joj,nemojte mu nista odgovarat...molim vas...samo ga hraniteBuu je napisao/la:Elvir Čolić vam pojačanje ?
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
u pravu si jarane u potpunosti,jer bez igraca nema ni pobjeda ,j...s trenera da je i mourijo kad nema ko igrati...CarsijaTz je napisao/la:Kakve se ovdje gluposti lupaju fukare su klosari i oni ne trebaju nista a da nema fukara nebi ni ove utakmice kuci dobijali cccc , pa onda neko ispada izdajnik sto je otiso nema ovde izdaje kad u klubu marke nije bilo kakva izdaja momci zive od tog treba za dzaba da igraju jel ccccc, a to sto je ovaj sadikovic smrad to je druga prica ali ajde da vidimo kako ce ici bitno je igrace dovesti ...
Nadam se da će samo trenirat par dana pa produžit dalje.beka23 je napisao/la:Izgleda da se samo mi Živiničani žalimo na Živiničana.Coraco je napisao/la:Otkud Memiševića da vratePrevara od igrača...

Ja se samo nadam da se naši ne vrte po tuđim temama, ustvari nisam primjetio

-
- Kontakt:
E već mi ide na k.u.r.a.c. komentari manijaka.Pa vi bolan ni jedno ''zvučno'' pojačanje niste doveli,u prvi tim prekomandovano 5-6 juniora i na njima je da iznesu teret sezone,i sad naravno vi otvoreno pročate o tituli,a Sloboda dovodi solidne igrače,jer Elvir Čolić je klasa za Brzog koji je prethodno igrao tu poziciju.Tako da jedva čekam da vas crnogorci nafiluju

u transu pjesma nek zagrmi
SLOBODO gazi sve do pobjede
Izvršni odbor N/FS BiH donijeo je odluku o ljetnom prelaznom roku. Ljetni prelazni rok za nogometaše je od 23.6.2014. do 1.8.2014.
🔴⚫️
Oooo...pa dje ste
.
Samo da vam napisem da ste na ignore svi osim @krmpotich i da samo njemu vjerujem na ovoj temi...
...bas kao i anonimnom na temi Jedinstva
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

Samo da vam napisem da ste na ignore svi osim @krmpotich i da samo njemu vjerujem na ovoj temi...
...bas kao i anonimnom na temi Jedinstva

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

hahahahah

Jasmin brat najludji

JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA SLOBODO IGRAJ I HRABRO BORI SE...
fukarezv je napisao/la:
hahahahah![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jasmin brat najludji![]()
![]()
apin lud struja hahahahahaahahahaha
SLANA GARDA PONOS JE GRADA
Sigurno nije gori od Kapica i Brzog,ti likovi su smijesni u bordo dresu bili,ovaj Brzi kao Travancic daj mu pive da loce a fudbal ko sisa klocina obicna,nema panike.treba da vam je drago ato su otislistaragarda je napisao/la:joj,nemojte mu nista odgovarat...molim vas...samo ga hraniteBuu je napisao/la:Elvir Čolić vam pojačanje ?
-
- Kontakt:
Ja se nadam da će Jusufbašić da proradi ove sezone,jer momak stvarno razvaljuje,mislim da ćemo ove sezone igrati sa dva napadača 

Bas pitam buraza za ovog Torlaka, interesovalo me je jer je igrao za Sarajevo a i tanki smo na toj poziciji. Jbg, on se ipak puno bolje razumije od mene, ipak radi taj posao cijeli zivot i zna procijeniti igraca. Kaze mi da je jedan od boljih stopera u PL,skok igra i postavljanje dobri,mana mu je sto je dosta spor,za nas ce predstavljati pravo pojacanje,jos ako ga navijaci budu podigli rahat smo sa odbranom...
EDIT: Da se nadovezem na ovu pricu o nasim "huliganima". Pola od tih balavaca ne plati onu bijednu cijenu karte od 3km. To je 5,6 stoja svaku utakmicu koju su pogledali. Da vole Slobodu koliko se busaju u prsa kupili bi ulaz i tako pomogli voljenom klubu. Lako se vaditi na krizu, besposlenost i slicna sr.... Imas 14 dana do tekme na Tusnju, ne odigraj 3 tiketa i eto 3km za ulaza. Ko njih uopste sta pita?!?!?! Slazu li se ili ne?!?! Prezidente je taj koji odlucuje, a njima porucujem neka skupljaju genge za ulaza i da korektno navijaju a ne da bacaju poluprazne flasice sokova na security iz Hypo banke. Huligana i ****...
EDIT: Da se nadovezem na ovu pricu o nasim "huliganima". Pola od tih balavaca ne plati onu bijednu cijenu karte od 3km. To je 5,6 stoja svaku utakmicu koju su pogledali. Da vole Slobodu koliko se busaju u prsa kupili bi ulaz i tako pomogli voljenom klubu. Lako se vaditi na krizu, besposlenost i slicna sr.... Imas 14 dana do tekme na Tusnju, ne odigraj 3 tiketa i eto 3km za ulaza. Ko njih uopste sta pita?!?!?! Slazu li se ili ne?!?! Prezidente je taj koji odlucuje, a njima porucujem neka skupljaju genge za ulaza i da korektno navijaju a ne da bacaju poluprazne flasice sokova na security iz Hypo banke. Huligana i ****...
-
- Kontakt:
i šta je reko brat imal kakvih šansi da dođe u Slobodu?krmpotich je napisao/la:Bas pitam buraza za ovog Torlaka, interesovalo me je jer je igrao za Sarajevo a i tanki smo na toj poziciji. Jbg, on se ipak puno bolje razumije od mene, ipak radi taj posao cijeli zivot i zna procijeniti igraca. Kaze mi da je jedan od boljih stopera u PL,skok igra i postavljanje dobri,mana mu je sto je dosta spor,za nas ce predstavljati pravo pojacanje,jos ako ga navijaci budu podigli rahat smo sa odbranom...
-
- Interni moderator
- Kontakt:
sta jos kaze brat...kakvo je njegovo misljenje u vezi Fukara....dali bi se trebao placat ulaz ili ne...to obavezno da nam javis...i da nam nastavis iznosit svoje vidzenje stanja u klubu i na tribinama....krmpotich je napisao/la:Bas pitam buraza za ovog Torlaka, interesovalo me je jer je igrao za Sarajevo a i tanki smo na toj poziciji. Jbg, on se ipak puno bolje razumije od mene, ipak radi taj posao cijeli zivot i zna procijeniti igraca. Kaze mi da je jedan od boljih stopera u PL,skok igra i postavljanje dobri,mana mu je sto je dosta spor,za nas ce predstavljati pravo pojacanje,jos ako ga navijaci budu podigli rahat smo sa odbranom...
- Probisvjet
- Kontakt:
Hvala na informacijama. Bio sam jecer poslije podne na treningu. Dobro je sudio Karic!krmpotich je napisao/la:Bas pitam buraza za ovog Torlaka, interesovalo me je jer je igrao za Sarajevo a i tanki smo na toj poziciji. Jbg, on se ipak puno bolje razumije od mene, ipak radi taj posao cijeli zivot i zna procijeniti igraca. Kaze mi da je jedan od boljih stopera u PL,skok igra i postavljanje dobri,mana mu je sto je dosta spor,za nas ce predstavljati pravo pojacanje,jos ako ga navijaci budu podigli rahat smo sa odbranom...
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
@probisvjet
@staragarda
@intercontinental
Culi smo se jucer porukama, covjek ladi jaja negdje u slanoj vodi za razliku od mene koji rilja sve do kraja jula
On se bas cuo sa Azmirom i ovaj ga je pitao za misljenje o gore ranije navedenom igracu. Ispricao mu je sve ovo sto sam i ja vama prenio. Znaci postoji interesovanje od strane predsjednika. Normalno je da kontaktiraju sto se igrackog kadra tice jer mu on ipak šefuje njegovim projektom iz Slavinovica. Samim tim razmjenjuju informacije ali striktno sto se tice igrackog sektora. Zato je i izasao iz uprave jer ga ne zanimaju marketing, dugovi... Zeli samo trenirati i radi ono sto voli. Ono sto sam zaboravio naglasiti je to da je u doba vladavine Ćire 7 ili 8 puta bio na treningu i zapitao se: "Gdje je ovdje baza, ovdje nema igre?" da bi se Ćiro nasmijao i rekao "sine moj ovo su sve padobranci"
Jedino s cime je bio odusevljen jeste fizicka sprema i nista vise. Sve je islo na ho-ruk. Kad se malo bolje skontam i jeste bilo tako. Po svemu tome ne trebamo se zalijetati sa pricom tipa:Evropa i sl. Sa 5,6 solidnih pojacanja i sa tim kadrom od prosle godine mi smo za sredinu tabele. O evropi se moze razgovarati tek za 3-4 godine. Da se ne lažemo...Za fukare ga nisam pitao ali posto je normalan kao i ja siguran sam da je istog misljenja da se karte moraju KUPOVATI.
@staragarda
@intercontinental
Culi smo se jucer porukama, covjek ladi jaja negdje u slanoj vodi za razliku od mene koji rilja sve do kraja jula

-
- Kontakt:
svaku tekmu max 10 ljudi udje koji nemaju karte zbog finansiske situacije ostali svi plaćaju nemoj pricat gluposti..a slazem se da ih vise ne gadjamo flasicama

-
- Kontakt:
Krmpotichu,daj nam malo osvrt na BABU Denisa,kako dodje jel tvoj brat aminovao i predlozio bas to itd.
Hajd nam kazi jos da li ce se nastaviti praksa davanja navijackih karti izmedju 1000 i 2000 kom zavisno od utakmice.
Da li ce ova pobuna navijaca protiv Babe uticati na freneticna skandiranja predsjedniku itd...
Da li ce se dijeliti cokolade djevojkama na ulazu sto je bio obicaj na nekoj utakmici u 1.ligi fed. ili su i one nesto smradale protiv Denisa pa ce im biti ukinuto?
Hajd nam kazi jos da li ce se nastaviti praksa davanja navijackih karti izmedju 1000 i 2000 kom zavisno od utakmice.
Da li ce ova pobuna navijaca protiv Babe uticati na freneticna skandiranja predsjedniku itd...
Da li ce se dijeliti cokolade djevojkama na ulazu sto je bio obicaj na nekoj utakmici u 1.ligi fed. ili su i one nesto smradale protiv Denisa pa ce im biti ukinuto?
-
- Interni moderator
- Kontakt:
kakve bolan flasice...kakve crne karte...o majko mojasamke12345 je napisao/la:svaku tekmu max 10 ljudi udje koji nemaju karte zbog finansiske situacije ostali svi plaćaju nemoj pricat gluposti..a slazem se da ih vise ne gadjamo flasicama![]()
![]()

-
- Interni moderator
- Kontakt:
znaci,umiremmmHerLutwoII je napisao/la:Krmpotichu,daj nam malo osvrt na BABU Denisa,kako dodje jel tvoj brat aminovao i predlozio bas to itd.

Osvrni se na moj post od maloprije. Covjek sa Slobodom ima dodira samo preko predsjednika i to iskljucivo vezano za igracki kadar. Ne mogu se opet citirati zasto je izasao iz Uprave. Sve ti fino piše. On ne moze nista aminovati, moze samo dati korektan savjet vezano za neke igrace koje od njega zatrazi Azmir. Uzeo je Slogu jer ima: mir, povjerenje, uslove kao u Donjecku i radi svoj posao koji voli. Sve sto saznam o igracima, pojacanjima i dodatno za klub svakako da cu to ovdje prvo iznijeti. Za cokoladice, karte, buntove i sl. pitajte nekog drugogaHerLutwoII je napisao/la:Krmpotichu,daj nam malo osvrt na BABU Denisa,kako dodje jel tvoj brat aminovao i predlozio bas to itd.