Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
-
- Kontakt:
Re: Real Madrid C.F.
A yebo ga Falcao sad Benzu slijedi klupa e Pero Pero hoces ikad mira imati
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Kakva klupa, nek ide kurcobolju prodavat kod Wengera.
- OfficialAgent
- Kontakt:
suhi je napisao/la:Nije ovaj falcao ni los za backupa benzu
bio bi mu dostojna zamjena

Van Gaal: “To work as a manager for Manchester United, the biggest club in the world, makes me very proud.This club has big ambitions; I too have big ambitions. Together I’m sure we will make history.”
Zizu ce vjerovatno da preuzme Castillu.Znali ko sta je sa njegovim sinom govorilo se da je veliki talenat?
Nadam se da je Bale konacno 100% fit imao je dovoljno odmora da se oporavi.
Prvo se mora napadac dovesti jer tu smo u deficitu,pa teko onda veznjak koji moze zamjeniti Xabia Verratti naravno.
Nadam se da je Bale konacno 100% fit imao je dovoljno odmora da se oporavi.
Prvo se mora napadac dovesti jer tu smo u deficitu,pa teko onda veznjak koji moze zamjeniti Xabia Verratti naravno.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
doveli smo napadaca emire, ne pratis na nastavi 

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Hehe ma ja sam za Lukaku-a da ima neko Benza zamjenit kad je povrijedjen,sam da zadrzi formu sa SP.LenBias je napisao/la:doveli smo napadaca emire, ne pratis na nastavi
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
Šta će nam napadač ikako, imamo najboljeg na svijetu. Falcao i sl. paradžije nek' se vuku po timovima koji takvim igračima daju enormne plate.
dobar ovaj nas Verratti
Prekucomirzatele je napisao/la:dobar ovaj nas Verratti

Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
- OfficialAgent
- Kontakt:
Cap17an je napisao/la:Šta će nam napadač ikako, imamo najboljeg na svijetu. Falcao i sl. paradžije nek' se vuku po timovima koji takvim igračima daju enormne plate.
jel to priprema ukoliko ne bude transfera

Van Gaal: “To work as a manager for Manchester United, the biggest club in the world, makes me very proud.This club has big ambitions; I too have big ambitions. Together I’m sure we will make history.”
Ako ovo kosarkasi zijane.
Strašno kakav pad forme Mirotića pred kraj sezone, al' strašno.

Strašno kakav pad forme Mirotića pred kraj sezone, al' strašno.

Inace, demantovani su ti navodi Beina da je Falcao igrac Reala. Nisam bas za dovođenje tih povrijeđenih igraca kao sto je bio slucaj s Kakom il' Sahinom ali et'. Ukoliko bi mogao vratiti staru formu, itekako bujrum. Plus bi Benz vjerovatno ostao. 

prijavio sam te haškom tribunalu zbog podmukle kradje avatarageoxx je napisao/la:Inace, demantovani su ti navodi Beina da je Falcao igrac Reala. Nisam bas za dovođenje tih povrijeđenih igraca kao sto je bio slucaj s Kakom il' Sahinom ali et'. Ukoliko bi mogao vratiti staru formu, itekako bujrum. Plus bi Benz vjerovatno ostao.

Svi pvipadnici tvibunala haskog sekvetavijata mogu samo da pvihvate da mu popuse kuvac. 

Marksizam u skole!
TariqAli je napisao/la:Svi pvipadnici tvibunala haskog sekvetavijata mogu samo da pvihvate da mu popuse kuvac.

naprijed rejal

Halali buraz.

Lik otišao igrati za Monaco, to dovoljno govori o njegovim motivima i igranju za klub. I kakva priprema?OfficialAgent je napisao/la: jel to priprema ukoliko ne bude transfera
![]()
![]()
benz je nas napadac, ostalo su sve samo nebitne zamjene 

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
EL REAL MADRID HACE OFICIAL SU FICHAJE
Zidane entrenará al Castilla
Sretno zizu
Odvedi ih na tron 
Zidane entrenará al Castilla
Sretno zizu

Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.