bjez babistrikboy je napisao/la:Najbolje bi bilo da zijanimo

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
bjez babistrikboy je napisao/la:Najbolje bi bilo da zijanimo
danas su bila 2 prvi u pola 10 ujutru drugi u pola 4 poslijepodne...e sad ne znam jel i sutra istosamir_tm87 je napisao/la:i ja bi rado dosao na trening da znam u koliko je sati???
znal ko imal sutra i u koliko??
Kada govoris vec o sponzorima, nesto mi cudno. Kad smo imali sponzora Bosnalijek 2003/2004 ili tako nekad imali smo velike uspjehe u PL i u evropi, a sada ako sam dobro primjetio, Veležu je sponzor također Bosnalijek, a njima ide jako dobro. kako rekoh malo cudno_forzamilan_ je napisao/la:ma da je taj kup osvojiti onda bi imali prolaz u europu i malo bi i sponzorski profitirali.
Ja bas rijetko psujem.Nemoj nas sve u isti kospile87 je napisao/la:Uf jest se razvuko ovih par dana u picku materinu, subota dolina cupova i povratak psovaca sa svjevera
Jugoistok su hadziciWert je napisao/la:Ma Košpicari su zakon, jugo-istok
Svi ste vi isti123456 je napisao/la:Ja bas rijetko psujem.Nemoj nas sve u isti kospile87 je napisao/la:Uf jest se razvuko ovih par dana u picku materinu, subota dolina cupova i povratak psovaca sa svjevera![]()
Nece...nije nase djete...bistrikboy je napisao/la:Svi ste vi isti123456 je napisao/la:Ja bas rijetko psujem.Nemoj nas sve u isti kospile87 je napisao/la:Uf jest se razvuko ovih par dana u picku materinu, subota dolina cupova i povratak psovaca sa svjevera![]()
![]()
Hocel se i ovom novom golmanu zvizdat' i yebavat stosta?Sta mislite,jel zasluzio,primio gol od Slobode
Ma bekric il bucanbistrikboy je napisao/la:Naci ce sjever nekog novog pulena,ja tipujem na Stanu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.