Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
To će se teško desiti, ali je incident zato potvrđen od strane ljudi iz tabora, evo vidiš šta Velid kaže, pročitaj šta No Name kaže i neki drugi. Neće ti nikad neko izaći ispred repke i sve detalje iznijeti. Ali je zato i više nego očito da nešto ne štima i da je Spahić tu kolovođa svega negativnog.LenBias je napisao/la: kad neko od igraca iz reprezentacije potvrdi nesto od navedenog, tacnije ovu tucu
:
sumnjam da će netko od igrača to iznijeti u javnost.. barem dok se ne završi svjetsko prvenstvo i/ili spahić ode iz reprezentacije, iako sumnjam da će i tada netko istupiti i reći to. možda za par godina, odnosno kada trenutna generacija bude totalno izmijenjena, će netko iznijeti taj "prljavi veš".LenBias je napisao/la:kad neko od igraca iz reprezentacije potvrdi nesto od navedenog, tacnije ovu tucuviKK je napisao/la:a šta, molim te, za tebe znači da se nešto "potvrdi kao istina"?
A jesi skočio na SPACE TVDukeOfWellington je napisao/la:Da, pretpostavio sam da se misli na intervju na SPACE TV iz sobe u sobu, pri čemu dva demagoga spremaju oproštajnu večeru za nas koji nismo imali pojma kakav nam se prije svega moralni a onda i rezultatski fijasko sprema u Brazilu.kimbo je napisao/la:Sorry to je taj do mene je , bio je za FACE meni to sve isto populisticko smece od media ... nisam dobar danas nimalo ...BaDa12 je napisao/la: Dajde link, drug kimbo!
Ja se ne sjećam za Hayat nikakvih razgovora, jedino za FACE.
Daj Boze!Virtu4l je napisao/la:Znači napokon ćemo gledati Hasana Salihamidžića blizu reprezentacije. Vakat je, vakat.
Al' bi bilo interesantno da je mali zabio gol onu noć... Nešto ko Hajro u Žilini. Baš me zanima kako bi se proslavilo.Head je napisao/la: Ocito da je uvodjenje Tine Susica bila pljuska klanu koji ji gori od Zemunskog.
I još gore, merak praćenja reprezentacije, barem dok ovaj bijednik bude igrao za nju.BaDa12 je napisao/la:Ova cijela priča mi je pokvarila merak praćenja prvenstva.
Neka pritiska,samo lagano.Babayaro je napisao/la:Ako ne bude pritiska javnosti i medija ništa više od toga nećemo ni imati. Opet će se po ko zna koji put sve gurnuti pod tepih...drummer je napisao/la:Nemamo nista ,osim spekulacija i nagadjanja.
Budimo pametni.
Nećeš to od Marjana dočekati.Janez je napisao/la:Da odmah naglasim ne branim ni FACE TV ni Senada, ali onaj isječak iz Centralnog neki dan je dokaz da je i Marjanom pukla tikva, nije đabe rekao pričati ću kad dođem u Sarajevo. Nije bilo Lepi, Džeko i čudesa, sam je rekao ja izvještavam i komentarišem, uzimam izjave od igrača koji mi daju, oni koji neće šta da radim.
Kad su znali hvaliti očekujem da prvi kažu šta je bilo i da taj isti Marjan umjesto deranja i galame izađe javno i kaže istinu o svemu što je doživio u Brazilu.
Trenutno korisnika/ca: Blackwargreymon i 20 gostiju.