Zlatan Muslimović

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

harishp
Kontakt:

Re: Zlatan Muslimović

Post Postao/la harishp » 23 feb 2010, 22:23

Virtu4l je napisao/la:
NoName je napisao/la:Meni je bolji Muslimović :mrgreen: Stvarno nemaš pojma Virual ;)
Ma nemoj :P :mrgreen:
Ma krampe obadvojica :mrgreen: .Seferovic potpisao za Fiorentinu daj ga vamo.
P.S Tako ima lavova na ovom forumu sa onim gdje ko igra ili ne.Ili ako je u toj ligi on mora biti bolji od drugih.Sto mu je minutaza svake prestupne manje vise.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 23 feb 2010, 22:24

harishp je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:
NoName je napisao/la:Meni je bolji Muslimović :mrgreen: Stvarno nemaš pojma Virual ;)
P.S Tako ima lavova na ovom forumu sa onim gdje ko igra ili ne.Ili ako je u toj ligi on mora biti bolji od drugih.Sto mu je minutaza svake prestupne manje vise.
Medunjanin? Tvoj idol, inače hahaha
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 23 feb 2010, 22:25

NoName je napisao/la:Medunjanin? Tvoj idol, inače hahaha
Baš sam to pošao da napišem. 15. posljednjih minuta u Primeri vrijedi ko dvije utakmice u Grčkoj i Njemačkoj :mrgreen: :P
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 23 feb 2010, 22:28

On ce umjesto Misimovica bolji od njega a Pjana mu nije ni do nogu i plus ce zamijeniti i Salihovica i to sve u jednoj tekmi.
Kad bude repka par puta naebala,pitacu vas za idola :lol:Tek onako usput :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 23 feb 2010, 22:30

Haris (nije Medunjanin, već ovaj naš) je nenadjebiv, jednom rječju, novi Zidane, jel? :P
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 23 feb 2010, 22:34

Virtu4l je napisao/la:Haris (nije Medunjanin, već ovaj naš) je nenadjebiv, jednom rječju, novi Zidane, jel? :P
Koji jel Dzinovic. :mrgreen:
Mi smo to udrobili svi su nasi ko kad neko u crveni krst i merhamet dodje.Sve primaju,kad je Jakirovic mogao,mogu i ovi.A Medunjaninu strogo 90minuta.Nakon druge tekme bi se takvi ibretili pa sta mu je a onako zabija u Spanskoj ligi. :mrgreen:I jos Vedo mnora sjediti na klupi zbog Mudonje.Ebiga ovaj zabija Spancima.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

SemPer_fi
Kontakt:

Post Postao/la SemPer_fi » 27 feb 2010, 18:38

Evo vodi PAOK 2:0 al nije Muslimovic dao.... nadam se da ce do zabit bar jedan ;)
Zadnja izmjena: SemPer_fi, dana/u 27 feb 2010, 18:51, ukupno mijenjano 1 put.
"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"

demir44
Kontakt:

Post Postao/la demir44 » 27 feb 2010, 18:46

harishp je napisao/la:On ce umjesto Misimovica bolji od njega a Pjana mu nije ni do nogu i plus ce zamijeniti i Salihovica i to sve u jednoj tekmi.
Kad bude repka par puta naebala,pitacu vas za idola :lol:Tek onako usput :mrgreen:
Ej ebiga,pa ne moze sve u jednoj utakmici zamijeniti,sabura,malo po malo...I koji ce nam ku*rac Dzeko,Muslimovic,Ibisevic koji igraju u prosjecnim klubovima kad imamo Husejinovica(Werder),Seferovica()Fiorentina i jos ovaj mali iz Herculesa kad potpise za Barcelonu,nema nasih dijamanata nigdje :mrgreen:
Rotor Volgograd...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 27 feb 2010, 19:37

Znate li protiv koga Muslim danas igra.Protiv Tuzlanskog zeta Nathana Ellingtona zvani burek,pi.ka,cevap :mrgreen:
Ima da seZlatan iznenadi kad mu ovaj kaze ''bizi ba'' a on onakav garav :lol:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

jalehordas
Kontakt:

Post Postao/la jalehordas » 27 feb 2010, 19:43

harishp je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:
obadvojica :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
I NA ONOM SVJETU TAMO CUT CE SE MOJ GLAS BORDO BJELI CJELI ZIVOT JA NAVIJO SAM ZA VAS

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 27 feb 2010, 19:48

''Obatrojica'' :mrgreen: :mrgreen:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

biskitt
Kontakt:

Post Postao/la biskitt » 28 feb 2010, 13:26

Ako ovako nastavimo, osvojit ćemo šampionsku titulu

Zlatan Muslimović igra možda i najbolji fudbal u svojoj karijeri. Napadač PAOK-a se vratio u formu nakon oporavka od povrede. Potvrdio je to i u derbiju protiv Panatinaikosa kada je svojim golom u 68. minuti odlučio pobjednika. Naš napadač ušao je u igru svega 14 minuta prije, umjesto Edinha.

Muslimović drži PAOK u borbi za titulu prvaka. Ekipa dijeli drugo i treće mjesto sa Olympiakosom, imaju po 50 bodova, svega dva manje od lidera Panathinaikosa. Zlatan je prezadovoljan u Solunu.

- Ovdje je lijepo biti fudbaler - kaže Zlatan. - Liga je kvalitetna, a navijači su posebna priča. Evo, nakon utakmice sa Panathinaikosom, nisam mogao da izađem u grad. Ovo je fantastično.

Kakvi su komentari u medijima?

- Niko nije mogao pretpostaviti da ćemo nakon 23 kola, biti kandidati za titulu. Ovo je najuspješnija sezona kluba u posljednjih 30 godina. Osjećaj je sjajan kada znate da možete osvojiti titulu prvaka, igrati u Ligi šampiona. Mislim da imamo možda i najkvalitetniju ekipu u ligi i zbog toga igramo ovako dobro. U narednom kolu igramo protiv Xantija i bilo bi dobro da nastavimo u pobjedničkom ritmu.

Napuštanje rodne Banja Luke i godine teškog života i patnje po kolektivnim centrima u Švedskoj, ojačale su ovog sjajnog igrača. Rado će se sjetiti kako mu je tadašnji selektor mlade reprezentacije BiH Šener Bajramović, prvi pružio priliku. Impresivne građe (visok 1,91 m, težak 88 kg), poredili su ga sa mnogo poznatijim i slavnijim imenjakom - Ibrahimovićem.

Promijenili ste puno klubova. Ipak je italijanska liga bila krupan zalogaj u početku, zar ne?

- Bio sam mlad i mislio sam da mogu sve sam. Za Udinese sam odigrao svega jednu službenu utakmicu. Jako sam se ljutio, bio nervozan, ali sam s vremenom spoznao da se u vatru ne ide baš tako, da sve ima svoje vrijeme i da je moje očito tek sada došlo. Italijanska je liga surova. Mogao sam da se promijenim i kao igrač, ali i kao ličnost, ili da odem. Odlučio sam se za ovo prvo. Mogao sam otići i u Englesku, zvali su me iz West Hama, ali sam iz inata odlučio da ostanem ovdje.

Kako ste, zapravo, došli u Italiju?

- Bilo je to prije deset godina, kada sam igrao za IFK Göteborg. Nastupao sam za švedsku reprezentaciju i tada me je primijetilo nekoliko skauta...

Prije Italije, proveli ste nekoliko dana i u slavnom Manchester Unitedu, čak ste, čini mi se, bio na pragu potpisa ugovora...

- Mene i Bojana Đorđića doveo je Sir Alex Ferguson. Proveo sam dvadesetak dana na Old Traffordu, ali nisam ostao. Razlog? Ni dan-danas ne znam. Menadžer mi je rekao da su zvali iz Udinesea i da su mi ponudili profesionalni ugovor. Bez dileme sam prihvatio ponudu. Ko zna, da sam bio strpljiv, možda bih potpisao i za Manchester. Ipak, Udinese je bio sigurnija varijanta.

Zvali su Vas da igrate za mladu švedsku selekciju, ali ste ipak prihvatili poziv iz Bosne i Hercegovine. Zašto?

- Razgovarao sam sa Šenerom Bajramovićem i pojavio se na pripremama za utakmicu sa Mađarskom u Travniku. Sjećam se da je bila neviđena zima. Bio sam u ekipi sa Škorom, Bešlijom, Zilićem... Dobra ekipa. I tako je krenulo, odigrao sam dosta utakmica, meni najdraža za mladu selekciju bila je protiv Izraela u Zenici, kada sam zabio dva gola, ali smo poraženi. Jedno vrijeme nisam igrao za A tim, ali me je Baka Slišković onda pozvao i od tada sam stalno dio reprezentacije. Ponosan sam.

Nakon Ćire Blaževića i Safet Sušić od Vas očekuje puno?

- Uvijek sam na raspolaganju svim selektorima. Jedva čekam dolazak na pripreme reprezentacije. Selektora ne poznajem, ali sam kao i svi drugi čuo dosta priča o njemu. Znam da je najbolji fudbaler svih vremena BiH i meni će biti čast sa sarađujem s njim.

Promijenili ste mnogo klubova: Messina, Udinese, Rimini, Padova, Ascoli, AC Pistoiese, AC Perugia, IFK Göteborg. Gdje Vam je bilo najbolje?

- Definitivno u Riminiju. Igrao sam dobro, postizao golove. Bio sam, što se kaže, "glavni u selu". U Riminiju sam mnogo naučio, stekao veliko iskustvo, koje mi sada umnogome koristi.

Dođete li kad u Banju Luku?

- Nisam dugo bio. Roditelji žive tamo, lijepo im je. Brat Darmin je u Švedskoj. Vidim da je moj Borac ponovo u vrhu bh. fudbala što me raduje. Ipak, u Borcu sam počeo karijeru. U mojoj generaciji igrali su Vladan Grujić i Darko Maletić - ispričao je za «San Sport» Zlatan Muslimović.

Tandem sa Ibrahimovićem

Interesantno je da ste, sa Zlatanom Ibrahimovićem, slovili za veliku nadu švedskog nogometa. Kasnije su vam se putevi razišli.

- U mlađim kategorijama, dok smo igrali u Švedskoj, često smo igrali jedan protiv drugog. On je i tada bio odličan igrač, ali držim da nije bio jači od mene. Ipak, njemu se lijepo poklopilo, otišao je u Ajax, dobio šansu, kasnije mu je Cappelo dao priliku u Juventusu. Zlatan je klasa, sjajan napadač, jedan od najboljih na svijetu. Ponekad se čujemo telefonom, ali se rijetko vidimo. Nemamo vremena - kaže Muslimović.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 01 mar 2010, 16:10

Paok i rukama i nogama kopa da Muslimovic ne dodje.Kazu da je igrao zadnju pod inekcijama.
Ebiga ukazala im se velika sansa da budu prvi ispred jednog Panatenaikosa i Olimpijakosa.A i prosli mec iako nije zabio vidjelo se koliko fali Paoku kad je bio povrijedjen i sad kad igra.Na njega idu po dvojica i otvara prostor drugim saigracima.Neka dodje pojede cevape i poprica sa svojim ahbabima.Ako bude trebalo uci ce i u igru.U to ne sumnjam.Ali nije hica,barem ne za ovaj mec.
To ce Vedo da zik,zik...posto je Dzeko frisko zaljubljen i on ce vjerovatno da bude negdje u seciji kakvog kahvica sa svojom ljubavi,naravno u mislima sto se repke tice.
A nebi me iznenadilo da i Zecina pozandara koji i da pokuca na vrata novodolazecih asova 8-)
A i vise da se iskobelja sa onih hridina Sibenika i bogu i narodu dodijali :roll: .
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

gringo2
Kontakt:

Post Postao/la gringo2 » 06 mar 2010, 16:20

Muslimovic igra od prve minute...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 06 mar 2010, 18:01

gringo2 je napisao/la:Muslimovic igra od prve minute...
I tako do zadnje minute.Nije zabio danas,ali treneru nije padalo napamet da ga mijenja.
Ko tenk je u napadu.Faulovi nad njim,dvojicu vazda drzi oko sebe,zna sa loptom proturiti svojim igracima.
A i nije mu se mrsko vratiti i u odbranu.Jako zahvalan igrac.
Inace laka pobjeda PAOK-a 3-0.Opet su na prvoj poziciji.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 14 mar 2010, 18:14

Danas igraju jedan od najzescih gradskih derbija na ovim prostorima.
Aris-Paok.Muslim od prve minute.Pobjedom bi vec osigurali drugo mjesto do kraja prvenstva a bili uz sama ledza Panatenaikosu.Ali Aris je uvjek ludjacki napaljen protiv komsija,pa ce sigurno igrati kao nikad.
Na stadionu ludilo,kako samo Grci mogu napraviti pogotovo ovi iz Soluna. 8-)
Inace mi raspotegnemo do beskonacnosti kad je u pitanju Vedo,Dzeko mada sa pravom a kad su drugi u pitanju nema nas nigdje do eventalno gola.To momci koji su u repci jako dobri nisu zasluzili. :roll:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 14 mar 2010, 19:49

2:0 vodi Aris i još PAOK dobio 2 crvena. Izgleda ništa od titule.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 14 mar 2010, 20:27

Ma one se balvancine zapalile ko' da im je zadnja utakmica u zivotu.
Nije im nesto previse trebala ova pobjeda ali je fakat kao i Zeljo i Sarajevo.Da je jedan zadnji a drugi prvi tu nema fixiranog da ebe rak, raka. :mrgreen:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 18 mar 2010, 15:44

Evo izgleda da ćemo od sljedeće godine navijati i za Štutgart...

Prelazi čojek u štutgart... http://sportin.ba/tekst.aspx?id=25339
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 18 mar 2010, 15:51

AYAN je napisao/la:Evo izgleda da ćemo od sljedeće godine navijati i za Štutgart...

Prelazi čojek u štutgart... http://sportin.ba/tekst.aspx?id=25339
Koji ce djavo sad tamo.Kad velike sanse ima da ove sezone zaigra u LS sa PAOK-om.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, HariTz, kakarut, s4mke i 28 gostiju.