Desavanja unutar reprezentacije
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Desavanja unutar reprezentacije
Raja, sta mislite da nije Velid mislio na Senijada kad je reko smecar? Mislim da nebi koristio te rijeci da su Spaha ili Dzeko u pitanju.. Cujete sta kaze kao da je Pape imo muda izbacio bi ga.. nesto slicno..
U glavnom. Vrijeme za promjenje. Prvo sa Susicem pa onda sa kadrom.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Kakav skandal...
Igor Kristić dakle komentira utakmicu iz Salvadora... I naravno Muhamed Konjić
Mislim da je mislio na Spahića kada je rekao "smećar", jer je o njemu govorio u tom trenutku

Mislim da je mislio na Spahića kada je rekao "smećar", jer je o njemu govorio u tom trenutku

Re: Sv: Desavanja unutar reprezentacije
Ibro nema nikakvu moc u ekipi da bilo sta zavisi od njegovog izbacivanja. Mislio je na Spahica 100%. Onim klosarima sa FTV-a i njima slicnim nista na vjerujem, ali Velid je dobar covjek i patriota. Nece on bez razloga to pricat.sajo10 je napisao/la:Raja, sta mislite da nije Velid mislio na Senijada kad je reko smecar? Mislim da nebi koristio te rijeci da su Spaha ili Dzeko u pitanju.. Cujete sta kaze kao da je Pape imo muda izbacio bi ga.. nesto slicno..
Sent fra min GT-I9100 via Tapatalk
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Raspad sistema. 

joj spahicu sto nisi za Hrvatsku ostao igrati tu si rodjen 

FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
e sad, ko je ta "budala i smetljar" kojeg pominje Spaho....na koga li je mislioBosniacum Lilium je napisao/la:[youtube][/youtube]

Jadan Spaho, ne bi mu bio u koži sad.

Džeko ili Spahić.let3 je napisao/la:e sad, ko je ta "budala i smetljar" kojeg pominje Spaho....na koga li je mislioBosniacum Lilium je napisao/la:[youtube][/youtube]
Ko izgubi dobitak, dobije gubitak.
-
- Kontakt:
Pretpostavljao sam da se moze desiti da izbacimo sami sebe ali vise onako s neke tacke neiskustva. Al ako je istina imalo da su se uspjeli zakaciti na SP onda stvarno ne znam kolko mozes biti glup, lud i bezobrazan..Tko god je odgovoran za narusavanje atmosfere ne bi trebao biti dio tima za EU kvalifikacije..
- Centre forward
- Kontakt:
Koji majmuni i retardi. Zaista mi je žao što ovakve ružne riječi moram da upotrijebim za neke od naših reprezentativaca. Svoje pubertetske svađe i nesuglasice nisu mogli da ostave tih mjesec dana, ispostaviće se rekreativnog puta. Imam osjećaj da neki niži primat pravi debalans u našoj ekipi. Žalosno, ovo nema nigdje.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Koliko sam se radovao SP u Brazilu i prvom nastupu naše Jedne jedine na Mundijalu toliko mi nakon Nigerije postaje drago što se sve ovo izdešavalo i što stvari za koje je čaršija znala, samo je radi mira u kući šutila i trpila. Ako će ovo što slijedi da bude neki vid reformi i promjena kao sa Savezom onda neka se sve zakuha i stvari ispod tepiha izađu na vidjelo. Volio bih da navijači i narod budu ujedinjeni ne treba se dijeliti na Spahine, Džekine, Begine ili Vedine simpatizere, ko je bio profesionalac i imao pravi pristup prema repki svaka mu čast, ko nije njemu na čast i obraz. Boga molim da mediji napokon budu u službi onog za šta su plaćeni i da proradi novinarska etika, a ne da budu (pot)kupljeni za burek i jogurt ili ti ga za putovanja i letove na račun Saveza ili pojedinih igrača. Ako će nam iznošenje svog prljavog veša za sva vremena pojedince razotkriti i pokazati njihova lica prvi odobravam. Vrijeme je da stvari iza kulisa repke koje su gurane pod tepih radi baraža, kvalifikacija, SP napokon budu dostupne javnosti. Očekujem da svi mediji-portali budu udruženi i zajednički ovo istjeraju do kraja časno i pošteno, samo uz dokaze i činjenice, nikoga blatiti niti na ružan i nizak način prozivati. Vjerujem i znam da u ovoj BiH ima dovoljno časnih i poštenih novinara koji će da preuzmu teret ovog teškog zadatka razotkrivanja dešavanja u i oko repke.
Očekujem od Saveza i prvog čovjeka istog Begića da pokaže da je dorastao funkciji koju nosi i bude jedan od glavnih ljudi koji će ovo da počisti zajedno sa IO. Ako ste se znali slikati i keziti na račun prolaska repke u SP možete sada i zasukati rukave i krenuti u obračun sa pojedincima koji su od repke napravili cirkus.
Možda nam ovo bude dobra opomena da više ne smijemo mirno da gledamo na negativne stvari koje nam se dešavaju prvo u fudbalskoj repki pa onda i u drugim selekcijama i sportovima. Dosta je nepotizma, klanova, jaranskih talova i čega sve ne. Ubuduće na svaki vid neregularnosti pa makar to bio i izbor flaširane vode za treninge treba burno i glasno reagovati. Niko i ništa ne smije biti ispred svetog dresa i grba, svako ko dolazi na pripreme repke da to izvršava u skladu sa statutom i kodeksom ponašanja. Ako u klubu nemaju šta raditi u klubovima-kafićima iza 23h onda isto važi i za repku. Ako su dobili slobodno večer u 00.00 svi u hotelu, a ne neki spavaju, a drugi uživaju do ranih jutarnih sati uz obilje alkohola i narodnih pjevačica. Sjetite se samo afere kad je Bild objavio slike igrača Schalke-a pa i našeg Kolašinca, e tako trebamo i mi raditi ako si sreo igrača u kasna doba uslikaj ga i sutra objavi na naslovnicu i podijeli sa kolegama. Nikom pardona i oprosta, ako igraš za repku onda joj pristupi kako Bog zapovijeda, a ne da dolazak na pripreme bude izgovor da pobjegneš od kluba i provedeš se za tih 5-7 dana.
Znam da će narednih mjesec-dva biti vatreno i da će se aktivirati svi privremeno ugašeni vulkani, ali moramo i trebamo ostati ujedinjeni, istjerati do kraja na čistinu i u naredne kvalifikacije krenuti sa zdravom atmosferom u i oko repke. Igrači su prolazni, repka ostaje ZAUVIJEK.
Očekujem od Saveza i prvog čovjeka istog Begića da pokaže da je dorastao funkciji koju nosi i bude jedan od glavnih ljudi koji će ovo da počisti zajedno sa IO. Ako ste se znali slikati i keziti na račun prolaska repke u SP možete sada i zasukati rukave i krenuti u obračun sa pojedincima koji su od repke napravili cirkus.
Možda nam ovo bude dobra opomena da više ne smijemo mirno da gledamo na negativne stvari koje nam se dešavaju prvo u fudbalskoj repki pa onda i u drugim selekcijama i sportovima. Dosta je nepotizma, klanova, jaranskih talova i čega sve ne. Ubuduće na svaki vid neregularnosti pa makar to bio i izbor flaširane vode za treninge treba burno i glasno reagovati. Niko i ništa ne smije biti ispred svetog dresa i grba, svako ko dolazi na pripreme repke da to izvršava u skladu sa statutom i kodeksom ponašanja. Ako u klubu nemaju šta raditi u klubovima-kafićima iza 23h onda isto važi i za repku. Ako su dobili slobodno večer u 00.00 svi u hotelu, a ne neki spavaju, a drugi uživaju do ranih jutarnih sati uz obilje alkohola i narodnih pjevačica. Sjetite se samo afere kad je Bild objavio slike igrača Schalke-a pa i našeg Kolašinca, e tako trebamo i mi raditi ako si sreo igrača u kasna doba uslikaj ga i sutra objavi na naslovnicu i podijeli sa kolegama. Nikom pardona i oprosta, ako igraš za repku onda joj pristupi kako Bog zapovijeda, a ne da dolazak na pripreme bude izgovor da pobjegneš od kluba i provedeš se za tih 5-7 dana.
Znam da će narednih mjesec-dva biti vatreno i da će se aktivirati svi privremeno ugašeni vulkani, ali moramo i trebamo ostati ujedinjeni, istjerati do kraja na čistinu i u naredne kvalifikacije krenuti sa zdravom atmosferom u i oko repke. Igrači su prolazni, repka ostaje ZAUVIJEK.

Ne vidim u savezu nekog osim Kuline da se suprostavi kabadahiji i klanu, Baković i Begić su pi.čkice koje im nisu smjeli naredit da idu u Zenicu trenirat
To je bila odluka selektora, kakve veze imaju predsjednik i sekretar saveza sa tim ?lisander je napisao/la:Ne vidim u savezu nekog osim Kuline da se suprostavi kabadahiji i klanu, Baković i Begić su pi.čkice koje im nisu smjeli naredit da idu u Zenicu trenirat
Ko izgubi dobitak, dobije gubitak.
osvrni razabu na temu emira spahica pa ce ti se sve samo kazati, čovjek j.ebe mater Bakovicu sto nije dao FACE tv da prenosi SP, ne smije im niko ništa, al nadam se da ce se i to promjeniti, još plus tu je i Pilav **** sudijskoBabayaro je napisao/la:To je bila odluka selektora, kakve veze imaju predsjednik i sekretar saveza sa tim ?lisander je napisao/la:Ne vidim u savezu nekog osim Kuline da se suprostavi kabadahiji i klanu, Baković i Begić su pi.čkice koje im nisu smjeli naredit da idu u Zenicu trenirat
- tyler durden
- Kontakt:
Jusuf Becirovic
June 23
IMAO SAM PETICU IZ GEOGRAFIJE ALI NEMOGU DA SKUZIM DA JE INNZBRUCK U BRAZILU NESTO NISAM SIGURAN???????
slikovito nema sta

June 23
IMAO SAM PETICU IZ GEOGRAFIJE ALI NEMOGU DA SKUZIM DA JE INNZBRUCK U BRAZILU NESTO NISAM SIGURAN???????
slikovito nema sta

.
Zadnja izmjena: bparena, dana/u 27 jun 2014, 18:37, ukupno mijenjano 1 put.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
.
Zadnja izmjena: bparena, dana/u 27 jun 2014, 18:37, ukupno mijenjano 2 puta.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Norm da je Begićbparena je napisao/la:Ko sad laze - Velid ili Begic ???![]()
http://sportsport.ba/bh_fudbal/begic-ni ... uce/134434" onclick="window.open(this.href);return false;

Bez dlake na jeziku dok su cure depilirane.
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D
Ajde, ajde, svako selo ima neku babu što voli da stvara haos-situacije i kroji priče po svojoj mašti pa tako ona razglasi po selu da je izbio neki belaj u tvojoj familiji (a on se nije desio) pa sad seljani mlate do mile volje. "jel tako? jest!"ZahaKING je napisao/la:Norm da je Begićbparena je napisao/la:Ko sad laze - Velid ili Begic ???![]()
http://sportsport.ba/bh_fudbal/begic-ni ... uce/134434" onclick="window.open(this.href);return false;i u tvojoj kuci/familiji kad je neki belaj, nećete po selu to pričat nego se krije
jel tako? jest!
Ima i to, al' kad se to stalno dešava, i kad neke stvari imaju uporište, ne može biti da baba laže.
Npr. pravdanje po fejsu ukazuje na to. Svi se pravdamo bez da nas upitaju, kad smo grešni!
Npr. pravdanje po fejsu ukazuje na to. Svi se pravdamo bez da nas upitaju, kad smo grešni!
Bez dlake na jeziku dok su cure depilirane.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, ArtemisFowl, bhfanatic14, Bing [Bot], BlackRiver1987, CAGarfia, DjaniTarik, Goalgetter, JackW, legendarnadruga, MrPink, Sheyi, Vanja8 i 76 gostiju.