor, Emir kapiten, jbm ti pobjedu :thumbdown: :thumbdown: možda se Misketa riješe, al tu poziciju neće dobiti Sanjin Prcić nego TSS :cry:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Chapman
Kontakt:

Post Postao/la Chapman » 25 jun 2014, 20:29

Što je najgore, većina i dalje misli da su za poraz krive sudije, Safet je i dalje onaj koji nas je odveo na SP, nedodirljiv.. Daj Boze da sam u krivu i da dobije zasluzeni otkaz.
Henderson je napisao/la:Ja ne mogu da vjerujem da smo sa jednim porazom, od Nigerije, zaboravili svako dobro koje nam je Pape donio ( prvi put na SP, jedna od najboljih odbrana Evrope, jedan od najefikasnijih napada u Evropi, Adidas opremu, ljepljenje Panini albuma sa našim igračima, dolazak trofeja SP u Bosnu i slikanje sa njim... )...
:rol:

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 25 jun 2014, 20:29

Henderson je napisao/la:Ako ne produže ugovor sa Papetom samo uletiti na teren i prekinuti meč ili bojkotovati utakmice.
To je to ! Ne damo Papeta ! :bih:

:facepalm:
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 25 jun 2014, 20:30

Ti si puko ili se drogiraš.Trećeg nema.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

1909
Kontakt:

Post Postao/la 1909 » 25 jun 2014, 20:31

I sta je konju falilo da igra i prve dvije utakmice s dva beka i dva krila k'o svaka normalna ekipa.
:problem:

nisko
Kontakt:

Post Postao/la nisko » 25 jun 2014, 20:31

Safete ispunio si bratov zadatak prodat ces Avdiju i bratica .. Odlazi iz svetinje sada ... pljuc
JA VOLIM SAMO VELEŽA ALKOHOL I ŽENE NIŠTA VIŠE U ŽIVOTU NE ZANIMA MENE!!!

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 25 jun 2014, 20:31

tepsija je napisao/la:
Ti si puko ili se drogiraš.Trećeg nema.
hodzicu nam dzini obuzeli
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

1988risha
Kontakt:

Post Postao/la 1988risha » 25 jun 2014, 20:31

De se živ bio odloguj... Najbolja odbrana od kad je Safet doš'o :facepalm: :facepalm: :facepalm:

6-2 Portugal
3-0 Romania... hoćemo li još pisat ili da ostanemo na 4 GOLA ZA 45 minuta od U.S.A.
Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.