Emir Spahić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

RockyMaivia
Kontakt:

Re: Emir Spahić

Post Postao/la RockyMaivia » 25 jun 2014, 13:26

Nedim Hasic je rusitelj reprezentacije :kafa: :kafa:
StarMo nije skutorija...

Buba00
Kontakt:

Post Postao/la Buba00 » 25 jun 2014, 13:26

Ja sam vam govorio da je istina sve sto FTV rekla i ne vjerujete mi za PILAVA... On vam je jedan od vodja tog istog pokreta izuzetno mocan lik u repki , a stoji da je sekretar on vam je ono sto je PASALIC bio samo s tim da su ga stavili na sekretara da se ne ispituje mnogo. On vedri i oblaci repkom!!! Dovodi igrace i zna se gdje se sastaje sa menadzerima!!! Dzeko , Spahic , Pilav , Susic MRSSSS DJUBRAD JEDNA!!! Vi ste zlo bg nogometa... Fujjj

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 25 jun 2014, 13:26

LenBias je napisao/la: kad neko od igraca iz reprezentacije potvrdi nesto od navedenog, tacnije ovu tucu
:
To će se teško desiti, ali je incident zato potvrđen od strane ljudi iz tabora, evo vidiš šta Velid kaže, pročitaj šta No Name kaže i neki drugi. Neće ti nikad neko izaći ispred repke i sve detalje iznijeti. Ali je zato i više nego očito da nešto ne štima i da je Spahić tu kolovođa svega negativnog.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 25 jun 2014, 13:27

LenBias je napisao/la:
viKK je napisao/la:a šta, molim te, za tebe znači da se nešto "potvrdi kao istina"?
kad neko od igraca iz reprezentacije potvrdi nesto od navedenog, tacnije ovu tucu
sumnjam da će netko od igrača to iznijeti u javnost.. barem dok se ne završi svjetsko prvenstvo i/ili spahić ode iz reprezentacije, iako sumnjam da će i tada netko istupiti i reći to. možda za par godina, odnosno kada trenutna generacija bude totalno izmijenjena, će netko iznijeti taj "prljavi veš".

revan
Kontakt:

Post Postao/la revan » 25 jun 2014, 13:27

Ja samo znam da se meni ovo više sve ogadilo. Ako će reprezentacija koja predstavlja sve nas biti "društvo jednog lica" i privatna prčija nekog od igrača, onda ja tu reprezentaciju ne mogu i neću više da gledam. Ne želim zbog nečijeg kriminala i zarad nečijih osobnih interesa da poslije utakmice moram piti tablete za smirenje, da dan poslije hodam gradom kao zombi, da mi se utroba prevrće zbog "baluna".

Živim u državi u kojoj su se nepotizam i korupcija uvukli u svaku poru društva. To je postalo norma a ne iznimka. Ne želim gledati kako ta ista pošast jede jedinu svjetlu tačku u ovoj zemlji. Ako su pojedini selektori ili igrači iznad reprezentacije, onda to više nije reprezentacija Bosne i Hercegovine, nego reprezentacija tog i tog igrača. Za takvu reprezentaciju ne želim navijati.

Sušić ide. Dolazi neko novi. Ako se stvari ne pročiste, reprezentacija i ja ćemo se pozdraviti. U velikoj šemi sam beznačajan. Samo još jedan navijač na tribini ili pred televizorom, među masom istih. Ništa se ne pitam i niko me ne pita ništa. Ovu zemlju volim. Reprezentaciju također. Ali više volim svoje zdravlje od "marifetluka" pojedinih igrača i selektora. Spahić će u Leverkuzen, Džeko u Manchester. Računi su puni, nema se briga. Prst u uho i koga briga za reprezentaciju. Ja ću ostat "doma", na brdovitom Balkanu, čekat prvi kao žedan vodu, izmišljat kako spojit kraj s krajem i uz sve tog razmišljat kako mi je nekolicina kabadahija uništila i onih devedesetak minuta radosti i nekoliko dana iščekivanja. Hvala, ali ne hvala.
Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 25 jun 2014, 13:27

DukeOfWellington je napisao/la:
kimbo je napisao/la:
BaDa12 je napisao/la: Dajde link, drug kimbo! :)

Ja se ne sjećam za Hayat nikakvih razgovora, jedino za FACE.
Sorry to je taj do mene je , bio je za FACE meni to sve isto populisticko smece od media ... nisam dobar danas nimalo ...
Da, pretpostavio sam da se misli na intervju na SPACE TV iz sobe u sobu, pri čemu dva demagoga spremaju oproštajnu večeru za nas koji nismo imali pojma kakav nam se prije svega moralni a onda i rezultatski fijasko sprema u Brazilu.
A jesi skočio na SPACE TV :rol:

Evo ti jedan video koji je odlično objasnio tu smiješnu televiziju.
[youtube][/youtube]
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

tribalhardcore
Kontakt:

Post Postao/la tribalhardcore » 25 jun 2014, 13:28

Prema izvorima portala Ljiljan.ba iz reprezentacije BiH, Emir Spahić je nasrnuo na Vedada Ibiševića koji mu je, navodno prigovorio zbog loše igre.
U odbranu Vede stali su Sead Kolašinac i Ermin Bičakčić i spriječili su veći incident.

Prema nepotvrđenim informacijama, Spahić se htio obračunati i s komentatorom BHT-a Igorom Kristićem.

Liljan.ba saznaje kako kapiten Emir Spahić ima ignorantski odnos prema mlađim igračima, posebno novajlijama Izetu Hajroviću, Tinu Sušiću…

Iskreno se nadamo da će ovakve situacije u narednom periodu biti prevaziđene i da se neće isticati lični interesi kao ni “bosovi” u državnom dresu, jer narod BiH to ne zaslužuje.
Bosno moja, cija li si sada boli li te danas vise nego prije tko to misli da te ima
da sa tobom vlada njega povijest nista naucila nije
Jucer svetinja, danas raspeta Bosna ponosna, ranjena

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 25 jun 2014, 13:28

Znači napokon ćemo gledati Hasana Salihamidžića blizu reprezentacije. Vakat je, vakat.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

4stringsonly
Kontakt:

Post Postao/la 4stringsonly » 25 jun 2014, 13:28

Ne bih zamjerio nekim igračima i kad bi otišli nakon svega, jer ovo je tipičan odnos kao što imamo i u svakoj sferi društva. Glupani komanduju, ti sa trudom, voljom, znanjem moraš trpiti kretene koji ne zaslužuju ni sa čim da budu iznad tebe.
Spisak svojevrsnih žrtava Smetljara i njegovog klana: Hasan Salihamidžić, Miralem Pjanić, Vedad Ibišević, Asmir Begović, Sead Kolašinac, Izet Hajrović.
Evo još jednom, od 0:34 ponašanje prema Pjaniću: Igraj! Igraj gore! P...ka vam materina.
" onclick="window.open(this.href);return false;
Ne mogu naći onaj video gdje mu uzima loptu i ne da da šuta slobodnjak.
Poznati sicilijanski odvjetnik tvrdi da je to sve samo plod policijske mašte.

RockyMaivia
Kontakt:

Post Postao/la RockyMaivia » 25 jun 2014, 13:29

Virtu4l je napisao/la:Znači napokon ćemo gledati Hasana Salihamidžića blizu reprezentacije. Vakat je, vakat.
Daj Boze!
StarMo nije skutorija...

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 25 jun 2014, 13:30

@rio @vikk
sta je tu toliko komplikovano, kazes jest, taj i taj me napao i kraj price, ne mora raskrinkavati ostale njegove tamne strane ako postoje, samo dokaz tog napada na kolegu, ma kakvog kolegu, brata iz reprezentacije je sasvim dovoljan da bude drzavni neprijatelj jednom za sva vremena, nema tu puno price i istrage, kasnije nek se njim bavi sud ako ima potrebe, to me ne zanima
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

markan79

Post Postao/la markan79 » 25 jun 2014, 13:30

Nikakav čovjek, uvijek sam to govorio. Vole ga ljudi zbog ugodne vanjštine, lafo kapiten :?

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 25 jun 2014, 13:31

Head je napisao/la: Ocito da je uvodjenje Tine Susica bila pljuska klanu koji ji gori od Zemunskog.
Al' bi bilo interesantno da je mali zabio gol onu noć... Nešto ko Hajro u Žilini. Baš me zanima kako bi se proslavilo. :hmmmmm:

Ova cijela priča mi je pokvarila merak praćenja prvenstva. :(
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 25 jun 2014, 13:33

BaDa12 je napisao/la:Ova cijela priča mi je pokvarila merak praćenja prvenstva. :(
I još gore, merak praćenja reprezentacije, barem dok ovaj bijednik bude igrao za nju.
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 25 jun 2014, 13:33

Babayaro je napisao/la:
drummer je napisao/la:Nemamo nista ,osim spekulacija i nagadjanja.
Budimo pametni.
Ako ne bude pritiska javnosti i medija ništa više od toga nećemo ni imati. Opet će se po ko zna koji put sve gurnuti pod tepih...
Neka pritiska,samo lagano.
Ne smijemo razvalit odlicnu reprezentaciju koju imamo zato sto se nekim novinarima neko ne svidja.
Dokazi,cinjenice.Ako postoje zna se sta treba radit.
Ne budite naivni,pola nasih ljudi bi za 1000 maraka razvalili sve,pola novinara bi za 100 maraka iskonstruisali sta ti bog hoce,ovo je Bosna i Hercegovina.
Samo mirno i stalozeno ,postoji savez,Ivica Osim,neka rijese problem u interesu svih nas.

Janez
Kontakt:

Post Postao/la Janez » 25 jun 2014, 13:35

Da odmah naglasim ne branim ni FACE TV ni Senada, ali onaj isječak iz Centralnog neki dan je dokaz da je i Marjanom pukla tikva, nije đabe rekao pričati ću kad dođem u Sarajevo. Nije bilo Lepi, Džeko i čudesa, sam je rekao ja izvještavam i komentarišem, uzimam izjave od igrača koji mi daju, oni koji neće šta da radim.

Kad su znali hvaliti očekujem da prvi kažu šta je bilo i da taj isti Marjan umjesto deranja i galame izađe javno i kaže istinu o svemu što je doživio u Brazilu. :x

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 25 jun 2014, 13:36

Janez je napisao/la:Da odmah naglasim ne branim ni FACE TV ni Senada, ali onaj isječak iz Centralnog neki dan je dokaz da je i Marjanom pukla tikva, nije đabe rekao pričati ću kad dođem u Sarajevo. Nije bilo Lepi, Džeko i čudesa, sam je rekao ja izvještavam i komentarišem, uzimam izjave od igrača koji mi daju, oni koji neće šta da radim.

Kad su znali hvaliti očekujem da prvi kažu šta je bilo i da taj isti Marjan umjesto deranja i galame izađe javno i kaže istinu o svemu što je doživio u Brazilu. :x
Nećeš to od Marjana dočekati.
Ronaldo - Isco - Bale

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 25 jun 2014, 13:36

SPahiccu prigovorio Ibisevic nakon toga on nasrno na njega i KOlasinac skoci na VEidnu stranu i Bicakcic tako kazu posljednje info.. SEO :tokralju:

edo07
Kontakt:

Post Postao/la edo07 » 25 jun 2014, 13:37

Jusuf Becirovic
1 h · Uređeno ·
ALAH TI DAO ZDRAVLJE JUNACINO NASA!!!! NE SEKIRAJ SE NISU SVI ISTI NJIH JE SKROZ MALO !!!!! MI CEMO POBJEDITI KOJI VOLIMO ISKRENO NASU JEDNU JEDINU DOMOVINU NAPRED ZMAJEV!!!DUSMANE TREBA ISNUTI!!!

odnosi se na Kolasinca

Janez
Kontakt:

Post Postao/la Janez » 25 jun 2014, 13:38

@Amar Dzeko

Iskreno se nadam da griješim, znam da je teško, ali eto to mi je zadnja nada da će se dignuti od raznih interesa i reći javnosti sve što mu je na duši. Ali kad skontam Senad će ga ušutkati sigurno, ali kad tad će i on otići sa FACE pa će da iznese sve. Neko je spomenuo na forumu da mu je i Spaha psovao majku da li zbog onog intervju-a ili nečeg ne znam.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Blackwargreymon i 20 gostiju.