kakav crni zahirovic nema mjesta ni na tribine u cvajteNeutral je napisao/la:Mnogo puta sam ga spominjao, moguće da sam i pretjerao. Uglavnom nisam ga prozivao kompletno zbog njegovog fudbalskog znanja nego zbog toga što ima prednost nad nekim igračima koji su zaslužili zbog doprinosa biti dio tima u Brazilu (Zahirović, pa kao nadolazeća naša zvijezda Prcić).
Uglavnom, kupio me večeas sa trčanjem, zalaganjem i emocijama poslije utakmice. Tek je dio tima i odmah ga je ispadanje toliko pogodilo, znači voli BiH i to mi je najvažnije.
Tino-Sven Sušić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- master1015
- Kontakt:
Re: Tino-Sven Sušić
Jos mislim da nema mjesta u ekipi, ali nije uopce lose odigrao kad je usao protiv Nigerije. Sto vec, pokusavao je da proigra taj zadnji pas par puta, nesto sto se nije pokusavalo cijele utakmice, kao da su nam se vezni igraci bojali greske.
Uglavnom, kad mu amidza otidje, ne vidim razlog zasto bih i on trebao biti dozivotno otpisan. Nije uopce los i jako je mlad. Za siri spisak.
Uglavnom, kad mu amidza otidje, ne vidim razlog zasto bih i on trebao biti dozivotno otpisan. Nije uopce los i jako je mlad. Za siri spisak.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
- hogarstrasni
On treba da ide s amidzom. To je pitanje rasciscavanja Susicevog smeca i okretanja nove stranice !Pirke je napisao/la:Jos mislim da nema mjesta u ekipi, ali nije uopce lose odigrao kad je usao protiv Nigerije. Sto vec, pokusavao je da proigra taj zadnji pas par puta, nesto sto se nije pokusavalo cijele utakmice, kao da su nam se vezni igraci bojali greske.
Ako u iducoj polusezoni, kao ofanzivni vezni, bude zabijao , asistirao , bude najbolji igrac Hajduka ...onda ga uzeti u obzir.
Treba da se dokaze, a nije nikada , dosao je cistim lazima i nepotizmom, zato treba da ide !
SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!
Pa to i ja kažem... Sad za sad, nema mjesta u reprezentaciji, ali ne smijemo ga otpisati doživotno...hogarstrasni je napisao/la:On treba da ide s amidzom. To je pitanje rasciscavanja Susicevog smeca i okretanja nove stranice !Pirke je napisao/la:Jos mislim da nema mjesta u ekipi, ali nije uopce lose odigrao kad je usao protiv Nigerije. Sto vec, pokusavao je da proigra taj zadnji pas par puta, nesto sto se nije pokusavalo cijele utakmice, kao da su nam se vezni igraci bojali greske.
Ako u iducoj polusezoni, kao ofanzivni vezni, bude zabijao , asistirao , bude najbolji igrac Hajduka ...onda ga uzeti u obzir.
Treba da se dokaze, a nije nikada , dosao je cistim lazima i nepotizmom, zato treba da ide !
Sent from my C6506 using Tapatalk
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
moze li mi neko reci koju zapravo poziciju ovaj tino igra? Racuna se ko defanzivni, u repki igra centralnog i u zadnjoj tekmi ofanzivnog veznog, jos jedino napadac nije. Al sad bez zeze pitam.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
Sutra lijevi bek.DeeWa je napisao/la:moze li mi neko reci koju zapravo poziciju ovaj tino igra? Racuna se ko defanzivni, u repki igra centralnog i u zadnjoj tekmi ofanzivnog veznog, jos jedino napadac nije. Al sad bez zeze pitam.
Vrsajevic je bio napadac tako da Svino nemoze. Bez zeze, ziva istina, na par spiskova je bio napadacDeeWa je napisao/la:moze li mi neko reci koju zapravo poziciju ovaj tino igra? Racuna se ko defanzivni, u repki igra centralnog i u zadnjoj tekmi ofanzivnog veznog, jos jedino napadac nije. Al sad bez zeze pitam.
- Ponos Torina
- Kontakt:
Tino je "plakao"
samo zato sto nije dao gol,zna da se nece dobro prodati

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Meni je iskreno malo zao momka jer u par navrata, za ovo malo vremena sto je dobio da igra, je pokazao da ima talenat i da bi mozda bio dobar za klupe. Nije on kriv nit je birao ko ce mu biti ptac, a ko amidza.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Sta je pokazao? Pa Tino nije mogao ni u Hajduku dobiti ugovor, u januaru 2012 je **** s probe, ni telefonski razgovor nije dobio. Odjednom u julu pade ugovor i Tino "pogodi" da ce novi clan Hajduka Avdija postati reprezentativac. Preko reprezentacije gradio ovo malo karijere sto ima, nista bolji od Petra Jelica i slicnim. Poserem se i na njega, znao je on dobro sta ovo znaci kad je s Babom dogovorio minutazu u Brazilu i tako zajedno s Vrsom i kopiletom Hadzicem otjerao Prcica, Zukanovica i Rahimica.soccerfan je napisao/la:Meni je iskreno malo zao momka jer u par navrata, za ovo malo vremena sto je dobio da igra, je pokazao da ima talenat i da bi mozda bio dobar za klupe. Nije on kriv nit je birao ko ce mu biti ptac, a ko amidza.
Sta je, nisu oni krivi sto su tu, mogli su fino reći "Neću, nemam kvalitet i ne zaslužujem poziv" 

Nije ni Nedzad Brankovic kriv sto su ga postavili na poziciji gdje je bioSheyi je napisao/la:Sta je, nisu oni krivi sto su tu, mogli su fino reći "Neću, nemam kvalitet i ne zaslužujem poziv"

Imali ovaj seku ili amidzisnu, da je pozdravimo!

Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
Znam da ima mladjeg brata. Zove se, vjerovali ili ne, Sven Susic. Znaci samo Sven.gringobih je napisao/la:Imali ovaj seku ili amidzisnu, da je pozdravimo!![]()
![]()

Koje seljacine jbt
preuzeo je i kornere izvodit umjesto pjanica. Ako ovako nastavi amidza ce mu dat sve prekide i kapitensku traku.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
Za sad svaki korner je bio odlican
Muftic,Brozovic,Biogradlic,Fazlagic,M.Bajic,Muzurovic,Siljkut,Prljaca,Prodanovic,Antic,Ferhatovic,V. Musemic,S.Vujovic,Musovic,Vidovic,Susic,Sljivo,Pasic,Jozic,Janjos,Kapetanovic,H.Musemic,Hadzibegic,Turkovic
Ajmo pljujte momka zbog prezimena.
Fino je odigrao za sad.
Fino je odigrao za sad.
Nad tobom sunce najljepše sja
Omaklo mu se pa je odigrao neloše protiv nekog tamo Irana. I šta sada? Da mu se da kapetanska vrpca? Čovjek ni u Hajduku nije standardan. Nekima je potrebno 40 minuta igre protiv Irana da ih zaslijepi. Ma doviđenja.
- donniedarko
- Kontakt:
Konacno je razbio predrasude o sebi. Danas je konacno dokazao da je ipak nogometas i zna napraviti pas. Zalsuzuje mjesto
I ja idiot mislio da Prcic zna dodati loptu 

Jedno je sigurno da nije najgori igrač među ova 23, što ne znači da je zaslužio poziv. 

Trenutno korisnika/ca: Anoniman, Beduin, bhfanatic14, CAGarfia, DjaniTarik, emir79, galia95, Google Adsense [Bot], iluzija, JackW, Ledara, Shogun, signalidunapark i 101 gost.