FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Buu
Kontakt:

Re: Odg: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Buu » 25 jun 2014, 13:33

zlajci je napisao/la:Buu i još recimo terabajt očito iz mladosti nose neke teške traume :mrgreen: ili su nekad tokom adoloscencije ostali bez djevojke koja je našla utjehu u "tvrd i debeo, naš kuyac tuzlanski" :urnebes:
Sta je ba zlajci, sta pjenis jbt ? Nema razloga za nervozom. Hajde ba ako nije došao crnac došao je Čolić. Cak je odbio veliki Travnik zbog vas.
NO PYRO NO PARTY

Probisvjet
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Probisvjet » 25 jun 2014, 13:51

Ljudi poslusajte sta prica krmpotic. Fino je rekao. U njegovom postu je ozbiljnost.
Mislim da to treba da uzme u obzir i staragarda. Valjda skonta kada je krmpotic sve fino slozio u svoje recenice i post.
P.S.
krmpoticu jos jedno pitanje. Hoce li biti igraca koji ce postiti? Ovo me interesuje zbog teskih treninga i napora kojeg iziskuje profesionalni fudbal.. Valja to izdrzati ako se dobro ne jede.
Pozdrav
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

vizionar57
Kontakt:

Post Postao/la vizionar57 » 25 jun 2014, 13:58

Probisvjet je napisao/la:Ljudi poslusajte sta prica krmpotic. Fino je rekao. U njegovom postu je ozbiljnost.
Mislim da to treba da uzme u obzir i staragarda. Valjda skonta kada je krmpotic sve fino slozio u svoje recenice i post.
P.S.
krmpoticu jos jedno pitanje. Hoce li biti igraca koji ce postiti? Ovo me interesuje zbog teskih treninga i napora kojeg iziskuje profesionalni fudbal.. Valja to izdrzati ako se dobro ne jede.
Pozdrav
E vala i ovaj "ozbiljni" Krmpotic,dodje nam kao POTPAROL predsjednika Husica. Covjek sve zna,ali mislim da nece dati odgovor za trenige tokom ramazana . Oni koji poste,imace vecernje treninge i poseban status.

intercontinental
Kontakt:

Post Postao/la intercontinental » 25 jun 2014, 14:01

Ma glupost mi je da se karte ne plaćaju.Ako želimo Evropsku Slobodu moramo pratiti i Evropske standarde.Mislite li vi da navijači Reala ne plaćaju karte??Grdno se varate.Vi ako volite svoj klub i ako želite da ga izvučete iz dugova platiće te kartu,a u suprotnom ako ne platite i uđete naravno da nosite ''epitet'' klošara koji će kasnije paliti baklje ili šta ja već znam šta će više raditi na tribini....
u transu pjesma nek zagrmi
SLOBODO gazi sve do pobjede

vizionar57
Kontakt:

Post Postao/la vizionar57 » 25 jun 2014, 14:18

intercontinental je napisao/la:Ma glupost mi je da se karte ne plaćaju.Ako želimo Evropsku Slobodu moramo pratiti i Evropske standarde.Mislite li vi da navijači Reala ne plaćaju karte??Grdno se varate.Vi ako volite svoj klub i ako želite da ga izvučete iz dugova platiće te kartu,a u suprotnom ako ne platite i uđete naravno da nosite ''epitet'' klošara koji će kasnije paliti baklje ili šta ja već znam šta će više raditi na tribini....
Navijaci Slobode su bezbroj puta pokazali da su najbolji u BIH u svim segmentima. Malo je onih koji ne kupuju karte na utakmicama,naprotiv na prodajnom mjestu na SJEVERU je tesko doci na red kod kupovine karte.Mislim da nema osnove za price o besplatnom ulasku i huliganskom ponasanju.

krmpotich
Kontakt:

Post Postao/la krmpotich » 25 jun 2014, 14:24

@vizionar57

Nisam nikakav portparol, o cemu ti pricas?? Prenesem ono sto znam, s Husicem sam dobar koliko i ti :wave:

@probisvjet

To za post blage veze nemam, ako pogledam u kalendar prvenstvo pocinje iza Bajrama. Znaci postači će se napatiti tokom pripremnog perioda sto je u svakom slucaju bolje nego tokom prvenstva.

hzkg
Kontakt:

Post Postao/la hzkg » 25 jun 2014, 14:28

vizionar57 je napisao/la:
intercontinental je napisao/la:Ma glupost mi je da se karte ne plaćaju.Ako želimo Evropsku Slobodu moramo pratiti i Evropske standarde.Mislite li vi da navijači Reala ne plaćaju karte??Grdno se varate.Vi ako volite svoj klub i ako želite da ga izvučete iz dugova platiće te kartu,a u suprotnom ako ne platite i uđete naravno da nosite ''epitet'' klošara koji će kasnije paliti baklje ili šta ja već znam šta će više raditi na tribini....
Navijaci Slobode su bezbroj puta pokazali da su najbolji u BIH u svim segmentima. Malo je onih koji ne kupuju karte na utakmicama,naprotiv na prodajnom mjestu na SJEVERU je tesko doci na red kod kupovine karte.Mislim da nema osnove za price o besplatnom ulasku i huliganskom ponasanju.
:urnebes:
Sarajevo za tebe zivimo neka znaju svi da bicemo ti mi do SMRTI odani.

vizionar57
Kontakt:

Post Postao/la vizionar57 » 25 jun 2014, 14:29

Coraco je napisao/la:
beka23 je napisao/la:
Coraco je napisao/la:Otkud Memiševića da vrate :facepalm:
Izgleda da se samo mi Živiničani žalimo na Živiničana. :mrgreen: Prevara od igrača...
Nadam se da će samo trenirat par dana pa produžit dalje. :salut:

Ja se samo nadam da se naši ne vrte po tuđim temama, ustvari nisam primjetio :problem:
...svako pojacanje je za pohvalu,mada u Memisevicu vidim jednog prosjecnog nogometasa,iza kojeg stoji babo. Midhat Memisevic. Bojim se da se ne vratimo staroj praksi,kada su mogli igrati samo privilegovani.

vizionar57
Kontakt:

Post Postao/la vizionar57 » 25 jun 2014, 14:41

krmpotich je napisao/la:@vizionar57

Nisam nikakav portparol, o cemu ti pricas?? Prenesem ono sto znam, s Husicem sam dobar koliko i ti :wave:

@probisvjet

To za post blage veze nemam, ako pogledam u kalendar prvenstvo pocinje iza Bajrama. Znaci postači će se napatiti tokom pripremnog perioda sto je u svakom slucaju bolje nego tokom prvenstva.
...eto ja bih te zamolio kao upucenog u sveukupna desavanja u klubu,ko je zaduzen za slaganje i popunjavanje igrackog mozaika u ovom tenutku. Osjetimo svi da to zaduzenje ne obavlja vise Husaric. Tvog brata,kao bivseg clana UO,cijenim i postujem kao vrijednog i postenog covjeka i zelim mu uspjesnu saradnju sa Azmirom u Simin Hanu.

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 25 jun 2014, 14:55

Samo da vam saopštim da više ni pod razno ne trebamo veličati Hadžiju i Redžepija. Ono što njih dvojica traže teško da bi dobili u Dinamu a kamo l' u Slobodi... ovo se posebno odnosi na ovog drugog :crazy:

P.S hvala njima na svemu, al' zahtjevi su im blago rečeno NEREALNI !
075

CarsijaTz
Kontakt:

Post Postao/la CarsijaTz » 25 jun 2014, 14:57

Krmpotichu de ti vidi s bratom sta misli o fukarama pa nam javi :roll:

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 25 jun 2014, 15:00

TzBulevar87 je napisao/la:Samo da vam saopštim da više ni pod razno ne trebamo veličati Hadžiju i Redžepija. Ono što njih dvojica traže teško da bi dobili u Dinamu a kamo l' u Slobodi... ovo se posebno odnosi na ovog drugog :crazy:
Smije li se iznijeti kolicina njihovih potrazivanja u javnost?
Ako ne, moze i na PP, zivo me zanima sta su to zahtijavali? :crazy:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 25 jun 2014, 15:06

TzBulevar87 je napisao/la:Samo da vam saopštim da više ni pod razno ne trebamo veličati Hadžiju i Redžepija. Ono što njih dvojica traže teško da bi dobili u Dinamu a kamo l' u Slobodi... ovo se posebno odnosi na ovog drugog :crazy:

salji brate u PP ;)
Sloboda Tuzla

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 25 jun 2014, 15:14

ma pisao sam skoro o tome, vidjeli ljudi da u Slobodi ima para i sad postavljaju uvjete koje im ne moze i ne zeli ispuniti niti jedan premijerligas jer igraju na tu kartu da ih raja voli i zeli u Tz...svaki od njih koji ne nadje strani klub koji ce mu ispuniti zahtjeve ce do kraja prelaznog roka zvat Tuzlu i pitat imal bujruma da se ja vratim po realnim uslovima..po meni je to pametna Azmirova politika, nema potrebe niti jednog igraca placati vise od realne njegove vrijednosti..ako u PL postoji klub koji im je spreman dati vise para nego sto realno vrijede bujrum nek idu tamo, Azmir se sigurno nece razbacivati i to je jako pametno.

Sloboda ce sa igracima koji su znacajno jeftiniji opet ostvariti zacrtane ovosezonske ambicije, a da potpise i ove igrace od prosle sezone ne bi napredovala poziciju-dvije...ja vam kazem, tim ce na terenu biti jaci nego u prvoj ligi federacije.... i isto tako da se za Sadikovica nemamo sta brinut...nema potrebe previse hampe dizati oko njega, spokojniji sam nakon jucer ;) ..njegovo je samo da suti i radi i odgovara za rad i rezultate ekipe, i nema potrebe niti povoda niti smisla narusavati atmosferu oko kluba i odnose sa predsjednikom i upravom radi njega ;)

a sto se tice placanja karti, svi bi ih trebali placati, ko nema lako je za njega..samo mene nerviraju pojedini sto nemaju za kartu, a na tribini pjani ko zemlja, tuzlak ne izlazi iz ruku i to onaj kupljen na stadionu..jbt ja nemam para za toliko piva i droge, al za karte nemaju...
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

TRUST
Kontakt:

Post Postao/la TRUST » 25 jun 2014, 15:15

Napisi te fino da svi znamo sta su trazili, ha ja a ne pp i treba svi da znaju da nije azmir krava muzara i da daje igracima para koliko oni pozele. Mozda onda shvate ovi kriticari zasto azmir olako pusti pojedine igrace, da to nije sve do njega vec do njihovi nerealni zahtjeva

fukarezv
Kontakt:

Post Postao/la fukarezv » 25 jun 2014, 15:22

Jusufbasic ce biti bog ove sezone ;)
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA SLOBODO IGRAJ I HRABRO BORI SE...

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 25 jun 2014, 15:24

Prijatelji, evo @ultrasstyle vam je objasnio cjelokupnu situaciju. Pola njih će molit' da se vrate u Slobodu. Nije moje da iznosim cifre ovdje, niti je to priča za foruma. Ja sam svojim postom samo htio da ukažem da ih ne trebamo dizat u nebesa (kao što jesmo; ja lično prvi) jer su ispali totalno nefer prema našem Klubu.
075

vizionar57
Kontakt:

Post Postao/la vizionar57 » 25 jun 2014, 15:53

fukaratz je napisao/la:

salji brate u PP ;)
U Slobodi se dolaskom gospodina Husica sve promijenilo u pozitivnom smislu. Nemoguce je sve izgubljeno i unisteno vratiti za jednu sezonu i logicno je da silni lopovluci i dugovi prethodnika usporavaju brzi napredak Slobode. Cilj povratka u PL je ostvaren, a za vece domete moramo pokazati strpljenja i svako na svoj nacin dati doprinos u boljem funkcionisanju nase svetinje. U prvom redu mislim na pun stadion Tusanj sa placenim ulaznicama, uz fer i sportsko navijanje bez ekcesa i placanja kazni FS-u. UG i Fukare trebaju nastaviti raditi zapoceti posao. Azmir je sigurno covjek koji ce i dalje raditi transparentno sa svojim timom iz UO-a.Posebna pohvala za rad svih selekcija FK Sloboda ,sto pokazuju i rezultati koje postizu,mladje kategorije. To je jedini i ispravan put,ka stvaranju stabilne i jake Slobode,iz svojih pogona. Hadzic,Redzepi i njima slicni ,nece moci postavljati nerealne uslove,vec ce biti sretni da dobiju priliku igrati u dobro organizovanom klubu. Na dobrom smo putu i svi zajednu sa TK-a dajmo podrsku nasem voljenom klubu.

RUDARSKA2
Kontakt:

Post Postao/la RUDARSKA2 » 25 jun 2014, 16:03

Krmpotic de ti reci burazu nek ti opali dva,tri samara ... i nek te polupraznom flasicom od soka razvali po zubima ...

vizionar57
Kontakt:

Post Postao/la vizionar57 » 25 jun 2014, 16:07

:lolno:
RUDARSKA2 je napisao/la:Krmpotic de ti reci burazu nek ti opali dva,tri samara ... i nek te polupraznom flasicom od soka razvali po zubima ...
:crazy:

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.