AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

recoba20
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la recoba20 » 25 jun 2014, 10:25

Skoro sam pa siguran da iturbe nece u juventus jer kad je dolazio u italiju bila je opcija verona ili inter i pristao je kao sto znamo na veronu. Kad su ga pitali zasto, rekao je zato sto verona igra 433 a on jedino zna igrati poziciju desnog krilnog napadaca. Sa inzaghiem i milan ce biti 433 dok je juventus i dalje vezan za svoju 352 kao nazalost i inter. Sretno sa kupovinom, valjat ce on svakome ko ga dovede

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 25 jun 2014, 10:27

Sabahajurllah evo novih vijesti ! :thumbup:

CdS reports that Milan (again) are interested in signing Damião. They estimate that he would cost €11m (he's partly owned by Doyen Sports).
Robinho could also be included in the deal for Damião. [CdS] :njanjanja:

Milan are again being linked Vrsaljko. He could join Milan if Abate is sold (for at least €8-9M). [CdS]
:thumbup: :njanjanja:

Corriere della Sera reports that Inter are considering to hire Seedorf as their coach.
Seedorf has already contacted Zanetti and Ausilio to talk with them about joining Inter, according to Corriere della Sera.
:hmmmmm:
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 25 jun 2014, 11:26

Wenger: "It's not true that we're interested in signing Balotelli." :kafa:

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 25 jun 2014, 12:09

Damiao nije loš, pogotovo ako bi se usput mogli riješiti Robinja.
Al dzaba sad razne priče o napadačima kad Balotelija neće niko. Trebali su oni njega prodat prije prvenstva, ukoliko je i tada bilo pravih ponuda.
Abatea treba prodati ako je istina da ga PSG zeli i dovesti Darmiana.
I silju su trebali utrpat Realu dok je bio vakat, jer svojim igrama samo umanjuje vrijednost iz dana u dan.
Darmian i Santon bi bili sasvim pristojni bekovi a trebali bi koštati manje nego što bi se uzelo za Abatea i Silju.
Dzaba se nadamo Iturbeo, dok mi čekamo hocel Kaka otić drugi ce iskoristiti priliku i ugrabiti ga. I Kaka sere, koji qrac mora čekati kraj mjeseca da se izjasni, pa valjda si već donio odluku i reci odmah da ljudi znaju.

Edit:
Što se tiče Sedorfa, ako ima istine u ovome (a mislim da nema) ovim potezom bi samo povrijedio navijače Milana, a ne one koje on zeli da povrijedi. Njih treba ganjati na sudu, uzeti im svaki euro koji moze i to je to. Nisam bio za njegovo dovođenje (tada je trebalo dat priliku Inzaghiu), al ako je mister Berlu zakuhao onda neka on i kusa!
Ovo pi po meni bio sramotan potez od strane Sedorfa.
Il Club più titolato al mondo!

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 25 jun 2014, 12:38

Ova opcija Robinho + keš = Damiao mi se pravo sviđa. Dobiješ jednog relativno mladog perspektivnog igrača a zauzvrar daš koji milion i truhlog Robinha. Samo čini mi se da je u vakat ovaj Damiao trebao biti novi Ronaldo ali on sa 24 godine još igra u Brazilu :hmmmmm:

Abatea prodati prvom koji ponudi koji milion, kud ga Zenitu ne prodasmo kad smo još mogli.. Za te pare dovesti Vrsaljka ili Santona ili Darmiana, bilo koga samo da njega više ne gledam.

Što se tiče Profesora, nemojte se iznenaditi ako sjedne na klupu Intera, yebiga moderni fudbal ne poznaje ljubav i odanost.. Ja lično uvijek ću mu pamtiti igre na terenu, a ovo van terena kao trener to je druga priča. Kako su ga ćelavci hinjski otjerali ne bi me čudilo da im se osvećuje, mada sa tim samo može urušiti svoj status kod navijača Milana.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 25 jun 2014, 16:14

Ne znam šta reći za Damiaa (Damiao-a :mrgreen: ), bilo bi fino kada bi nam neko objasnio u kakvoj je formi i da li bi bio dobro pojačanje za nas. Znam samo da je puno obećavao, ali mi je nejasno zašto je kao takav sa 25 godina još uvijek u Brazilu.
Možda u tom slučaju ne bi bilo loše prodati Balu (iako bih mu dao još jednu šansu), ali vidim da je Wenger odustao od njega. Ili je samo prividno "odustao", ko bi znao.

Kaka drag si mi, ali dobro je i tebe više bilo. Ako je jedina kočnica u dovođenju Iturbea on, želim mu svu sreću i neka polako počne pakovati kofere. Ne bih volio da ovog momka izgubimo radi gluposti.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 25 jun 2014, 16:28

Ma kakvi Damiao i Vrsaljko ( :facepalm: ), jedino pravo pojačanje koje se dovodi u kontekst s Milanom je Iturbe. Obzirom kakve bekove imaju Rossoneri, ni Darmian ili Santon ne bi bilo loši, ali primarni cilj mora biti da se dovede novi Messi iz Verone. Ćelavci, majku vam vašu, čak i da ste išli s namjerom da uništite klub, opet ne biste uspjeli prouzrokovati ovoliko štete. :problem:

Seedorfu sve najbolje u trenerskoj karijeri, ali odlaskom na klupu Intera bi kod mene dobio jedan veliki minus. Preko svega bih mogao preći, ali da se sveti klubu tako što će otići u redove gradskog rivala... To se ne oprašta ni daleko većim zvijezdama. Ali, njegov život - njegova odluka. Ionako ga gledam kroz prizmu onog što je dao Milanu kao igrač, jer kao trener nije imao ni vremena, a ruku na srce ni znanja da se dokaže.

Sissoko
Kontakt:

Post Postao/la Sissoko » 25 jun 2014, 16:29

recoba20 je napisao/la:Skoro sam pa siguran da iturbe nece u juventus jer kad je dolazio u italiju bila je opcija verona ili inter i pristao je kao sto znamo na veronu. Kad su ga pitali zasto, rekao je zato sto verona igra 433 a on jedino zna igrati poziciju desnog krilnog napadaca. Sa inzaghiem i milan ce biti 433 dok je juventus i dalje vezan za svoju 352 kao nazalost i inter. Sretno sa kupovinom, valjat ce on svakome ko ga dovede
A što mislis zašto ga Juve pokušava dovest? :crazy:
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter

"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"

LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 25 jun 2014, 16:33

Sissoko je napisao/la:
recoba20 je napisao/la:Skoro sam pa siguran da iturbe nece u juventus jer kad je dolazio u italiju bila je opcija verona ili inter i pristao je kao sto znamo na veronu. Kad su ga pitali zasto, rekao je zato sto verona igra 433 a on jedino zna igrati poziciju desnog krilnog napadaca. Sa inzaghiem i milan ce biti 433 dok je juventus i dalje vezan za svoju 352 kao nazalost i inter. Sretno sa kupovinom, valjat ce on svakome ko ga dovede
A što mislis zašto ga Juve pokušava dovest? :crazy:
slika

Ne vjerujem da bi pisali đaba, ali istina je da vam je nepotreban.

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Sissoko
Kontakt:

Post Postao/la Sissoko » 25 jun 2014, 16:36

:? pa upravo je on potreban kako bi prešli na 4-3-3 što je cilj ovog roka i uslov ostanka Contea, kontate sad?
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter

"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"

LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 25 jun 2014, 16:42

Sissoko je napisao/la::? pa upravo je on potreban kako bi prešli na 4-3-3 što je cilj ovog roka i uslov ostanka Contea, kontate sad?
Nisam fino pročitao komentar, ja sam vidio "zašto misliš da ga juve hoće dovesti" :D

Svejedno, imate veće šanse, vidjet ćemo šta će se na kraju desiti.

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 25 jun 2014, 17:05

Ja vec odavno govorim da od Iturbea nema nista. Zasto bi bespotrebno truhnuo jednu godinu u Milanu kada moze igrati u evropi i vjerovatno osvojiti skudeto? Racionalno razmisljanje svakog igraca, osim ako nije zagrizeni fanatik Milana (a nije).

Negdje procitah da loze raju da nam je meta Iturbe, ali je ustvari primarna meta Cerci. I mislim da ce nazalost tako biti, nama Cerci njima Iturbe. Male su sanse za obrnuti scenario.

FORZA MILAN !

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 25 jun 2014, 17:08

Nama je i Cerci premija.

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 25 jun 2014, 19:01

Mozda bi bio premija, ali nakon gubitka Iturbea bi mi dosao kao malo razocaranje. :mrgreen:
Svejedno, ja tog Cercija i dalje ne "mirisem".

Celo kaze da Balo nije na prodaju sto bi u slobodnom prevodu moglo imati skroz drugacije znacenje. :beba:

FORZA MILAN !

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 25 jun 2014, 19:44

Nije na prodaju zato sto ga niko nece

Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
Il Club più titolato al mondo!

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 25 jun 2014, 21:47

Ljudi džaba Iturbe džaba i Messi kad nema ko u sredini da odigra taj pas a kamoli bek da probije ili centrira. Haj stoperi sa Alexom i Ramijem ako ostane to i liči na nešto.

Što se Seedorfa tiče i Intera nadam se da su to samo špekulacije. Nije Seedorf uomo di merda ko traditore L30nardo.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 25 jun 2014, 22:06

rope11 je napisao/la:Mozda bi bio premija, ali nakon gubitka Iturbea bi mi dosao kao malo razocaranje. :mrgreen:
Svejedno, ja tog Cercija i dalje ne "mirisem".

Celo kaze da Balo nije na prodaju sto bi u slobodnom prevodu moglo imati skroz drugacije znacenje. :beba:
Ma dobro yebiga, ni sa Cercijem ne treba biti nezadovoljan (govorim kao da je već došao :mrgreen: ). A bekovi su nam baš neophodni, kao što kaže čovjek iznad mene, đaba ti sve kada nema ko centrirati.

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

recoba20
Kontakt:

Post Postao/la recoba20 » 25 jun 2014, 22:16

Sissoko je napisao/la::? pa upravo je on potreban kako bi prešli na 4-3-3 što je cilj ovog roka i uslov ostanka Contea, kontate sad?
nisam upoznat sa tom zeljom juventusa da predje u 433, bit ce tesko preci sa jedne na drugu formaciju kao i uvijek ali realno to je jedini spas italijanskih timova. Ona 352 je najvece zlo

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 25 jun 2014, 23:33

Galliani: "Iturbe is a Verona player that many clubs are interested in signing, including Milan." :njanjanja:

Galliani: "Balotelli will stay at Milan." :njanjanja:

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 25 jun 2014, 23:42

Pa ni ne treba ti neki specijalan igrač u sredini koji bi dijelio lopte (bar ne u ovoj formaciji), imao bi faraona, iturbea i balu da prave akcije, kao što je to bio slučaj pretprošle sezone. Nazad ti više trebaju neki igrači koji će znati smiriti ili presijeći loptu, tu najviše vidim De Jonga, Cristantea i moguće Hondu. Naravno da bi dobro došao neki kvalitetan veznjak, ali otom potom.

Za bekove se slažem, bar jedan je neophodan, a bio bi vakat da se i šiljo probudi.
I šta je ljudi sa ramijem, je li naš ili još ciganče oko njega? :mrgreen:

FORZA MILAN !

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.