de ti meni na ono pitanje odgovori sta mislis ?zgmiky je napisao/la:mirzatele je napisao/la:jos kad bi igrali oni mozda bi i bio crveni
![]()
![]()
sad sam tek vidio šta napisah
![]()
hvala
Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
a ne znam dosta riskantno je to i ne bih to igrao uopće ali kada bih morao po meni real uzima ili X ali kažem onako na prvu i slušaj sebemirzatele je napisao/la:de ti meni na ono pitanje odgovori sta mislis ?zgmiky je napisao/la:mirzatele je napisao/la:jos kad bi igrali oni mozda bi i bio crveni
![]()
![]()
sad sam tek vidio šta napisah
![]()
hvala

Jeli gleda neko Englesku igrao sam manje zutih od 3.5 jel moze to da dodje evo sad imaju 3 zuta tacno.
ajde Barcelona 

onaj osjećaj kad odigraš igrač daje manje koševa,a on u 7 min prebaci 

mirzatele je napisao/la:ajde Barcelona
-
- Kontakt:
Jedan od onih dana kad ništa ne ide,ne bi pogodio okean sa broda
Na jednom tiketu cekam Reistera ,vodio 2-0 u setovima evo samo što nije 2-2.Maloprije imao 3 brejk lopte koje normalno nije iskoristio.
Na drugo cekam Fernandeza više poena,Huertas i Navarro bez problema ušli naravno on ni blizu.
Vec sam pao tiket za isplatu više od 20 gemova Koukalovu,je li teško pogoditi da je bilo tacno 20

Na jednom tiketu cekam Reistera ,vodio 2-0 u setovima evo samo što nije 2-2.Maloprije imao 3 brejk lopte koje normalno nije iskoristio.
Na drugo cekam Fernandeza više poena,Huertas i Navarro bez problema ušli naravno on ni blizu.
Vec sam pao tiket za isplatu više od 20 gemova Koukalovu,je li teško pogoditi da je bilo tacno 20

ma dobit će na kraju, švabo je toflagrantus je napisao/la:Jedan od onih dana kad ništa ne ide,ne bi pogodio okean sa broda![]()
a prvi set 7-5flagrantus je napisao/la: Vec sam pao tiket za isplatu više od 20 gemova Koukalovu,je li teško pogoditi da je bilo tacno 20

kad neće neće
šučur Barsaaa..da se jednom i vasoj pobjedi radujemmirzatele je napisao/la:ajde Barcelona
bravo mirzamirzatele je napisao/la:šučur Barsaaa..da se jednom i vasoj pobjedi radujemmirzatele je napisao/la:ajde Barcelona

hoćemo li igrati šta ove u 22 tekme 

ma i meni je bilo šuhveli sto bi se reklozgmiky je napisao/la:bravo mirzamirzatele je napisao/la:šučur Barsaaa..da se jednom i vasoj pobjedi radujemmirzatele je napisao/la:ajde Barcelonapa pitaj mene i drugi puta

napokon se ubolo nakon mjesec dana posta ( nisam doduse puno ni igrao do prvenstva )

Smradovi Grcki mrs
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
mada su me obalili na vise tiketa sa siguricon svica honduras ali su zasluzeno pobijedili penal jeste bio imali su 2x precke dok kosti hocu reci sebicne kosti nisu iskoristili toliko prilika a posebno zadna kontra mislim da je yaya tpure bio sebican jbg zato ce ih mali cambell ptopiti i njegov drug ruizHeller je napisao/la:Smradovi Grcki mrs
- 10DelPiero
- Kontakt:
Joj Gulbis koji je ovo debil on ce od Stakhovskog izgubit 

Alessandro Del Piero !
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
amin10DelPiero je napisao/la:Joj Gulbis koji je ovo debil on ce od Stakhovskog izgubit
nebi ni valjalo kad bi dobio gulbis,, nimalo10DelPiero je napisao/la:Joj Gulbis koji je ovo debil on ce od Stakhovskog izgubit

OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!
- fanatic1991
- Kontakt:
Bravo gulbis 
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
I dont have a singnature:(
Can i have yours?
Can i have yours?
bravo brzi, da sam bar prije vidio udario bih protiv gulbisa, ovako sam stavio under 39.5gonzales je napisao/la:nebi ni valjalo kad bi dobio gulbis,, nimalo10DelPiero je napisao/la:Joj Gulbis koji je ovo debil on ce od Stakhovskog izgubit

Stakhovsky je dobio Federera prosle godine na Wimbledonu
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 2 gosta.