25.06.2014. BIH - IRAN
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_,doci
Re: 25.06.2014. BIH - IRAN
Prve dvije utakmnice bio na rubu zivaca, citav dan pjesme a evo danas kao da ni ne igramo.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Prve dvije cijeli dan euforija, strah a danas tuga, nikakve euforije u vezi utakmice.Otelo je napisao/la:Prve dvije utakmnice bio na rubu zivaca, citav dan pjesme a evo danas kao da ni ne igramo.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Haha pa zar ti nisi navijac Nigerije? Ne bi odgovaralo tvojim Nigerijancima da nas Iran danas uzmePeppaPig je napisao/la:za Iran, slazem se. Drago mi je da nas imaBelminM23 je napisao/la:Vakat je za prvu pobjedu na Mundijalu.
Jeb.em ti dijete i mater.PeppaPig je napisao/la:za Iran, slazem se. Drago mi je da nas imaBelminM23 je napisao/la:Vakat je za prvu pobjedu na Mundijalu.
A sto psovanje odmah, pa pusti covjeka ima pravo navijati za koga zeliBelminM23 je napisao/la:Jeb.em ti dijete i mater.PeppaPig je napisao/la:za Iran, slazem se. Drago mi je da nas imaBelminM23 je napisao/la:Vakat je za prvu pobjedu na Mundijalu.
Može da ovaj forum nije iz BiH. I negdje u pravilima ima da se nema pravo govoriti ništa protiv BiH, al ne znam žašto moderatori čekaju sa ovim da se ovih provokatora riješe, a neka i mene banuju zbog psovanja.eXtr3m3 je napisao/la:
A sto psovanje odmah, pa pusti covjeka ima pravo navijati za koga zeli
Zbog takvih tipova kao što je naš branitelj svebosanskoga postoje takvi tipovi kao što je Iranac, Argentinac, te Nigerijac na ovom forumu i održavaju se u životu.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Nema se pravo dovoditi u pitanje suverenitet BiH a t sto covjek navija za Iran njegova stvar.BelminM23 je napisao/la:Može da ovaj forum nije iz BiH. I negdje u pravilima ima da se nema pravo govoriti ništa protiv BiH, al ne znam žašto moderatori čekaju sa ovim da se ovih provokatora riješe, a neka i mene banuju zbog psovanja.eXtr3m3 je napisao/la:
A sto psovanje odmah, pa pusti covjeka ima pravo navijati za koga zeli
(Mada trebao si samo staviti rezultat Meksiko-Hrvatska i ustao bi se)
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Ma ko ih ****, nek navijaju za koga hoće, samo preskočit takve komentare, al džabe kad ponove uđem na temu i ugledam hajvana kako piše protiv BiH...Otelo je napisao/la: Nema se pravo dovoditi u pitanje suverenitet BiH a t sto covjek navija za Iran njegova stvar.
(Mada trebao si samo staviti rezultat Meksiko-Hrvatska i ustao bi se)
Isto kameleon. Jadan, ni sam ne znaš svoj identitet. Kada ti je jedini put do sreće, tuđa muka, mizeran je to život koji vodiš. Ja stvarno želim da ti se život popravi, da sreću nalaziš u lijepim stvarima, da živiš svoj život umjesto što iz prikrajka promatraš kako ga drugi žive i raduješ se njihovim teškoćama. Da nije žalosno bilo bi smješno.PeppaPig je napisao/la:za Iran, slazem se. Drago mi je da nas imaBelminM23 je napisao/la:Vakat je za prvu pobjedu na Mundijalu.
Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus
Ako ti je vrhunac u životu to što si došao na SS.ba i registrovao se na forum i stavio ko avatar zastavu Irana, aferim momčino.PeppaPig je napisao/la:za Iran, slazem se. Drago mi je da nas imaBelminM23 je napisao/la:Vakat je za prvu pobjedu na Mundijalu.
Večeras nije bitno kojih 11 istrči na teren, želimo zalaganje i borbu po cijenu svega pošteno odigrati do kraja u skladu sa fair play-om da ne budemo još i u očima svijeta ispali da puštamo Irance.
naravno da nisam takav. Obitelj mi vuce korijene iz Irana i Nigerije. Sportski pozdrav svima i bez sekiranja. Sad s mirom mozete pogledati utakmicu.
Srce k'o Afrika!
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
pepa svinjo...zaboravi si potpis promjenitPeppaPig je napisao/la:za Iran, slazem se. Drago mi je da nas imaBelminM23 je napisao/la:Vakat je za prvu pobjedu na Mundijalu.
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

opet nema SEO-a
ovaj put ocekujem da ih posalje u CUM momentalno sa slomljenim rebrima
SEO polomi ih sviju u svlacionici
Semper Fidelis
-
Hattrick123
- Kontakt:
Susica izgleda sunce opucalo i to dobro pa vise ne zna sta radifixator je napisao/la:
opet nema SEO-a![]()
ovaj put ocekujem da ih posalje u CUM momentalno sa slomljenim rebrima
SEO polomi ih sviju u svlacionici
FORZA MILAN
Nigdje veze, igra Sušić ne igra Kolašinac. Oj Safete, lik pojma nema o fudbalu 
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
-
tribalhardcore
- Kontakt:
pošalji mi onda staru da ti ja napravim brata pa da imas i bosanca u familiji i da ugođaj bude potpunPeppaPig je napisao/la:naravno da nisam takav. Obitelj mi vuce korijene iz Irana i Nigerije. Sportski pozdrav svima i bez sekiranja. Sad s mirom mozete pogledati utakmicu.
joj gdje ovaj admin da ovakve trolove odmah banuje
hvala Bogu pa nakon ovog SP-a Safet odlazi da vise ne svjedocim ovakvim taktikama
Bosno moja, cija li si sada boli li te danas vise nego prije tko to misli da te ima
da sa tobom vlada njega povijest nista naucila nije
Jucer svetinja, danas raspeta Bosna ponosna, ranjena
da sa tobom vlada njega povijest nista naucila nije
Jucer svetinja, danas raspeta Bosna ponosna, ranjena
Tačno ne znam bi li više volio da dobijemo ili da izgubimo. Otac ih yebo sve redom, kako syebaše i atmosferu u reprezentaciji a i u narodu.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
-
vivaILchelik
- Kontakt:

¤ ¤ 1970/1971; 1971/1972 -Prvak MitEuropa Kupa;
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH
Navija za Iran a nezna na kojem se kontinentu nalazi dobarrrstaragarda je napisao/la:pepa svinjo...zaboravi si potpis promjenitPeppaPig je napisao/la:za Iran, slazem se. Drago mi je da nas imaBelminM23 je napisao/la:Vakat je za prvu pobjedu na Mundijalu.![]()
....i daj,hoce li neko banovat vise ovog kloca
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.