Fantasista je napisao/la:Šta je sad, ne valja vam ni Senad. Boli vas istina, lijepo vam je Maki rekao, obični "no lajferi" koji dan i noć provode na forumu, u životu ništa nisu napravili. I dalje vi pišite, nekome će vaše mišljenje da bude bitno, al u qrcu!
Fantasista je napisao/la:Šta je sad, ne valja vam ni Senad. Boli vas istina, lijepo vam je Maki rekao, obični "no lajferi" koji dan i noć provode na forumu, u životu ništa nisu napravili. I dalje vi pišite, nekome će vaše mišljenje da bude bitno, al u qrcu!
pa sta ces onda ti na forumu
marjane jesi li ovo ti ?
nije ovo jedini forum i neke stvari u pravu je Marjan. Sto se Dzeke tice isfurali ste me maksimalno pojedinci zaboravili ste sve sto je covjek uradio za BiH u i van nogometa.
Jedino mi prijateljske igramo u najjcem sastavu a na SP daj Safetove igrace da se prodaju
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Ne valja mi link...ako netko ima link koji valja...hvala
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"