25.06.2014. BIH - IRAN
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_,doci
Re: 25.06.2014. BIH - IRAN
Ovako nas isto karaju i vlastodršci u državi. Samo što je ovdje teže zamaskirati. Maske su večeras definitivno pale. Sva jad i bjeda Safeta Sušića je ogoljena. Nepotistička hračka u lice kompletnoj naciji.
Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus
@Marjane, pošalji pp, pa da ti nešto objasnim 
Imas li dozvolu od Marijana da to napises.suhi je napisao/la:I nismo uspjeli u zivotuHead je napisao/la:Alo mi smo "Nou badiy" tipovi![]()
![]()
Kaze frajer da nece dozvoliti da se to prica.
1946
Rece nam covjek koji nije uspio ni na jednoj televiziji i koji putuje po Brazilu o tudjem trosku i redovno lize se sa igracimasuhi je napisao/la:I nismo uspjeli u zivotuHead je napisao/la:Alo mi smo "Nou badiy" tipovi![]()
![]()
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- Consigliere
- Kontakt:
Narkoman

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Šta DŽeko neće da daje izjave za nase medije pa jeli ga stid sta on misli ko je i sta je pa kakve mi to igrace imamo joj sta je ovo danas.
Čita forum kloc, kekeke. 
suhi je napisao/la:I nismo uspjeli u zivotuHead je napisao/la:Alo mi smo "Nou badiy" tipovi![]()
![]()
NK Bratstvo Bosanska Krupa
Nottingham Forest FC
"Gudison Park jе njihova tvrđava, njihov dom. Nе trеba im vеći, jеr imaju ono što su nеki olako ispustili – osеćaj pripadnosti nеčеmu što trajе 122 godine. Trajaćе i daljе."
Nottingham Forest FC
"Gudison Park jе njihova tvrđava, njihov dom. Nе trеba im vеći, jеr imaju ono što su nеki olako ispustili – osеćaj pripadnosti nеčеmu što trajе 122 godine. Trajaćе i daljе."
- tyler durden
- Kontakt:
akisarajevo92 je napisao/la:Sad je public![]()
[youtube][/youtube]
izjelee te drogeeee, izjeleee te drogeeeee druze !
Nemas njegovu dozvolu da to napisesConsigliere je napisao/la:Narkoman![]()
![]()
Daj Boze da face ne prenosi vise nijednu tekmu BiH da ga ne slusam kako se dere..
pesticidi,pesticidi.tyler durden je napisao/la:akisarajevo92 je napisao/la:Sad je public![]()
[youtube][/youtube]
izjelee te drogeeee, izjeleee te drogeeeee druze !
1946
razligu marjane !Steph je napisao/la:Čita forum kloc, kekeke.
zamisli pobjedimo s ovim sastavom bokte a baš imam osjećaj ko da ćemo uzet ne znam koji mi je qrc
Marjan će nekome zabraniti pravo na slobodu govora, nije ti ovo sfrj 
- Fantasista
- Kontakt:
Šta je sad, ne valja vam ni Senad. Boli vas istina, lijepo vam je Maki rekao, obični "no lajferi" koji dan i noć provode na forumu, u životu ništa nisu napravili. I dalje vi pišite, nekome će vaše mišljenje da bude bitno, al u qrcu!
Umjesto da se dostojanstveno oprostimo sa SP, gospodin Susic nam je priredio ekipu s kojom nam prijeti debakl.
Ne gleda mi se utakmica. A ovoliko dugo smo cekali na takmicenje...
Ne gleda mi se utakmica. A ovoliko dugo smo cekali na takmicenje...
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Ruzno i tuzno je ovo reci, ali za bolje sutra naseg fudbala najbolje bi bilo da nas Iran pregazi danas.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
- Principatus
- Kontakt:
Marijane dupelizac popussiiii nam gaaaa, nismo u Sjevernoj Koreji, dodji pa uradi nesto od svog zivota, porucuje je ti "no lajfer" ciji life nikad neces imati.akisarajevo92 je napisao/la:Sad je public![]()
[youtube][/youtube]
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Gde ste misevi, gde ste akumulatori, gde ste zohari, gde ste tuchci i prasnici, gde steeeeeee! 
FK Željezničar
Chelsea FC
Chelsea FC
Uj Marjan čita ovo hahhah
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Kao i tvoje "no lajferu"Fantasista je napisao/la:Šta je sad, ne valja vam ni Senad. Boli vas istina, lijepo vam je Maki rekao, obični "no lajferi" koji dan i noć provode na forumu, u životu ništa nisu napravili. I dalje vi pišite, nekome će vaše mišljenje da bude bitno, al u qrcu!
Kako papak zna sta se pise,a ne cita forum ...
Zadnja izmjena: harry_90, dana/u 25 jun 2014, 17:51, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.