FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

1988risha
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la 1988risha » 25 jun 2014, 15:21

slika
Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?

amko27
Kontakt:

Post Postao/la amko27 » 25 jun 2014, 15:23

Elegant je napisao/la:Bez brige sad ce opet debil Koldzo doci i obecati arenu i duplu podezemnu garazu, a levati opet poletit za time.
Jos je on dvije godine nacelnik. Moras imati i sposobnu upravu da bi ti neko dao, ulozio, 10-20 miliona. Do sada sve sto je bilo u upravi maksimalno je iskoristilo Zelju za licnu promociju i svi nesto rade na osnovu nerada u Zelji. Nama treba jos dva-tri covjeka (pored Amara i Siljka) kojima novac i licna promocija nisu na prvom mjestu.

ps. Adzem izgleda vrhunski radi (iz usta prvotimca).

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 25 jun 2014, 15:25

1988risha je napisao/la:slika
Pitanje je, da li su ih prijavili za prvo pretkolo ;)
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

arma
Kontakt:

Post Postao/la arma » 25 jun 2014, 15:28

FaraonTM je napisao/la:
Pitanje je, da li su ih prijavili za prvo pretkolo ;)
Al ovi su se opasno nalozili protiv nas...uvjereni su u prolaz ...to je nasa prednost :))nema opustanja :))

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 25 jun 2014, 15:35

Kako se neće napaliti kad njihovi klubovi u posljednje vrijeme redovno šamaraju naše ( Pitari stop, odyebite, tako je kako je)

Tako da, svaku trunku optimizma im razumijem, još plus misle da je Željo poslije trofejnih sezona pao na 4. mjesto i da smo zbog toga izletili sa svojih tračnica..

Ali,samo se sjetite da smo i mi ludovali kad smo Maribora izvukli, pa dobismo po ušima u dvije tekme, nije bitno kako, bitno je da smo dobili..

Ali neka, ovo ide u našu korist, previše su se naložili, al eto, želim da im ovaj izlet bude što udobniji.
3:0 i 1:2 za nas :)
Ja te volim, volim Željo..

teatar
Kontakt:

Post Postao/la teatar » 25 jun 2014, 15:50

Izmišljen tekst?

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 25 jun 2014, 15:54

Tuga stvarno da opet na Kosevu igramo, onaj gore tekst boli, ali je sve istina.
FKŽ !

JorgeValdivia
Kontakt:

Post Postao/la JorgeValdivia » 25 jun 2014, 15:54

Gdje je onaj "sarajlija" otac ga popiš'o ? Pušil amarov **** ?

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 25 jun 2014, 15:54

teatar je napisao/la:
Izmišljen tekst?
Moguće, na stranici vijes*ti.me ovaj clanak ne postoji. Postoji članak gdje kažu kako smo mi domaćini prvo kolo, od istog autora i u objavljen u isto vrijeme kao i ovaj "o pojačanjima".
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

odjava
Kontakt:

Post Postao/la odjava » 25 jun 2014, 16:01

Prema UEFA poretku Željezničar je na 244. mjestu, dok Lovćen nije među prvih 500 klubova.

stvarno ljudi pisete gluposti.treba samo uci u ovu utakmicu kao da igramo s plzenom i prolaz je siguran.drugo je sta mi ovdje pisemo,a znam sigurno da se na pripremama radi jako ozbiljno i bez velike euforije.

Avanes
Kontakt:

Post Postao/la Avanes » 25 jun 2014, 16:10

Veznao za ovaj "članak". Ovo se neko malo poigrao u Photoshop-u, da nas kao malo prepadne.

Mrsko mi se sad zahebavati i uploadovati sliku članka.
Uglavnom evo ga link: http://www.vije.sti.me/sport/lovcen-prv ... nak-221002" onclick="window.open(this.href);return false;

Bilo mi je odmah sumnjivo da je djelo nekog pubertetlije, pošto nema razmaka poslije zareza kod nabrajanja prezimena igrača.

Ove treba ubiti nogama i postaviti se kao apsolutni favorit. Dobro se sjećam Zahoviča kad je rekao pred naš meč "mi smo Maribor", e pa sad mi moramo upravo tako da se postavimo MI SMO ŽELJO!!!
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 25 jun 2014, 16:14

Avanes je napisao/la:Veznao za ovaj "članak". Ovo se neko malo poigrao u Photoshop-u, da nas kao malo prepadne.

Mrsko mi se sad zahebavati i uploadovati sliku članka.
Uglavnom evo ga link: http://www.vije.sti.me/sport/lovcen-prv ... nak-221002" onclick="window.open(this.href);return false;

Bilo mi je odmah sumnjivo da je djelo nekog pubertetlije, pošto nema razmaka poslije zareza kod nabrajanja prezimena igrača.

Ove treba ubiti nogama i postaviti se kao apsolutni favorit. Dobro se sječam Zahoviča kad je rekao pred naš meč "mi smo Maribor", e pa sad mi moramo upravo tako da se postavimo MI SMO ŽELJO!!!
Ma jarane dovoljno je vidjeti imena pojačanja i sve ti je jasno. Nidje veze. Ova prezime ne postoje ni u Zanzibaru i to svi došli u Lovćen. Pa da je bar napisao lupam sad Jovanović, **** i sl možda bi me i trznulo

Zekoo
Kontakt:

Post Postao/la Zekoo » 25 jun 2014, 16:20

A sta je fazon, kao stranci, crnci i odma dobri xD

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Avanes
Kontakt:

Post Postao/la Avanes » 25 jun 2014, 16:22

Evo upravo je i gosp. Edin Kundalić potvrdio kako je riječ o fotomontaži. Naime, fotografija nema u pozadini fajla pozadinske podatke (metadata i EXIF) koji govore o načinu nastanka iste. Fotografija sadrži artefakte (greške u kompjuterskoj slici) koji upućuju na verovatnoću da se radi o digitalnoj montaži. :opaopa:
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.

arma
Kontakt:

Post Postao/la arma » 25 jun 2014, 16:39

Kvesić: Spreman sam sto posto, jedva čekam duel sa Lovćenom
Fudbaleri Željezničara su jučer u Međugorju savladali Istru 1961, sa 1:0 u okviru prijateljske pripremne utakmice.
Među igračima koji su nastupili u ovom meču nije bilo sjajnog lijevog beka Josipa Kvesića. Naime ljubimac Željinih navijača je odmarao zbog umora te na radost svih nije riječ o nekoj ozljedi. Kako je istakao u razgovoru za ****.ba, Kvesić je potpuno spreman i jedva čeka da počnu utakmice.

''Pripreme teku onako kako smo zacrtali i sve ide po planu. Radi se zaista dosta dobro i kvalitetno i siguran sam da ćemo u duele sa Lovćenom kao i narednu sezonu u Premijer ligi BiH ući maksimalno spremni. Što se konkretno mene tiče nema nikakvih problema. Sve je dobro i treniram punim intenzitetom. Jučer i danas nisam trenirao zbog zatezanja zadnje lože ali će to sve do sutra biti uredu''

Kada je duel protiv Lovćena u pitanju, Kvesić kaže:

''Pa protiv LOvćena zaista očekujem težak dvomeč. Još uvijek ih nismo upoznali ali mislim da ćemo do dvomeča znati sve njihove slabosti i mane i ono šta nas zanima. Oni su osvajači Kupa Crne Gore i sigurno je da imaju određeni kvalitet. Bez obzira na sve nama je cilj prolazak u 2. pretkolo i učinićemo sve da uspijemo u tome''.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 25 jun 2014, 17:02

kvesić je krucijalan igrač. on je bio dostigao reprezentativni nivo pred povredu, i ako se vrati i na 70% tog nivoa biće pojačanje u odnosu na prošlu sezonu. a mislim da hoće, on je pravi radnik i sportista, a nekom fizikom nije ubijao ni prije već više znanjem, postavljanjem i osjećajem za igru. momak je uvijek davao sve od sebe i po meni je najbolji lijevi bek poslije rata, on zaslužuje dostojan oproštaj od nas i pravi transfer.

arma
Kontakt:

Post Postao/la arma » 25 jun 2014, 17:27

Adzem i Osim jos su u potrazi za igrackim prinovama.Kako sada stvari stoje ,bit ces stopirani odlasci nekih prvotimaca dok traje evropska epizoda,jer klub zeli osigurati barem plasman u 3 pretkolo... pise u avazu:))

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 25 jun 2014, 20:16

Urdinov potpisao za Skendiju...

Steta sto nismo doveli stopera,bas steta,zalicemo...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

jahija

Post Postao/la jahija » 25 jun 2014, 20:35

bistrikboy je napisao/la:Urdinov potpisao za Skendiju...

Zar nije za levski potpisao, pa nije ti yani štoper zaboga, a imaju stručnjaci valjda koji znaju šta se prodaje, šta treba u ekipi i šta trebaju unaprijed dovesti, valjda im je samo to poso.
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 25 jun 2014, 20:39

jahija je napisao/la:
bistrikboy je napisao/la:Urdinov potpisao za Skendiju...

Zar nije za levski potpisao, pa nije ti yani štoper zaboga, a imaju stručnjaci valjda koji znaju šta se prodaje, šta treba u ekipi i šta trebaju unaprijed dovesti, valjda im je samo to poso.
Ma ovo za janija i stopera nije povezano uopste...a najgore od svega sto strucnjaci znaju da nam treba al nema kesa...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], kolezeljovac, NerminFatic, Proximic, Taree i 36 gostiju.