25.06.2014. BIH - IRAN
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_,doci
Re: 25.06.2014. BIH - IRAN
Evo sastava:
Begović-Vranješ,Spahić, Bičakčić, Kolašinac-Medunjanin, Sušić, Ibričić, Pjanić, Hajrović-Ibišević
Begović-Vranješ,Spahić, Bičakčić, Kolašinac-Medunjanin, Sušić, Ibričić, Pjanić, Hajrović-Ibišević
4-IN-A-ROW
Svi smo razocarani i ogorceni nekim stavrima u i oko repke. Ali nesmijem odanas navijati protiv nasih momaka, jer bi ta izgubljna utakmica puno unistila onoga sto smo do sada izgradili. Ako uzmemo bud mozemo ici podignutog cela kuci. Naprijed BiH 
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Idemo dobit danas domovino. Samo jako. ForzaaaaaaaANTIFA ! je napisao/la:Ajde pokazite muda odigrajte za naciju **** mu misa !
Ocekujem ovakvu postavu Bega - Salihovic - Kolasinac - Spahic- Mujdza - Besic - Medunjanin - Hajrovic - Lulic - Pjanic- Dzeko![]()
AJMO BIH !
UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
emir_ je napisao/la:Evo sastava:
Cuj Ibricic
- legenda reala
- Kontakt:
Pobjeda bi ostavila Safeta na kormilu, a Emir bi ostao kapiten, tako da bi nam poraz svakako bolje legao

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Vecerasnju utakmice necu gledati jednostavno nasi igraci su mi ubili volju za gledanjem tekme
ocekujem jedan minimalan poraz jer sumnjam da nasi igraci mogu nesto vise napraviti od casnog poraza
ocekujem jedan minimalan poraz jer sumnjam da nasi igraci mogu nesto vise napraviti od casnog poraza
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
legenda reala je napisao/la:Pobjeda bi ostavila Safeta na kormilu, a Emir bi ostao kapiten, tako da bi nam poraz svakako bolje legao![]()
Ma Safet ide svakako a Emiru cu tesko neko oduzeti traku pa mi gubili ili pobijedzivali svejdeno.
danas mi je rodjendan ,i znam da ce ga svrsic sjebati.samo vedi vjerujem ...
To je todinoze je napisao/la:legenda reala je napisao/la:Pobjeda bi ostavila Safeta na kormilu, a Emir bi ostao kapiten, tako da bi nam poraz svakako bolje legao![]()
Ma Safet ide svakako a Emiru cu tesko neko oduzeti traku pa mi gubili ili pobijedzivali svejdeno.
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA SLOBODO IGRAJ I HRABRO BORI SE...
S obzirom da je revijalna tekma,nadam se da ce dati priliku onima sto nisu igrali,vjerovatno ce odigrati bolje od ovih sto su ufurani da su neki igraci.
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
Stavi 100ju na 2 tj. na Iran i popravi sebi dan.dosada je napisao/la:danas mi je rodjendan ,i znam da ce ga svrsic sjebati.samo vedi vjerujem ...
Zahvali Susicu, Spahicu i Dzeki kasnije, na bilo kojoj temi....
Never forgett that football is not just a game of the individual skills of players. It's about the teamwork and love for your country, especially in the world cup!
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Tako je BGM.dinoze je napisao/la:Pa zar nebi trebao to reci za Spahu i Dzeku. Mali je odigrao konkretnije od Spahe.Nerminovic je napisao/la:Ako igra Tino Sven ja niti cu pratiti tekmu
BosnaE
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Ma gledaces ti nju ,isto kao i ja i svi ostali ,jer BiH u nama je jaca od svih ovih nedaca.Yucca je napisao/la:Vecerasnju utakmice necu gledati jednostavno nasi igraci su mi ubili volju za gledanjem tekme
BosnaE
Rio daj sastave ,imam ovih iranaca na fantasyu za ubaciti 
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
Zabit ce nam Nedzad tri komada.
Nadajmo se da je ovo zadnja utakmica telecem pogledu.
+1newton_heath_lyr je napisao/la:Ma gledaces ti nju ,isto kao i ja i svi ostali ,jer BiH u nama je jaca od svih ovih nedaca.Yucca je napisao/la:Vecerasnju utakmice necu gledati jednostavno nasi igraci su mi ubili volju za gledanjem tekme
Yebi me ja ne mogu da je ne gledam.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Još malo pa saće 
- anonymousHD
- Kontakt:
Sve na Iran...
Naravno da ću gledati jer za mene postoji samo onaj dres sa državnim grbom na terenu, kada ga skinu isti su mi kao i svi ostali.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
+1newton_heath_lyr je napisao/la:Ma gledaces ti nju ,isto kao i ja i svi ostali ,jer BiH u nama je jaca od svih ovih nedaca.Yucca je napisao/la:Vecerasnju utakmice necu gledati jednostavno nasi igraci su mi ubili volju za gledanjem tekme
Mene kad Džumhur naljuti, kažem da ga neću više gledat, sve ugasim ali izdržim samo 2-3 min i opet moram gledat. Jače od mene. Tako ćeš i ti gledat, kad znaš da igra BiH, hajd izdrži i ne prebaci da vidiš koji je rezultat.
Idemo Bosno, jest da je ovo SP za nas gotovo ali mi smo uvijek uz BiH!
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.